Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):

Rany boskie!!!!!!!!! Czyś Ty oszalała? Kto to wszystko zje? Nie sprzątaj już, wystarczy. Przez Ciebie Jarek chce umyć samochód.:evil_lol:
Ballada może Ci w ogóle zrekultywować ogródek po całości...
Ja też mam brykiet.
Bosze, czy ja mam dezodorant???
Acha, Michał już się spakował.
ja jeszcze nie.

Zjemy zjemy ;) A jak nie my to ONI :diabloti:
E tam ;) Ja tylko z wierzchu :evil_lol: Co do auta to szybko mu zabierz wode bo deszcz wywoła :placz:
Ochronie czy nie? Zobaczymy ;)
Brykietu na czwartek wystarczy a w piątek sklepy otwarte :)
Ja nie mam :placz:
Michał brawo!!
Hym....
Kuna jak o świcie wyjedziecie to na która będziecie? Kuna zadzwoń kobieto i daj znaka ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AlKil']Mój to się boi Tej najlepiej sprzątającej :evil_lol: A czego Twój??? ;)

no ja nie wiem .....chyba mu głupio żeby takie 2 laski jak MY z Magdą jeździły brudnym autem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie myj!!! Ja kcę mieć dobrą pogodę...:placz:

nie myje ....nie chce mi się :pa tak w ogóle to siedze jeszcze w piżamce :roll::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Hym....
Kuna jak o świcie wyjedziecie to na która będziecie? Kuna zadzwoń kobieto i daj znaka ;)

A co ja jasnowidz czy co??? Jak jechałam po Balladę w Boże Ciało, to do Łodzi leciałam tylko ja jedna pustymi drogami. Teraz tak na pewno nie będzie. Jarek kracze, że cała Polska będzie jechała, stąd ten świt. Ale u niego ten świt się różnie zaczyna, w zależności od tego, czy chce mu się wstawać, czy nie.:evil_lol:

Zadzwonię wieczorem, jak Jarek sprecyzuje jaki świt ma na myśli.

Posted

[quote name='Alicja']
nie myje ....nie chce mi się :pa tak w ogóle to siedze jeszcze w piżamce :roll::evil_lol:

No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka...
:evil_lol:

To jak wyszłaś na spacer z tym biednym psem??? W piżamce??? Pewnie dostał już żółtych oczu, tak mu się kce...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']A co ja jasnowidz czy co??? Jak jechałam po Balladę w Boże Ciało, to do Łodzi leciałam tylko ja jedna pustymi drogami. Teraz tak na pewno nie będzie. Jarek kracze, że cała Polska będzie jechała, stąd ten świt. Ale u niego ten świt się różnie zaczyna, w zależności od tego, czy chce mu się wstawać, czy nie.:evil_lol:

Zadzwonię wieczorem, jak Jarek sprecyzuje jaki świt ma na myśli.
Nie zauważyłam, abyś miotłę z sobą miała :crazyeye:
Co do świtu to mu powiedz, że naślę na niego zmory nocne jak nie wstanie przed wschodem :mad:

[quote name='AlKil']No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka...

To jak wyszłaś na spacer z tym biednym psem??? W piżamce??? Pewnie dostał już żółtych oczu, tak mu się kce...:evil_lol:
Węszę jakiś podstęp :cool3:
Alicja nie wychodzi z psem na spacer. Ona ściemnia .... Wiąże go na linie i spuszcza na dół :cool1: A potem pisze, że zmokła na spacerze :shake: A to tylko sąsiadka nad nią podlewała kwiatki na parapecie....:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie zauważyłam, abyś miotłę z sobą miała :crazyeye:
Co do świtu to mu powiedz, że naślę na niego zmory nocne jak nie wstanie przed wschodem :mad:

Alicja nie wychodzi z psem na spacer. Ona ściemnia .... Wiąże go na linie i spuszcza na dół :cool1: A potem pisze, że zmokła na spacerze :shake: A to tylko sąsiadka nad nią podlewała kwiatki na parapecie....:diabloti:

Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong:

Żaden podstęp, U Dilskiego czarno na białym.

Taka spryciulka z tej Alicji!!!:evil_lol: Dlatego może sobie siedzieć cały dzień w piżamce....

Idę się pakować. Żebym czegoś nie zapomniała...psów na ten przykład...:roll:

Posted

AlKil napisał(a):
Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong:

Taka spryciulka z tej Alicji!!!:evil_lol: Dlatego może sobie siedzieć cały dzień w piżamce....

Buahahahah będę miała dom wariatów w domu :evil_lol: 5 psów i jednego kota :evil_lol: Może TZtowi się spodoba i więcej burków w domu zamieszka? :roll: Buahahahahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka...

no własnie kicha ...auto bez ABSu bez klimy :hmmmm:

że co ...że to źle w piżamce :hmmmm: ....TZ był z nim...bo psu się kontrolki świeciły :diabloti:

[quote name='Pysia']

no masz ...rozszyfrowałas mnie :diabloti:

[quote name='AlKil']Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong:

ha ha ....znam takich co na wystawe psów bez suczy jechali :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']ja blagam:modla:....wysle Johnnemu prowiant..tylko mi go nie wysylaj:placz:

HA!!Alicja...w koncu wyszlo szydlo z wora:diabloti:

No dobra, zostawię go w domu... I tak masz mało prowiantu, za to Twój pies się w końcu najadł...:evil_lol:

[quote name='Pysia']Buahahahah będę miała dom wariatów w domu :evil_lol: 5 psów i jednego kota :evil_lol: Może TZtowi się spodoba i więcej burków w domu zamieszka? :roll: Buahahahahahaha :evil_lol:

A masz 3 psy???? Nic o tym nie wiem... Bo nasz Killer zostaje w domu. Nie chcę, żeby go stratowało stado niufów...:eviltong:

[quote name='Alicja']że co ...że to źle w piżamce :hmmmm: ....TZ był z nim...bo psu się kontrolki świeciły :diabloti:

no masz ...rozszyfrowałas mnie :diabloti:

ha ha ....znam takich co na wystawe psów bez suczy jechali :evil_lol::evil_lol:

pizamka jest ok, miałam wrażenie, że wymyśliłaś nowe tortury dla psa...

