Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nemko']Ile on wazy, bo nie wiem jakie pieluchy zamowic? 7-11 kilo? "psowe" czy uzywacie tych dla bobasow? Jesli tak to na jaki wiek i na ile kilo?[/QUOTE]

Ludzkie, ale troszke większe- albo dziecięce juniory, albo dorosłe najmniejsze. Pasuja też takie niby-spodenki, np dry nights.... Psowe sa okropnie drogie.
Z leków to w tej chwili potrzebujemy więcej Nivalinu i Sudocrem ;)

Od jutro powinnam byc bardziej "żywa" na forum.....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ludzkie, ale troszke większe- albo dziecięce juniory, albo dorosłe najmniejsze. Pasuja też takie niby-spodenki, np dry nights.... Psowe sa okropnie drogie.
Z leków to w tej chwili potrzebujemy więcej Nivalinu i Sudocrem ;)

Od jutro powinnam byc bardziej "żywa" na forum.....[/QUOTE]

Podajcie mi proszę adres na pw. Prześlę Kubusiowi Nivalin.

Posted

lika1771 napisał(a):
Zagladamy i o zdrowko pytamy

Już jestem :oops:

Dopiero odżywam po dwóch tygodniach upiornej harówy.....
Kubuś ma się zupełnie dobrze, pracujemy nad odsikiwaniem. Apetyt ma nieziemski i jest strasznym łasuszkim, uwielbia dobre jedzonko. Wywala brzuszek do głaskania i zaczepia łapką :cool3:

Co do pieluch to nie mam pojęcia, jak by się sprawdziło to wymienne, a jednorazowe to potrzebujemy chyba większe ;)

Posted

W tej chwili mamy dwa opakowania, więc myślę że jak najbardziej przyda się!!!!! Ketunia- DZIĘKUJĘ!!!!

P.S. Strasznie przepraszam za nieobecność, ale ostatnio faktycznie na nic nie mam czasu, zwierzaki, dom, praca, a wczoraj calutki dzień byłyśmy z Krą na zawodach (Kubuś był zaopiekowany, spokojnie ;) )

Posted

ulvhedinn napisał(a):
W tej chwili mamy dwa opakowania, więc myślę że jak najbardziej przyda się!!!!! Ketunia- DZIĘKUJĘ!!!!

P.S. Strasznie przepraszam za nieobecność, ale ostatnio faktycznie na nic nie mam czasu, zwierzaki, dom, praca, a wczoraj calutki dzień byłyśmy z Krą na zawodach (Kubuś był zaopiekowany, spokojnie ;) )

W takim razie czekam na adres:)

Posted

trafilam z bazarku roslinkowego mari23 zorganizowanego przez livke
ulv - ogromne wyrazy uznania
ketunio - to niesamowite, ze postanowilas sprezentować kubusiowi wozeczek; nie mam słów... :Rose:
ode mnie tylko tyle co za roslinki - wiecej na razie nie dam rady... :shake:

ale jest nas juz sporo - razem bedzie latwiej; od kazdego pare groszy i troche odciazymy ulv;
w takich chwilach znowu zaczynam wierzyc w sens dogo...

Posted

[quote name='kakadu']trafilam z bazarku roslinkowego mari23 zorganizowanego przez livke
ulv - ogromne wyrazy uznania
ketunio - to niesamowite, ze postanowilas sprezentować kubusiowi wozeczek; nie mam słów... :Rose:
ode mnie tylko tyle co za roslinki - wiecej na razie nie dam rady... :shake:

ale jest nas juz sporo - razem bedzie latwiej; od kazdego pare groszy i troche odciazymy ulv;
w takich chwilach znowu zaczynam wierzyc w sens dogo...

no właśnie, ostatni dzień bazarku!!!!!
komu, komu????? ogrodniczki - zapraszam!
Kubuś czeka na pomoc!

przywożę dzisiaj do domu małego kotka, którego dopadł amstaf... jest w takim stanie, jak Kubuś....

Posted

mari23 napisał(a):
no właśnie, ostatni dzień bazarku!!!!!
komu, komu????? ogrodniczki - zapraszam!
Kubuś czeka na pomoc!

przywożę dzisiaj do domu małego kotka, którego dopadł amstaf... jest w takim stanie, jak Kubuś....

Jaki bazarek roślinkowy, gdzie ten bazarek????/ Ja chcę !!!!!!!!!!!!!