Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soema']Muszę robic przelew na kwotę z faktury, musi być porządek w papierach.

[/QUOTE]

Dostałam jeszcze pieniądze dla Giny, więc wpłacę na konto sterylkowe 100 zł, a Ty wpłać te całe 216 za fakturę. Wtedy ze skarbonki sterylkowej będzie w rzeczywistości pobrane 116 zł. Tak może być?

Posted

a ja znowu na bazarek zaproszę:smile:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207664-Bazarek-z-ubraniami-dla-starszych-dzieci-na-2-cele-do-25.05[/URL]

Posted

Wpłaty od 12 maja do 16.

- 30 zł - tula
- 20 zł - venaivivi
- 10 zł - malawaszka
- 5 zł - Zofija
- 10 zł - Nikus i Livka
- 30 zł - Alexm (bazarek szczeniakowy)
- 10 zł - Ania i Porto
- 10 zł - wtatara
- 10 zł - mała_czarna
- 40 zł - malibo57 (bazarek ludwy)
- 30 zł - Amiga
- 20 zł - markofix1 (bazarek szczeniakowy)
- 5 zł - bric-a-brac (bazarek szczeniakowy)
- 45 zł - mysza1 ((bazarek szczeniakowy plus deklaracja)

275zł

Posted

Chciałam zadeklarować swoją comiesięczną wpłatę 10 zł.:)Nie chcę, żeby ktoś odczytał to w ten sposób, że skoro zgłosiłam suczkę do Was to dopiero się deklaruję. Nie miałam do niedawna pojęcia, że taka skarpeta istnieje :oops: Teraz trochę poczytałam, widzę, że potrzebujecie deklaracji więc ja choć tyle ofiaruję. Jest to wspaniałe przedsięwzięcie, popieram gorąco :) Kiedy pomyślę, że dzięki mojej małej wpłacie uratuję choć kilka szczeniaków przed bezdomnością, to tym bardziej jestem szczęśliwa, że mogę pomóc :)

Posted

[quote name='handzia']Poproszę numer konta :)[/QUOTE]
Jest w pierwszym poście.
[quote name='bric-a-brac']Soema, opróżnij skrzynkę ;)

A skoro już tu piszę, to zapraszam na bazarek na sterylki, trzeci link w podpisie ;)[/QUOTE]
Pisz na maila [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Soema']Doszły faktury od Jaagi i Erki. 216zł i 130zł Jutro wyjdą przelewy[/QUOTE]

Wpłaciłam 100 zł na konto sterylek jako zwrot części koszów zabiegu Giny. Czyli w sumie wykorzystałam 116 zł.
Jeszcze raz dziekuję.

Posted

[quote name='maciaszek']Deklaruję comiesięczne wpłaty, w wysokości 5 zł. Zaczynam od czerwca :). Już ustawiłam na koncie zlecenie stałe :).[/QUOTE]
Super :) bardzo dziękujemy!

właśnie puściłam wszystkie faktury, które do mnie dotarły do dnia dzisiejszego.

Posted

[quote name='AniaB']no własnie ja tez raczej żebrałam o pomoc i ludwa zgodziła sie zrobić bazarek, tylko ze jak na razie to ja zawaliłam, bo nie wysłałam jej zdjęć..:(

Rzeczy mam raczej takie do mieszkania oraz słodycze z Krakowskiego Kredensu..

Jak chcesz to mozesz wysłać zdjecia do mnie, a ja przekaze je dalej z moimi :)[/QUOTE]

Przesłałam mailem część pierwszą zdjęciów rzeczów na bazary :p Mam nadzieję, że dojdą :)

Posted

[quote name='tusinka22']czy można wciągnąć do kolejki Tulę z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/203952-Tuli-ko%C5%84czy-si%C4%99-posag-i-DT-RATUNKU[/url]!, jeszcze nie wiem gdzie będzie sterylizacja ale widzę że kolejka spora:)[/QUOTE]

czy jest szansa na pomoc dla Tuli?

Posted

[quote name='tusinka22']czy jest szansa na pomoc dla Tuli?[/QUOTE]
Tak, 50%, dopiszę jak będzie wiadomo jaka cena, żeby nie było potem zaskoczenia. :)

Posted

[quote name='Soema']Tak, 50%, dopiszę jak będzie wiadomo jaka cena, żeby nie było potem zaskoczenia. :)[/QUOTE]

ok, to dziękuję bardzo, poszukamy czegoś w miarę taniego.

Posted

[quote name='handzia']Mam pytanie. Na kogo trzeba wystawić fakturę, żeby dostać zwrot za sterylkę aborcyjną? Zgłaszałam sunię 1-go maja. Zabieg wyniósł 250 zł.[/QUOTE]
Wszystko w pierwszym poście.;)

Posted

[quote name='koosiek']Jestem w finansowym dołku, więc na razie deklaruję stałą wpłatę 5 zł, może później będę mogła więcej. Na konto z pierwszego postu?[/QUOTE]

Tak na to konto :) dziekujemy :)

Posted

Z ciężkim sercem, ale muszę zgłosić do kolejki kolejną sunię.
W niedzielę pojechał do domu mój poprezdni tymczas a ja już przywlekłam z ulicy kolejną sukę. Mam zapalenie sutków więc na razie trzeba leczyć, ale później....
Klinika ta co zawsze, koszt 250 zł (bo suka spora).
[COLOR=#4444ff][URL]http://www.dogomania.pl/threads/208075-Zaczynam-wariować-psy-przychodza-do-mnie-do-pracy..-Tola-taka-sobie-psina[/URL]...[/COLOR]
[COLOR=#4444ff][/COLOR]
[COLOR=#4444ff]Mam na wsi jeszcze jedno nieszczęście: młoda, ciężarna suka na łańcuchu, włascicielka starowina zgodziła się na sterylkę - oczywiście z mojej kieszeni. Dwóch sterylek nie uciagnę, więc wielka prośba o pomoc w sfinansowaniu chociaż części zabiegu tej suni z watku.[/COLOR]
[COLOR=#4444ff][/COLOR]
[COLOR=#4444ff]Nic na to nie poradzę, ze te psy się na mnie tak uwzięły.[/COLOR]

Posted

Nie ma tu jakiegoś [B]zodiakalnego wodnika[/B]? Albo może macie wśród bliskich takiego i zbliża się jakaś okazja urodzinowo-imieninowa? Sorry za off, ale na bazarku sterylkowym czeka [B]złota zawieszka[/B] i nie mogę uwierzyć, że nikt jej za naprawdę dobrą cenę nie kupuje...

Posted

[quote name='koosiek']Jestem w finansowym dołku, więc na razie deklaruję stałą wpłatę 5 zł, może później będę mogła więcej. Na konto z pierwszego postu?[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='sonia71']dostalam 150zl za sterylkę Polly-bardzo ,bardzo dziekuję :)
zaraz capnę banerek i wkleję na jej wątek .[/QUOTE]
Fajnie :)
[quote name='Agata69']Z ciężkim sercem, ale muszę zgłosić do kolejki kolejną sunię.
W niedzielę pojechał do domu mój poprezdni tymczas a ja już przywlekłam z ulicy kolejną sukę. Mam zapalenie sutków więc na razie trzeba leczyć, ale później....
Klinika ta co zawsze, koszt 250 zł (bo suka spora).
[COLOR=#4444ff][URL]http://www.dogomania.pl/threads/208075-Zaczynam-wariować-psy-przychodza-do-mnie-do-pracy..-Tola-taka-sobie-psina[/URL]...[/COLOR]
[COLOR=#4444ff][/COLOR]
[COLOR=#4444ff]Mam na wsi jeszcze jedno nieszczęście: młoda, ciężarna suka na łańcuchu, włascicielka starowina zgodziła się na sterylkę - oczywiście z mojej kieszeni. Dwóch sterylek nie uciagnę, więc wielka prośba o pomoc w sfinansowaniu chociaż części zabiegu tej suni z watku.[/COLOR]
[COLOR=#4444ff][/COLOR]
[COLOR=#4444ff]Nic na to nie poradzę, ze te psy się na mnie tak uwzięły.[/COLOR][/QUOTE]
Zgłoś do Justyny Klimek tą drugą, Cztery Łapy oni pomagają kwotą 150zł do zabiegu.

Posted

[quote name='Soema']
Zgłoś do [B]Justyny Klimek[/B] tą drugą, [B]Cztery Łapy[/B] oni pomagają kwotą 150zł do zabiegu.[/QUOTE]

A coś blizej? To jej nick? Cztery łaty to jakaś organizacja? Nie w temacie jestem....
A pomoc w sterylce tej suki ze wsi by sie przydała, bo tam katastrofa jest. Z tej posesji zabrałam już w tamto lato 3 psy, suke i jej dzieciaki, wszyscy byli na dogo, maja domy, suka wysterylizowana dzięki akcji mam wrażenie. Jeden szczeniak był połąmany. Zostały 3 psy na tej posesji, sukę trzeba sterylizować nie później niż za dwa tygodnie, pies na łańcuchu nie ma budy, planuję mu kupić lub jakoś systemem gospodarskim zorganizować. Twen pies przezył tak zimę, mimo że obiecywali mi ze dostanie bude jak przyjda mrozy. Woże im jedzenie, za każdym razem wiaderko ryzu z mięsem, białym serem, do tego suche zeby było pozywnie. To jest jedyny wartościowy posiłek dla tych psów. Niestety raz w tygodniu. Latem bedzie łatwiej bo pewnie tam się przeprowadzę.
Boze dopomóż udźwignąć to cierpienie...
W wolnej chwili założę watek temu towarzystwu.

[B]Soema, dziękuje za zaufanie.

[/B]