kakadu Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 jakies zdjąteczka by sie przydaly... :roll: ciotki ciekawe sa... Quote
MonAmiPet Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witam, jestem nową użytkowniczką dogomani. Nie wiem jak się robi bazarki ale mam kilka fajnych rzeczy na taki bazarek, chętnie prześlę gdzie trzeba:) Trzymam kciuki za Kubusia i inne biedaki oby los się do nich uśmiechał jak najcześciej! Quote
kikou Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 kakadu napisał(a):jakies zdjąteczka by sie przydaly... :roll: ciotki ciekawe sa... hej, sa przeciez takie ładne zdiecia z 4 lipca, a dzisiaj dopiero 12ty..... Kubunia nic sie nie zmienił przez te 8 dni.... Quote
kakadu Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 no sa, ale juz obejrzane 500 razy... :evil_lol:; u mnie na ekranie to prawie nic nie widac bo takie wypatrzone sa, az do białości ;) Quote
kakadu Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 MonAmiPet napisał(a):Witam, jestem nową użytkowniczką dogomani. Nie wiem jak się robi bazarki ale mam kilka fajnych rzeczy na taki bazarek, chętnie prześlę gdzie trzeba:) Trzymam kciuki za Kubusia i inne biedaki oby los się do nich uśmiechał jak najcześciej! mozna zrobic tak: zrob zdjecia przedmiotow i przesli do kogos (moze byc do mnie), ale lepiej zebys nauczyla sie robic bazarki, to bardzo proste, zaraz wysle ci instrukcje :) Quote
MonAmiPet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 dziękuję, jednak prześlę zdjęcia do Ciebie:) Pieniążki z tego niech pójdą do Kubusia, któremu bardzo kibicuję i trzymam za niego kciuki, nikt nie powinien tak cierpieć:( Quote
MonAmiPet Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zapomniałam jeszcze dodać, że Pani, której pytałam o domek dla Sojki woli starszego pieska, gdyż obawia się, że sama ma już zbyt dużo lat aby zaopiekować się młodym pieskiem, więc przygarnie innego 12 letniego biedaka:) Quote
_Goldenek2 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 MonAmiPet napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać, że Pani, której pytałam o domek dla Sojki woli starszego pieska, gdyż obawia się, że sama ma już zbyt dużo lat aby zaopiekować się młodym pieskiem, więc przygarnie innego 12 letniego biedaka:) Szkoda, że tak mało jest rozsądnych ludzi.... Ma szczęście staruszek :multi: Quote
krakowianka.fr Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Korenia']Magda a skontaktowałas się z krakowianką w sprawie wózka!?!?!? ma juz swoj wozek Kubusinka, super. Ja nadal mam moj do oddania, ktos potrzebuje??? Ulv, byla przeciez tez mowao jakims innym piesku...? Ja juz go nawet tej osbie wysle, zeby bylo latwiej... Napiszcie na watku Ady, tzn tu: http://www.dogomania.pl/threads/101975-Ada-Ma-Dom!!!!-...-Ada-odesz%C5%82a-.../page80 [quote name='kikou']Kubuniek zaaklimatyzował sie u nas, zajął poduszke pod stołem i stamtąd ma oko na reszte stadka, czasem nawet poszczekuje na jakiegoś piesia... faktycznie żarłoczek z niego, głośno dopomina sie o jedzonko jak widzi że coś "majstruje" w kuchni.... to taki bystry mały spryciarz, jak przychodzę do domu i wszystkie pieski garną sie żeby sie przytulić to Kubuś najgłosniej popiskuje żeby skupi uwagę na sobie, uwielbia kontakt z czowiekiem,każdy dotyk przyjmuje z lubością, delektuje sie podczas zmainy pieluszek, siedzi sobie u mnie na kolanach rozwalony, przytula pyszczek... taki słodki "nietoperek"... Ale przyzwyczajanie sie do wózeczka idzie tak dosyć mozolnie, Kubunia nie do końca jeszcze czuje sie w nim komfortowo, troche bezładnie kreci sie w kółko, a po kilku minutach słabną mu przednie łąpki...i już trzeba go wyjąć.... minie chyba jeszcze sporo czasu zanim da rad e pójść na dłuższy spacerek spokojnie, zwierzaki se przystosowuja stopniowo. bedzie dobrze, pisze to z doswiadczenia ;-) [quote name='MonAmiPet']Zapomniałam jeszcze dodać, że Pani, której pytałam o domek dla Sojki woli starszego pieska, gdyż obawia się, że sama ma już zbyt dużo lat aby zaopiekować się młodym pieskiem, więc przygarnie innego 12 letniego biedaka:) to milo, ze ktos to najpierw przemyslal. Quote
