Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podesłałam wątek Pani, która chciała adoptować Alfę - Kapsel wiesz o co chodzi :)
Napisałam Pani,że może chociaż dom tymczasowy mogłaby Totikowi zaoferować...

Posted

Akrum napisał(a):
podesłałam wątek Pani, która chciała adoptować Alfę - Kapsel wiesz o co chodzi :)
Napisałam Pani,że może chociaż dom tymczasowy mogłaby Totikowi zaoferować...

Dziękuję Akrum :calus:, ale rozmawiałam wczoraj z Panią, ale ona chce boksia na stałe :shake: i chyba jednak nie ślepaczka :-( chyba, że jak zobaczy go.... może???

Posted

andegawenka napisał(a):
...a Akrum ma urodziny, aha!!!!:Rose::BIG::tort::bday::cunao: 100 w zdrowiu i radości:lol:

hahaha dziękuje Ci kochana z całego serca :)

Posted

Akrum :loveu::loveu::loveu: dołącze się do życzeń Andegawenki, żyj na 100 lat!!!

Totik ma tydzień czasu na znalezienie DT, wczoraj jeden dzień minął :shake:

Posted

Agnieszko wielkie, wielki dzięki za allegro :modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Aguś, tam link się nie otwiera, jakbyś mogła poprawić :oops::oops::oops:

Posted

Hej babeczki
wychodzę z ukrycia ;)

info o Totiku znalazłam wczoraj na Bokserach, miła koleżanka podrzuciła mi link do Was.
Przeszpiegowałam wątek ślepaczka od poczatku do końca z łezką w oku.
Dziewczyny jesteście wilekie!!
Od pół godziny siedzę ponownie przed kompem i szukam dobrych wieści, normalnie spać nie mogłam ...

Mój kochany synek przyjmuje dziś gości z okazji 8!! urodzin więc i ja czasu będę mieć mniej by tu zajrzeć ale..
Totiku jesteśmy z Tobą. POWODZENIA kawalerze!!

Posted

Witaj Sylwuś, witaj na wątku Naszego ślepaczka :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Mam nadzieję, ze zostaniesz z nami :loveu:

Wczoraj rozmawiałam z Germaine, na temat charakterku i zachowania Totika w stosunku do zwierząt, do ludzi i do dzieci. A Germaine do mnie z lekkim jakby wyrzutem, ze pytam się o tak oczywiste rzeczy :oops: jeśli chodzi o niego. Powiedziała - przecież to Anioł Boksiowy jest, spokojny, grzeczny, kocha wszystkich i wszystko. Spokojnie chodzi na smyczy, jest bardzo grzeczny u weta, praktycznie nie ma wad!!!! To naprawdę mądry i spokojny boksiołek, któremu tylko brakuje miłości i domku, niczego, niczego więcej!!!! :loveu::loveu::loveu:

Bardzo związał się z sunią rezydentką, więc rozstanie z nią też dla niego na pewno będzie przeżyciem i najlepiej byłoby, gdyby od razu znalazł jakąś miłą koleżankę do towarzystwa.:-(

Same wiecie cioteczki jak przezywałam jego los i nigdy nie przypuszczałam, że Totik znajdzie się w takiej sytuacji, że trzeba mu szukać znów albo domku, albo DT, że znów zostanie potraktowany jak śmieć którego można się w każdej chwili pozbyć..... no może trochę dłużej .... bo TYDZIEŃ!!!! :-(:-(:-(