WIGA Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 :buzi::buzi:Buziaczki dla Kubunia i jego dzielnej zapracowanej opiekunki. Quote
ulvhedinn Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Nemko']Ile on wazy, bo nie wiem jakie pieluchy zamowic? 7-11 kilo? "psowe" czy uzywacie tych dla bobasow? Jesli tak to na jaki wiek i na ile kilo?[/QUOTE] Ludzkie, ale troszke większe- albo dziecięce juniory, albo dorosłe najmniejsze. Pasuja też takie niby-spodenki, np dry nights.... Psowe sa okropnie drogie. Z leków to w tej chwili potrzebujemy więcej Nivalinu i Sudocrem ;) Od jutro powinnam byc bardziej "żywa" na forum..... Quote
ketunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='ulvhedinn']Ludzkie, ale troszke większe- albo dziecięce juniory, albo dorosłe najmniejsze. Pasuja też takie niby-spodenki, np dry nights.... Psowe sa okropnie drogie. Z leków to w tej chwili potrzebujemy więcej Nivalinu i Sudocrem ;) Od jutro powinnam byc bardziej "żywa" na forum.....[/QUOTE] Podajcie mi proszę adres na pw. Prześlę Kubusiowi Nivalin. Quote
feliksik Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Kubuś już na Onecie: http://pies.onet.pl/46918,26,0,kubus_-_konal_przed_wejsciem_do_wlasnego_domu,artykul.html pod art. już jest komentarz od czytających o przesyłanych pieniążkach - może się uzbiera trochę Quote
Nemko Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja dopiero teraz od wczoraj. Zaraz wejde na net porzadnie i poszukam pieluch. Quote
Nemko Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zobaczcie prosze, bo zastanawiam sie, czy nie oplacaloby sie bardziej kupic takiej pieluszki z wymiennym srodkiem, mozna tam wlozyc inny wklad nie ten oryginalny i po zulyciu wyrzucic...Co Wy na to? http://allegro.pl/item1046001919_pieluchy_wielorazowe_flip_wklad_mam_sucho_gratis.html chyba ze zwylke: http://allegro.pl/item1049402999_pieluchy_pieluszki_huggies_mega_paka_12_22kg_62szt.html Quote
ulvhedinn Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 lika1771 napisał(a):Zagladamy i o zdrowko pytamy Już jestem :oops: Dopiero odżywam po dwóch tygodniach upiornej harówy..... Kubuś ma się zupełnie dobrze, pracujemy nad odsikiwaniem. Apetyt ma nieziemski i jest strasznym łasuszkim, uwielbia dobre jedzonko. Wywala brzuszek do głaskania i zaczepia łapką :cool3: Co do pieluch to nie mam pojęcia, jak by się sprawdziło to wymienne, a jednorazowe to potrzebujemy chyba większe ;) Quote
bla Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wyszło słońce to i dla Kubusia w końcu musi wyjsc ;* Quote
Nemko Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 a takie? http://allegro.pl/item1055131855_pieluchy_milusie_pieluszki_15_25kg_56szt_wejherowo.html Quote
EVA2406 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fajne te pieluszki wymienne i pewnie sporo tańsze? Może warto spróbować? Quote
Nemko Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mi jest obojetne. Moge kupic takie albo takie, czekam tylko az zalozycielka watku sie wypowie;) eva2406 masz nie podlinkowany banerek Quote
ketunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Czy Kubuś nadal potrzebuje nivalin? Mogę przesłać. Czekam tylko na adres do wysyłki. Quote
Nemko Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zalozycielka watku jest bardzo zapracowana i ma na glowie caly zwierzyniec, wiec ostatnio rzadko tu zaglada... Quote
ketunia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dziewczyny czy Kubuś nadal potrzebuje Nivalin? Moge wysłać. Czekam tylko na adres do wysyłki. Quote
ulvhedinn Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 W tej chwili mamy dwa opakowania, więc myślę że jak najbardziej przyda się!!!!! Ketunia- DZIĘKUJĘ!!!! P.S. Strasznie przepraszam za nieobecność, ale ostatnio faktycznie na nic nie mam czasu, zwierzaki, dom, praca, a wczoraj calutki dzień byłyśmy z Krą na zawodach (Kubuś był zaopiekowany, spokojnie ;) ) Quote
ketunia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ulvhedinn napisał(a):W tej chwili mamy dwa opakowania, więc myślę że jak najbardziej przyda się!!!!! Ketunia- DZIĘKUJĘ!!!! P.S. Strasznie przepraszam za nieobecność, ale ostatnio faktycznie na nic nie mam czasu, zwierzaki, dom, praca, a wczoraj calutki dzień byłyśmy z Krą na zawodach (Kubuś był zaopiekowany, spokojnie ;) ) W takim razie czekam na adres:) Quote
Nemko Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja jutro wplacam pieniadze na pieluchy dla Kubusia, przyjedzie kurier i przywiezie 3 opakowania pieluch po 60 sztuk -tych xl juniorow do 25kg Quote
EVA2406 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zaglądam do Kubusia i podziwiam nieustannie Ulv :loveu: Quote
kakadu Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 trafilam z bazarku roslinkowego mari23 zorganizowanego przez livke ulv - ogromne wyrazy uznania ketunio - to niesamowite, ze postanowilas sprezentować kubusiowi wozeczek; nie mam słów... :Rose: ode mnie tylko tyle co za roslinki - wiecej na razie nie dam rady... :shake: ale jest nas juz sporo - razem bedzie latwiej; od kazdego pare groszy i troche odciazymy ulv; w takich chwilach znowu zaczynam wierzyc w sens dogo... Quote
mari23 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='kakadu']trafilam z bazarku roslinkowego mari23 zorganizowanego przez livke ulv - ogromne wyrazy uznania ketunio - to niesamowite, ze postanowilas sprezentować kubusiowi wozeczek; nie mam słów... :Rose: ode mnie tylko tyle co za roslinki - wiecej na razie nie dam rady... :shake: ale jest nas juz sporo - razem bedzie latwiej; od kazdego pare groszy i troche odciazymy ulv; w takich chwilach znowu zaczynam wierzyc w sens dogo... no właśnie, ostatni dzień bazarku!!!!! komu, komu????? ogrodniczki - zapraszam! Kubuś czeka na pomoc! przywożę dzisiaj do domu małego kotka, którego dopadł amstaf... jest w takim stanie, jak Kubuś.... Quote
EVA2406 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mari23 napisał(a):no właśnie, ostatni dzień bazarku!!!!! komu, komu????? ogrodniczki - zapraszam! Kubuś czeka na pomoc! przywożę dzisiaj do domu małego kotka, którego dopadł amstaf... jest w takim stanie, jak Kubuś.... Jaki bazarek roślinkowy, gdzie ten bazarek????/ Ja chcę !!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts