__Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 magda1975 napisał(a):Mogę przeznaczyć na hotelik dla Zosi nie więcej niż 400 miesięcnie z utrzymaniem :( Myślę, że dogomaniacy pomogą :) nie możesz się sama obciążać zapłatą za hotel! Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 magda1975 napisał(a):Mogę przeznaczyć na hotelik dla Zosi nie więcej niż 400 miesięcnie z utrzymaniem :( Najdrozszy hotel taki w rozsadnych cenach koszuje 450zl. na takiego psa jak Zosia, czasami mozna cos taniej znalezc. Trzeba by chociaz troche jednorazowych nazbierac. Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 karoluch napisał(a):w końcu udało mi się zalogować - czy ktoś banerko-uzdolniony mógłby zrobić Zosi banerek? Kto ma orientację w hotelikach? Może udałoby się Zosieńce znaleźć miejsce w hoteliku lub płatny dt? Jak zdążę to zrobię. Temida napisał(a):Jeśli chodzi o hoteliki to znam niezwykłą osobę która ma spore rozeznanie w hotelikach, teraz tylko kwesta regionu w jakim miałoby to być i kosztów. Chyba nie ma wspanialszej osoby. magda1975 napisał(a):Karoluch, ciem!!!!!!!!!!!!!! Nie mam ikonek:?( Zależy od przeglądarki. Quote
Temida Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jak będzie potrzebny hotel to mów, zrobię rozeznanie gdzie teraz wolne miejsca. Jacku myślę, że wiesz o kogo mi chodzi i się z Tobą zgadzam:) Quote
Cajus JB Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Temida napisał(a):Jak będzie potrzebny hotel to mów, zrobię rozeznanie gdzie teraz wolne miejsca. Jacku myślę, że wiesz o kogo mi chodzi i się z Tobą zgadzam:) Oczywiście. Przepraszam, że nie zrobiłem banerka. :shake: Jak ktoś mnie uprzedzi w ciągu dnia będzie super, a jak nie to będzie wieczorem. Quote
ewatonieja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Zosia jest przepiekna jakby mieszanka goldena z podhalanem :)) i imię ma fajne Quote
natalie1988 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzień dobry Zosiu. To imię bardzo do ciebie pasuje. Quote
zofia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witam, od paru miesięcy dojrzewa we mnie pomysł, aby przyjąć parę piesków na DT.Mam już swoje własne 4 bernardyny (ZKwP) i dwa kundelki oraz 3 koty.Mam prawie wykończony duży kojec 6x7m, w którym miał mieszkać pies bernardyn, ale on przyzwyczajony do warunków kanapowych i niestety samowolnie wychodzi z każdego kojca i dlatego dałam spokój z dalszym wykończeniem.Kojec jest obciągnięty siatką, ale za lichą na bernardyna, nie wytrzymuje jego naporu.Nie mam też budy. Mogę ją zrobić ale nie mam z czego.Problemem jest też siatka( bo teraz jestem kompletnie bez kasy) i do końca maja też nie zdążę jej uzbierać.Piszecie, że w okolicach łodzi nie ma tymczasów.Ja bym chętnie coś takiego stworzyła z Waszą pomocą.Ja przepraszam, bo może ktoś odnieść wrażenie, że nie na temat. Ale mnie właśnie chodzi o to, że jakbym zdążyła wykończyć kojec i zbudować budę, to Zosia( tak jak ja) mogłaby spokojnie poczekać u mnie na adopcje. Quote
magda1975 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 zofia napisał(a):Witam, od paru miesięcy dojrzewa we mnie pomysł, aby przyjąć parę piesków na DT.Mam już swoje własne 4 bernardyny (ZKwP) i dwa kundelki oraz 3 koty.Mam prawie wykończony duży kojec 6x7m, w którym miał mieszkać pies bernardyn, ale on przyzwyczajony do warunków kanapowych i niestety samowolnie wychodzi z każdego kojca i dlatego dałam spokój z dalszym wykończeniem.Kojec jest obciągnięty siatką, ale za lichą na bernardyna, nie wytrzymuje jego naporu.Nie mam też budy. Mogę ją zrobić ale nie mam z czego.Problemem jest też siatka( bo teraz jestem kompletnie bez kasy) i do końca maja też nie zdążę jej uzbierać.Piszecie, że w okolicach łodzi nie ma tymczasów.Ja bym chętnie coś takiego stworzyła z Waszą pomocą.Ja przepraszam, bo może ktoś odnieść wrażenie, że nie na temat. Ale mnie właśnie chodzi o to, że jakbym zdążyła wykończyć kojec i zbudować budę, to Zosia( tak jak ja) mogłaby spokojnie poczekać u mnie na adopcje. Zofia, podaj mi kontakt tel do siebie. Możesz puścić strzałkę na numer 515-185-627. Pogadamy. Quote
