makulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Co do samego hotelu to niewiem bo pan czekał na mnie na zewnątrz koło bramy wiec nie wiem ,jak wczesniej pisałam zawiózł mnie tam kolega z pracy który był tak wsciekły, bo z 20 km nagle zrobiło sie 40 i naprawde juz nie chciałam sie narazac na jego ataki złosci, wiec moja wizyta ograniczyła sie do minimum...ale na zewnatrz ładnie to wszystko wyglądało biegały sobie jakies pieski . Co do ubranka juz pisałam ze nie jest potrzebne na razie chyba że bedzie sie brzydko goic,W SCHRONISKU O NIC NIE PYTALI I DOBRZE,BO MUSIAŁABYM KŁAMAC. Quote
makulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 wANDUL ZEBY stwierdzic czy guz był złosliwy czy nie musiałby byc zbadany na AR .dR Rak stwierdził ze to i tak by nic nie zmieniło czy bysmy wiedzieli ponieważ i tak leczenie jest w zasadzie takie samo .to naprawde fajny lekarz i budzi zaufanie musze mu sie odwdzieczyc symbolicznie:oops: SUNKA NADAL LERZY W POKOIKU ODSEPAROWANA OD MOJEGO PSA Quote
shantara Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Makulka a odwozić ją będziesz też z tym kolegą? A jak nie to może udałoby Ci się porozglądać po hoteliku, powypytywać personel itp...;) A jak samopoczucie suni po narkozie? I jak z dalszym leczeniem? Ten dr. Rok wyznaczył jakiś termin kontroli? Quote
makulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 To jest malutki hotelik nie ma tam chyba personelu jest ten pan i jego zona ,to jest na takiej wisce zabitej dechami :multi: ale to niwazne wazne ze chyba dobrze sie wywiązują bo kluska nie chciałą oderwac sie od nogi Pana:cool3: dzis na szczescie jade z kims innym i moze bedzie wieksza okazja na przejrzenie kątów p.s shantara jaki program antywir usuwa trojany,skanowałam mks.vir Quote
makulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 leczenie polega na gojeniu rany i kontrola za 2 dni gdyby cos sie działo Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 makulka..moje pytanie co do hoteliku nie było takie bezpodstawne...poprostu ktoś mi powiedział (napisał), że jakiś tam hotelik w Kątach to jak schronisko tylko słono płatne a warunki nie za ciekawe...więc nie chciałabym, żebyśmy płacili naprawdę potężne pieniądze za....jakąś "totalną pomyłkę"....chociaż głęboko wierzę, że Kaśka jest w najlepszym hotelu pod Wroclawiem jaki jest.....poprostu trzeba by to jakoś wybadać..... ....najważniejsze, że Klusia dała radę...jest z nami i czeka na swoją Pańcię albo Pancia.....makulka jak myslisz od kiedy można zacząć poszukiwania domku już tak na maxa...tzn...ile jeszcze będzie się dokurowywać maleńka nasza? Quote
akucha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja trojany kasowalam tym: http://www.kaspersky.pl/ (są wersje testowe) Quote
shantara Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dopytałam o tego trojana. Mój facet mówi, że można próbować programami różnymi, ale wszystko zależy jaki to trojan ( co on właściwie Ci robi złego w kompie?, odczuwasz jakoś jego działalność? ). Najlepsza byłaby jego zdaniem reinstalacja sytemu, niestety :shake: Co do hoteliku to pewnie wystarczy, żeby Makulka weszła i zobaczyła jak to wygląda wewnątrz... Czyli jeśli nic się nie będzie działo to już kontroli nie będzie ani jednej? Quote
