monika55 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Fredzio ty slicznoto, wycaluj cioteczke Dineh. Masz za co. Quote
dineh Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a dawał mi kusiu maluch jeden:D... zaczyna stawiać 2 uszko ;D... wstępnie w sobote trafia do nowego domku stałego :D.. Quote
todo Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A ja jeszcze mam głęboką madzieję, że Dineh zmieni zdanie i psinka trafi do mnie, gdyż pokochałam go i pragnę mieć od samego początku mimo jego choroby i ciężkich przejść... Quote
alka6 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 teraz psiak idzie blisko bo do Bytomia. A z tymi kotami to nie zabawa bo on atakuje naprawdę. Przewraca na plecy i probuje tymi mlecznymi ząbkami gryźć. Trwa to ułamki sekund i trzeba kotkę ratować.Nasza kotka podporządkowała 2 psy, a Fredzia się strasznie boi. Nigdy na meble nie wchodziła, a teraz "górą" tylko się porusza. Tego się nie da nauczyc bo to instynkt. Mozna go nauczyć dużo bo mądry psiak, ale nie wyobrazam sobie jak mu wytłumaczyc tolerancję dla kotów. Pomimo najszczerszych chęci mogłabyś takich akcji nie wytrzymać. Już był dwiema łapami na drugim świecie. Leżał z kroplówką ale na kota chociaz ostatkiem sił to i tak warknął. Quote
OlaLola Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dineh napisał(a):wstępnie w sobotętrafia do nowego domku stałego :D.. Takie super wiadomości ;):):) Trzymam kciuki ze wszystkich moich sił,:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Chłopak zasługuje na cudowny dom :loveu: Quote
dominika_06 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Fredzio nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D :D :D :D :D trzymaj się ;) Quote
Lolalola Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 co za rozkoszny szczeniaczek:))normalnie ostatnia fotka mnie znow rozwalila:)bardzo sie ciesze,ze Fredzio prawdopodobnie juz na dniach bedzie w swoim domeczku,trzymam kciuki!!!!!! Quote
dineh Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 No i wymarzona dobra wiadomość Fredzio trafił do domku Pani zachwycona zdobyła sympatie i Fredzia i wszystkich domowników (łącznie z przedstawicielami psimi) Pani weterynarz powiedziała że nie ma problemu żeby już trafił bo nic mu nie jest już- no słaby i ma jeszcze antybiotyk ale chyba nikt się nie spodziewa że z dnia na dzień psiak będzie zdrowy Pani mi napisała sms:"bardzo jest grzeczny, sprawuje się super:) idzie do każdego mały sprzedawczyk.Ale jest mega pocieszny"... oczywiście umowa jest podpisana w sobotę pojadę zobaczyć jak się Fredzio czuje bo maluch mieszka w tym samym mieście co Hasunia, która była wcześniej u mnie na DT czy kopia ma trafić do schroniska ? pieniążki z bazarku oddam mamie za jedzenie no i za końcówkę leczenia i w tym miejscu chce podziękować Wam cioteczki schroniskowe :)... i wszystkim wspierającym Fredzia :) no i bym zapomniała Fredzio dostał nowe imię "Frodo" Quote
dominika_06 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 JUPI!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ;):loveu::loveu::loveu::loveu: FREDZIO W DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE MU SIE UDAŁO!!!!!!!! miło słyszeć że całą pomoc którą daliśmy miała sens!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!!!! ;) :):laugh2_2::iloveyou::modla::bigcool::dog::bluepaw::Cool!::Cool!: Quote
dominika_06 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Dineh wielkie podziekowania dla ciebie za to że zaopiekowałaś się Fredziem (Frodo ;)) Quote
dineh Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nie ma za co:) miło czuć że się takiemu Skarbkowi pomogło :D bardzo się cieszę jak będą nowe zdjęcia to dodam :D już z nowego domku a i maluch stawia już oba uszka :D... Quote
dominika_06 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 już oba uszka! musze to zobaczyć :D pamiętam do tylko z dużymi oklapniętymi uszami hehe ;) :D Quote
dineh Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ma teraz na tyle sił żeby je postawić :D.. w sobotę wezmę aparat :D... i będę latać za nim z aparatem :D.. Quote
OlaLola Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Strasznie się cieszę, Dineh gratuluje :) Dineh świetnie się spisałaś :) Strasznie się cieszę :) Quote
monika55 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Wspaniala wiadomosc. Jesli mozesz wyslij umowe do schroniska. Jestesmy baaardzo wdzieczne za wszystko i polecamy sie na przyszlosc:razz:. Dziekuje bardzo. Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 I ja się bardzo cieszę. Fredzio uważaj na siebie. Quote
Dominika 0_0 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 :multi: !!! JUPI !!! JUPI !!! :multi: Dineh wielkie dzięki ! :loveu: Fredziuu! teraz będzie tylko lepiej ;D z niecierpliwością czekam na fotki z nowego domku ! ;:razz:;):lol: Quote
Lolalola Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 :lol:wypije chyba zaraz drinka za pomyslnosc Fredzia w nowym domku:)wspaniala wiadomosc:lol: Quote
dineh Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Pani zachwycona maluszkiem :D.. mały z tego co czytam z jej wypowiedzi to jej oczko w głowie zobacze w sobotę :D Quote
Agucha Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Super wiadomości! mam nadzieję, że domek nieźle przetrzepany został na wizycie przed-adopcyjnej?:cool3: Frodo, dalej trzymaj się tak dzielnie a będa z Ciebie psy! :loveu: Quote
psiara_agg Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cudowne wieści :D lepszych nie mogło być ;pp Fredzio UDAŁO CI SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
dineh Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 obiecane zdjęcie z uszkami :D Uploaded with ImageShack.us z nowego domku :D domek przetrzepany :D... no i jeszcze raz będzie niebawem :D... Quote
Recommended Posts