Pysia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 AlKil napisał(a): Rany boskie!!!!!!!!! Czyś Ty oszalała? Kto to wszystko zje? Nie sprzątaj już, wystarczy. Przez Ciebie Jarek chce umyć samochód.:evil_lol: Ballada może Ci w ogóle zrekultywować ogródek po całości... Ja też mam brykiet. Bosze, czy ja mam dezodorant??? Acha, Michał już się spakował. ja jeszcze nie. Zjemy zjemy ;) A jak nie my to ONI :diabloti: E tam ;) Ja tylko z wierzchu :evil_lol: Co do auta to szybko mu zabierz wode bo deszcz wywoła :placz: Ochronie czy nie? Zobaczymy ;) Brykietu na czwartek wystarczy a w piątek sklepy otwarte :) Ja nie mam :placz: Michał brawo!! Hym.... Kuna jak o świcie wyjedziecie to na która będziecie? Kuna zadzwoń kobieto i daj znaka ;) Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='AlKil']Mój to się boi Tej najlepiej sprzątającej :evil_lol: A czego Twój??? ;) no ja nie wiem .....chyba mu głupio żeby takie 2 laski jak MY z Magdą jeździły brudnym autem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie myj!!! Ja kcę mieć dobrą pogodę...:placz: nie myje ....nie chce mi się :pa tak w ogóle to siedze jeszcze w piżamce :roll::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Pysia napisał(a): Hym.... Kuna jak o świcie wyjedziecie to na która będziecie? Kuna zadzwoń kobieto i daj znaka ;) A co ja jasnowidz czy co??? Jak jechałam po Balladę w Boże Ciało, to do Łodzi leciałam tylko ja jedna pustymi drogami. Teraz tak na pewno nie będzie. Jarek kracze, że cała Polska będzie jechała, stąd ten świt. Ale u niego ten świt się różnie zaczyna, w zależności od tego, czy chce mu się wstawać, czy nie.:evil_lol: Zadzwonię wieczorem, jak Jarek sprecyzuje jaki świt ma na myśli. Quote
AlKil Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'] nie myje ....nie chce mi się :pa tak w ogóle to siedze jeszcze w piżamce :roll::evil_lol: No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka... :evil_lol: To jak wyszłaś na spacer z tym biednym psem??? W piżamce??? Pewnie dostał już żółtych oczu, tak mu się kce...:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='AlKil']A co ja jasnowidz czy co??? Jak jechałam po Balladę w Boże Ciało, to do Łodzi leciałam tylko ja jedna pustymi drogami. Teraz tak na pewno nie będzie. Jarek kracze, że cała Polska będzie jechała, stąd ten świt. Ale u niego ten świt się różnie zaczyna, w zależności od tego, czy chce mu się wstawać, czy nie.:evil_lol: Zadzwonię wieczorem, jak Jarek sprecyzuje jaki świt ma na myśli. Nie zauważyłam, abyś miotłę z sobą miała :crazyeye: Co do świtu to mu powiedz, że naślę na niego zmory nocne jak nie wstanie przed wschodem :mad: [quote name='AlKil']No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka... :evil_lol: To jak wyszłaś na spacer z tym biednym psem??? W piżamce??? Pewnie dostał już żółtych oczu, tak mu się kce...:evil_lol: Węszę jakiś podstęp :cool3: Alicja nie wychodzi z psem na spacer. Ona ściemnia .... Wiąże go na linie i spuszcza na dół :cool1: A potem pisze, że zmokła na spacerze :shake: A to tylko sąsiadka nad nią podlewała kwiatki na parapecie....:diabloti: Quote
AlKil Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Pysia napisał(a):Nie zauważyłam, abyś miotłę z sobą miała :crazyeye: Co do świtu to mu powiedz, że naślę na niego zmory nocne jak nie wstanie przed wschodem :mad: Węszę jakiś podstęp :cool3: Alicja nie wychodzi z psem na spacer. Ona ściemnia .... Wiąże go na linie i spuszcza na dół :cool1: A potem pisze, że zmokła na spacerze :shake: A to tylko sąsiadka nad nią podlewała kwiatki na parapecie....:diabloti: Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong: Żaden podstęp, U Dilskiego czarno na białym. Taka spryciulka z tej Alicji!!!:evil_lol: Dlatego może sobie siedzieć cały dzień w piżamce.... Idę się pakować. Żebym czegoś nie zapomniała...psów na ten przykład...:roll: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ja blagam:modla:....wysle Johnnemu prowiant..tylko mi go nie wysylaj:placz: HA!!Alicja...w koncu wyszlo szydlo z wora:diabloti: Quote
