shadow1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to się cieszę-ale polecam metodę activiowania w razie gdyby coś :smile: Quote
dominika_06 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 nowe szczeniaczki? Uuu... to na zbioroowy szczeniaczków sie je doda w sobote Quote
dineh Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Fredzio szaleje dziś już na całego :D... było "małe" starcie z kotem :D... ale oboje wyszli cało :D.. Quote
monika55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Fredzio ciekawy swiata. Kotow w schronisku nie ma to musial zobaczyc co to. Kocio bawic sie nie chcial? Niedobry Kocio.:evil_lol: Quote
dineh Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kocio nie chciał oddać papu :D... a Fredzio zjadł by konia z kopytami :D... więc Fredzio mu siłą .. ogólnie Fredzio typowy psiak -> jest kot trzeba pogonić ;D i tak Ramzia z królowca domowego stała się zwykłym wystraszonym kotem :)... Quote
monika55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Biedna ona. A Fredzia wychowuj bo sie z niego tyranik, ksiąze chorutki zrobi. I na głowe wlezie, i rzadzic zacznie.Dupka odżyła widac. Quote
Agucha Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 dineh napisał(a):Fredzio już nie ma nic z jelitami :D... ale Fredzio się cieszy że kolejna cioteczka go kocha jest silniejszy z dnia na dzień :D... już trzeba za nim latać i "Fredzio nie wolno" ;D... monika55 jak coś ja mogę ogłaszać :D... i może zaszczepić od razu na noswóke ? Fredzio je jeszcze antybiotyk ale w końcu widać w nim szczeniaka :D tak się strasznie ciesze że tak ładnie się zabrał A NIE MÓWIŁAM??? :eviltong::p:multi: Quote
dineh Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Fredzia uczymy :) chłopak pojętny :D.. ale zniknąć mu tylko z oka :D...a On swoje :).. ale się nauczy po dworze tak lata że na 20 zdjęć jedno jest wyraźne :D... tak się strasznie ciesze że mu sie udało:) i dziękuję za wsparcie Quote
dineh Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Oto Fredzio na spacerku: tak bryka mały Fredzio: http://img42.imageshack.us/img42/1614/a009.mp4 Quote
Nayantara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jaki radosny! Silny chłop nie opuścił ciotek ;D Quote
OlaLola Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Człowiekowi aż chce się żyć jak się widzi takie zdjęcia. :) Kolejne życie uratowane, Fredzia na pewno nie zapomnę, na pewno będzie psiakiem o którym będę opowiadać i myśleć jeszcze długi czas. O pięknym szczeniaku, który nas mocno nastraszył, swoją choroba, ale Dineh, jego wola walki i Pan Bóg sprawili, że przed sobą całe życie. :) Quote
Dominika 0_0 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jaki on wesolutki ; DD jakie szczęście że mu się udało ! ; ) Quote
psiara_agg Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jaki on wesoluuutki!:Cool!::bigcool: UDAŁO SIĘĘ!! Dineh dziękujemy Ci !!!!!!! :loveu: Fredzio to Ty silny chłop jesteś ; pp ale nie musiałeś Nas tak straszyć .. :roll: NO I 'prawie' HAPPY END ! :D jeszcze tylko domek dla maluszka :) z tym najmniejszy problem, biją się pewnie o przystojniaka :razz: Quote
dineh Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 o domek się nie martwię:D... dużo pomogła niezastąpiona Pani wet :)... no i drugi weterynarz w domu :D... dzięki temu zastrzyki i kroplówki mały Fredzio mógł dostawać w domu no i oczywiście zaangażowanie całej rodziny Uploaded with ImageShack.us Quote
Lolalola Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 zobaczylam Fredzia na nk i teraz tutaj i jestem w nim zakochana:loveu:co za piekne psie dziecko,pyszczek tylko calowac i tak kochac z calej sily:loveu:chwala niezastapionym ciotkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :iloveyou::klacz::thumbs::thumbs:brykaj Fredziku brykaj co sil:multi:cioteczka Dineh czyni cuda:loveu: Quote
dominika_06 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Fredzio ty taki juz piekny i wesoły :) :) :D :D :D wszystko dobrze się skończyło... teraz jeszcze tylko domek stały ;) Quote
dominika_06 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 ale widac na tych zdjęciach że mały Fredzio troche przytył! ;) to dobrze bo pamiętam jak on wyglądał na poczatku choroby... chudy strasznie! A teraz wygląda przepieknie!!! ;) :D :D :) założenie tego wątku miało sens! Quote
dineh Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Fredzio je za trzech :) i dalej nam ładnie tyje biega cały czas i szuka co by tu zmalować :D... no i najważniejsze szykuje nam sie cudny domek ale nie zapeszam :D. Quote
dominika_06 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 mam nadzieje że mu sie uda! ;) przytul Fredzia odemnie :D Quote
Dominika 0_0 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ja też mam taka nadzieję ; )) a ode mnie proszę go pomiziać po brzuszku ;) Quote
dineh Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Uploaded with ImageShack.us mały Fredzio pozdrawia :) Quote
Recommended Posts