supergoga Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Szkoda, że nikt z Wrocławia nie mógł dziś jej zabrać, byłabym spokojniejsza. A tak, czy do jutra nic jej nie zrobią, pewności nie mamy. Szkoda. Trzymam paluchy i czekam na wieści Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czy nikt nie ma telefonu do korenii, wyczytalam w postach agi, ze do siebie dzwonia....wiec zeby podala numer suni w schronie, bo przy takiej ilosci psow... poza tym korenia, jest tez wolontw schronie i moze znac numer anieszka na gg nie odpowiada Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 tez bym byla spokojniejsza by ja mozna bylo dzis statad zabrac Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 każdy byłby spokojniejszy.....a moje bliźniaki (w brzuchu) napewno.......:) Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aga, to ty masz teraz POTROJNA MOC! musi sie udac! czy makulka ma w koncu numer Kasiuli? edi100 moze miec telefon do korenii, a do edi makulka zdaje sie ze ma.... Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 zaraz zaraz, a na numerku nie dojrzymy na zdjeciach, z lupa???? Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 chyba 367! zobaczcie wy!i mozna wyslac makulce wiadomosc na komorke Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 na banerku nalepiej widac, wiec moze choc przyblizony, 362, czy 367... Aga zobaczcie.. 3 pary oczu lepiej dojrza... Quote
shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Hotel w Kątach się zgodził ją przyjąć.......dał nawet znizkę ze wzgędu na rodzaj akcji i moje umiejętności negocjatora;) Ja się pogubiłam... To w końcu ma być ten hotelik w Kątach czy ten w Szymanowie koło Kątów? Bo to są dwa różne chyba... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 shantara............haaaaaaaaaaaaa......a ja już nie wiem.dzwoniłam do hoteliku Kubuś na komórkę.....ten co Ty podałaś.....:oops: jesooooo ja zaraz oszaleję;) Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 taaaaaaaaa........Szymanów koło Kątów.;)......a ma ktoś numer na komórkę do makuli? :crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 no ja jak powiększam to coraz więcej numerków widzę ;) ...ale też mi się wydaje 367 albo 369.......hmmmmmmm Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 agnieszko mas telefon do makulki, wyslij jej smsem te numery, choc to mozemy teraz zrobic... Quote
Korenia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tak Kaśka ma numer ewidencyjny 1319/02. Jest w boskie 36, przeważnie siedzi w budzie. Za 15-20 minut Aga bedzie w domu, wtedy bedziemy wiedziec jaka zapadla decyzja w schronisku. Quote
ulvhedinn Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jeżeli trzeba to mogę po nią pojechać ZARAZ! Tylko ktoś musi ją faktycznie odebrać przed 17, bo potem zawożę kota do adopcji... Quote
shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pixie chyba nikt nie ma z osób tutaj będących obecnie :shake: Ulvhedinn czekamy co ustali Makulka w schronisku. Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 makula jest juz na miejscu i wie, lub walczy z numerkiem, a w pracy na nia czekaja!no i mozna przekazac ze ulvhedinn moze ja wyadoptowac... kto ma ten numer do makuli!? Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 wczoraj wyslalam pw do makuli piszac o tych podanych onegdaj jakichs numerach we wrocku ze ma je moze edi100 i w chwile pozniej zaraz pojawila sie edi na forum, stad moje domysly...ulvhedinn moze ta droga powiadomic makule ze moglabys sunie odebrac... Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ten Kubus, katy czy jak mu tam, jak pamietam moglyby Kasie od kogos od 16tej juz odebrac...i zawiezc do hoteliku,dobrse byloby makule zawiadomic, Quote
shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ten Kubuś mógłby pewnie odebrać o dowolnej porze - tylko pewnie trzeba im bedzie zapłacić :roll: No ale to Aga jest pośrednikiem i negocjatorem ;) Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 fajnie by było gdybyśmy cokolwiek wiedzieli na temat co się dzieje w schronisku.....żebyśmy mogli już podejmować jakieś kroki......ulv....Kochana:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 skąd się Wam wzięła ta 16.00?????...wytłumaczcie mi bo albo zaczynam mieć zaniki pamięci albo.......już czas na odpoczynek ;) Quote
Recommended Posts