anett Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 monika083 napisał(a): ....To czekam na numer konta do Czarodziejki. Monika czy Czarodziejka podała Ci swoje konto? jak nie, to zaraz wyślę PM bela51 napisał(a):Zaglądam do Liona, bo prawie cały " moj "zwierzyniec jest u Czarodziejki. Jego kolezanki Daszka i Carmen oraz 2 nowe, wielunskie bidy. I prawie wszedzie brakuje stałych deklaracji. Moze jakimis bazarkami połatamy ? Jak macie fotki z fantami, to prosze do mnie, wystawie ! Witaj Bela:lol: zaraz założę wątek ostatniej wyciągniętej wieluńskiej biedzie to podeślę link. Dzięki ogromnie za chęć pomocy, ja niestety już nic nie mam do wystawienia - jakieś resztki idą na długi Miśki; muszę pożebrać po znajomych:roll: Emigrantka napisał(a): ...... Anett, przelalas te 25 lipcowe po Kubusiu ode mnie dla Liona? ..... Emi przelałam, dzięki za wszystko:lol::lol: Quote
monika083 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='anett']Monika czy Czarodziejka podała Ci swoje konto? jak nie, to zaraz wyślę PM nie, nie dostalam. Przeslij to zrobie jutro z rana perzelew. Quote
anett Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 monika083 napisał(a): nie, nie dostalam. Przeslij to zrobie jutro z rana perzelew. Nr konta wysłany:lol: Quote
monika083 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 przelam przed momentem 200 zl do Czarodziejki:) Quote
Czarodziejka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dziękujemy :) Ja mam mnóstwo rzeczy na bazary i chyba Beli51 pakę wystosuję. Lion będzie miał obiecane fotki - wygląda pięknie i radośnie i na pewno nie ma lat 10! Quote
anett Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czarodziejka napisał(a):........ Lion będzie miał obiecane fotki - wygląda pięknie i radośnie i na pewno nie ma lat 10! Super!!:lol: czekam na fotki i startuję z ogłoszeniami Lionka - znajdziemy mu kochający domek, na jaki zasługuje - jak każdy psiak zresztą ale Lionek musi mieć człowieka bardzo blisko siebie, najlepiej dom z dziećmi gdzie będzie miał małych przyjaciół do zabawy i przytulania:lol::lol: Quote
Czarodziejka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Najlepiej domek i własną kanapę i kilka człowieczych istot do przytulania. Quote
Czarodziejka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Lion dostał dziś po raz pierwszy duuuży kredyt zaufania - spacery bez smyczy. Wyrwał jak z procy :D Myślałam nawet, że ostatni raz widzę jego śmigające kudłate pośladki, ale po ustawowej qoopie przypędził do mnie, poskubał nieco trawki, wykoziołkował i pędem polceciał gdzieś w dal. Znów chmura czarnych myśli przemknęła mi przez głowę, ale Lion zapędził się z hukiem i grzmotem do swojej przepastnej budy. Kiedy zdyszana nadbiegłam już pychol z budy się do mnie uśmiechał ;) Powinnam jeszcze dodać, że sam się przypiął, ale niestety tak dobrze nie było. Lion pięknie biega...Mam foty, wszystkie ruszone, bo on ma ADHD :D Wstawię jutro. Quote
Emigrantka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No to czekamy na te foty.. pewnie bedzie sam zadek ale - to i tak dobrze :) Quote
kizimizi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Zgodnie z obietnica zrobilam lionkowi bazarek. Podrzuccie zcasem http://www.dogomania.pl/threads/190523-kolorowe-kosmetyki-i-rzeczy-do-biurka-i-torebki.-Dla-LIONKA-%28do-konca-sierpnia%29?p=15151466#post15151466 Quote
anett Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kizimizi ogromnie DZIĘKUJEMY:lol::lol::multi: ale mi link nie działa... Quote
monika083 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190523-kolorowe-kosmetyki-i-rzeczy-do-biurka-i-torebki.-Dla-LIONKA-(do-konca-sierpnia) Quote
kizimizi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nie ma za co. Ja mimo, ze nie pisze tu czesto to od poczatku kibicuje Lionkowi i sie o neigo martwie. Czesto zaglądam i tez czekam na te "fruwające, włochate posladki" jak pisała CZarodziejka :lol: Jak link sie nei chce otworzyc to wystarczy go skopiowac iw rzucic w explorera czy mozille. No ale teraz powinien chodzic: http://www.dogomania.pl/threads/190523-kolorowe-kosmetyki-i-rzeczy-do-biurka-i-torebki.-Dla-LIONKA-%28do-konca-sierpnia%29?p=15151466#post15151466 Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Pośladów nie będzie, ale wiercipięta nie ustoi porządnie do zdjęcia. Zauważcie, że smycz zniknęła ;) Lion się pilnuje na otwartej przestrzeni podobnie jak Dasza i Carmen oraz Dziadunio. Reszta się dostosowuje pod mym czujnym okiem. Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tę soczystą trawę namiętnie jedzą wszystkie moje psy. Wypasam je kilka razy dziennie. Jedni pasą owce, ja owczarki :D Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 jest przecudny , LION hop na górę po domek Quote
anett Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 to przecież Kubuś:loveu: albo ja już widzę Kubusia w innych:-( Fotki śliczne:loveu: w końcu Lionkowi się udało:multi: Czarodziejko a mogłabyś zrobić jeszcze kilka z Julką, jakby go przytrzymała i przytuliła:lol: Quote
Emigrantka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Czarodziejka napisał(a):Tę soczystą trawę namiętnie jedzą wszystkie moje psy. Wypasam je kilka razy dziennie. Jedni pasą owce, ja owczarki :D No.... na karmie zaoszczedzisz ;) Quote
Czarodziejka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Wiesz, po zieleninie, to one dopiero zaczynają odczuwać głód ;) Quote
Emigrantka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mamy kogos ON-kowatego w okolicach Poznania? Troszke pomoc potrzeba, sunie na spacer wziasc, pomoc jej pani..... http://www.dogomania.pl/threads/188996-Pozna%C5%84.-Onka-Basta-i-jej-Pani-potrzebuja-pomocy.-Zbieramy-fanty-na-bazarki-dla-Basty Quote
anett Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Lion dostał 30kg karmy, pojemnik na karmę i sosik od Elig:lol::multi: Elu ogromnie Ci DZIĘKUJĘ Kochana:loveu::loveu: Lionek jest u Czarodziejki od 16.07. potrzebujemy jeszcze 100zł do opłacenia DT za pierwszy miesiąc... Quote
Recommended Posts