magda1975 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 magda1975 napisał(a):Zofia, podaj mi kontakt tel do siebie. Możesz puścić strzałkę na numer 515-185-627. Pogadamy. Rozmawiałam z Zofią. Odwiedzę Ją w niedzielę. Quote
karoluch Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Trzymamy mocno kciuki, jeśli wszystko byłoby ok, to byłaby dla Zosi wielka szansa :thumbs: Quote
zofia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 O super czy wiadomo ile za dt ?? Najpierw niech Magda zobaczy co mogę zaoferować i jakie towarzystwo psio-kocie.Nie wiem, czy wypada, ale podam Wam adres mojej strony www.wielkiprzyjaciel-hodowla.pl Jeżeli się spodoba, moje miejsce na ziemi, to wtedy będziemy rozmawiać. W grę wchodzi worek( duuuży najlepiej ) suchej karmy dla moich.Ale to później-teraz bym potrzebowała siatkę- grubą.Może macie jakieś znajomości w tej branży. Quote
magda1975 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='zofia']Najpierw niech Magda zobaczy co mogę zaoferować i jakie towarzystwo psio-kocie.Nie wiem, czy wypada, ale podam Wam adres mojej strony www.wielkiprzyjaciel-hodowla.pl Jeżeli się spodoba, moje miejsce na ziemi, to wtedy będziemy rozmawiać. W grę wchodzi worek( duuuży najlepiej ) suchej karmy dla moich.Ale to później-teraz bym potrzebowała siatkę- grubą.Może macie jakieś znajomości w tej branży. Zofio, podjadę, zobaczymy... Na pewno warto zastanowić się nad opcją DT u Ciebie, i to nie tylko dla Zosi, ale tak na przyszłość, w ogóle. Zofio, siatkę zakupię, robotników-siatkowników się zorganizuje, ale najpierw pogadajmy. Co do karmy, to na pewno moja Zosia bez wyprawki nie pojedzie. I na pewno mówimy o DT dla Zosi, tylko DT, Zosinowe koszty pobytu, oczywiście, biorę na siebie. Quote
mc_mother Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 magda1975 napisał(a):Zofio, podjadę, zobaczymy... Na pewno warto zastanowić się nad opcją DT u Ciebie, i to nie tylko dla Zosi, ale tak na przyszłość, w ogóle. Zofio, siatkę zakupię, robotników-siatkowników się zorganizuje, ale najpierw pogadajmy. Co do karmy, to na pewno moja Zosia bez wyprawki nie pojedzie. I na pewno mówimy o DT dla Zosi, tylko DT, Zosinowe koszty pobytu, oczywiście, biorę na siebie. OOo! Dobre wieści dla Zosi:) Quote
__Lara Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Czekamy na rozwój sytuacji, oczywiście korzystny dla Zosi :) Quote
Cajus JB Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 I ja dziękuję za banerki. Wtedy kiedy jestem przed komputerem nie daję rady ze wszystkim się wyrobić. Quote
ilon_n Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ojoj, czytam, że coś fajnego kroi się dla naszej pięknotki :) super opcja!! i jak prędziutko!! Quote
magda1975 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Z Zosią źle. Byłam u niej teraz, leżała biedulka osowiała, nie wstała, nie machnęła ogonkiem. Ślady krwi na prawej przedniej łapce. Pogłaskałam, pogadała, wstała. Chodzi z trudem, nie kuleje, jakaś taka mała się zrobiła i skurczona. Jest bardzo osowiała. Ja mam dzisiaj dyżur i nie dam rady za boga wyjść z firmy. Kombinuję dla Zośki pomoc zewnętrzną. Quote
Recommended Posts