Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cajus JB']Proszę bardzo. :lol:

http://www.dogomania.pl/threads/53472-Bokserka-Zosia-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-DOMEK!!!!!!

Śliczna. :lol:

Zdjęcia rozpieszczonej Zośki/Oliwki

Mam jeszcze wiele zdjęć...

Oliwka odeszła 13 miesięcy temu, przegrywając nierówną walkę z rakiem kości. Na zawsze pozostanie najpiękniejszym, najcudowniejszym, najwspanialszym zwierzakiem w moim życiu i choć każdy kolejny też jest, to Oli pozostanie wyjątkowa.
Była psem, który wywrócił moje życie, wartości do góry nogami. Uświadomiła mi wiele rzeczy, m.in. okrucieństwo samotnej starości w schronie...

Dzięki niej teraz grzeje się u mnie taki pan..

Kolejny staruszkek, 14-letni ON-ek

Posted

magda1975 napisał(a):
Sis zgodziła się obfocić Zosieńkę!!!

i jak wypadła sesja fotograficzna??
czy piękną Zofię już można wysyłać na okładki czasopism?? :)

Posted

ilon_n napisał(a):
i jak wypadła sesja fotograficzna??
czy piękną Zofię już można wysyłać na okładki czasopism?? :)

Sesja to dopiero będzie, jak wykąpiemy Zosieńkę i doprowadzimy do ładu...

Posted

w końcu udało mi się zalogować - czy ktoś banerko-uzdolniony mógłby zrobić Zosi banerek? Kto ma orientację w hotelikach? Może udałoby się Zosieńce znaleźć miejsce w hoteliku lub płatny dt?

Posted

Jeśli chodzi o hoteliki to znam niezwykłą osobę która ma spore rozeznanie w hotelikach, teraz tylko kwesta regionu w jakim miałoby to być i kosztów.

Posted

karoluch napisał(a):
w końcu udało mi się zalogować - czy ktoś banerko-uzdolniony mógłby zrobić Zosi banerek? Kto ma orientację w hotelikach? Może udałoby się Zosieńce znaleźć miejsce w hoteliku lub płatny dt?

Karoluch, ciem!!!!!!!!!!!!!! Nie mam ikonek:?(

Posted

Temida, podejrzewam, że najlepiej to okolice miasta ;) ale tak do miejsca, jak i kosztów, to ja się niestety nie wypowiem, mogę dorzucić jedynie jakiś grosz co miesiąc, bo ta nasza banda niewdzięcznych darmozjadów (czyt. kotów) pochłania krocie. Tu musi zdecydować Magda. Czy na dogo jest wątek banerkowy?

Posted

Jeśli chodzi o rejon woj. łódzkiego to będzie ciężko z takim hotelikiem, wiem bo już zakładałam wszelkie opcje. W Łodzi nic takiego nie znam, psiaki jeżdżą do innych miejscowości, w Radomsku jest super hotel, ale pod względem finansowym będzie ciężko. Dobre hotele i w przyzwoitych cenach inne okolice.