Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIEKNY JEST!!!!! Ciesze sie, ze sie otworzyl :) Dzieki p. Stefanowi i Tobie Czerdo Lion poczul sie bezpiecznie :) Teraz musimy go pooglaszac :) Wiemy, ze ma zloty charakter, miejmy nadzieje, ze ktos sie w nim zakocha i da mu kochający domek :)

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie!
Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo....:-(
wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko....

czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków

skopiuję to także na watek Daszeńki

Posted

Czy ta psia bida ma jakiekolwiek deklaracje?

Przenosze swoje marne 25 zl miesiecznie po Kubusiu ['] na tego biedulca.....

Lipcowe powinno byc u Anett na dniach - po Kubusiu.

Od sierpnia bede robic regularne przelewy prosto na niego, co za bida, strasznie wyglada - gorzej niz na poczatku :(

Posted

Lion już u mnie. Wielki chudy słodziak. Łagodny w stosunku do kotów. Jest w dobrym stanie, sierść wyczesana, ale szkieletor. Je niewiele - ma już karmę w misce, ale je bardzo dostojnie - z gracją i niewiele. Nie wiem, kiedy nabierze masy ;) Płacze, kiedy nikogo nie ma w zasięgu oka. Byliśmy na spacerku, ładnie chodzi na smyczy i przylega bokiem do mojej łydki. Pan napieralski ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Własnie jest wyczesywany przez dzieci. Na dwie szczoty. Dumny jak paw ;)

Czarodziejko,jakie to miasto ?
Przydadza sie fotki nowe -pieknego wyczesanego Lionka i lecimy z ogloszeniami :) Jak do dzieci ?

Posted

Zbieramy na ta psia bide czy nie w koncu bo nie moge zalapac?

Gdzie jest jakas lista kto ile deklaruje na niego i ile potrzeba?

I namiary na konto?

Czarodziejka,dzieki za info i czekamy na zdjecia.... :)

Posted

Strasznie się cieszę, że Lion już bezpieczny:multi::multi:

monika083 napisał(a):
Czarodziejko,jakie to miasto ?
Przydadza sie fotki nowe -pieknego wyczesanego Lionka i lecimy z ogloszeniami :) Jak do dzieci ?

Monika Lion jest w woj. łódzkim, tak pomiędzy Wieluniem a Bełchatowem.
Lion jest łagodny, wpatrzony w człowieka, delikatny do dzieci i innych zwierzaków. Domek pilnie potrzebny gdzie będzie miał człowieka do kochania:loveu: najchętniej nie rozstawałby się z człowiekiem!

Emigrantka napisał(a):
Zbieramy na ta psia bide czy nie w koncu bo nie moge zalapac?

Gdzie jest jakas lista kto ile deklaruje na niego i ile potrzeba?

I namiary na konto?

Czarodziejka,dzieki za info i czekamy na zdjecia.... :)

Emi, zbieramy oczywiście na Liona - deklaracji na razie dużo nie ma - każda na wagę złota:lol:

Na razie deklaracje stałe:
Emigrantka 25zł
Cajus JB 10zł
Baldek2 50zł

Łącznie: 85zł

Ogromnie dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu:

Ja mam dla Liona jeszcze 20zł od Kubusia + 25zł lipcowa deklaracja od Emi

Potrzebujemy jeszcze księgowej dla Liona - Monika czy zgodziłabyś się prowadzić finanse Liona?

Posted

tak ,moge prowadzic jego finanse,tylko w tytule koniecznie dopisek : nick +na Liona ,bo zbieram juz na jednego psiaka i prowadze tez skarbonke dobrocinska. Zaraz wstawie nr konta w 1szym poscie