Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czerda napisał(a):
nivali mogę jutro dać -za darmo -ale jak podać? we wtorek moja mama będzie we Wrocławiu , może podać , tylko trzeba sie umówic , dałabym nivalin , i milgamma , co wy na to?

super! daj znac mi i Ulv na PM o której i w jakich rejonach Wro Mama będzie. I jakiś kontakt do Mamy, zobaczymy ... jak nie Ulv to ja odbiorę.

Posted

Czerda, Diuna, Wiga, WSZYSCY- :loveu:

Jesli nikt nie da rady to w weekend do Kątów może pojechać Dorotka (ta co opiekowała się "moimi" szczeniątkami), ale koniecznie z kimś, kto ma doświadczenie wizytacyjne....

Kubuś jest... no nie bardzo wiem jak to okreslić - naprawde wzuszający.... Taki kochany, nieśmiało przytulasty......

Posted

[quote name='Livka']Jestem i ja na zaproszenie amensalizm - ktoś pisał wcześniej o jakichś fantach na bazarek - mogę go wystawić jeśli to jeszcze aktualne. Podaję adres [email protected]

10-go przelałam 30 złotych, przykro mi, że tak mało, ale mam jeszcze pomysł - nie wiem, czy dobry...
widziałam na innym wątku bazarek roślinny - wiosna w końcu - ja mam trochę roślin, możemy wspólnie to zorganizować - ja wyślę fotki roślin i potem wyślę przesyłki kupującym, ktoś zrobi resztę - czyli wystawi i rozliczy bazarek - może tak być?

Posted

[quote name='mari23']10-go przelałam 30 złotych, przykro mi, że tak mało, ale mam jeszcze pomysł - nie wiem, czy dobry...
widziałam na innym wątku bazarek roślinny - wiosna w końcu - ja mam trochę roślin, możemy wspólnie to zorganizować - ja wyślę fotki roślin i potem wyślę przesyłki kupującym, ktoś zrobi resztę - czyli wystawi i rozliczy bazarek - może tak być?
Jak już wcześniej pisałam chętnie wystawię bazarek :) to w tym układzie czekam na zdjęcia i krótkie opisy ;)
[email protected]

Posted

Mogę albo rano, albo po 19 bo siedzę w pracy.... :(

Na pewno będe w przyszły wtorek, chyba, że uda mi się złapać Raka wieczorem w środę (ostatnio pracował do 22.... ).

Mam kłopoty z rozliczeniem, bo bank się wygłupia z historią. Wstawię tę wpłaty, które sobie wczesniej spisałam i wydatki.
Dostaliśmy trochę husteczek, środki czystości i różne inne fajne rzeczy od Dototki i jej męża :)
Kupiłam dwa rodzaje pieluszek- dorosłe i juniory i testujemy co lepsze dla Kuby ;) Mamy też z paczuszek sporo srodków do pielęgnacji skóry Kubusia. Pozwoliłam sobie też kupić psikacz zapachowy na cześć Kuby i gwoli węchowego spokoju sąsiadów- psiur rezyduje z upodobaniem w przedpokoju.....

Co by się jeszcze bardzo przydało? NIVALIN.
Jutro kupię olej lniany i wyciąg z drożdży- jedno i drugie to naturalne stymulatory regenracji układu nerwowego.

Niestety wózeczek po Nóżkinie nadaje sie żeby się na nim uczyć ale na dłuższą metę konieczne będzie zamówienie specjalnego wózka dla Kubcia.

Aha- naświetlam rany i kręgosłup Bioptronem ;)

Posted

[quote name='Livka']Jak już wcześniej pisałam chętnie wystawię bazarek :) to w tym układzie czekam na zdjęcia i krótkie opisy ;)
[email protected]

wysyłam :)
fotki znalazlam stare w komputerze, bo tak leje, że nie da się aktualnych pstryknąć...

mam z okna widok na Odrę... oj, "pęka w szwach" prawie...

Posted

mari23 napisał(a):
mam z okna widok na Odrę... oj, "pęka w szwach" prawie...

Qrdeee, dzisiaj jechałam na PWR to nawet przy moście znośny poziom. Ja mieszkam przy samej Ślęzy (rzece) na ND, musze iśc zobaczyc jak jej poziom...

Posted

Korenia napisał(a):
Pan Piotr bierze około 450 zł, ale Magda ma nadzieję coś utargować ;)

Dziewczyny ja mu kupię ten wózeczek.Niech sobie chłopczyk pobiega :)