Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaj Ewo:)
Nadrobiłam zaległości
Fajniusio zobaczyć wkońcu Killerka:loveu:...A kicajce są przesłodkie i te uszolki ich nio cudne:loveu:
Brawa dla zdolnej Ballady :klacz:napewno bedzie dobrze:lol:
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Od Twojej opowieści tak mi dech zaparło, że omal się nie udusiłam

Miałam to samo :razz: :shocked!:

Będzie dobrze!! :-D

Ma stracha... Wchodzi do pokoju Juniora tylko z kimś.

Ło jej :lol: hhahhahahhaa, a to terrier! :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

:multi::multi: będzie DT

Jak nie zarąbią drewna, to będzie...

agbar napisał(a):
Alez ty masz madrego psa:mdleje:......
Ja tez mam wiekszosc ciuchow przeznaczonych na wielkie wyjscia...z psem:diabloti:

NA placu szkoleniowym to nawet Albert jest geniuszem... wykonuje polecenia jak tylko mam zamiar je wypowiedzieć... gorzej na spacerze luzem...:cool1:
haha, właściciele psów łączcie sie w bólu nad wyjściowymi ciuchami....

Pysia napisał(a):
Ewuś.... Od Twojej opowieści tak mi dech zaparło, że omal się nie udusiłam :mad: Czy Ty chcesz mnie zgładzić z tego świata? :cool1:
:evil_lol:
Nie wiem, czy przeżyję do wtorku...Błagam!! Jak tylko będziesz wiedzieć to SMSa wyślij, bo ja teraz nie mam kiedy na kompa wchodzic :roll:

A czemuz to tak dech Ci zaparło??? Toż to tylko zwykła relacja, zwykłego egzaminu...:evil_lol: Poślę, poślę, tego eska... nie chce Cię mieć na sumieniu.

evaxon napisał(a):
helołłłłłłłłłłłłłłłłł:hand::hand:

Helloł!!!!:lol:

Medorowa napisał(a):
Boże, ale zajebiste:loveu::loveu:

http://images6.fotosik.pl/192/48c1bbdf79116bd3.jpg

Też mi sie podobają.:loveu:

evaxon napisał(a):
ciekawe czy tez to powiesz jak Ewa za rok na wielkanoc pokaze nam futrzaki na talerzu pod postacią pasztetu:diabloti:

p.s - wreszcie Kiluś ma przyjaciół swoich rozmiarów:grin:

Junior nigdy by do tego nie dopuścił.. Już teraz nie może znieść mysli, że jako niemowlę spożywał królika w jarzynkach Gerbera...:evil_lol:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo:)
Nadrobiłam zaległości
Fajniusio zobaczyć wkońcu Killerka:loveu:...A kicajce są przesłodkie i te uszolki ich nio cudne:loveu:
Brawa dla zdolnej Ballady :klacz:napewno bedzie dobrze:lol:
Pozdrawiamy:loveu:

Witaj Kasiu! Killerek właśnie drze mordę uwiązany na sznurku na tarasie. Niestety amory ma w głowie i ciągle próbuje zwiać na randki....

anetta napisał(a):
Miałam to samo :razz: :shocked!:

Będzie dobrze!! :-D

Ło jej :lol: hhahhahahhaa, a to terrier! :evil_lol:

Miałaś to samo??? Dlaczego? Czyżbym coś źle napisała???

Wróciłam z pola, pomalowałam kilkadziesiąt kantówek i kręgosłup odmówił mi posłuszeństwa. Jutro pewnie będę się czołgała jak Ballada na egzaminie...
A trzeba dalej malować....
Termin opuszczenia lasu zbliża się nieuchronnie.... Już tylko tydzień został...

Posted

Cze Ewa:p
oo jakie fajne historyjki opisujesz czyta się to jak pasjonującą ksiązke:lol:
króliki sliczne kłapouszki:p
Ballada 6 ma murowaną:cool3:
ciuchy psie jee te lubie, nie lubie kupowac tych wizytowych:lol:
mało tego w tych wizytowych ludzie mnie nie poznają na ulicy:roll:
Ewa Ty masz nerwy z stali i za to Cie podziwiam ja bym sie pogubiła przy tych przeprowadzkach:p

Posted

Miałaś to samo??? Dlaczego? Czyżbym coś źle napisała???

No właśnie nieeeeeeee, napisałaś to rewelacyjnie. Tekst trzymający w napięciu :cool3:

Posted

Pegaza napisał(a):
oo jakie fajne historyjki opisujesz czyta się to jak pasjonującą ksiązke:lol:
króliki sliczne kłapouszki:p
Ballada 6 ma murowaną:cool3:
ciuchy psie jee te lubie, nie lubie kupowac tych wizytowych:lol:
mało tego w tych wizytowych ludzie mnie nie poznają na ulicy:roll:
Ewa Ty masz nerwy z stali i za to Cie podziwiam ja bym sie pogubiła przy tych przeprowadzkach:p

witaj Daria!
Szósteczki to raczej nie będzie, przynajmniej ja bym jej nie postawiła.:eviltong: Aport wyszedł tak sobie, do truchtu można sie przyczepić i to zostawanie... Fakt, że na tle klasy, przynajmniej tej części, którą widziałam, było całkiem dobrze. No i oceniała Alicja, córka szefowej, bo Agnieszka udaje się na emeryturę. ( i tak nie uwierzę, że zdoła się utrzymać z dala od placu i psów:evil_lol:). A jak ocenia Alicja, tego jeszcze nie wiemy...:shake:

Tez mi się zdarzało, że mnie nie poznano... podobno wróży to bogactwo, ale jakoś tej kasy cały czas nie mogę ujrzeć..:evil_lol:

anetta napisał(a):
No właśnie nieeeeeeee, napisałaś to rewelacyjnie. Tekst trzymający w napięciu :cool3:

Hmmm, może zacznę pisać thrillery????:razz:

wiadomość z ostatniej chwili!

Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!!
Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti:

Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!!:angryy: Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!!
Zjadł pół paczki świerszczy i dał nogę... może poszedł odwiedzić Dealerkę, stęsknił się za nią.:diabloti:

Ma tydzień na odnalezienie, bo inaczej uszczęśliwi nowych właścicieli swoją obecnością...:evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

no ale tak na serio to macie teraz dylemacik :razz::razz: na mus szukać uciekiniera

Posted

Alicja napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

no ale tak na serio to macie teraz dylemacik :razz::razz: na mus szukać uciekiniera

Wczorajsze poszukiwania efektu nie przyniosły...:shake: mam nadzieję, że tym razem nie udał się do mojego pokoju, tylko znalazł sobie kryjówkę np. w butach Tz-a... :razz:
Junior zabarykadował swój pokój i stwierdził, ze jeśli ujrzy Johnego koło klatki królików, to go zadepcze...:evil_lol:
A nasz pies polujący na polecenie " szukaj pająka, Killer, gdzie Johny?" zupełnie nie reaguje...:cool1:
Tak się zastanawiam, może dam nowe ogłoszenie " sprzedam domek zamieszkany przez ptasznika" z wyższą ceną???:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Wczorajsze poszukiwania efektu nie przyniosły...:shake: mam nadzieję, że tym razem nie udał się do mojego pokoju, tylko znalazł sobie kryjówkę np. w butach Tz-a... :razz:
Junior zabarykadował swój pokój i stwierdził, ze jeśli ujrzy Johnego koło klatki królików, to go zadepcze...:evil_lol:
A nasz pies polujący na polecenie " szukaj pająka, Killer, gdzie Johny?" zupełnie nie reaguje...:cool1:
Tak się zastanawiam, może dam nowe ogłoszenie " sprzedam domek zamieszkany przez ptasznika" z wyższą ceną???:diabloti:

oj ja miałabym obawy , że cena by spadła :evil_lol::evil_lol:

Coś czuję , że johny po prostu zdecydował się nie wyprowadzać i ma gdzieś jakąś mete :razz::razz:

Posted

AlKil napisał(a):

Bendom siem bić normalnie o ten domek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

buahahahahhahahah :grin:

czesc Ewo:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
ciekawe czy tez to powiesz jak Ewa za rok na wielkanoc pokaze nam futrzaki na talerzu pod postacią pasztetu:diabloti:

p.s - wreszcie Kiluś ma przyjaciół swoich rozmiarów:grin:

Wtedy powiem "Mmmm aż mi ślinka cieknie":loveu:
AlKil napisał(a):

Buhahahhahahahahhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
oj ja miałabym obawy , że cena by spadła :evil_lol::evil_lol:

Coś czuję , że johny po prostu zdecydował się nie wyprowadzać i ma gdzieś jakąś mete :razz::razz:

A nie przyszło mu do głowy, że nowi właściciele potraktują go kapciem???

Vectra napisał(a):
Bendom siem bić normalnie o ten domek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Też tak myslę...

malawaszka napisał(a):
hahaha jak on się tak nażarł to obawiam się że poszedł spać na jakieś 2 tygodnie :shock:

To nie mógłby zasnąć na widoku????!!!!

evaxon napisał(a):
buahahahahhahahah :grin:

czesc Ewo:multi:

Nie wiem czy nowi właściciele też się tak ucieszą...

Medorowa napisał(a):
Wtedy powiem "Mmmm aż mi ślinka cieknie":loveu:

Buhahahhahahahahhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Replay.....

agbar napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAA:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
lece pozamykac drzwi i okna:scared:

No przecież pisałam wyraźnie, że nakarmiony!!! Zgłodnieje za miesiąc....

Pegaza napisał(a):
no no to Johny protestuje jemu jest dobrze w lesie:lol:
ale przyszlym wlascicielom to raczej nie zazdroszcze widoku:lol:

pozdrawiamy:loveu:

Wczoraj formalnie kupili domek... Johnego dostaną w promocji....

Alicja napisał(a):
:razz::razz: jak dyplomik ;) co u Johnego :razz::razz:

Dyplomik zaraz pokażę, z Johnym bez zmian...

malawaszka napisał(a):
a ja wieeemmmm :laola: GRATULACJE!!! :loveu:

Ach dziękujemy bardzo, Pysia nie próżnowała....:evil_lol::loveu:

Posted

Dodam, że Ballada była najlepsza, jedyna ze średnią 6,!!!!!!!!!!
Pierwszy raz w życiu nazwano mnie kujonem....:evil_lol:
Bosze, mam w domu GENIUSZA!!!!:mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
hauward hahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

GRATKI raz jeszcze!!!! :laola:

A co myślałaś, że poślę wnuczkę Pysi do pierwszej lepszej szkoły???!!!!:evil_lol:
A zresztą kontynuujemy rodzinne tradycje... Albi też tam skończył 3 klasy...:loveu:

jeszcze raz dziękujemy...:loveu::loveu::loveu:

Posted

AlKil napisał(a):

Dodam, że Ballada była najlepsza, jedyna ze średnią 6,!!!!!!!!!!
Pierwszy raz w życiu nazwano mnie kujonem....:evil_lol:
Bosze, mam w domu GENIUSZA!!!!:mdleje:

A ja idę wypić szampana :multi::loveu::multi::loveu:
Piękne wnuki można mieć :) Ale piekne i mądre to już nieczęsto się zdarza ;) Warto za to wypić :multi: