ulvhedinn Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Trzymac kciuki!!!! :) Kurcze w tej chwili to ja nie mam czasu się po nosie podrapać..... Quote
mysza 1 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ulvhedinn napisał(a):Trzymac kciuki!!!! :) Kurcze w tej chwili to ja nie mam czasu się po nosie podrapać..... Nie wiesz kto mógłby u Was dom sprawdzić? Quote
czerda Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a gdyby domek dla pieska pod Szczecinem wypalił mój tz co tydzię w niedzielę stamtąd wraca z żagli więc byłby przewóz , a sprawdzic domek może mogłaby moja córka-mieszka we Wwiu ale dalej taka cisza o domku Kubusia Quote
ulvhedinn Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No niestety z domku Kubusia nici- państwo jednak nie byli przygotowani na tak poważne wyzwanie..... trochę sie podłamałam, bo jednak trzy sparaliżowane zwierzaki, nie licząc całej reszty- to duże obciążenie jednak... Jednak ciągle nie tracę nadziei na domek dla małego! ... a pozytywniej- dziś Kubas czuje się zdecydowanie lepiej :) Quote
ketunia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ulvhedinn napisał(a):No niestety z domku Kubusia nici- państwo jednak nie byli przygotowani na tak poważne wyzwanie..... trochę sie podłamałam, bo jednak trzy sparaliżowane zwierzaki, nie licząc całej reszty- to duże obciążenie jednak... Jednak ciągle nie tracę nadziei na domek dla małego! ... a pozytywniej- dziś Kubas czuje się zdecydowanie lepiej :) Szkoda, że domek nie wypalił. Jednka na pewno jest ktoś kto zechce adoptować takiego fajnego psiaka. Nie możemy tracić nadziei. Dobrze, że Kubuś czuje się juz lepiej. Daj proszę znać kiedy mam wpłacić pieniądze na wózeczek. Quote
ulvhedinn Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Kiedy możesz, całość kosztuje 350 zł :) Aaa- muszę powiedzieć, że w Gdańsku były do adopcji dwa psiaki prawie identyczne jak Kubuś i też na wózeczkach- dwaj wywaleni z auta bracia (na szczęście kontrolujący fizjologię) - Pik i Pok. Jeden już ma domek, drugi ciągle szuka... http://www.schroniskopromyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=1 Quote
ketunia Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ulvhedinn napisał(a):Kiedy możesz, całość kosztuje 350 zł :) Aaa- muszę powiedzieć, że w Gdańsku były do adopcji dwa psiaki prawie identyczne jak Kubuś i też na wózeczkach- dwaj wywaleni z auta bracia (na szczęście kontrolujący fizjologię) - Pik i Pok. Jeden już ma domek, drugi ciągle szuka... http://www.schroniskopromyk.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=1 W takim razie podaj mi proszę na pw nr konta. Jakich pieluszek używa Kubuś? Quote
ulvhedinn Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Magdalena Łazarska [FONT=Verdana]PKO BP[/FONT] [FONT=Verdana]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/FONT] ;) Ketunia- jesteś ANIOŁEM!!!!!!! P.S.Pieluszek używa- dużych dziecięcych- najwiekszych, albo najmniejszych seni, albo ostatnio- Molicare S, bardzo dobry rozmiar :) Quote
dudson13 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ulv, czy potrzebne są jeszcze pieniądze na wózek dla Kubusia?? Czego jeszcze kochana potrzebujesz?? Podziwiam Cię!!!Chociaż w taki sposób - finansowy lub rzeczowy chciałabym Ci pomóc. Quote
ulvhedinn Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Dzięki Ketuni wózek mamy w pełni sfinansowany :) W tej chwili jestem mniej więcej "na styk" z kasą (musze zrobić dokłądne rozliczenie- wiem, wiem...), mamy pieluszki i jeszcze trochę podkładów- podkłady będe musiała kupic pod koniec tygodnia. Przydałyby się rzeczy nieco bardziej zwykłe- proszek do prania, wkład do odświeżacza powietrza, płyn do podłogi etc- niestety przy Kubusiu środki czystosci idą na bieżąco. I może jakieś smaczne puchy dla Kuby, bo zdecydowanie woli je od "kulek" ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Czy podkłady ode mnie nadal nie dotarły ? Quote
dudson13 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ulv, w takim razie proszę o numer Twojego konta i adresik. To co będę mogła przeleję na konto, sama zrobisz z tego najlepszy użytek. Chusteczki nawilżane nadal potrzebne?? Mam trochę na zbyciu, to mogłabym paczkę z tego zrobić. Daj znać. Czekam. Pieniądze wyślę jeszcze dziś, tylko podaj nr konta i dane do przelewu Quote
dudson13 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ulv, jak będziesz miała chwilkę to napisz co u Kubusia i podaj nr konta. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Podkłady dotarły z powrotem do mnie jako podwójnie nieodebrane awizo :( Ulv czy są jeszcze Kubie potrzebne, jeśli tak wyślę je jeszcze raz . Quote
ulvhedinn Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 .....fajnie, bo żadnego awiza nie było, a jak byłam w piątek na poczcie, to była jedna przesyłka..... Wyślij jeszce raz, a ja standardowo zrobię drakę- na jakiś miesiąc, dwa pomaga. Dudson, konto jest w pierwszym poscie :) Kubusiasty czeka z utęsknieniem na wózek, stara się mi zwiać na schody (Kra go nauczyła, czy jak?) i odzyskał w pełni humor i rezon po chorobie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='ulvhedinn'].....fajnie, bo żadnego awiza nie było, a jak byłam w piątek na poczcie, to była jedna przesyłka..... Wyślij jeszce raz, a ja standardowo zrobię drakę- na jakiś miesiąc, dwa pomaga. Dudson, konto jest w pierwszym poscie :) Kubusiasty czeka z utęsknieniem na wózek, stara się mi zwiać na schody (Kra go nauczyła, czy jak?) i odzyskał w pełni humor i rezon po chorobie :)[/QUOTE] Ok wysyłam jeszczeraz dzisiaj :) Drakę robię też regularnie , to moja ulubiona firma ;) Wyślę w tej samej kopercie żebyś miała argument . Quote
ketunia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cieszę się, że Kubuś będzie mógł sobie pobrykać :) Quote
Livka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dzisiaj poszły pieniążki z bazarku z roślinkami mari23 :) Konto Kubusia zostanie zasilone kwotą 298 zł :multi::multi::multi: Quote
ulvhedinn Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Hurra!!!! :) Dziekujemy!!!!! Wózeczek powinien być gotowy zaraz po weekendzie. Bedzie miał niebieskie "obicie", tak dla chłopca ;) Quote
ketunia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Super, że Kubuś będzie miał na dniach wózeczek :) Z niecierpliwością czekam na fotki:) Quote
ulvhedinn Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Ja się też cieszę, bo Kuba się nudzi i próbuje wiać, a to ucieka po schodach, a to na dworze- a niestety nie widzi różnicy między trawą i betonem i obciera łapki.... Quote
Recommended Posts