Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Hm.........nikt ze znajomych nie ma starej koldry albo koca. Ja mam tlum, ale jestem za daleko.

Ma, ale opłata za przesyłkę jest duża, a w hipermarketach można kupic tanio....

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Ma, ale opłata za przesyłkę jest duża, a w hipermarketach można kupic tanio....

Mowilam o znajomych miejscowych. U nas wszyscy maja za duzo i chetnie oddaja.

Posted

ostatnio szukałam kocysia dla starej jamniczki. Najszybciej i najtaniej okazało się kupić go w BIEDRONCE za jedyne 25pln :)

Można też spróbować w ciuchlandach, ale to i tak kosztuje a do tego nie takie świeże .. ;)

Posted

Przepraszam, że mnie cały dzień nie było, ale miałam dziś strasznie zapracowany dzień.

Najtańsze kocyki są właśnie w Ikei, niebiesciutkie, za jedyne 5,99.

Zosia dostała dzisiaj podusię i kocyk. Do weta nie pojechała bo transport nie wypalił. Zapodałam jej drugi antybiotyk.

Zosia lepiej, macha ogonem i przypomina Zosię.

Posted

Moja propozycja z kojcem jest nadal aktualna, tylko Magda musi się u mnie pojawić i obejrzeć wszystko.U mnie psy nie siedzą całymi dniami zamknięte w kojcach.Mam sporą działkę i spokojnie można po niej pobiegać. Doświadczenie w wychowaniu psów mam, także z nauką chodzenia na smyczy- myślę, że byśmy obie dały radę, bo Zosia to młody piesek i na pewno mądry- za smakołyk zrobi wszystko. A i dla niej byłby to duży plus jakby ją nauczyć paru rzeczy przydatnych ludziom.:evil_lol:

Posted

zofia napisał(a):
Moja propozycja z kojcem jest nadal aktualna, tylko Magda musi się u mnie pojawić i obejrzeć wszystko.U mnie psy nie siedzą całymi dniami zamknięte w kojcach.Mam sporą działkę i spokojnie można po niej pobiegać. Doświadczenie w wychowaniu psów mam, także z nauką chodzenia na smyczy- myślę, że byśmy obie dały radę, bo Zosia to młody piesek i na pewno mądry- za smakołyk zrobi wszystko. A i dla niej byłby to duży plus jakby ją nauczyć paru rzeczy przydatnych ludziom.:evil_lol:

OOO!!!! Magdo, co Ty na to???

Posted

zofia napisał(a):

Zosia nie jest młodym pieskiem, ma 7-8 lat, ma piękne białe ząbki, stąd ja ją wyceniłam na młodą suńkę.

Zofia, jak tylko wydobrzeję, pojawię się u Cię.

Posted

Zosia już wróciła do siebie, czyli jest pogodnym psem. Panowie z ochrony dbają o Zosię jak mogą.

Dzisiaj miałam telefon o Zosię, ale jak Pani się dowiedziała, że Zosia została wyceniona na 5-7 lat to zrezygnowała. Podobno to już stary pies:angryy:

Posted

magda1975 napisał(a):
Zosia już wróciła do siebie, czyli jest pogodnym psem. Panowie z ochrony dbają o Zosię jak mogą.

Dzisiaj miałam telefon o Zosię, ale jak Pani się dowiedziała, że Zosia została wyceniona na 5-7 lat to zrezygnowała. Podobno to już stary pies:angryy:

psina w kwiecie wieku!!Co za wybredność!! ;)

Czyli na razie będzie duet Zosia z Zofią??

Posted

Miałam mieć wolne, mam dwudniowy audyt:angryy::angryy:

Qrczę, czy oni myślą, że ja nie mam życia prywatnego:placz:

Zosia dobrze, spotkałam ja na spacerku z Panami z Ochrony. Pan mi powiedział, że jak ja się interesuję Zosią i ma szanse na dom (słowo "tymczasowy" jest dla nich nowe), to oni zrobią wszystko, żeby Zosia domku doczekała.
Babę z ogłoszenia potraktowali słowami, których powtarzać nie będę, jedynie zapytali, czy ona taka młódka:evil_lol: