adkaaaaa5 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 PIEKNY JEST!!!!! Ciesze sie, ze sie otworzyl :) Dzieki p. Stefanowi i Tobie Czerdo Lion poczul sie bezpiecznie :) Teraz musimy go pooglaszac :) Wiemy, ze ma zloty charakter, miejmy nadzieje, ze ktos sie w nim zakocha i da mu kochający domek :) Quote
kizimizi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wchodze na watek Lionka zeby sobie nowe fotki pooglądać. Ale sie ciesze :) Sliczny chłopak z niego! Quote
monika083 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 no Lionka trzeba pooglaszac..potrzebny jakis tekscik. Czy on jest wykastrowany? I na ile lat ocenil go wet Stefan? jejku a jaki on bedzie cudny jak mu wlosy odrosna...:) Quote
monika083 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='xmartix']Monia stworzysz jakiś text? to ja też ogłoszę[/QUOTE] jakis prosty moge ulozyc.Ale to juz raczej jutro . Quote
xmartix Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 prosze o tekst kogoś :) na pewno ktoś potrafi ładnie pisać i do serc trafić takim tekstem Quote
kizimizi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page81 A to Layonek teraz:-( Quote
Renatalan Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 biedak, chyba już znienawidził ludzi, z Dobrocina do Obornik, co za pech Quote
mari23 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witajcie! Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo....:-( wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko.... czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków skopiuję to także na watek Daszeńki Quote
Emigrantka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czy ta psia bida ma jakiekolwiek deklaracje? Przenosze swoje marne 25 zl miesiecznie po Kubusiu ['] na tego biedulca..... Lipcowe powinno byc u Anett na dniach - po Kubusiu. Od sierpnia bede robic regularne przelewy prosto na niego, co za bida, strasznie wyglada - gorzej niz na poczatku :( Quote
kizimizi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 z tego co wyczytałam na watku Obornickim to lyion ma byc zabrany z innym psem niedługo. No chyba ze cos pokreciłam Quote
Cajus JB Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mnie ostatnio nie wiedzie się najlepiej. Mogę na razie przenieść 10 zł na Liona. Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 W Obornikach byl chyba Lion i Lyon - cos mi sie kojarzy. Quote
Czarodziejka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Lion już u mnie. Wielki chudy słodziak. Łagodny w stosunku do kotów. Jest w dobrym stanie, sierść wyczesana, ale szkieletor. Je niewiele - ma już karmę w misce, ale je bardzo dostojnie - z gracją i niewiele. Nie wiem, kiedy nabierze masy ;) Płacze, kiedy nikogo nie ma w zasięgu oka. Byliśmy na spacerku, ładnie chodzi na smyczy i przylega bokiem do mojej łydki. Pan napieralski ;) Quote
Czarodziejka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Własnie jest wyczesywany przez dzieci. Na dwie szczoty. Dumny jak paw ;) Quote
monika083 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):Własnie jest wyczesywany przez dzieci. Na dwie szczoty. Dumny jak paw ;) Czarodziejko,jakie to miasto ? Przydadza sie fotki nowe -pieknego wyczesanego Lionka i lecimy z ogloszeniami :) Jak do dzieci ? Quote
Emigrantka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zbieramy na ta psia bide czy nie w koncu bo nie moge zalapac? Gdzie jest jakas lista kto ile deklaruje na niego i ile potrzeba? I namiary na konto? Czarodziejka,dzieki za info i czekamy na zdjecia.... :) Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Bardzo się cieszę, że Lion już u Czarodziejki. Deklaracje jak najbardziej pożądane. Quote
anett Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Strasznie się cieszę, że Lion już bezpieczny:multi::multi: monika083 napisał(a):Czarodziejko,jakie to miasto ? Przydadza sie fotki nowe -pieknego wyczesanego Lionka i lecimy z ogloszeniami :) Jak do dzieci ? Monika Lion jest w woj. łódzkim, tak pomiędzy Wieluniem a Bełchatowem. Lion jest łagodny, wpatrzony w człowieka, delikatny do dzieci i innych zwierzaków. Domek pilnie potrzebny gdzie będzie miał człowieka do kochania:loveu: najchętniej nie rozstawałby się z człowiekiem! Emigrantka napisał(a):Zbieramy na ta psia bide czy nie w koncu bo nie moge zalapac? Gdzie jest jakas lista kto ile deklaruje na niego i ile potrzeba? I namiary na konto? Czarodziejka,dzieki za info i czekamy na zdjecia.... :) Emi, zbieramy oczywiście na Liona - deklaracji na razie dużo nie ma - każda na wagę złota:lol: Na razie deklaracje stałe: Emigrantka 25zł Cajus JB 10zł Baldek2 50zł Łącznie: 85zł Ogromnie dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu: Ja mam dla Liona jeszcze 20zł od Kubusia + 25zł lipcowa deklaracja od Emi Potrzebujemy jeszcze księgowej dla Liona - Monika czy zgodziłabyś się prowadzić finanse Liona? Quote
monika083 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 tak ,moge prowadzic jego finanse,tylko w tytule koniecznie dopisek : nick +na Liona ,bo zbieram juz na jednego psiaka i prowadze tez skarbonke dobrocinska. Zaraz wstawie nr konta w 1szym poscie Quote
Recommended Posts