Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na uśpienie zawsze będzie czas trzeba dać mu szansę,broń boże nie wymądrzam się mam pieska w bardzo podobnej sytuacji i nie cierpi tylko nie chodzi właśnie jestem na etapie przemyśleń o wózeczku dla niego.

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś niestety jestem cały dzień w rozjazdach, bo zaraz pędzę do szpitala do cioci, a potem zawozimy kocięta do Bianki.....

Myszko, jeszcze kilka plastrów mam, po Czesiu, a dla Kubusia dzielę i tak na części- a przydają się bardzo!!!! Jakby były potrzebne, to będę wołać ;)

Mamy już wózek, pożyczony ze schroniska, trzeba go tylko troszkę dopasować (wózki od p. Piotra są regulowane) :)

Posted

ciotki nie wiecie przypadkiem czy w Poznaniu nie ma ktoś do pożyczenia takiego wózka.Straciłam nadzieję że Nico będzie chodził sam i nie wiem co tu wykombinować ,jest ciężki waży 14 kilo noszenie trochę mnie wykańcza ale gdybym była w schronisku i zobaczyła bym psa z paraliżem właśnie takiego bym wzieła.

Posted

buba44 napisał(a):
ciotki nie wiecie przypadkiem czy w Poznaniu nie ma ktoś do pożyczenia takiego wózka.Straciłam nadzieję że Nico będzie chodził sam i nie wiem co tu wykombinować ,jest ciężki waży 14 kilo noszenie trochę mnie wykańcza ale gdybym była w schronisku i zobaczyła bym psa z paraliżem właśnie takiego bym wzieła.

zawsze można na odległość zamówić, dla takiego psa to kwota ok 400zł, tak myśle.

Posted

znalazlam nastepujace ogloszenia -

Lublin-
Wózki inwalidzkie dla psów i kotów wykonywane pod wymiar.Pupil z wózkiem czuje się wygodnie i komfortowo w przypadku niedowałdu tylnych łap.Tel.782 957 027 lub 518 633 092 mail [email protected]
http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=77444&naz=Akcesoria
-------------------------------

http://www.wozekdlapsa.pl/kontakt.php
Jeśli masz jakiekolwiek pytania napisz na adres: [email protected] lub skontaktuj się ze mną telefonicznie: 602 476155.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Ulv, nie moge sie dodzwonic do Ciebie. Jestes teraz w domu, do ok. 16:15 ?
Przywioze podkłady

Nie wiem, czemu, komórkę mam włączoną, w kieszeni i działa :roll: Jestem póki co, bo sadzę kwiaty i rujnuję chatę....

Posted

A ja myślałam , że odsypiasz . Twoje koty ciągną smoka :cool3: , a 2 memlają puszkę rozpaćkana z mlekiem .Dzisiaj dostałam małego szpaka do karmienia . Mam 6 drących się ryjków do zatkania :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A ja myślałam , że odsypiasz . Twoje koty ciągną smoka :cool3: , a 2 memlają puszkę rozpaćkana z mlekiem .Dzisiaj dostałam małego szpaka do karmienia . Mam 6 drących się ryjków do zatkania :roll:

FAJNIE :)

Ja mam za to stado łap, wybitnie przeszkadzających w sadzeniu..... ciągle mi ktoś włazi, usiłuje rozgrzebywać ziemię i obgryzać kwiatki....

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Mam 6 drących się ryjków do zatkania :roll:

Bianko...a nie wzięłabyś siódmego dużego ryja do zatkania??Takiego na dwóch nogach!To egzotyk..leniwiec prosto z dżungli(nie umie się zachowywać w mieszkaniu):evil_lol:

Posted

agnieszkal2 napisał(a):
Bianko...a nie wzięłabyś siódmego dużego ryja do zatkania??Takiego na dwóch nogach!To egzotyk..leniwiec prosto z dżungli(nie umie się zachowywać w mieszkaniu):evil_lol:

Dawaj go :evil_lol:

Posted

Igiełka napisał(a):
Witajcie
Co jest potrzebne dla Kubusia ? Nie mogę pomóc tylko finansowo.

a rzeczowo? pieluchy, podkłady, leki, środki czystości np. płyn do podłóg, szampon dla psa?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Z Kątów dogomaniaka chyba nie ma, ale może ktoś z okolic....

z Wrocławia do Katów jest 25 km patrząc na mapę...no ale nie wiem, kto z Wrocka nma auto...:(