Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koruś, trzymam za Was kciuki, obyście szczęśliwie dotarli do domu!!!!!!
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Będę się denerwować jutro, mam nadzieję, że Marta da nam znać z drogi, czy wszystko porządku!!!

Posted

tzn ja jade z J. marta zostaje w domu. dam jej znac telefonicznie i Marta da Wam tutaj znac :)

Kapselku daj swoj nr na pm to tez ci dam znac telefonicznie, jak wyjedziemy i jaki jest kochany i jak go uwielbiam od pierwszego wejrzenia :)

Pani mowila,ze duzo jes, ze jest dosc duzy, jak na boksia- a na fotach sie maly wlasnie wydaje...? kto go widzial na oczy?
Marta uzyczy obrozy po Montku
pozniej kupimy mu szelki, ale tutaj bede musiala zebrac, bo na ten miesiac nie bedzie mnie stac :(

Totik obszczekuje obcych przez plot, taki grozny wtedy sie wydaje :)

Posted

jeju, ja jutro będę siedzieć jak na szpilkach :P tak się cieszę, że się udało. A na szelki się zrzucimy, w razie co mogę oddać jakąś starą obrożę Dilakową, smyczy niestety nie mam ;<

Posted

kora78 napisał(a):
tzn ja jade z J. marta zostaje w domu. dam jej znac telefonicznie i Marta da Wam tutaj znac :)
Marta uzyczy obrozy po Montku
pozniej kupimy mu szelki, ale tutaj bede musiala zebrac, bo na ten miesiac nie bedzie mnie stac :(

No ja niestety nie mam jak jechać, bo jest nas w pracy 5 pracowników sprzedaży, z czego Jarek ma urlop żeby jechać po Totika, a dwoje jedzie na szkolenie dwudniowe... Ale to lepiej, bo się Kora zmobilizowała i znalazła opiekę, a tak jak pisze: bo co Totika stresować i ma poznawać co chwilę nowe baby:cool3:, jak ta właściwa może jechać i trzymać go na kolankach:loveu:

Kora obrożę mam, nówka nieśmigana:lol:
I szelki też dostaniesz, mam nadzieję że będą dobre
Bo są takie, że obcierały Montkowi akurat to miejsce na łopatce, gdzie miał wycinaną gulkę, więc i tak ich nie będę używać, muszę kupić takie co mają szelkę na grzbiecie i zapinają się pod pachami, brzuchem

Posted

ooo super :)
to wezme od Marty :)

smyczke mam noweczke czarna porzadna :)
dzis przynioslam rozne szmatki dla psiakow, wezmiemy w podroz. przynioslam miski, zabawki i jedzonko wyjelam sucha Purinke, na w razie czego....

Michy beda za male, bo duza oddalam Marcie.
ale ja szczegoly rozdrabniam

nie wyrabiam dzis, goraca linia non stop. totik i nasza Bunia na pdt jedzie w srode, a ja jutro bez neta..... bo w aucie

Posted

tatankas napisał(a):
zapisuję sobie,o tym boksiu nie słyszałam.

Tego błedu więcej nie popełnimy.Myszkę też pominęłyśmy:shake:

( trzymajcie za mnie kciuki , dziś mam rozmowę przedadopcyjną ze..........stajnią:-()

Weżcie jakąś szmatkę z zapachem starego domu, trzymam kciuki spokojnej drogi i meldujcie, najlepiej tej osobie która pracuje bjest cały czas przy kompie.

Uwaga....psy jakimś cudem potrafią uciec w czasie transportu, lepiej smycz trzymać jeszcze przed otwarciem drzwi. To nic że Tofik nie widzi, lepiej na zimne dmuchać:thumbs: