Agnieszka(Visenna) Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Nie wierzę.. po prostu nie wierzę, że nie ma odezwu.. Przecież tutaj wszyscy są zaangażowani w kwestie pomocy zwierzętom.. zawsze jednoczą siły.. A gdy Kasia wyciągnęła łapkę z prośbą o pomoc- cisza..:placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Tylko słuchajcie.. jak coś to żadnych telefonów do Schroniska.Z miejsca będzie wiadomo, że to ja nagłośniłam sprawę.A za tym podobną rzecz już raz o mały włos nie wyleciałam. Jeżeli chodzi o przedłużenie terminu "wyroku" pozwólcie, że ja się tym zajmę.. jeśli to będzie w ogóle możliwe. Quote
Bella11 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agnieszko jak masz możliwść to porozmawiaj w Schronisku może ten guz da się usunąć , no ale niezaleznie od tego dogomaniacy szukajmy jej domu Quote
lupe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 przepraszam, że usunełam banerek Misiu....admini mnie gnebią.... ciekawe czy tylko mnie.....będę zmieniać co drugi dzień Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Bella- nikt w Schronisku nie będzie się tym zajmował.Tym bardziej, że to już pies przeżywający swoją drugą młodość... z praktycznie zerowymi szansami na adopcje. Lupe-rozumiem, ok. Quote
Tweety Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 w górę maleńka, będzie dobrze, musi być dobrze, walcz o zycie! Quote
anielica Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja z daleka mogę tylko zaoferować wpłatę na leczenie suni bądź hotelik - ok. 50 zł. Jeżeli potrzeba, piszcie na pw. Sunia w górę! Quote
Agnieszka103 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Myślę, że to jest jakieś ewentualne wyjście z tej patowej sytuacji - hotelik. W razie czego również się dokładam. Kochani - uratujmy ją! Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 taaaaak...w chwili obecnej to chyba tylko hotelik, żeby ją uratować....... Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Konczy sie aukcja Kasi- Misi. Wystawiac nastepna? Moze dopisze , ze blablabla sunia ma guza, bedzi ratowana przez wolontariusz supionych na forum dogomania.pl i jesli ktos moglby jakos pomoc, to niech sie skontaktuje? Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dorotko...koniecznie...ja już głowę łamię jak pomóc tej klusce......... Quote
Agnieszka103 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dajcie koniecznie znać jak jednak będzie akcja "hotelik". Trzeba będzie zbierać fundusze. Tak czy siak psiaka trzeba ratować... no bo co ona zawiniła, że chcą jej odebrać życie...:-( Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 maleńka kluseczko.........w górę po życie .. ....przecież jej małe serduszko nadal pragnie bić, oczka chcą zobaczyć świt, brzuszko chce dostać coś pysznego.....i tylko ta dusza umęczona...pragnąca miłości, ale coraz mniej wierząca w istnienie niieba na ziemi właśnie dla niej......Dajcie jej niebo, nie to za TM tylko to na ziemi, skrawek nieba bo ona taka maleńka.więcej nie trzeba......... Quote
irma Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 w razie potrzeby dokładam się do hoteliku - prosze nr konta na pw Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agnieszka(Visenna) jest opcja, zeby zabrac sunke do hoteliku? Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agnieszka.................odezwij się dziewczynoooooooooooo...... ...zabieraj ją do hoteliku..... Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agnieszka, bo ja czekam na jakies decyzje, zeby aukcje wystawic!!! Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Green...chyba gdzieś wyjechała przy niedzieli albo....cosik innego...napewno niedługo się pojawi.......a kluski musimy przypilnować :) Quote
Recommended Posts