rita60 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kochani watek zakładam na prosbe Jaagi,naprawde niezwykłej cioteczki. Kiedy była w schronisku,aby wyrwac psiego dzieciaka z tego piekła,zobaczyła ta malenka,przerazona istotke. To maleńki szorstkowłosy młodzik. Jest już chory, nawet nie wstał:-(Lezy,cała podłoga jest w kupach (biegunkach). Nie wiadomo czy skończyła mu sie kwarantanna. Nie wiadomo, na co jest chory. Lezy i trzęsie sie, nie wstaje. Kilka dni temu normalnie chodził. jesli nie ma wirusówki, to na pewno bakterie z tego syfu, po którym chodzi. Trzeba go ekspresowo wyciągnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomozcie prosze,potrzebne pieniadze na ewentualne leczenie małego,na karme. Zobaczcie jak wyglada:-(:-(:-( Kontakt 660124623 32 353-31-35 Wpłaty mshume- 30,- Nevada -20,- Sybisia - 10,- Nevada - 30,- Wydatki odrobaczenie plus ksiazeczka zdrowia - 18,- Saldo +72,- przekazane na leczenie Kali Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jeste jaaga napisała że po niego jedzie, nie wydadzą jej?? Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Akrum napisał(a):jeste jaaga napisała że po niego jedzie, nie wydadzą jej?? Przez burze transport Jaagi nie dojechał :( Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kurcze... a nie ma tu na dogo jakiejś ciotki z Sosnowca?? Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Akrum napisał(a):kurcze... a nie ma tu na dogo jakiejś ciotki z Sosnowca?? napisałam do Rybki,czy nie dałaby rady,ale z Sosnowca do katowic,to i tak kawałek,a ona nie ma auta... Psiaczek wizyty weta nie przeżyje....:( Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 wysyłam pw do ciotek z Katowic, może mają kogoś znajomego w Sosnowcu, co by choć mógł jeden dzień przetrzymać to maleństwo Quote
Jaaga Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Gdyby Rybka mogła go wyciągnąc, to Andrzej podjechałby po niego. po prostu nie moge co drugi dzień na siebie zabierac psa, bo mi nie dadzą. Najlepiej byłoby go wyciągnąć jutro w ciągu dnia. Teresa pojedzie dopiero po pracy, a wet moze byc wczesniej. To szczeniaczek, malutki, drobny, o delikatnej psychice. jeszcze kilka dni temu był zdrowy, biegał i szczekał, wczoraj nawet nie potrafił wstać. Wziełam jedna sukę i jego nie miałam jak zabrać. Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Livka napisał(a):Napiszcie do Kisiaraf a może napisz jeszcze tu, gdzie Livka zaproponowała, ja nie znam sytuacji za bardzo więc nie chcę pisać i mieszać, ale warto próbować wszystkich opcji Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jaaga, jak Ci pisałam, podaj mi nr konta na pw. Ty jesteś niesamowita:loveu: Quote
Jaaga Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cos mi szwankuje połaczenie z internetem. Nie wyswietla mi stron. Nie potrafię wejść nawet na wątki swoich tymczasowiczów. Konto wyslę na PW jutro. Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jaaga napisał(a):Cos mi szwankuje połaczenie z internetem. Nie wyswietla mi stron. Nie potrafię wejść nawet na wątki swoich tymczasowiczów. Konto wyslę na PW jutro. Pisałaś do Kisiaraf? Rybki nie ma na gg Quote
carolinascotties Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 :( tyle bid... makabra... nie ma dokad ich wyciagac... :( piesku - obys doczekal pomocy.... z mapy dogo http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=46®ion=12 Wspaniala Pani TERESA BORCZ - z Knurowa - to 40 km od Sosnowca - [Sosnowiec] Rybka_39 (Chetnie zostałabym wolontariuszką na terenie sosnowca;)) Z 2006 ROKU CO PRAWDA- z tego wątku - http://www.dogomania.pl/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE?p=1943503&viewfull=1 - ALE MOZE KTOS JESZCZE MOGLBY POMOC - [FONT=Arial, sans-serif]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]muro[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]kom: 0 608 813 422[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG: 3834959[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]malpa_jest[hopsa]interia.pl[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DT[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUKCJE [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]FOTO [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUTO - mozliwe ale nie zawsze (auto taty) [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]INNE - POMOC przy gryzoniach i ptakach[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Ambra[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG: 4476478[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUTO - popołudniami [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]FOTO [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]TRANSPORT : Lelów - Sosnowiec STALA TRASA/CO TYDZIEN[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]lena[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]gg 3523780[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]kontakt przez Ambra[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Lucy* (Lucyna)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]GG 2203043[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]lucykol[olala]gmail.com[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DT[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DTA [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]WIZ/poadopcyjna [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUTO- (osobiście nie jeżdżąca, ale organizowałam już kilka przejazdów - kilometry bez znaczenia, cała reszta do uzgodnienia)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]WET/ FINANSOWA po pierwszym mogę coś wspomóc przy zakupie leków)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUKCJE...[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]FOTO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]OGL/PLAKAT[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]XERO (czarno-biale) + SKANER (w domu)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]BANERKI [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]PETSITTER[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]U/ZR zlota raczka (ja i przyjaciele pomogą np przy reperacji budy itp [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]U/TECHniczne ABC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]OGRODEK/GARAZ[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]RADY POMOC PRAWNA, pisanie pism urzędowych, staram się również z innymi dogomaniaczkami, o ustanowienie wolontariatu w sosnowieckim schronisku, ogólnie znam behawior[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]SOSNOWIEC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Fifek_Miśki[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]gg 8110648, [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]tel 506090260[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif][email protected][/FONT][FONT=Arial, sans-serif], [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]WIZ/przedadopcyjna[/FONT] [FONT=Arial]WIZ/poadpcyjna[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]HOT [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUTO ale nie zawsze pełna dyspozycyjność[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]OPIEKA PIELEGNACJA[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUKCJE ALLEGRO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]FOTO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]OGLOSZENIE/PRASA[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]XERO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]PETSITTER[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]KLATKA-TRANSPORTEREK dla małego psa[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]WOLONTARIAT W SCHR. W SOSNOWCU[/FONT] Quote
Jaaga Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='jusstyna85']Pisałaś do Kisiaraf? Rybki nie ma na gg Nie pisałam. wszystko ciężko mi chodzi. Wstawię jeszcze drugie zdjęcie. Uploaded with ImageShack.us Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kisiaraf ma zapchaną skrzynke,próbowałam teraz... Quote
bela51 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 W koncu nie wiem, czy Jaaga podjęła jakąś decyzję... a wolałabym wiedziec dzisiaj. Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bela51 napisał(a):W koncu nie wiem, czy Jaaga podjęła jakąś decyzję... a wolałabym wiedziec dzisiaj. Jaaga rano pewnie wejdzie Quote
carolinascotties Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Jaaga']Nie pisałam. wszystko ciężko mi chodzi. Wstawię jeszcze drugie zdjęcie. Uploaded with ImageShack.us Piesku - tylu ludzi o Tobie mysli...wytrzymaj... oby sie udalo...oby sie udalo go wciagnac, oby bylo miejsce... w ktorym mozna Cie umiescic i wyleczyc... Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 I co tam cioteczki? coś ustalone? czy pisać do p. Teresy o pomoc w wyciągnięciu tej bidulki? Quote
Recommended Posts