Jump to content
Dogomania

Umieram w schronie...Ocalony ! Juz w swoim domku !!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Sonie, ktora jest u Jaagi oglaszam na teie dane:
[FONT=&quot](32) 3533135[/FONT]
[FONT=&quot]660124623[/FONT]
[FONT=&quot][email protected][/FONT]

Mysle ze mail jest dosyc publiczie znany, wiec Jaaga sie nie obrazi, ze tu wstawilam. Jak cos to prosze krzykac - nizwlocznie usune;)
[FONT=&quot][/FONT]

Posted

Jestem juz.
Divia, dzieki za podanie namiarów na mnie.
Zdjęć nie mam więcej, bo strasznie leje i nie chcę go wyprowadzać na spacer. Już i tak ma problem z katarem i gardłem.
Do domu go nie wezme, bo boje sie pozarażac moje szczeniaki, wiec na razie muszą wystarczyć te fotki, które są tu.
Akrum, dziekuje za ogłoszenia. Dasz radę ułozyć jakis tekst? Praktycznie u niego jest jeden warunek, mianowicie że nie nadaje sie do malutkich dzieci.
Moze rzeczywiscie zmienic już tytuł?

Posted

tak, tekścik układam, tylko dogo mi zaczęło tak szwankować, że nie mogę przeglądnąć całego wątku, ciągle mnie wyrzuca...
a chciałam info zebrać.
ah to dogo...

Posted

w ogóle nie mogę wejść na strone 5,6 i 7 a tam były zdjęcia...
a Jaaga myślisz, że on mógłby iśc do domku z innym pieskiem??
pewnie póki co nie sprawdzisz tego, bo jak nie wiadomo czy jest zdrowy czy chory to go do innych nie dopuszczasz?
chociaż coś pisałaś, że z Lulką go dałaś do boksu, ale ona się stresowała?
ale był nachalny albo agresywny w stosunku do niej??
gdybym mogła tylko te strony otworzyć, ale nie mogę, a tam go troszkę opisałaś...
no nic, próbuję dalej.

Posted

może być taki tekst??
Mini piesek Nodi szuka odpowiedzialnego domku.

Nodi to dorosły piesek, ma ok. 2-3 lata. Mówię na niego pieszczotliwie ogryzek, bo jest mały i póki co jeszcze wychudzony.
Jest u nas dopiero kilka dni, tak na nasze oko Nodi nie przepada za malutkimi dziećmi i preferuje osoby dorosłe, czasami zdarzy mu się kłapnąć zębami,jak chcemy mu zaglądnąć w zęby lub wziąć na ręce.
Może przebywać z innymi psami.
Takie zachowanie wynika pewnie jeszcze z nowej sytuacji w jakiej się znalazł, najpierw schronisko, potem przyjechał do nas, tu znów nowi ludzie, psy, otoczenie – pies musi odreagować. Więc jego zachowanie dopiero się zacznie normować.
Na pewno się zmieni w wesołego, łagodnego i ciekawskiego psiaka, który rozkocha w sobie przyszłego właściciela.
Piesek w domu tymczasowym jest przygotowywany do adopcji, uczony jest dobrego zachowania, czystości i chodzenia na smyczy.
Nodi przed wydaniem do adopcji zostanie wykastrowany.
Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na przeprowadzenie wizyty przed i poadopcyjnej oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji:
660 124 623
[email protected]

Edit: zmiany wprowadzone :)

Posted

Mnie tez wariuje, nie mogę otwierać stron.
Mysle, ze lepiej nie pisac o jego dominacji, tylko że nie przepada za malutkimi dziećmi i preferuje osoby dorosłe. Może byc z innymi psami, bo na spacerach są wszystkie trzy razem. Nie dał tylko Lulce wejść do budy, bo na nia warczał, ale ona ma tak zjechana psychikę przez pobyt w schronie, że to nie jest miarodajne. Prawie sie zagłodziła na śmierć przez towarzyszy z boksu.
Lepiej tez nie pisac o zwrocie za kastracje, bo nikt nie zadzwoni. Niestety, ludzie chcą teraz wszystko na tacy miec podane. jak ktoś dzwoni, to wtedy już mówie, ze miło byloby, jakby coś zwrócili, bo bedzie na następnego.

jeszcze raz dziekuję za pomoc.

Jeszcze mail: [email protected], tamten jest stary. Co prawda jest przekierowanie na nowy, ale tak już lepiej będzie.

Posted

Z tyloma ogłoszeniami musi sie udać. Dziekuję.
Ja też umiem zrobić tylko takie zwykłe, proste Allegro. Czy ktos dałby radę zrobić takie ładne, rzucające sie w oczy?

Posted

Akrum jesteś niesamowita. Chciałam "pouzupełniać" Twoje ogłoszenia ale pozostawiłaś mnie daleko z tyłu...... Ja nie jestem tak doświadczona w ogłaszaniu. Postaram się jeszcze coś dorzucić.
Co do jego zachowania to troszkę się dziwie, że kłapie zębami,bo dla mnie był strasznie przyjazny i przytulaśny-spragniony człowieka. Ale może sam fakt, że tyle co go wyciągnęłam z piekiełka.
Powodzenia Maleństwo z taką serią ogłoszeń będzie oki :)

Posted

To taki mały cholernik, ze przez cały spacer ze zlości targa rosliny i trawy. Skad u takiej pchełki taki temperament :crazyeye:? Wyglada to śmiesznie, bo targa i warczy.
Dzis już dał się wziać na ręce bez problemu, ale nie bardzo mu sie podobało. Ciągle patrzy gdzie jestem, przybiega na zawołanie, ale jakiś bliższych pieszczot oprócz głaskania po głowie to nie chce.

Posted

__Lara napisał(a):
witajcie cioteczki.

ilon_n poprosiła mnie o allegro, więc zrobię ;)

Lara, mega-dzięki, że zajrzałaś do Nodiego ..
Twoje allegro przynosi psiakom szczęście!! :lol:
kiedyś pewnie oberwie mi się :mad: za takie podsyłanie niemal etatowo, hmm?? :razz: