Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dineh']jak uważacie ja i tak będę czekała z adopcją aż Fredzio nie będzie całkiem zdrowy ...[/QUOTE]
To nie podlega żadnej dyskusji :)
Najpierw chłopanio musi wrócić do zdrowia, a potem pomyślimy :)

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i zdjęcie dla Cioteczek (proszę spojrzeć na jego śliczny czyściutki nosek :D)
[URL=http://img689.imageshack.us/i/dzi022.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5397/dzi022.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

Ale cudnie!!!!!! :D :D nosek faktycznie lepiej wygląda!!!! duzo lepiej!!!! :D :D :D po jego oczkach widac że lepiej się czuje... jak se przypomne jak leżał na kocyku i te jego zmęczone biedne oczęta....widać w nich było że mały cierpi... a teraz! ;) wygląda cudnie :)

Posted

dzis miał na tyle siły żeby biegać z butem :D...
je aż mu się uszy trzęsą
a jak nie je to pilnuje misek żeby kto inny jeść nie mógł :D...
już wychodzimy na dwór - Pani wet powiedziała że jak nie pada może śmiało chodzić

Uploaded with ImageShack.us

Posted

:multi::multi:[FONT=Arial Black]Fredus na spacerku jupijajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kofaniulku w noska calujemy i za domek trzymamy macnooooooooooooooooooooooo:thumbs::cool2:cudnys laluniu![/FONT]

Posted

[quote name='Agucha']To bardzo fajna wiadomość!
Powiedz coś o sobie: skąd jesteś, jakie warunki oferujesz psu, jakie masz podejście do kastracji/sterylizacji, czy jestes gotowa podpisac Umowę Adopcyjną oraz czy się zgadzasz na wizyty przed - i po-adopcyjne?[/QUOTE]

Psiakowi jestem w stanie zaoferować bardzo dobre warunki (w mieszkaniu z ogrodem). Mam już trzy koty (wszystkie po kastracji i sterylizacji) oraz małego starszego już kundelka. Nieopodal mojego domu jest duża łąka, na którą zabieram na spacerki mojego psa. Oczywiście jestem gotowa podpisać umowę adopcyjną, jak również zapewnić mu dobrą opiekę weterynaryjną. Pozdrawiam.

Posted

Cioteczki nie możemy Fredzia wszystkim obiecywać
mówiłam już że jedna rodzina mnie o niego męczy...
Fredzio NIE toleruje innych zwierząt
i jeśli taki domek się znajdzie to będzie super
jednak nadal proszę o obserwacje wątku todo :)...

Posted

Fredzio jest jeszcze szczeniaczkiem i trzeba uczyć go obcowania i tolerowania innych zwierząt jak rownież ludzi, bo w przyszłości może to być problemem nawet na spacerach. Psina ma szansę na dobre życie - dokonaj właściwego wyboru - trzymam kciuki.

Posted

Fredzio jest po prostu zazdrosny o głaski i inne
nie będę tego faktu oczywiście przed nikim ukrywać
i nie wydaje go jeszcze nikomu
ma dostawać jeszcze antybiotyk

Posted

Z lenistwa nie chce mi się czytac całości-i czasu też trochę brak-czy fredek ma wirtualną rodzinę? No czy ktos go chocby wirtualnie adoptował? Bo ja się zgłaszam :)
Bo niestety póki co w realu nie mogę :oops:

Posted

mam nadzieję - bo jakoś dziwnym trafem wszystkie zwierzaki ,którym mocno kibicuję znadują tych wyśnionych ludzi :cool3:
Ale moja propozycja jest aktualna,więc jeśli można tak zrobić to proszę o informacje :loveu:
On ma takie cudne dwukolorowe oczy-tylko się w nich zakochać i utonąć

Posted

zamiast pracować cztałam cały wątek od początku-a tymi jelitami to może spróbować trochę actiwią go po łyżeczce futrować-u mnie z jelitowcami to działa wprost cudownie.i nie robię żadnej reklamy.oczywiście wetkę trzeba by zapytać, bo ja to też konsultowałam.

Posted

Fredzio już nie ma nic z jelitami :D...
ale Fredzio się cieszy że kolejna cioteczka go kocha
jest silniejszy z dnia na dzień :D...
już trzeba za nim latać i "Fredzio nie wolno" ;D...
monika55 jak coś ja mogę ogłaszać :D...
i może zaszczepić od razu na noswóke ?
Fredzio je jeszcze antybiotyk ale w końcu widać w nim szczeniaka :D
tak się strasznie ciesze że tak ładnie się zabrał