Jump to content
Dogomania

Umieram w schronie...Ocalony ! Juz w swoim domku !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Też ciesze sie, tym bardziej, że to była praktycznie jedyna osoba, która nim była zainteresowana. Tylko lepiej, zeby zawsze tak było po jednym konkretnym zainteresowanym, niz mnóstwo beznadziejnych wypytywaczy czy dziwaków.
Myslałam, że o Szymusia bedą ludzie bić się. jest młodszy, ładniejszy, a Nodika zakładałam, ze szybko nie wydam. Jak to czasem mozna się pomylić w ocenianiu adopcyjności psa.
Nodik miał zwykłe ogloszenia, Szymek ma trzeci tydzień wyróznione allegro i dalej nic. Żadnej odpowiedniej osoby. Teraz kumpluje się z Łatką, więc mają razem zajęcie.

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga, moja tymczaska tez ma wyróznione i podswietlone allegro od czwartku i do dzis nie bylo zadnego odzewu, dopiero teraz coś się zaczęło.Będzie dobrze, Szymus to młodziak, znajdzie domek :)

Jaaga napisał(a):
Też ciesze sie, tym bardziej, że to była praktycznie jedyna osoba, która nim była zainteresowana. Tylko lepiej, zeby zawsze tak było po jednym konkretnym zainteresowanym, niz mnóstwo beznadziejnych wypytywaczy czy dziwaków.
Myslałam, że o Szymusia bedą ludzie bić się. jest młodszy, ładniejszy, a Nodika zakładałam, ze szybko nie wydam. Jak to czasem mozna się pomylić w ocenianiu adopcyjności psa.
Nodik miał zwykłe ogloszenia, Szymek ma trzeci tydzień wyróznione allegro i dalej nic. Żadnej odpowiedniej osoby. Teraz kumpluje się z Łatką, więc mają razem zajęcie.

Posted

:painting::modla::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou:cudne wiesci Jago! Zycze postokroc aby takie adopcje z domkiem serdecznym - pomilionkroc byly i serca wznosily:loveu::loveu::loveu::multi::multi:Nodiniu kochany niechaj ci bedzie najlepiej na swiecie:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

Jaaga napisał(a):
Na koncie Nodika pozostało 72 zł. na razie zostawie, bo nie wiem jeszcze co z psią rodzinką. Jak będa, to link tu wstawię.

Własnie miałam pytac,jak rozliczyc w pierwszym poscie:razz:

Posted

[quote name='ilon_n']Sprawdźcie czy czasem nie ma tam jakiegoś z Waszych podopiecznych - pseudohotel u AlinyS::
http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14754606&viewfull=1#post14754606

:shake::shake::crazyeye:duzo psiaczkow jest tam , od dogomanki - Pipi. o matenko nie wierze1:-(:-(no przeciez tam jest podobno super n tak sie wypowiadaly dziewczyny , ktore woza psiaczki od Pipi z Bialegostoku ..... ......................Noduniu ale pieknie serdunko:multi::multi:

Posted

no to ja myślę, że Pipi powinna się o tym jak najprędzej dowiedzieć i dowiedzieć co z jej psami, a najlepiej pojechać osobiście sprawdzić.

Posted

rita60 napisał(a):
Jaaga co z rozliczeniem malego ?

Napisałam maila, czekam na odpowiedź.
Pieniązki Nodika chciałam przeznaczyc na matke szczeniąt z kieleckiego schronu, ale ona nie ma jeszcze swojego wątku, bo dopiero dzis dowiedziałam sie, ze tez może przyjechać. Trzeba jej założyć.

Posted

Rito, zapisz w rozliczeniu, że pieniądze od Nodika przeznaczam tez na Kalę, sunię z chorym oczkiem z mojego podpisu. Nie wiadomo, czy matke szczeniat uda się zabrać ze schroniska, a chciałabym mieć zrobione rozliczenie.