Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że nikt z Wrocławia nie mógł dziś jej zabrać, byłabym spokojniejsza. A tak, czy do jutra nic jej nie zrobią, pewności nie mamy. Szkoda. Trzymam paluchy i czekam na wieści

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy nikt nie ma telefonu do korenii,
wyczytalam w postach agi, ze do siebie dzwonia....wiec zeby podala numer suni w schronie, bo przy takiej ilosci psow...
poza tym korenia, jest tez wolontw schronie i moze znac numer
anieszka na gg nie odpowiada

Posted

Aga, to ty masz teraz POTROJNA MOC!

musi sie udac!

czy makulka ma w koncu numer Kasiuli?
edi100 moze miec telefon do korenii, a do edi makulka zdaje sie ze ma....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Hotel w Kątach się zgodził ją przyjąć.......dał nawet znizkę ze wzgędu na rodzaj akcji i moje umiejętności negocjatora;)

Ja się pogubiłam... To w końcu ma być ten hotelik w Kątach czy ten w Szymanowie koło Kątów? Bo to są dwa różne chyba...

Posted

Tak Kaśka ma numer ewidencyjny 1319/02. Jest w boskie 36, przeważnie siedzi w budzie. Za 15-20 minut Aga bedzie w domu, wtedy bedziemy wiedziec jaka zapadla decyzja w schronisku.

Posted

makula jest juz na miejscu i wie, lub walczy z numerkiem, a w pracy na nia czekaja!no i mozna przekazac ze ulvhedinn moze ja wyadoptowac...
kto ma ten numer do makuli!?

Posted

wczoraj wyslalam pw do makuli piszac o tych podanych onegdaj jakichs numerach we wrocku ze ma je moze edi100 i w chwile pozniej zaraz pojawila sie edi na forum, stad moje domysly...ulvhedinn moze ta droga powiadomic makule ze moglabys sunie odebrac...

Posted

ten Kubus, katy czy jak mu tam, jak pamietam moglyby Kasie od kogos od 16tej juz odebrac...i zawiezc do hoteliku,dobrse byloby makule zawiadomic,