Medorowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Boże, ale zajebiste:loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/192/48c1bbdf79116bd3.jpg Quote
e.v.a Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Medorowa napisał(a):Boże, ale zajebiste:loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/192/48c1bbdf79116bd3.jpg ciekawe czy tez to powiesz jak Ewa za rok na wielkanoc pokaze nam futrzaki na talerzu pod postacią pasztetu:diabloti: p.s - wreszcie Kiluś ma przyjaciół swoich rozmiarów:grin: Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Witaj Ewo:) Nadrobiłam zaległości Fajniusio zobaczyć wkońcu Killerka:loveu:...A kicajce są przesłodkie i te uszolki ich nio cudne:loveu: Brawa dla zdolnej Ballady :klacz:napewno bedzie dobrze:lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
anetta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Od Twojej opowieści tak mi dech zaparło, że omal się nie udusiłam Miałam to samo :razz: :shocked!: Będzie dobrze!! :-D Ma stracha... Wchodzi do pokoju Juniora tylko z kimś. Ło jej :lol: hhahhahahhaa, a to terrier! :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alicja napisał(a): :multi::multi: będzie DT Jak nie zarąbią drewna, to będzie... agbar napisał(a):Alez ty masz madrego psa:mdleje:...... Ja tez mam wiekszosc ciuchow przeznaczonych na wielkie wyjscia...z psem:diabloti: NA placu szkoleniowym to nawet Albert jest geniuszem... wykonuje polecenia jak tylko mam zamiar je wypowiedzieć... gorzej na spacerze luzem...:cool1: haha, właściciele psów łączcie sie w bólu nad wyjściowymi ciuchami.... Pysia napisał(a):Ewuś.... Od Twojej opowieści tak mi dech zaparło, że omal się nie udusiłam :mad: Czy Ty chcesz mnie zgładzić z tego świata? :cool1: :evil_lol: Nie wiem, czy przeżyję do wtorku...Błagam!! Jak tylko będziesz wiedzieć to SMSa wyślij, bo ja teraz nie mam kiedy na kompa wchodzic :roll: A czemuz to tak dech Ci zaparło??? Toż to tylko zwykła relacja, zwykłego egzaminu...:evil_lol: Poślę, poślę, tego eska... nie chce Cię mieć na sumieniu. evaxon napisał(a):helołłłłłłłłłłłłłłłłł:hand::hand: Helloł!!!!:lol: Medorowa napisał(a):Boże, ale zajebiste:loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/192/48c1bbdf79116bd3.jpg Też mi sie podobają.:loveu: evaxon napisał(a):ciekawe czy tez to powiesz jak Ewa za rok na wielkanoc pokaze nam futrzaki na talerzu pod postacią pasztetu:diabloti: p.s - wreszcie Kiluś ma przyjaciół swoich rozmiarów:grin: Junior nigdy by do tego nie dopuścił.. Już teraz nie może znieść mysli, że jako niemowlę spożywał królika w jarzynkach Gerbera...:evil_lol: Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo:) Nadrobiłam zaległości Fajniusio zobaczyć wkońcu Killerka:loveu:...A kicajce są przesłodkie i te uszolki ich nio cudne:loveu: Brawa dla zdolnej Ballady :klacz:napewno bedzie dobrze:lol: Pozdrawiamy:loveu: Witaj Kasiu! Killerek właśnie drze mordę uwiązany na sznurku na tarasie. Niestety amory ma w głowie i ciągle próbuje zwiać na randki.... anetta napisał(a):Miałam to samo :razz: :shocked!: Będzie dobrze!! :-D Ło jej :lol: hhahhahahhaa, a to terrier! :evil_lol: Miałaś to samo??? Dlaczego? Czyżbym coś źle napisała??? Wróciłam z pola, pomalowałam kilkadziesiąt kantówek i kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa. Jutro pewnie będę się czołgała jak Ballada na egzaminie... A trzeba dalej malować.... Termin opuszczenia lasu zbliża się nieuchronnie.... Już tylko tydzień został... Quote
Pegaza Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cze Ewa:p oo jakie fajne historyjki opisujesz czyta się to jak pasjonującą ksiązke:lol: króliki sliczne kłapouszki:p Ballada 6 ma murowaną:cool3: ciuchy psie jee te lubie, nie lubie kupowac tych wizytowych:lol: mało tego w tych wizytowych ludzie mnie nie poznają na ulicy:roll: Ewa Ty masz nerwy z stali i za to Cie podziwiam ja bym sie pogubiła przy tych przeprowadzkach:p Quote