akucha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Uszkadzał mi np. Explorera, wchodziłam do netu przez Operę, jeszcze ataki na pocztę, stację dyskietek (padła), CD-room, ale go wywaliłam. Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Skoro tak nie chciała opuścić nogi pana z hoteliku to chyba jest jest dobrze....oj i też serce się kraje..jak widać, że ona potrzebę ma taką silną mieć sowjego ludzia.....dajmy go ...jej.... szkoda tylko, że tytułu wątku zmienić nie ma jak bo Agnieszka (v) nie ma dostępu do neta......... ....makulka rzuci okiem na hotelik jak będzie odwozić Kluskę i wtedy będziemy dokładniej wiedzieli....może to była opinia o innycm hoteliku.... ....jej...jak ja bym chciała, żeby nasza KLUCHA doopkę grzała już u siebie gdzies tam......echhhhhhhhhhhhhh Quote
shantara Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Wiesz Aga po schronisku to nawet w średnim hoteliku jej będzie dobrze;) Ale chyba to prawda, że jest ok. Skoro psiaki biegają i ona zadowolona... Nie ma co bez potrzeby nią "szastać" skoro tam się przyzwyczaiła... Ocena końcowa należy jednak do Makulki bo tylko ona ma szanse zobaczyć to miejsce. Quote
makulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dziewczyny, byłam widziałam ...i nie mam zdania ,po raz pierwszy jestem w hotelu dla psów wiec nie mam porównania ,jak powinno wyglądac to wszystko,.Zaden hotel nie zastąpi domu nie ukrywajmy ... są tam boksy wewnatrz które rzeczywiscie skojarzyły mi sie ze scgroniskiem ,ale są tez wybiegi na zewnątrz , no ale w sumie jak to ma inaczej wyglądac?Hotel to nie instytucja charytatywna , nastawiona jest na zysk i tyle.Mysle i mam nadzieje ze kluska ma tam dobrą opieke ...ale zastanawiam sie czy w samym Wrocławiu kluska nei miała by lepiej ,to jest naprawde za daleko , nie mówiąc o tym ze za kazdym razem musze płacic za podróż :angryy: a pociagiem to raczej sie tam nie dojedzie no chyba ze jeszcze 10 km trzeba isc.:diabloti: Trzeba szukac czegos blizej bo realia są takie ze nikt tam kluski nie bedzie odwiedzał , nie majac auta. Quote
GreenEvil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Stan srodkow Kasi-Klusi: 837,23 - Kasia-Kluska Pozdrawiam GreenEvil Quote
wandul 66 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 NIEZLE kasia uzbierala , mam nadzieje , ze na te INNE , bardzo potrzebujące tez nam sie uda.Jakby szybko znalazla dom ,to juz bylyby pieniądze na,,,, Quote
supergoga Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 To ja zabieram się do dzieła. Wstawiam Klusię wszędzie gdzie można, wysmycze jakis tekst. Tylko jaki dac teraz na nią namiar. Nie chciałabym tylko bezpośrednio do hoteliku bo nie będziemy wiedziały kto zabrał Klusię w razie czego. To kto się podejmie pośredniczenia w sprawie Kluseczki - poprosze telefon ewentualnie email. Chciałabym żeby rano móc jakos to uruchomić. Kasiu - Klusiu, jesteś dzielna kobietka. Musi być dobrze. Quote
Marzenia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Witam! Znalazłam taki hotel, nie wiem czy przyjmą tam pieska chorego, ale można by się dowiedzieć. Hotel jest na Kuźnikach. Jak coś to jutro będę w okolicy to mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej. Zawsze byłoby łatwiej odwiedzać psinkę. Pozdrawiam Hotel dla psów przy Szkole dla psów Leszka Kalisza, ul. Hermanowska 26a, tel. 0-71 373 68 53. Psy są trzymane w domu. Liczba miejsc ograniczona. Quote
pixie Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 makulka napisał(a):uff juz po operacja sie udała sunka wyszła o własnych siłach teraz lezy i odpoczywa dzieki Bogu, udalo sie... jedna z moich kiedys sie nie obudzila... co z kolnierzem bo nie przejrzalam postow... boje sie by jakies zakazenie sie nie wdalo jesli bedzie jutro tam grzebac...lepiej chyba by miala no i jesli ten hotelik bylby we Wroclawiu, z pewnoscia lepiej... dzielna Kasiulo, zdrowiej, poczulas juz dobrych ludzi...i masz apetyt na zycie to najwazniejsze teraz potrzebny ci TWOJ CZLOWIEK Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Marzenia']Witam! Znalazłam taki hotel, nie wiem czy przyjmą tam pieska chorego, ale można by się dowiedzieć. Hotel jest na Kuźnikach. Jak coś to jutro będę w okolicy to mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej. Zawsze byłoby łatwiej odwiedzać psinkę. Pozdrawiam Hotel dla psów przy Szkole dla psów Leszka Kalisza, ul. Hermanowska 26a, tel. 0-71 373 68 53. Psy są trzymane w domu. Liczba miejsc ograniczona. Jakbyś mogła to dowiedz się jutro coś więcej na ten temat :) może wtedy byłoby łatwiej .... ...jak widać ..Kluseczka ma serce ogromne mimo, że ciałko maleńkie ...i czeka na miłość...nie ma się co dziwić po tylu latach w schronisku to....chłonie każdy dobry gest jak dar z nieba....mnie też zastanawia ta rana....ale może Kaśka z tych co nie dłubią w ranach...moja jamniczka nie dubała po żadnej operacji ...przynajmniej nie na tyle, żeby zaszkodzić...natomiast diabeł wcielony Perła....echhhhhh...szkoda gadać...(można poczytać co się działo :diabloti: )..... Quote
Bea1 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nie wiedziałam, że Pan Kalisz ma też hotelik..trzymam kciuki. Quote
Marzenia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dobrze w takim razie jutro tam podejdę i dowiem się co i jak. Proszę tylko jeszcze o jakieś istotne informacje o suni, nie jestem w stanie przejrzeć całego wątku. Wiem tyle, że sunia jest zabrana ze schroniska i była operowana. Jak reaguje na inne psy? Od kiedy miałaby zamieszkać w nowym hotelu? O co mam tam wypytać jeszcze? znalazłam jeszcze taką informację, wyjaśniającą kwestię finansową, czy to drogo czy tanio - nie wiem. http://www.szkoladlapsow.pl/index.html Quote
GreenEvil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='supergoga']To ja zabieram się do dzieła. Wstawiam Klusię wszędzie gdzie można, wysmycze jakis tekst. Tylko jaki dac teraz na nią namiar. Nie chciałabym tylko bezpośrednio do hoteliku bo nie będziemy wiedziały kto zabrał Klusię w razie czego. To kto się podejmie pośredniczenia w sprawie Kluseczki - poprosze telefon ewentualnie email. Chciałabym żeby rano móc jakos to uruchomić. Kasiu - Klusiu, jesteś dzielna kobietka. Musi być dobrze. Supergoga, Kasia-klusia jest na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=103104270 mozesz wziac tekst i dane stamtad. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Bea1 Kochana znasz pana Kalisza?..... Sunia ma 9 lat, zabrana ze schoniska, po opreacji guza...boi się innych psów ...tyle o niej wiemy z zachowania w hoteliku....wszystko jest zależne od ceny, od warunków....itd...w każdej chwili praktycznie mogłaby trafić do nowego miejsca...no może z jakimś tam dniowym poslizgiem....nie mozna teraz nic powiedzieć skoro i my nic nie wiemy.... ...supergoga...cholera no nie wiem właśnie do kogo by te namiary bo przecież chyba nie do nas skoro my tak daleko...z drugiej zaś strony Agnieszka (V) nie osiągalna ...nie wiem jeszcdze jak makulka....ale to naprawdę trzeba działać jak najszybciej....wręcz...expresowo....Klucha czeka.....czy ktoś z Wrocławia by mógł, ale tak z pełną odpowiedzialnością i na serio????? Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Powiem, że ten tekst na allegro jakiś mało zachęcający jest....(może to moje zdanie), ale nawet tych wejśc mało........a po drugie Agnieszka (V) do której jest tam kontakt jest nieosiągalna więc nie może być kontaktem skoro nie wie co się dzieje..... Quote
GreenEvil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Napiszcie cos ladniej, to zmienie :razz: Pozdrawiam GreenEvil Quote
Recommended Posts