Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ...ze w internecie znalazłaś ogłoszenie o 9 letniej grubasce....itd...pościemniaj :)...ja podejrzewam, że oni przyjadą i po 16.00.............a czemu akurat 16.00 (co to za godzina?) ...pogubiłam się chyba Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 przeciez oni mnie znaja w schronie od razu sie skapna skad wiem Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ale nie musisz wiedzieć o guzie............... Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja jaj nie mam gdzie przetrzymac do tej 16 moge ja zabrac jutro Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 makulka napisał(a):k...no to jak mam ja odebrac?????? Inaczej, powiedziala zeby podjechac po sunie mowiac, ze jest sie jej przyjaciolka i sie ta sunie chce niezaleznie od stanu jej zdrowia, ale zeby nie dzwonic tam "o tak o z sufitu". Dlatego mowie delikatnie. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 k..........a mać.........wysiadam.........nie nadążam...jesteśmy tak bliskoooooooo a zarazem tak daleko.... Quote
wandul 66 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 nic nie mów , powiedz , że szukasz pieska i nic nie mów o necie Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 z tym kontem hoteliku to narazie się wstrzymajmy to po pierwsze......a po drugie i tak jakoś to musimy potem zebrać do kupy, żeby wiedzieć na ile te nasze wszystkie wpłaty starczyły albo i nie starczyły.....ale tym się zajmiemy póxniej.................. Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dziewczyny jade powiem ze jestem kolezanka agi i wezme kasie jutro bez wzgledu na stan zdrowia szkoda ze nie znam jej numeru byłoby prostsze Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 makulka napisał(a):dziewczyny jade powiem ze jestem kolezanka agi i wezme kasie jutro bez wzgledu na stan zdrowia szkoda ze nie znam jej numeru byłoby prostsze Tak !!! to bedzie OK. :loveu: Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 makulka masz jakiś numer telefonu, żebym mogła do Ciebie potem zadzwonic....?...i dalej sprawe ...mieć na pulsie? Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 wandul 66 napisał(a):podajcie potem nr konta hoteliku musialam sie wylaczyc na chwile, czy ktos po kasie jedzie cos o koncie, jakies pieniadze moge te 60 zl przeslac z e-konta na ten hotelik,tzn transport, czy tak. ale rebellia ostrzegala przed jakimis Katami, czy to te... moze by z nia jakis kontakt, zreszta, chyba niewazne najpierw nich stamtad wyjdzie tylko jak czy macie juz ten numer, bo przebieglam tylko predko posty... Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dajcie mi telegraficzny skrot, w punktach, dla mnie i dla innych, kto teraz wlaczy sie w akcje!.... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 pixie jak będziemy pewne, że Kaśkę mamy "zarezerwowaną do jutra"....dzwonię do hoteliku i wszystko dogrywamy....numer konta też........ Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 pixie napisał(a):musialam sie wylaczyc na chwile, czy ktos po kasie jedzie cos o koncie, jakies pieniadze moge te 60 zl przeslac z e-konta na ten hotelik,tzn transport, czy tak. ale rebellia ostrzegala przed jakimis Katami, czy to te... moze by z nia jakis kontakt, zreszta, chyba niewazne najpierw nich stamtad wyjdzie tylko jak czy macie juz ten numer, bo przebieglam tylko predko posty... Narazie nic nie ma, bo nie ma hoteliku a kluska jest w schronie. Ja kogos kieszen swierzbi, to moze przeslac kase do nas na konto alarmowego (z dopiskiem dla Kasi) , a my ja przekazemy dla Kasi jak juz bedzie wiadomo co jak gdzie i kiedy. Pozdrawiam GreenEvil Quote
wandul 66 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 najlepiej , żeby ręke na pulsie trzymały woluntariuszki z tego schroniska Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hotel w Kątach się zgodził ją przyjąć.......dał nawet znizkę ze wzgędu na rodzaj akcji i moje umiejętności negocjatora;) 25 zł na dobę przyjechac po nią też mogą (60 zł), ale do konkretnej osoby z która podpiszą papiery.. diagnozować możemy ją u nich bo mają opiekę wet albo zabierać (powiedziałam, że to później ustalimy) wpłacać można bezpośrednio do nich na konto można przedłużac hotelik w razie potrzeby..... ....wdech.wydech.........ale się zasapałam tempem akcji ;).... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 wandul 66 napisał(a):najlepiej , żeby ręke na pulsie trzymały woluntariuszki z tego schroniska tak by było najlepiej ale jakw widać nie do końca może tak być zawsze.......makulka teraz idzie do pracy, agnieszka pewnie w szkole.......a warto by wiedzieć jak sprawy się mają....:) Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aga_Mazury napisał(a): wpłacać można bezpośrednio do nich na konto Ja nie wiem czy to jest dobry pomysl... Nadwyzke za hotelik zawsze mona byloby wydac na weta/zarcie czytamcos dla kluski. A tak... zero nadzoru. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 też własnie tak myślałam, ale cóz decyzja należy do wpłacających....ja jestem za wpłatami na Fundusz Alarmowy z dopiskiem "Kasia-Kluska"...i będziemy wtedy rozliczać na bieżąco....i zbierać na lekarza itd.....ale niech każdy wybiera jak chce......powiedziałam panu z hoteliku, że jak podejmiemy decyzję bo jest to akcja wolontariuszy z całej Polski to zadzwonię jeszcze.......... Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 GreenEvil ja mysę, że nie ma co czekać.........wystawiaj Kluskę na allegro....im wcześniej tym lepiej....o ile możesz oczywiście....:) Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :sadCyber: Narazie poczekajmy na wiesci czy Makulce sie udalo zarezerwowac kluske. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts