Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jeszcze mam głęboką madzieję, że Dineh zmieni zdanie i psinka trafi do mnie, gdyż pokochałam go i pragnę mieć od samego początku
mimo jego choroby i ciężkich przejść...

Posted

teraz psiak idzie blisko bo do Bytomia. A z tymi kotami to nie zabawa bo on atakuje naprawdę. Przewraca na plecy i probuje tymi mlecznymi ząbkami gryźć. Trwa to ułamki sekund i trzeba kotkę ratować.Nasza kotka podporządkowała 2 psy, a Fredzia się strasznie boi. Nigdy na meble nie wchodziła, a teraz "górą" tylko się porusza. Tego się nie da nauczyc bo to instynkt. Mozna go nauczyć dużo bo mądry psiak, ale nie wyobrazam sobie jak mu wytłumaczyc tolerancję dla kotów. Pomimo najszczerszych chęci mogłabyś takich akcji nie wytrzymać.
Już był dwiema łapami na drugim świecie. Leżał z kroplówką ale na kota chociaz ostatkiem sił to i tak warknął.

Posted

dineh napisał(a):
wstępnie w sobotętrafia do nowego domku stałego :D..

Takie super wiadomości ;):):) Trzymam kciuki ze wszystkich moich sił,:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Chłopak zasługuje na cudowny dom :loveu:

Posted

co za rozkoszny szczeniaczek:))normalnie ostatnia fotka mnie znow rozwalila:)bardzo sie ciesze,ze Fredzio prawdopodobnie juz na dniach bedzie w swoim domeczku,trzymam kciuki!!!!!!

Posted

No i wymarzona dobra wiadomość
Fredzio trafił do domku
Pani zachwycona
zdobyła sympatie i Fredzia i wszystkich domowników (łącznie z przedstawicielami psimi)
Pani weterynarz powiedziała że nie ma problemu żeby już trafił bo nic mu nie jest już- no słaby i ma jeszcze antybiotyk ale chyba nikt się nie spodziewa że z dnia na dzień psiak będzie zdrowy
Pani mi napisała sms:"bardzo jest grzeczny, sprawuje się super:) idzie do każdego mały sprzedawczyk.Ale jest mega pocieszny"...
oczywiście umowa jest podpisana w sobotę pojadę zobaczyć jak się Fredzio czuje bo maluch mieszka w tym samym mieście co Hasunia, która była wcześniej u mnie na DT
czy kopia ma trafić do schroniska ?
pieniążki z bazarku oddam mamie za jedzenie no i za końcówkę leczenia
i w tym miejscu chce podziękować Wam cioteczki schroniskowe :)...
i wszystkim wspierającym Fredzia :)
no i bym zapomniała Fredzio dostał nowe imię "Frodo"

Posted

JUPI!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ;):loveu::loveu::loveu::loveu: FREDZIO W DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE MU SIE UDAŁO!!!!!!!! miło słyszeć że całą pomoc którą daliśmy miała sens!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!!!! ;) :):laugh2_2::iloveyou::modla::bigcool::dog::bluepaw::Cool!::Cool!:

Posted

nie ma za co:)
miło czuć że się takiemu Skarbkowi pomogło :D
bardzo się cieszę
jak będą nowe zdjęcia to dodam :D
już z nowego domku
a i maluch stawia już oba uszka :D...

Posted

Super wiadomości!
mam nadzieję, że domek nieźle przetrzepany został na wizycie przed-adopcyjnej?:cool3:

Frodo, dalej trzymaj się tak dzielnie a będa z Ciebie psy! :loveu: