Jump to content
Dogomania

Umieram w schronie...Ocalony ! Juz w swoim domku !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Nevada, dziękuję bardzo. Nodikowi przyda się wizyta u weta i antybiotyk, bo coraz bardziej kaszle, o kastracji nawet nie wspomnę. konto już masz ;).

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Też cisza. Pewnie na mnie jest kontakt, bo na kogo?

tak, na Ciebie jest kontakt.
Pewnie niestety ale tak jak mshume pisała, to kwestia zdjeć.
Jeśli są rodzinne i na terenie zielonej trawki i na fotelach, to szybciej idą adopcje, a jeśli tak jak Nodiś ma w ogłoszeniu zdjęcia za kratkami zrobione, to mało kto wtedy patrzy na takie... niestety taka prawda.
Ale ja mam nadzieję, że jednak ktoś się odezwie, przecież to taki słodki, mały psiak :)

Posted

Dziś zrobię mu normalne zdjęcia. Zobaczymy czy to pomoże. I tak chyba nikt nie wziąłby go zasmarkanego. Spacery ograniczamy do minimum, bo po każdym wyglada jak zmokła kura.

Posted

Nodi stał się przekochanym psem, jak się przekonał, że nic mu nie grozi. Wadą jego jest niecheć do kotów, ale jest juz przytulajką, nie pokazuje ząbków.

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Takiej to dobrze "przed pracą"...... ;)
Ja już z pracy pozdrawiam miłośników Nodiego :)

Ja tez z pracy/od dwoch godzin:cool3:/.

Posted

i ja podrapie za uszkiem naszego Nodisia - już 2 godziny w pracy siedzę, a za oknem pada, pada i pada... i tak już od kilku dni - chyba niedługo w depresję wszyscy wpadną przez taką pogodę...