Pysia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 AlKil napisał(a):Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong: Żaden podstęp, U Dilskiego czarno na białym. Taka spryciulka z tej Alicji!!!:evil_lol: Dlatego może sobie siedzieć cały dzień w piżamce.... Idę się pakować. Żebym czegoś nie zapomniała...psów na ten przykład...:roll: Buahahahah będę miała dom wariatów w domu :evil_lol: 5 psów i jednego kota :evil_lol: Może TZtowi się spodoba i więcej burków w domu zamieszka? :roll: Buahahahahahaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='AlKil']No tak, takie laski muszą się dobrze prezentować. A auto ma abs-a i klimę, bo wiesz, Twoja koleżanka to Prawdziwa Dogomaniaczka... :evil_lol: no własnie kicha ...auto bez ABSu bez klimy :hmmmm: To jak wyszłaś na spacer z tym biednym psem??? W piżamce??? Pewnie dostał już żółtych oczu, tak mu się kce...:evil_lol: że co ...że to źle w piżamce :hmmmm: ....TZ był z nim...bo psu się kontrolki świeciły :diabloti: [quote name='Pysia'] Węszę jakiś podstęp :cool3: Alicja nie wychodzi z psem na spacer. Ona ściemnia .... Wiąże go na linie i spuszcza na dół :cool1: A potem pisze, że zmokła na spacerze :shake: A to tylko sąsiadka nad nią podlewała kwiatki na parapecie....:diabloti: no masz ...rozszyfrowałas mnie :diabloti: [quote name='AlKil']Miałam małą zmioteczkę!!:eviltong: Żaden podstęp, U Dilskiego czarno na białym. Taka spryciulka z tej Alicji!!!:evil_lol: Dlatego może sobie siedzieć cały dzień w piżamce.... Idę się pakować. Żebym czegoś nie zapomniała...psów na ten przykład...:roll: ha ha ....znam takich co na wystawe psów bez suczy jechali :evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']ja blagam:modla:....wysle Johnnemu prowiant..tylko mi go nie wysylaj:placz: HA!!Alicja...w koncu wyszlo szydlo z wora:diabloti: No dobra, zostawię go w domu... I tak masz mało prowiantu, za to Twój pies się w końcu najadł...:evil_lol: [quote name='Pysia']Buahahahah będę miała dom wariatów w domu :evil_lol: 5 psów i jednego kota :evil_lol: Może TZtowi się spodoba i więcej burków w domu zamieszka? :roll: Buahahahahahaha :evil_lol: A masz 3 psy???? Nic o tym nie wiem... Bo nasz Killer zostaje w domu. Nie chcę, żeby go stratowało stado niufów...:eviltong: [quote name='Alicja']że co ...że to źle w piżamce :hmmmm: ....TZ był z nim...bo psu się kontrolki świeciły :diabloti: no masz ...rozszyfrowałas mnie :diabloti: ha ha ....znam takich co na wystawe psów bez suczy jechali :evil_lol::evil_lol: pizamka jest ok, miałam wrażenie, że wymyśliłaś nowe tortury dla psa... Idę już zapakować psy do auta, bo jeszcze zapomnę...:diabloti: Pysia, Jarek wyglansował tak samochód, że będę się wstydziła nim jechać... Albo mu go potajemnie pobrudzę:diabloti: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :razz::razz:poszłaś brudzić Patrola :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 AlKil napisał(a): A masz 3 psy???? Nic o tym nie wiem... Bo nasz Killer zostaje w domu. Nie chcę, żeby go stratowało stado niufów...:eviltong: Idę już zapakować psy do auta, bo jeszcze zapomnę...:diabloti: Pysia, Jarek wyglansował tak samochód, że będę się wstydziła nim jechać... Albo mu go potajemnie pobrudzę:diabloti: Mam dwa :eviltong: Killerek byłby bezpieczny, bo Zmorka jest delikatna dla maluchów :) Szelma...nie wiem ale Weszki psy nie rusza - nawet ich nie zauwaza :evil_lol: W walizkach je przewozisz? :crazyeye: Spoko z tym glansowaniem ;) Pobrudzi się po drodze :evil_lol: Czekamy !! Właśnie znajomy od nas wyszedł. Bardzo usilnie mnie namawiał, abyśmy jutro wieczorkiem na grila z Wami do nich podjechali :evil_lol: Też chce poznać włascicieli Ballady ;) Był przy jej narodzinach.... No ale stwierdziłam, ze chyba raczej nie ;) Quote
anetta Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ale majóweczka się szykuje :multi: Bawcie się dobrze! Quote
AlKil Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:poszłaś brudzić Patrola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: bosze, on nawet zderzak wysprejował na czarno... Oszalał kompletnie... [quote name='Pysia']Mam dwa :eviltong: Killerek byłby bezpieczny, bo Zmorka jest delikatna dla maluchów :) Szelma...nie wiem ale Weszki psy nie rusza - nawet ich nie zauwaza :evil_lol: W walizkach je przewozisz? :crazyeye: Spoko z tym glansowaniem ;) Pobrudzi się po drodze :evil_lol: Czekamy !! Właśnie znajomy od nas wyszedł. Bardzo usilnie mnie namawiał, abyśmy jutro wieczorkiem na grila z Wami do nich podjechali :evil_lol: Też chce poznać włascicieli Ballady ;) Był przy jej narodzinach.... No ale stwierdziłam, ze chyba raczej nie ;) W sumie skoro wyglansowałaś chatę, dasz nam muzealne kapcie to i jako eksponaty gdańskie możemy robić... A czemu właściciele Ballady wzbudzają takie zainteresowanie??? [quote name='anetta']Ale majóweczka się szykuje :multi: Bawcie się dobrze! Jedziemy, pędzimy, tzn. stoimy na światłach w Łodzi... [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:pobudka Alu, nie przeginaj ja Cię proszę... Wstalismy za 15 trzecia. Psy zabrałam :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :razz::razz::razz:ej ...no chyba już dojechałaś ...już nie zajadajcie się tylko pisz jak wygląda demolka ogródka :grins: Quote
Pegaza Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Taa no i grilują:cool3: ten Albert ten to będzie się mial dobrze wokół tyle panienek.....:eviltong: Quote
Pysia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz::razz:ej ...no chyba już dojechałaś ...już nie zajadajcie się tylko pisz jak wygląda demolka ogródka :grins: Och, obżarłyśmy się okrutnie... ledwo dychamy.. Pysia narobiła tyle jedzenia!!:crazyeye:Byłyśmy na spacerku, Albert chciał zjeśc przez płoty wszystkie sarnowskie psiaki. Pegaza napisał(a):Taa no i grilują:cool3: ten Albert ten to będzie się mial dobrze wokół tyle panienek.....:eviltong: Oj ma dobrze, sam nie wie która fajniejsza! Na szczęście żadnych kłotni nie było.:lol: Quote
AlKil Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Helloł! Dzisiaj jesteśmy po spacerku mamy z dwoma córami. Spotkałyśmy się z Justynką nad wodą i wymoczyłyśmy psiakom dupki. Babcia tylko trzaskała zdjęcia. Tz-ci zostali w garażu i grzebią w samochodzie, dzioby im się nie zamykają...:evil_lol: Michał przyrósł do Karola, a obaj do komputera...:roll: Malawaszka oczywiście milczy, udaje, że jej nie ma. O bosze, co ja tej kobiecie zrobiłam, że tak ucieka???:cool1::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Na " odczep się " ( ;)) wstawim fotkę grupowa ;) Bez tej najśliczniejszej niestety :-(:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :placz::placz::placz::placz:zeżarli Kilera :placz: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg Quote
Vectra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 WOW dopiero teraz widać jaki Albert jest potfffornie wielki :) ta reszta czarnych wygląda przy nim jak ubogie krewne :diabloti: Quote
Kasia_zg Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witaj Ewo :) Ale fajowa ta grupowa fota cudowny widok...tyle niufków razem...A Albercik jaki dumny że jedny wśród tylu panienek :):loveu: Pozdrawiamy Quote
Pysia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz::placz:zeżarli Kilera :placz: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg Podzieliły się dziewczyny zgodnie nim :diabloti: Vectra napisał(a):WOW dopiero teraz widać jaki Albert jest potfffornie wielki :) ta reszta czarnych wygląda przy nim jak ubogie krewne :diabloti: Albi to płeć piękna :) Tak piękna, że koniecznie musi swe gluty dość soczyste wycierać non stop :evil_lol: Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo :) Ale fajowa ta grupowa fota cudowny widok...tyle niufków razem...A Albercik jaki dumny że jedny wśród tylu panienek :):loveu: Pozdrawiamy Albercik ma najlepsza przyjaciółke ;) Szelmusia i on utworzyli dość silną nić porozumienia .... Żaden pies nie przetrwa w ich pobliżu :diabloti: Matka i cóka to następny zespół :diabloti: Baaaaaaaaaaaaardzo spokojny, grzeczny, nie żebrzący i....może wystarczy tych kłamstw :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kilka fot mojej najśliczniejszej :loveu: Wrzucanie zabawek do wody ma na bank po mamie ;) :loveu: I padnięty Albercik Quote
Recommended Posts