makulka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Może i ciepło odbieracie ale to jednak hotel a jak zostwiałam Kaske tam ,samą w tym boksie to mi sie serce krajało. Quote
joannal Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Też wolałabym żeby Klusia była w domku nawet tymczasowym to jednak domek :lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 no to już.....trzeba zadzwonć do ulv...od kiedy cikocia jej mogłaby zabrać Kluskę....potem do hoteliku czy przywiozą pod adres cioci i czy to w tej pierwszej cenie 60 zł....potem rozliczyć się z hotelikiem....kupić Kaśce kołnierz, żeby ciocia ulv kłopotu nie miała i w nocy do weta nie musiała jezdzić....itd Quote
shantara Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Wiesz Makulka też coś o tym wiem, bo jak odwiedzałam Casha na SGGW w klinice dla zwierząt i widziałam, w jakiej on malutkiej klatce tam siedział, że nawet nie miał jak się obrócić, to też mi się serce krajało... Pewnie dlatego teraz u mnie w domu już siedzi... ;) Wiadomo, żaden hotel czy nawet taka klinika to nie jest prawdziwy domek...:shake: Aga a ten kołnierz co ona tam ma to hotelikowy jest? Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 z tego co wiem to chyba hotelikowy bo my nie kupowaliśmy jej kołnierza...makulka????....bo z tego co pamiętam makulka mówiła, że narazie nie trzenba czy coś takiego (popraw mnie jak się mylę bo już może nie pamiętam).....także hotelik jak najbardziej w porządku.....a wiadomo hotelik to hotelik i nikt nie mówi, że jest inaczej.......:) Quote
makulka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Chciałam kupic ale dr Rak powiedział ze nie bedzie potrzebny bo nie bedzie tam sięgac ,wiec odpusciłam ,kołnierz jest z hotelu:) Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Rozmawiałam przed chwilą z hotelikiem....teraz tylko jak uda mi się dorwać tel. ulv....to dogram resztę...(ulv chyba na zajęciach bo nie odbiera...zadzwonię później).... Quote
joannal Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Właśnie dostałam maila z redakcji, źle dołączyłam zdjęcie. Czyli można jeszcze zredagować treść. Ponieważ nie będzie mnie przy internecie do poniedziałku, to ja zostawię tu adres mailowy do redakcji. Ogłoszenia te są bezpłatne, zdjęcie musi być w jpg ( a ja sierota coś nie tak zrobiłam), jak już będzie dobrze zredagowana treść, w weekend może ktoś będzie miał wenę twórczą, to proszę wyslijcie ją tak aby w pon. ukazało się ogłoszenie, w innym razie ja to zrobię w pon. [email protected] Quote
wandul 66 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :loveu: czyli rozumie , ze nasza KASIEŃKA KLUSIEŃKA operacje zniosła doskonale i rekonwalescencja odbywa sie pomyślnie TAK TRZYMAĆ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Rozmawiałam z Ciocią Ulv....także na dniach Klusia będzie się przeprowadzać do Wrocławia ....i czekać na domek...:).... Quote
Magea Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jestem w tym temacie kompletnie do tyłu ... Jedyne jakie informacje mam to tylko od Agi .. I jestem pod wrażeniem jak szybko działaliście żeby pomóc Kasi .. (wiem że powinnam to napisac wcześniej ale jakoś tak wyszło) Cieszę się że operacja się udała ... Bo przecież Kasia nie jest najmłodsza i wszystko mogło się stać. Trzymam za nią mocno kciuki niech znajdzie jak najlepszy domek bo na to zasługuje. 4 lata w schronisku to zdecydowanie za dużo jak na tą psinę. Quote
akucha Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Rozmawiałam z Ciocią Ulv....także na dniach Klusia będzie się przeprowadzać do Wrocławia ....i czekać na domek...:).... Kasieńka, to dzielna dziewczyna:loveu::loveu: :loveu: I tak cioteczki o nia walczą - jestescie wspaniałe!!!! Życzę jej szybkiego znalezienia dobrego domku i cieszę się, że będzie na niego czekała we Wrocławiu :multi: :multi: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wszystko praktycznie dopięte na ostatni guzik (mam nadzieję tfu tfu, że nic nieoczekiwanego nie wyskoczy)....teraz tylko czekam na wieści od ulv....bo już temat samej przeprowadzki (fizycznie) z odległości kilkuset km poprowadzić nie mogę...hotelik ma Kasię przywieźć do Wrocławia...kwestia terminu i godziny w rękach ulv...i jej Cioci ....:)...więc czekamy na infomacje.... Quote
makulka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ulv odezwij sie bo umieram z ciekawosci kiedy Kasia pojawi sie u cioci? Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ulv...też zaczynam się martwić.....odezwij się :cool3: Quote
pixie Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Aga_Mazury napisał(a):ulv...też zaczynam się martwić.....odezwij się :cool3: walizki spakowane, samochod czeka.. gdzie ta ciotka? gdzie ona jest? ciociu! odezwij sie, bardzo sie niecierpliwie...:placz: :placz: :placz: czy nie mozna do niej zadzwonic? albo do cioci cioci ulv... czy mam sie rozpakowac?:roll: :roll: :roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 nie wiem...czekamy na wiadomości od ulv....i powiem szczerze zaczynam się niepokoić...:roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ................................................................. Quote
akucha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Cioteczki, co sie dzieje???? Z Kasią wszystko w porządku??? Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 nie wiem co się dzieje :shake: napisałam sms-a do ulv....czekam na odpowiedz...bo zaczynają mnie nerwy ponosić....bo nie wiem co się dzieje Quote
shantara Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Aga a to możliwe, żeby Ulv zabrała już Kasię z hoteliku? Ludzie z hotelu się nie odzywają? Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ze też Kaśka, taka mądra suńka, nie może złapać za telefon i do nas zadzwonic gdzie jest i co się z nią dzieje. :roll: Ulv - prosimy o wieści, napisz, zadzwon do kogoś - czy sunieczka jedzie do Cioci czy zostaje w hoteliku. Quote
akucha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 supergoga napisał(a):Ze też Kaśka, taka mądra suńka, nie może złapać za telefon i do nas zadzwonic gdzie jest i co się z nią dzieje. :roll: Ulv - prosimy o wieści, napisz, zadzwon do kogoś - czy sunieczka jedzie do Cioci czy zostaje w hoteliku. Cioteczki Agi z Mazur nie wolno narażać na takie stresy:cool3: Ciekawe, czy hotelik sie nie odezwał??? Quote
makulka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja tez pisałam od ulv ale nie ma odpowiedzi moze nie wzieła telefonu?I nie ma dostepu do neta chyba... Quote
Recommended Posts