kakadu Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ok, czyli czekam na zdjecia od monamipet, a jak przyjda to zrobie bazarek (ale uprzedzam, ze dostep do netu mam tylko z pracy wiec moze mi to troche zajac zwlaszcza, ze weekendy odpadaja); czy ewentualne wplaty maja byc kierowane na konto magdy lazarskiej z pierwszego postu (czyli ulv, jednym slowem?) Quote
kakadu Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 MonAmiPet napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać, że Pani, której pytałam o domek dla Sojki woli starszego pieska, gdyż obawia się, że sama ma już zbyt dużo lat aby zaopiekować się młodym pieskiem, więc przygarnie innego 12 letniego biedaka:) postawa godna nasladowania; wiecej osob mogloby myslec o takich sprawach; rzecz znamienna - jeszcze pare lat temu jak wspomnialam o tym na forum gw to mnie wyzwali od faszystow i uslyszalam, ze dyskryminuje starych ludzi, ktorzy tez maja prawo miec szczeniaczka :cool3: czyli jednak sie zmienia na lepsze; powoli, ale sie zmienia; Quote
MonAmiPet Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Zdjęcia już poszły, mam nadzieję, że są dobre:) Quote
Livka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ulv mogłabym Cię prosić o wpisanie kwoty z bazarku na pierwszej stronie - przepraszam , że marudzę , ale chciałabym już zamknąć bazarek ;) Quote
kakadu Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 zdjecia sa, bazarek zalozony, ale w budowie - podpisy trzeba zrobic, bo poki co same zdjecia, ale to w przerwie obiadowej kolo poludnia Quote
kakadu Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 dobra, jest bazar: http://www.dogomania.pl/threads/189183-na-kubusia-(w-DT-u-ulvhedinn)-firmowe-ciuszki-dla-chlopc%C3%B3w-do-25.07-g.-22.00?p=15039467#post15039467 teraz kupowac, albo chociaz podrzucac bo ja nie mam w domu netu, wiec nie dam rady przez weekend... Quote
kakadu Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 przypominam, ze bazarek sie sam nie podrzuci; ja juz znikam z sieci na dwa dni; Quote
kikou Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kubuniek strasznie sie przywiązuje.. jak traci mnie z pola widzenia to popiskuje... a jak już musiałam wyjchać na kilka godzin i pieski zostały z Mamą to Mama opowiadała, że aż 4 godziny płakał i nawet jak go trzymała na rękach to kwilił... to bardzo wyjątkowy piesek ;) Quote
_Goldenek2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Bo wie, że jego życie zależy wyłącznie od człowieka.... Mądry psiak. Quote
ulvhedinn Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 A na początku był taki wycofany, przestraszony i zdziwiony każdym dobrym słowem.... jak bardzo musiał go człowiek skrzywdzić? Może Kubuś teraz "nadrabia" zaległosci w przyjaźni z człowiekiem..... Quote
kakadu Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 wiecie co, tyle tu osob zaglada, wszyscy chca pomagac, a przez weekend nikt nawet raz nie podrzucil bazarku; monamipet dala przedmioty, chciala pomoc, a tu zero odzewu; naprawde sie dziwie bo podobno pieniadze potrzebne? Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Idę podrzucać. Wieczorkiem zaktualizuję pierwszą stronę :) Quote
MonAmiPet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Nie wiem jak się podrzuca, jak ktoś mi powie jak to tez podrzucę:) Quote
Recommended Posts