Idę już zapakować psy do auta, bo jeszcze zapomnę...:diabloti:

Pysia, Jarek wyglansował tak samochód, że będę się wstydziła nim jechać... Albo mu go potajemnie pobrudzę:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):

A masz 3 psy???? Nic o tym nie wiem... Bo nasz Killer zostaje w domu. Nie chcę, żeby go stratowało stado niufów...:eviltong:

Idę już zapakować psy do auta, bo jeszcze zapomnę...:diabloti:

Pysia, Jarek wyglansował tak samochód, że będę się wstydziła nim jechać... Albo mu go potajemnie pobrudzę:diabloti:

Mam dwa :eviltong: Killerek byłby bezpieczny, bo Zmorka jest delikatna dla maluchów :) Szelma...nie wiem ale Weszki psy nie rusza - nawet ich nie zauwaza :evil_lol:
W walizkach je przewozisz? :crazyeye:
Spoko z tym glansowaniem ;) Pobrudzi się po drodze :evil_lol:

Czekamy !! Właśnie znajomy od nas wyszedł. Bardzo usilnie mnie namawiał, abyśmy jutro wieczorkiem na grila z Wami do nich podjechali :evil_lol: Też chce poznać włascicieli Ballady ;) Był przy jej narodzinach.... No ale stwierdziłam, ze chyba raczej nie ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:poszłaś brudzić Patrola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye:

bosze, on nawet zderzak wysprejował na czarno... Oszalał kompletnie...

[quote name='Pysia']Mam dwa :eviltong: Killerek byłby bezpieczny, bo Zmorka jest delikatna dla maluchów :) Szelma...nie wiem ale Weszki psy nie rusza - nawet ich nie zauwaza :evil_lol:
W walizkach je przewozisz? :crazyeye:
Spoko z tym glansowaniem ;) Pobrudzi się po drodze :evil_lol:

Czekamy !! Właśnie znajomy od nas wyszedł. Bardzo usilnie mnie namawiał, abyśmy jutro wieczorkiem na grila z Wami do nich podjechali :evil_lol: Też chce poznać włascicieli Ballady ;) Był przy jej narodzinach.... No ale stwierdziłam, ze chyba raczej nie ;)

W sumie skoro wyglansowałaś chatę, dasz nam muzealne kapcie to i jako eksponaty gdańskie możemy robić... A czemu właściciele Ballady wzbudzają takie zainteresowanie???

[quote name='anetta']Ale majóweczka się szykuje :multi:
Bawcie się dobrze!

Jedziemy, pędzimy, tzn. stoimy na światłach w Łodzi...

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:pobudka

Alu, nie przeginaj ja Cię proszę...
Wstalismy za 15 trzecia.
Psy zabrałam :multi::multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz::razz:ej ...no chyba już dojechałaś ...już nie zajadajcie się tylko pisz jak wygląda demolka ogródka :grins:

Och, obżarłyśmy się okrutnie... ledwo dychamy.. Pysia narobiła tyle jedzenia!!:crazyeye:Byłyśmy na spacerku, Albert chciał zjeśc przez płoty wszystkie sarnowskie psiaki.

Pegaza napisał(a):
Taa no i grilują:cool3:

ten Albert ten to będzie się mial dobrze wokół tyle panienek.....:eviltong:

Oj ma dobrze, sam nie wie która fajniejsza! Na szczęście żadnych kłotni nie było.:lol:

Posted

Helloł!
Dzisiaj jesteśmy po spacerku mamy z dwoma córami. Spotkałyśmy się z Justynką nad wodą i wymoczyłyśmy psiakom dupki. Babcia tylko trzaskała zdjęcia.
Tz-ci zostali w garażu i grzebią w samochodzie, dzioby im się nie zamykają...:evil_lol:
Michał przyrósł do Karola, a obaj do komputera...:roll:

Malawaszka oczywiście milczy, udaje, że jej nie ma. O bosze, co ja tej kobiecie zrobiłam, że tak ucieka???:cool1::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

Podzieliły się dziewczyny zgodnie nim :diabloti:

Vectra napisał(a):
WOW dopiero teraz widać jaki Albert jest potfffornie wielki :)
ta reszta czarnych wygląda przy nim jak ubogie krewne :diabloti:

Albi to płeć piękna :) Tak piękna, że koniecznie musi swe gluty dość soczyste wycierać non stop :evil_lol:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo :)

Ale fajowa ta grupowa fota cudowny widok...tyle niufków razem...A Albercik jaki dumny że jedny wśród tylu panienek :):loveu:

Pozdrawiamy

Albercik ma najlepsza przyjaciółke ;) Szelmusia i on utworzyli dość silną nić porozumienia .... Żaden pies nie przetrwa w ich pobliżu :diabloti: Matka i cóka to następny zespół :diabloti: Baaaaaaaaaaaaardzo spokojny, grzeczny, nie żebrzący i....może wystarczy tych kłamstw :evil_lol: