Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tak sobie pomyślałam, że może wyciągnę Ju żeby mnie zawiózł ;) Fotki babci....niedwuznaczne :diabloti: Quote
AlKil Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Babcia cel znajdująca Babcia dyskutująca babcia oporządzająca trzódkę... Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hahahaha jak czytam " babcia" to zasmiewam się do łez :evil_lol: Tutaj tez jedno wstawię ;) Monika i Albert = wielka miłość ;) Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 AlKil napisał(a): Moniko, proszę nie straszyć lubego moim psem, bo następnym razem już go w ogóle nie wyciągniesz...:evil_lol: Albi też Cię pokochał, w końcu dałaś mu się wycałować:evil_lol: a on to bardzo docenia. Zawsze możesz nas odwiedzić, jak się stęsknisz za ślimtaniem...:lol: nie straszyłam nie straszyłam :loveu: opowiadałam jaki to wielki niedźwiedź i jaki cudnie całuśny :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ojej jakie spotkanie rodzinne! Jak Wy odróżniałyście psy?:crazyeye: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ojej jakie spotkanie rodzinne! Jak Wy odróżniałyście psy?:crazyeye: Normalnie ;) Nawet na fotach je rozróżniamy :evil_lol: Każy z nich jest zupełnie inny :p Jedynie wszystkie są czarne i to je łączy :diabloti: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a):Normalnie ;) Nawet na fotach je rozróżniamy :evil_lol: Każy z nich jest zupełnie inny :p Jedynie wszystkie są czarne i to je łączy :diabloti: To na pewno! Ja nigdy nie widziałam ich na żywo, więc mam trochę trudniej:lol: Na fotkach to wszystkie takie same. Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):To na pewno! Ja nigdy nie widziałam ich na żywo, więc mam trochę trudniej:lol: Na fotkach to wszystkie takie same. Myślę, że Monika je też na fotach rozróżnia :) Ale ona je widziała wszystkie ;) Quote
AlKil Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 malawaszka napisał(a):nie straszyłam nie straszyłam :loveu: opowiadałam jaki to wielki niedźwiedź i jaki cudnie całuśny :loveu::loveu::loveu: No to wierzę Ci na słowo.:evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Ojej jakie spotkanie rodzinne! Jak Wy odróżniałyście psy?:crazyeye: Swojego każdy zna na wylot!:evil_lol: Pysia napisał(a):Normalnie ;) Nawet na fotach je rozróżniamy :evil_lol: Każy z nich jest zupełnie inny :p Jedynie wszystkie są czarne i to je łączy :diabloti: Taaa, Pysia to mi nawet test urządziła na wodnych zdjęciach " a która to Ballada, a która Bahiya"...I jeszcze prowokowała... " pewna jesteś?":evil_lol: Może sam była nie pewna.... Magda_Miki napisał(a):To na pewno! Ja nigdy nie widziałam ich na żywo, więc mam trochę trudniej:lol: Na fotkach to wszystkie takie same. Wiesz, na fotach to się przynajmniej nie ruszają i nie kotłują..:cool3: Pysia napisał(a):Myślę, że Monika je też na fotach rozróżnia :) Ale ona je widziała wszystkie ;) Siedzące tyłem też???:-o Wczoraj mi dogo odmówiło współpracy. Widziałam tylko białą stronę... I sprzedaliśmy nasz tymczas...:p Pysia, mówi Ci coś "peugeot 206 hdi husky koloru niebieskiego??? Ognisko też poszło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jadę dzisiaj po uprawomocnione pozwolenie, do elektrowni załatwić licznik na działkę, do pana od blachodachówki i pana budowlańca. Jeszcze po drodze tresura... tz wczoraj projektował następny tymczas. mało ma czasu na wybudowanie - dwa tygodnie! Znowu będę musiała się pakować... Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :crazyeye:....o masz Ci los ......nie masz DT ....:hmmmm: a nie lepiej było zostać u Pysi :razz::razz: Witaneczko :multi: Quote
