Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwonił już ktoś do tych hotelików .a ten Szymanów koło Kątów...to daleko od Wrocławia????...........cholera no mi z Mazur naprawdę trudniej to sprawdzić.....zadzwonić mogę, ugadać, ale przeciez nie zabiorę kruszynki ze schroniska......

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, to tylko 1 telefon - jestem w pracy i nie mogę dzwonić poza Poznań dzisiaj - niech ktos tylko zadzwoni i zapyta czy ją zabiorą, a my składamy zaraz kasę.Do 13.00 mało czasu, jutromoże byc wyrok z wykonaniem natychmiast.Kto ma telefon pod łapką - dzwońcie.

Posted

sprawa wygląda tak.......
doba w hoteliku kosztuje 30 zł...z wyżywieniem..w naszej sytuacji będzie to 25 za dobę. Potem możemy ją diagnozowac albo u nich albo zabierać (ale to dalsze sprawy) moga po nią przyjechac do kogos kto ją odbierze ze schroniska...........taki transport to 60 zł jednorazowo (odebranie z Wrocławia i potem odwiezienie...to jedna cena)...potrzebna będzie pewnie jakaś zaliczka.............

Posted

oni powiedzieli, że odbiorą od osoby nie ze schroniska.........a kasę może zbierzmy na konto.cholera na jakie....może na fundusz z dopiskiem, że na Kasię.......ciekawe ile zaliczki trzeba będzie dac na maleńką..pytali o to dlaczego grozi jej eutanazja..o choroby inne.powiedziałam, że nie ma, że tylko ten guz i to do zdiagnozowania..........mam nadzieję, że nie kłamałam.........

Posted

shantara pewnie, że przelejemy, ale najpierw musi ktos Kaśkę odebrać....ze schroniska....
...pytałam jak sprawa z przelewami bezpośrednio na konto hoteliku....tylko zastanawiam się jak to wtedy skontrolujemy czy już starczy czy jeszcze brakuje.....

Posted

Dziewczyny ja musze już isc do pracy słuchajcie jutro mam wolne moge działac,czy nie dałoby rady załatwic kasi czas do jutra ,moze nawet mogłabym tam pojechac autobusem ,nie byłoby tego kosztu 60 zł/ja ja jutro na 100% odbiore,dzis nie mam juz jak

Posted

shantara napisał(a):
Pewnie mnie dziewczyny zabijecie ale zapytam mimo to... A nie dałoby się z funduszu przelać natychmiast?

Niestety, natychmiast to tylko pod warunkiem, ze konto docelowe jest w multibanku. Poza tym to idzie standardowymi procedurami, czyli najwczesniej bylyby kolo16.

Pozdrawiam
GreenEvil

Posted

16 byłaby ok, gdyby ktoś psinkę odebrał!!!!

W tej chwili potrzebne jest:
1. Osoba, która ją zabierze ze schroniska i przetrzyma do 16.00 albo założy 60 zł i z mety odeśle do hoteliku.
2. Numer konta hoteliku i ustalenie z nimi co z opłatą( potem pewnie ktoś zrobi osobne konto, a zaliczkę i opłatę można by przesłać bezpośrednio tam )
Na początek to powinno wystarczyć. Potem wymyśli się reszte...
Liczy się niestety czas!!!

Posted

makulka tylko Agnieszka (vissena) prosiła, żeby nie wspominac nic o niej ani o tym, że wiemy, że ma guza....cholera wie jaki ona ma numer....chyba nigdzie w ątku nie ma..........

Posted

makulka napisał(a):
Jaki ma numer kasia jade do schroniska załatwiac jej czas do jutra

Tylko delikatnie, Agnieszka prosila zeby na to uwazac, bo moga jej nie wpuscic potem do schronu.

Pozdrawiam
GreenEvil