Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to już.....trzeba zadzwonć do ulv...od kiedy cikocia jej mogłaby zabrać Kluskę....potem do hoteliku czy przywiozą pod adres cioci i czy to w tej pierwszej cenie 60 zł....potem rozliczyć się z hotelikiem....kupić Kaśce kołnierz, żeby ciocia ulv kłopotu nie miała i w nocy do weta nie musiała jezdzić....itd

Posted

Wiesz Makulka też coś o tym wiem, bo jak odwiedzałam Casha na SGGW w klinice dla zwierząt i widziałam, w jakiej on malutkiej klatce tam siedział, że nawet nie miał jak się obrócić, to też mi się serce krajało... Pewnie dlatego teraz u mnie w domu już siedzi... ;)
Wiadomo, żaden hotel czy nawet taka klinika to nie jest prawdziwy domek...:shake:
Aga a ten kołnierz co ona tam ma to hotelikowy jest?

Posted

z tego co wiem to chyba hotelikowy bo my nie kupowaliśmy jej kołnierza...makulka????....bo z tego co pamiętam makulka mówiła, że narazie nie trzenba czy coś takiego (popraw mnie jak się mylę bo już może nie pamiętam).....także hotelik jak najbardziej w porządku.....a wiadomo hotelik to hotelik i nikt nie mówi, że jest inaczej.......:)

Posted

Właśnie dostałam maila z redakcji, źle dołączyłam zdjęcie. Czyli można jeszcze zredagować treść. Ponieważ nie będzie mnie przy internecie do poniedziałku, to ja zostawię tu adres mailowy do redakcji. Ogłoszenia te są bezpłatne, zdjęcie musi być w jpg ( a ja sierota coś nie tak zrobiłam), jak już będzie dobrze zredagowana treść, w weekend może ktoś będzie miał wenę twórczą, to proszę wyslijcie ją tak aby w pon. ukazało się ogłoszenie, w innym razie ja to zrobię w pon. [email protected]

Posted

Jestem w tym temacie kompletnie do tyłu ... Jedyne jakie informacje mam to tylko od Agi .. I jestem pod wrażeniem jak szybko działaliście żeby pomóc Kasi .. (wiem że powinnam to napisac wcześniej ale jakoś tak wyszło) Cieszę się że operacja się udała ... Bo przecież Kasia nie jest najmłodsza i wszystko mogło się stać. Trzymam za nią mocno kciuki niech znajdzie jak najlepszy domek bo na to zasługuje. 4 lata w schronisku to zdecydowanie za dużo jak na tą psinę.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Rozmawiałam z Ciocią Ulv....także na dniach Klusia będzie się przeprowadzać do Wrocławia ....i czekać na domek...:)....

Kasieńka, to dzielna dziewczyna:loveu::loveu: :loveu: I tak cioteczki o nia walczą - jestescie wspaniałe!!!! Życzę jej szybkiego znalezienia dobrego domku i cieszę się, że będzie na niego czekała we Wrocławiu :multi: :multi: :multi:

Posted

Wszystko praktycznie dopięte na ostatni guzik (mam nadzieję tfu tfu, że nic nieoczekiwanego nie wyskoczy)....teraz tylko czekam na wieści od ulv....bo już temat samej przeprowadzki (fizycznie) z odległości kilkuset km poprowadzić nie mogę...hotelik ma Kasię przywieźć do Wrocławia...kwestia terminu i godziny w rękach ulv...i jej Cioci ....:)...więc czekamy na infomacje....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
ulv...też zaczynam się martwić.....odezwij się :cool3:

walizki spakowane, samochod czeka..
gdzie ta ciotka? gdzie ona jest?

ciociu!
odezwij sie, bardzo sie niecierpliwie...:placz: :placz: :placz:

czy nie mozna do niej zadzwonic?
albo do cioci cioci ulv...

czy mam sie rozpakowac?:roll: :roll: :roll:

Posted

Ze też Kaśka, taka mądra suńka, nie może złapać za telefon i do nas zadzwonic gdzie jest i co się z nią dzieje. :roll:
Ulv - prosimy o wieści, napisz, zadzwon do kogoś - czy sunieczka jedzie do Cioci czy zostaje w hoteliku.

Posted

supergoga napisał(a):
Ze też Kaśka, taka mądra suńka, nie może złapać za telefon i do nas zadzwonic gdzie jest i co się z nią dzieje. :roll:
Ulv - prosimy o wieści, napisz, zadzwon do kogoś - czy sunieczka jedzie do Cioci czy zostaje w hoteliku.

Cioteczki Agi z Mazur nie wolno narażać na takie stresy:cool3: Ciekawe, czy hotelik sie nie odezwał???