magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 __Lara napisał(a):O nie, na żadną inną budowę! Zrobię jej allegro. Strasznie Ci dziękuję. Quote
Temida Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nie ma za co. Dla Ciebie jestem zawsze do dyspozycji i służę radą i pomocą. Quote
andegawenka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jestem na zaproszenie Temidy. Witaj Zosiu-jesteś piekna jak płatek sniegu. Witaj Magda 1975:Rose: Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ;) Proszę, allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1035136563 Czy ktoś ma ochotę wyróżnić? wtedy sunia będzie mieć większe szanse na adopcję. Aha, i jakie namiary podać? na kogo? [quote name='Cajus JB']__Lara. Jest jakiś wątek na którym Ciebie nie ma? :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laugh2_2: Jak widzę, że ktoś ze znajomych "potrzebuje pomocy" to jak mam przejść obojętnie? :-(:angel::bluepaw: Sunia jest przepiękna!!! Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Witajcie Wszyscy!!! Do Zosi mam wyjątkową słabość. Raz, że to potrzebujący pies, a dwa, że moja boksia też miała na dogo imię Zosia. To już było dawno i nawet jak wpiszę link do Jej wątku to już nie mogę go odnaleźć. Teraz kolejna potrzebująca Zosia... Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jak można opisać pochodzenie Zosi .. w typie czego? też mnie ujęła od pierwszego wejrzenia .. przypomina mi nieco moją Kairę .. Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Podaj na mnie. Maile: [email protected] lub [email protected] Telefon: 515-185-627 Wyróżnię allegro.. tylko jak się to robi... Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ilon_n napisał(a):jak można opisać pochodzenie Zosi .. w typie czego? Ja nie mam pojęcia... Mnie Zosia skojarzyła się z takim wybielonym, niższym goldenem.. Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Wpisz na wątek. Poszukamy. Wątek mojej Zosieńki.. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53472&page=13 Jakbyście znależli, obiecuję fotki tego co z Zosi?Oliwki się rozpieściło.. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Proszę bardzo. :lol: http://www.dogomania.pl/threads/53472-Bokserka-Zosia-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-DOMEK!!!!!! Śliczna. :lol: Quote
Temida Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jeszcze raz dziękuję WAM za przybycie i pomoc. :) Jesteście kochani. Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Proszę bardzo. :lol: http://www.dogomania.pl/threads/53472-Bokserka-Zosia-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-DOMEK!!!!!! Śliczna. :lol: Uwielbiam Cię Człowieku!!!!!!!!!!!! Moja malutka!!!! Wkleję zdjęcia, tu można z fotosika.... Poryczałam się. Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja wpisałam ją na allegro jako mix podhalan labrador ;) [quote name='magda1975']Podaj na mnie. Maile: [email protected] lub [email protected] Telefon: 515-185-627 Wyróżnię allegro.. tylko jak się to robi... Wyróżnia się w ten sposób, że Ty przelewasz mi na konto kwotę za wyróżnienie, a ja wybieram opcję "wyróżnij" na allegro ;) Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 __Lara napisał(a):Ja wpisałam ją na allegro jako mix podhalan labrador ;) Wyróżnia się w ten sposób, że Ty przelewasz mi na konto kwotę za wyróżnienie, a ja wybieram opcję "wyróżnij" na allegro ;) Powiesz ile i daj numer konta. Dziękuję Ci bardzo, bardzo. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 magda1975 napisał(a):Uwielbiam Cię Człowieku!!!!!!!!!!!! Moja malutka!!!! Wkleję zdjęcia, tu można z fotosika.... Poryczałam się. Nie ma za co. :lol: Można. Musi być tylko link. Ja muszę naprawdę uciekać, ale Cioteczki pomogą z wklejeniem zdjęć jakby co. :lol: Quote
Temida Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pomożemy :) Mówiłam Ci skarbie, że moja cała brygada jest super. Jacek i Lara jesteście cudowni. Quote
bela51 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piękna podhalanka ! Witamy i pomagamy szukac domku. Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.plwww.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Magdo, aktywujesz je? poprzychodzą linki do aktywacji na Twoje dwa podane maile ;) (aha, i to jest mail: magdaz75@o2.pl - a nie ....@02.pl, prawda?) Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='__Lara']Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.plwww.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aloge.pl adpost.pl Magdo, aktywujesz je? poprzychodzą linki do aktywacji na Twoje dwa podane maile ;) (aha, i to jest mail: magdaz75@o2.pl - a nie ....@02.pl, prawda?) Prawda, że o2. Oczywiście, że aktywuję. Pewien ktoś mi capslocka włączył:roll:Ktoś ma pięć lat i wazy ok 1,5 kg... Diękuję Wam za wszystko. Nie mialam z dogo kontaktu, jedynie wiadomości o mojej Oli przekazywałam, a i to w pewnym momencie życia się urwało. Quote
Temida Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jesteś tak wyjątkową osobą, że nie wyobrażam sobie, aby Ci nie pomóc. Te nasze wspaniałe konwersacje. Quote
magda1975 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Temida napisał(a):Te nasze wspaniałe konwersacje. Też je kocham:cool3: Te konwersacje:evil_lol: Zresztą Ciebie też, o czym już wiesz :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
mc_mother Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dzień dobry Zosiu- kieszonkowa podhalanko:) Proponuję w ogłoszeniach akcentować podobieństwo do goldenka ;) To zwiększy jej szanse... podhalany trudno się adoptują... Quote
toyota Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mała jest śliczna. Mam nadzieję , że uroda pomoże jej w znalezieniu domu. Ja niestety wypatrzyłam bezdomna kieszonkową sunię DON- ka :-( Quote
Recommended Posts