andegawenka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Szarotka napisał(a):Hm.........nikt ze znajomych nie ma starej koldry albo koca. Ja mam tlum, ale jestem za daleko. Ma, ale opłata za przesyłkę jest duża, a w hipermarketach można kupic tanio.... Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 andegawenka napisał(a):Ma, ale opłata za przesyłkę jest duża, a w hipermarketach można kupic tanio.... Mowilam o znajomych miejscowych. U nas wszyscy maja za duzo i chetnie oddaja. Quote
ilon_n Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ostatnio szukałam kocysia dla starej jamniczki. Najszybciej i najtaniej okazało się kupić go w BIEDRONCE za jedyne 25pln :) Można też spróbować w ciuchlandach, ale to i tak kosztuje a do tego nie takie świeże .. ;) Quote
magda1975 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Przepraszam, że mnie cały dzień nie było, ale miałam dziś strasznie zapracowany dzień. Najtańsze kocyki są właśnie w Ikei, niebiesciutkie, za jedyne 5,99. Zosia dostała dzisiaj podusię i kocyk. Do weta nie pojechała bo transport nie wypalił. Zapodałam jej drugi antybiotyk. Zosia lepiej, macha ogonem i przypomina Zosię. Quote
zofia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Moja propozycja z kojcem jest nadal aktualna, tylko Magda musi się u mnie pojawić i obejrzeć wszystko.U mnie psy nie siedzą całymi dniami zamknięte w kojcach.Mam sporą działkę i spokojnie można po niej pobiegać. Doświadczenie w wychowaniu psów mam, także z nauką chodzenia na smyczy- myślę, że byśmy obie dały radę, bo Zosia to młody piesek i na pewno mądry- za smakołyk zrobi wszystko. A i dla niej byłby to duży plus jakby ją nauczyć paru rzeczy przydatnych ludziom.:evil_lol: Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 zofia napisał(a):Moja propozycja z kojcem jest nadal aktualna, tylko Magda musi się u mnie pojawić i obejrzeć wszystko.U mnie psy nie siedzą całymi dniami zamknięte w kojcach.Mam sporą działkę i spokojnie można po niej pobiegać. Doświadczenie w wychowaniu psów mam, także z nauką chodzenia na smyczy- myślę, że byśmy obie dały radę, bo Zosia to młody piesek i na pewno mądry- za smakołyk zrobi wszystko. A i dla niej byłby to duży plus jakby ją nauczyć paru rzeczy przydatnych ludziom.:evil_lol: OOO!!!! Magdo, co Ty na to??? Quote
magda1975 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 zofia napisał(a):Moja propozycja z kojcem jest nadal aktualna, tylko Magda musi się u mnie pojawić i obejrzeć wszystko.U mnie psy nie siedzą całymi dniami zamknięte w kojcach.Mam sporą działkę i spokojnie można po niej pobiegać. Doświadczenie w wychowaniu psów mam, także z nauką chodzenia na smyczy- myślę, że byśmy obie dały radę, bo Zosia to młody piesek i na pewno mądry- za smakołyk zrobi wszystko. A i dla niej byłby to duży plus jakby ją nauczyć paru rzeczy przydatnych ludziom.:evil_lol: Zosia nie jest młodym pieskiem, ma 7-8 lat, ma piękne białe ząbki, stąd ja ją wyceniłam na młodą suńkę. Zofia, jak tylko wydobrzeję, pojawię się u Cię. Quote
Cajus JB Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Czekamy. Ale z ogłoszeniami też warto chyba ruszyć? Quote
magda1975 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Zosia już wróciła do siebie, czyli jest pogodnym psem. Panowie z ochrony dbają o Zosię jak mogą. Dzisiaj miałam telefon o Zosię, ale jak Pani się dowiedziała, że Zosia została wyceniona na 5-7 lat to zrezygnowała. Podobno to już stary pies:angryy: Quote
ilon_n Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 magda1975 napisał(a):Zosia już wróciła do siebie, czyli jest pogodnym psem. Panowie z ochrony dbają o Zosię jak mogą. Dzisiaj miałam telefon o Zosię, ale jak Pani się dowiedziała, że Zosia została wyceniona na 5-7 lat to zrezygnowała. Podobno to już stary pies:angryy: psina w kwiecie wieku!!Co za wybredność!! ;) Czyli na razie będzie duet Zosia z Zofią?? Quote
ilon_n Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wybaczcie, pilny apel o pomoc:: http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA! Quote
magda1975 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Miałam mieć wolne, mam dwudniowy audyt:angryy::angryy: Qrczę, czy oni myślą, że ja nie mam życia prywatnego:placz: Zosia dobrze, spotkałam ja na spacerku z Panami z Ochrony. Pan mi powiedział, że jak ja się interesuję Zosią i ma szanse na dom (słowo "tymczasowy" jest dla nich nowe), to oni zrobią wszystko, żeby Zosia domku doczekała. Babę z ogłoszenia potraktowali słowami, których powtarzać nie będę, jedynie zapytali, czy ona taka młódka:evil_lol: Quote
magda1975 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Zosia ok. Spaceruje z Ochroną, a na noc idzie do budki. Quote
ewatonieja Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 czasu zostało dramatycznie mało pomocy dla Zosi Quote
Recommended Posts