AlKil Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye:....o masz Ci los ......nie masz DT ....:hmmmm: a nie lepiej było zostać u Pysi :razz::razz: Witaneczko :multi: Mój synek wczoraj powiedział: "już byłem bezdomny, ale teraz to naprawdę jestem bezdomny..." No tak, u Pysi było superowo, ale teraz będę bezdomna na Własnym Kawałku Ziemi...:loveu: parę zdjęć. Quote
AlKil Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 ja z Justynką... Ballada i Bahiya Justyna myśli, czy przyjść na grilla... Quote
AlKil Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Mamunia obserwowała wszystko z bezpiecznej odległości teraz już zmykam...:lol: Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Ewa:p no postaralas sie nowe fotki są Malawaszka pasuje Ci ten Albert:eviltong: Edyta te kolki na suficie dobrze pomyslane :phttp://images32.fotosik.pl/242/fb26d8fc24284aa0.jpg przydaloby mi sie cos tez takiego zeby moje psy unieruchomic w czasie czesania i obcinania:roll: czyli rozumiem ze nie będzie juz fotek lasowych buu ja Cie podziwiam za te pakowania:p Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Edyta mi chodzi o te lasowe wiesz od Ewy:razz: znaczy tam gdzie jeszcze chwilowo mieszkają:p Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Ewciu :multi: Peugeot 206 koloru niebieskiego mówi mi coś :diabloti: Palenisko trza było zabrać :evil_lol: Cieszę się, ze działeczka sprzedana :multi: Jarek teraz ma mase roboty :roll: Ty to masz faceta :crazyeye: Buduje Ci nieustannie domy ;) Szkoda, że mieszkamy daleko bo pomoglibyśmy... Rafał prosi Jarka o namiary na to miejsce nad jeziorem ( nie wiem jakie :roll:). A fotki fajne :) Po Balladzie nadal mam mega odciski :evil_lol: Chciałam Ci rzec, że obie dziewczyny me mają cieczki. Oglądaj smarkule ;) Najlepiej chusteczke białą przykładać do psioszki ;) Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p Edyta te kolki na suficie dobrze pomyslane :phttp://images32.fotosik.pl/242/fb26d8fc24284aa0.jpg przydaloby mi sie cos tez takiego zeby moje psy unieruchomic w czasie czesania i obcinania:roll: czyli rozumiem ze nie będzie juz fotek lasowych buu ja Cie podziwiam za te pakowania:p Te haki to nie nasz pomysł, tylko poprzedniego właściciela :diabloti: Zastosowanie miały mieć w razie musu wyciagania silnika ;) Ale jak widać, przydały się dla Ballady :evil_lol: Fotki lasowe będą :) Ja powstawiam ;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pysia napisał(a): Chciałam Ci rzec, że obie dziewczyny me mają cieczki. hahaha jakie spryciule - ledwo kilka dni samca miały na podwórku i już gotowe :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pegaza napisał(a):Edyta mi chodzi o te lasowe wiesz od Ewy:razz: znaczy tam gdzie jeszcze chwilowo mieszkają:p Aaaaaaaa - o te? Ewa ma ich mase tylko nie powstawiane ;) Sama widziałam :) I ze szkolenia Ballady ma też.... malawaszka napisał(a):hahaha jakie spryciule - ledwo kilka dni samca miały na podwórku i już gotowe :evil_lol: Zmorka ma cieczke na bank. Ale Szelma nie jestem pewna. Sprawdzałam, i wychodzi mi, że jeszcze :p Ale to będzie kilka dni bo dziewczyny razem mają od dawna ;) Quote
AlKil Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 agbar napisał(a):Witaj bezdomna:multi: cudna fotorelacja:evil_lol: Witaj Dealerko! Dziękuję... Pegaza napisał(a):Cze Ewa no postaralas sie nowe fotki są Malawaszka pasuje Ci ten Albert:eviltong: Edyta te kolki na suficie dobrze pomyslane :phttp://images32.fotosik.pl/242/fb26d8fc24284aa0.jpg przydaloby mi sie cos tez takiego zeby moje psy unieruchomic w czasie czesania i obcinania:roll: czyli rozumiem ze nie będzie juz fotek lasowych buu ja Cie podziwiam za te pakowania:p No jeszcze przez chwilę będą, a potem polne...;) malawaszka napisał(a):hahaha jakie spryciule - ledwo kilka dni samca miały na podwórku i już gotowe Po prostu nie mogły się oprzeć Albertowi..:evil_lol: Pegaza napisał(a):Edyta mi chodzi o te lasowe wiesz od Ewy:razz: znaczy tam gdzie jeszcze chwilowo mieszkają:p Nooo...:evil_lol: Pysia napisał(a):Cześć Ewciu Peugeot 206 koloru niebieskiego mówi mi coś :diabloti: Palenisko trza było zabrać Cieszę się, ze działeczka sprzedana :multi: Jarek teraz ma mase roboty :roll: Ty to masz faceta :crazyeye: Buduje Ci nieustannie domy Szkoda, że mieszkamy daleko bo pomoglibyśmy... Rafał prosi Jarka o namiary na to miejsce nad jeziorem ( nie wiem jakie :roll:). A fotki fajne Po Balladzie nadal mam mega odciski :evil_lol: Chciałam Ci rzec, że obie dziewczyny me mają cieczki. Oglądaj smarkule Najlepiej chusteczke białą przykładać do psioszki Te haki to nie nasz pomysł, tylko poprzedniego właściciela :diabloti: Zastosowanie miały mieć w razie musu wyciagania silnika ;) Ale jak widać, przydały się dla Ballady :evil_lol: Fotki lasowe będą :) Ja powstawiam ;) później dam te namiary. Będę zaglądać Balladzie... Pysia napisał(a):Aaaaaaaa - o te? Ewa ma ich mase tylko nie powstawiane ;) Sama widziałam :) I ze szkolenia Ballady ma też.... Zmorka ma cieczke na bank. Ale Szelma nie jestem pewna. Sprawdzałam, i wychodzi mi, że jeszcze :p Ale to będzie kilka dni bo dziewczyny razem mają od dawna ;) Masę? Podglądaczka! Ja później coś powstawiam, na razie muszę pędzić do księgowej. Znacie to, jak się polepszy, to się popieprzy...:cool1: Wieczorem dostałam telefon od niej, że na dziś zapowiedziała się kontrola Vat i pracownicza...:angryy: Rozglądam się za bardziej wytrzymałym drzewem, cobym mogła się zawiesić...:placz: Quote
Pysia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AlKil napisał(a): Ja później coś powstawiam, na razie muszę pędzić do księgowej. Znacie to, jak się polepszy, to się popieprzy...:cool1: Wieczorem dostałam telefon od niej, że na dziś zapowiedziała się kontrola Vat i pracownicza...:angryy: Rozglądam się za bardziej wytrzymałym drzewem, cobym mogła się zawiesić...:placz: Spokojnie kochana ! Bez paniki ;) Przecież wsio jest ok ;) Quote
AlKil Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p ee chyba nie bedzie tak zle...:roll: jeszcze nie wiadomo.... Pysia napisał(a):Spokojnie kochana ! Bez paniki ;) Przecież wsio jest ok ;) Zawsze się coś znajdzie...:diabloti: Już parę kontroli przeżyliśmy i wiem z doświadczenia, że jeśli podstawowe rzeczy są ok, to szukają dalej, np. czepią się takich pierdół, że głowa boli. lepiej im zostawić jeden błąd na wierzchu, to znajdują, cieszą się i nie kopią dalej. Przy trzeciej kontroli z inspekcji pracy, inspektor tak się wku....ł, że jest ok, że w zaleceniach kazał nam zatrudnić na etat behapowca...... do dwóch pracowników.:angryy: Zaraz wstawię zdjęcia Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:inspektora BHP dla 2 :hmmmm: .........no comment :roll: witanko :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts