majuska Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Imię to samo, ale syn niedobry:mad:;) a szorściak fajowy :) Quote
eloise Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jeden wieczór mnie na dogo nie było a wy 3 strony natrzaskałyście... kiedy ja mam to czytać? ;) nasuwa mi sie jedynie, ze nie powinnam się sprzed kompa ruszać ;) Quote
majuska Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 [B]A kuku!![/B] [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2378/karolr.jpg[/IMG] Quote
halcia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 A ku-ku ,gdzie te dziewczyny?Wariactwo jego to energia i temperament! Quote
MagdaNS Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Filmik [B]Halci[/B] z Karolem jest powalający :) Takie "maleństwo" na kolanach :) Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom :) Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 trzeba dziewczynom od szorściaków go podesłać ;) Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Troszkę ogłoszeń: [B]kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, gumtree, cafeanimal, rzeszowiak [/B] Quote
carolinascotties Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Zapisuje - po weekendzie sie zamelduje :) Quote
majuska Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 O Karolcia juz troszkę poszalała, dzięki kochana. Aga przydałoby się napisać do schronu, który to Karol, myslę, że nie będą mieć problemu ze skojarzeniem go bo jest charakterystyczny, i powiedzieć , że jest ogłaszany i mogą być telefony. Quote
halcia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hmmmmm,charakterystyczny.A tu cisza o adopcjach,które poszły do domu...zgadywac mamy czy co????:angryy:Karol!Trzymaj sie! Jakbys nas nie straszył,dawno byłbys miziany!Karolcia,wielkie dzieki! Quote
agusiazet Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 I jeszcze na dobranoc wizyta u Karolka - miziaka nakolannikowego:) Taki większy rozmiar Foksika:) Quote
halcia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Och Karol! Pewnie spisz,bo co mozna robic w małym boksie?No i ciemno juz. Quote
Becia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='halcia']Och Karol! Pewnie spisz,bo co mozna robic w małym boksie?No i ciemno juz.[/QUOTE] a dzisiaj leje i pewnie siedzi w budzie.... Quote
kaskadaffik Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 A teraz się u nas słońce pokazuje to pewnie siedzi na budzie i straszy ;) Quote
halcia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 U nas tez słonce,Bunia zasuwa po ogrodzie .a Karol straszy tych co sie boja:lol: Quote
Dzika_Figa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A czemu nikt mnie tu nie zaprosił? Już mnie nie lubicie? Mogę jakoś pomóc? Quote
Ulka18 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Oglaszajmy Karola, im wiecej ogloszen, tym lepiej, niech psisko nie siedzi w boksie. Quote
halcia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Karol!Na pewno jest człowiek,któremu na takim właśnie psiaku zalezy!:lol:Jestes taki kochany,temperamentny!No i pieszczoch! Quote
kaskadaffik Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 I szczekacz i kopacz dziur :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma takiego drugiego gada :lol::lol::lol: Quote
halcia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Tez bym ,kopała!No bo ile mozna stac na budzie????Pare długich miesiecy jak nie dłuzej chłopak w boksie zamkniety! Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witajcie! Mam na imię Karol i mam 1,5 roku. Obecnie mieszkam w schronisku i bardzo mi się tu nie podoba. Nie dość, że jest nas tutaj strasznie dużo to na dodatek okropnie się nudzę. Chciałbym biegać, bawić się, przynosić patyczki - ale na nic takiego nie mam szans w małym boksie. Tylko od czasu do czasu w moim życiu pojawiają się chwile radości. Wtedy, gdy odwiedzają mnie wolontariuszki. Na początku nie wiedziałem, czego ode mnie chcą i nawet groźnie je obszczekiwałem zza krat, ale teraz nie mogę się doczekać na swoją porcję głaskania i przytulania. Najbardziej na świecie pragnąłbym żeby ta radość z bliskości człowieka nie trwała tak krótko. Marzę o swoim miejscu na ziemi, gdzie otoczony miłością mógłbym zasypiać z głową na kolanach mego właściciela... Jeśli chcesz spełnić moje marzenie, bardzo proszę skontaktuj się ze schroniskiem w Mielcu, w którym przebywam i zapytaj o szorstowłosego psiaka z boksu 55. A ja... ja będę tam na Ciebie czekał. Karol Jak rozumiem, Karol nie jest wykastrowany? Czy coś dodać do tekstu? Quote
halcia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Tekst super,tak jak i Karolek!Normalnie mnie rozwalił.i jak zawsze niepewnosc,czy wiedza który to Karol jak ktos zadzwoni....Bo po takim tekście na pewno! Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 to uwaga - będę robiła my allegro... Moje pierwsze... I wystawiłam :) [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1029943935[/url] Ulka - bo Ty jesteś biegła w tych sprawach ;) jak zrobić, żeby adres mailowy działał bezpośrednio i link do strony? I czy ja mam teraz coś zapłacić, czy mi przyślą info na maila? Quote
Recommended Posts