anetta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Miałaś to samo??? Dlaczego? Czyżbym coś źle napisała??? No właśnie nieeeeeeee, napisałaś to rewelacyjnie. Tekst trzymający w napięciu :cool3: Quote
AlKil Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p oo jakie fajne historyjki opisujesz czyta się to jak pasjonującą ksiązke:lol: króliki sliczne kłapouszki:p Ballada 6 ma murowaną:cool3: ciuchy psie jee te lubie, nie lubie kupowac tych wizytowych:lol: mało tego w tych wizytowych ludzie mnie nie poznają na ulicy:roll: Ewa Ty masz nerwy z stali i za to Cie podziwiam ja bym sie pogubiła przy tych przeprowadzkach:p witaj Daria! Szósteczki to raczej nie będzie, przynajmniej ja bym jej nie postawiła.:eviltong: Aport wyszedł tak sobie, do truchtu można sie przyczepić i to zostawanie... Fakt, że na tle klasy, przynajmniej tej części, którą widziałam, było całkiem dobrze. No i oceniała Alicja, córka szefowej, bo Agnieszka udaje się na emeryturę. ( i tak nie uwierzę, że zdoła się utrzymać z dala od placu i psów:evil_lol:). A jak ocenia Alicja, tego jeszcze nie wiemy...:shake: Tez mi się zdarzało, że mnie nie poznano... podobno wróży to bogactwo, ale jakoś tej kasy cały czas nie mogę ujrzeć..:evil_lol: anetta napisał(a):No właśnie nieeeeeeee, napisałaś to rewelacyjnie. Tekst trzymający w napięciu :cool3: Hmmm, może zacznę pisać thrillery????:razz: wiadomość z ostatniej chwili! Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!! Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti: Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 AlKil napisał(a): wiadomość z ostatniej chwili! Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!! Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti: Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: no ale tak na serio to macie teraz dylemacik :razz::razz: na mus szukać uciekiniera Quote
AlKil Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: no ale tak na serio to macie teraz dylemacik :razz::razz: na mus szukać uciekiniera Wczorajsze poszukiwania efektu nie przyniosły...:shake: mam nadzieję, że tym razem nie udał się do mojego pokoju, tylko znalazł sobie kryjówkę np. w butach Tz-a... :razz: Junior zabarykadował swój pokój i stwierdził, ze jeśli ujrzy Johnego koło klatki królików, to go zadepcze...:evil_lol: A nasz pies polujący na polecenie " szukaj pająka, Killer, gdzie Johny?" zupełnie nie reaguje...:cool1: Tak się zastanawiam, może dam nowe ogłoszenie " sprzedam domek zamieszkany przez ptasznika" z wyższą ceną???:diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 AlKil napisał(a):Wczorajsze poszukiwania efektu nie przyniosły...:shake: mam nadzieję, że tym razem nie udał się do mojego pokoju, tylko znalazł sobie kryjówkę np. w butach Tz-a... :razz: Junior zabarykadował swój pokój i stwierdził, ze jeśli ujrzy Johnego koło klatki królików, to go zadepcze...:evil_lol: A nasz pies polujący na polecenie " szukaj pająka, Killer, gdzie Johny?" zupełnie nie reaguje...:cool1: Tak się zastanawiam, może dam nowe ogłoszenie " sprzedam domek zamieszkany przez ptasznika" z wyższą ceną???:diabloti: oj ja miałabym obawy , że cena by spadła :evil_lol::evil_lol: Coś czuję , że johny po prostu zdecydował się nie wyprowadzać i ma gdzieś jakąś mete :razz::razz: Quote
Vectra Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 AlKil napisał(a): Tak się zastanawiam, może dam nowe ogłoszenie " sprzedam domek zamieszkany przez ptasznika" z wyższą ceną???:diabloti: Bendom siem bić normalnie o ten domek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 AlKil napisał(a): Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... hahaha jak on się tak nażarł to obawiam się że poszedł spać na jakieś 2 tygodnie :shock: Quote
e.v.a Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 AlKil napisał(a): wiadomość z ostatniej chwili! Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!! Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti: Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol: buahahahahhahahah :grin: czesc Ewo:multi: Quote
Medorowa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 evaxon napisał(a):ciekawe czy tez to powiesz jak Ewa za rok na wielkanoc pokaze nam futrzaki na talerzu pod postacią pasztetu:diabloti: p.s - wreszcie Kiluś ma przyjaciół swoich rozmiarów:grin: Wtedy powiem "Mmmm aż mi ślinka cieknie":loveu: AlKil napisał(a): wiadomość z ostatniej chwili! Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!! Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti: Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol: Buhahahhahahahahhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: lece pozamykac drzwi i okna:scared: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cze Ewa:p no no to Johny protestuje jemu jest dobrze w lesie:lol: ale przyszlym wlascicielom to raczej nie zazdroszcze widoku:lol: pozdrawiamy:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :razz::razz: jak dyplomik ;) co u Johnego :razz::razz: Quote
malawaszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 a ja wieeemmmm :laola: GRATULACJE!!! :loveu: Quote
AlKil Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):oj ja miałabym obawy , że cena by spadła :evil_lol::evil_lol: Coś czuję , że johny po prostu zdecydował się nie wyprowadzać i ma gdzieś jakąś mete :razz::razz: A nie przyszło mu do głowy, że nowi właściciele potraktują go kapciem??? Vectra napisał(a):Bendom siem bić normalnie o ten domek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też tak myslę... malawaszka napisał(a):hahaha jak on się tak nażarł to obawiam się że poszedł spać na jakieś 2 tygodnie :shock: To nie mógłby zasnąć na widoku????!!!! evaxon napisał(a):buahahahahhahahah :grin: czesc Ewo:multi: Nie wiem czy nowi właściciele też się tak ucieszą... Medorowa napisał(a):Wtedy powiem "Mmmm aż mi ślinka cieknie":loveu: Buhahahhahahahahhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Replay..... agbar napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: lece pozamykac drzwi i okna:scared: No przecież pisałam wyraźnie, że nakarmiony!!! Zgłodnieje za miesiąc.... Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p no no to Johny protestuje jemu jest dobrze w lesie:lol: ale przyszlym wlascicielom to raczej nie zazdroszcze widoku:lol: pozdrawiamy:loveu: Wczoraj formalnie kupili domek... Johnego dostaną w promocji.... Alicja napisał(a)::razz::razz: jak dyplomik ;) co u Johnego :razz::razz: Dyplomik zaraz pokażę, z Johnym bez zmian... malawaszka napisał(a):a ja wieeemmmm :laola: GRATULACJE!!! :loveu: Ach dziękujemy bardzo, Pysia nie próżnowała....:evil_lol::loveu: Quote
AlKil Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Dodam, że Ballada była najlepsza, jedyna ze średnią 6,!!!!!!!!!! Pierwszy raz w życiu nazwano mnie kujonem....:evil_lol: Bosze, mam w domu GENIUSZA!!!!:mdleje: Quote
malawaszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 hauward hahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GRATKI raz jeszcze!!!! :laola: Quote
AlKil Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 malawaszka napisał(a):hauward hahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GRATKI raz jeszcze!!!! :laola: A co myślałaś, że poślę wnuczkę Pysi do pierwszej lepszej szkoły???!!!!:evil_lol: A zresztą kontynuujemy rodzinne tradycje... Albi też tam skończył 3 klasy...:loveu: jeszcze raz dziękujemy...:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :multi::multi::multi:Kujon Kujon :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::klacz: :calus: Quote
Pysia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 AlKil napisał(a): Dodam, że Ballada była najlepsza, jedyna ze średnią 6,!!!!!!!!!! Pierwszy raz w życiu nazwano mnie kujonem....:evil_lol: Bosze, mam w domu GENIUSZA!!!!:mdleje: A ja idę wypić szampana :multi::loveu::multi::loveu: Piękne wnuki można mieć :) Ale piekne i mądre to już nieczęsto się zdarza ;) Warto za to wypić :multi: Quote
Recommended Posts