Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa! Dawaj fotki tymczasu skończonego :mad:
Johny...On biedak pewnie ewakuował się :roll: Nie pomyślał tylko, że w tym roku majowe noce są dość zimne :-(:diabloti:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

malawaszka napisał(a):
noo i gdzie te fotki :cool3:

a psy Ci jeszcze nie zbutwiały w tym stawiku???? :evil_lol:

Ona zakopie ten stawik :diabloti: Zobaczysz ;) Albo zasieki wokół porobi :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='AlKil']Ufff, żyję, nie miałam internetu.... Jutro poopowiadam i pokażę zdjęcia...;)

:multi::multi::multi: czekam do jutra ;)

jeszcze jakieś 40 minutek :p

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi: czekam do jutra ;)

jeszcze jakieś 40 minutek :p

To jutro, a właściwie dzisiaj jest okropne....:-(

[quote name='Vectra']nawet takie zaawansowane jutro już jest :diabloti:
wiemmm....:-(
[quote name='tigrunia']Ewka zagineła <szok>
Wpadłam popatrzeć jeszcze na te Egiptowskie fotki .. za parę godzin leceeeee :multi: Ale to szybko zleciało :shake:

Fajnie masz Tigrunia, zabierz mnie ze sobą, bo tu pada...:cool1:

[quote name='Alicja']teraz TEŻ jest jutro :diabloti:......

WIEEEEMMMM

[quote name='Pegaza']Hop hop... Ewa zniknęła jak ten Jonny:evil_lol:

Idę się utopić w stawie...:-(

o gdzieś mi się zapodziała Monika....:-(

Piatek, trzynastego....:placz:
Zahakerowałam w laptopiku... Wsio mi wcięło... został mi kosz na śmieci....:placz: Szukam programu do odzysku danych, pełnej wersji i nie mogę żadnego znależć, żeby szybciutko on-line wykupić licencję, zeby móc skopiować to co mi znajdzie... Triale znajdują, ale nie kopiują...:placz:

Nie mam nic.... nic... nic... faktury, kosztorysy, zdjęcia ... fruuuu!!!:-(

RATUNKU!!!!!:placz::placz::placz:

Posted

Rany kobieto!!! jak straciłaś dane to nie kombinuj sama NIC!!! bierz laptopa pod pachę i wieź go do firmy odzyskującej dane!!! sama NIC!!! trzymam :kciuki: - dane nie tak łatwo wyczyścić ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Rany kobieto!!! jak straciłaś dane to nie kombinuj sama NIC!!! bierz laptopa pod pachę i wieź go do firmy odzyskującej dane!!! sama NIC!!! trzymam :kciuki: - dane nie tak łatwo wyczyścić ;)

O Monika! Znalazłaś się.... :lol:
Jutro pewnie sie tam udam...:cool1: Wiem, że nie łatwo, zwłaszcza te na których ci nie zależy, bo na przykład takie zdjęcia z Kairu poszły sobie w siną dal...i super firma nie pomogła....:diabloti:

A wczoraj wyzionął ducha jeden myszoskoczek....:cool1: Madzia też w rozpaczy...

Posted

evaxon napisał(a):
czesc czołem :multi:
u mnie narazie oki w ten piatek :eviltong:

Czołem!
To się nie bierz za nic poważnego...:p
Do tej pory piątek, trzynastego dobrze mi się kojarzył...:roll:

Posted

Ewuniu kochanie :) Mnie sie to zdarzyło dwa razy i rozumiem Cię doskonale. Niestety moja durnota była tak wielka, że starałam się powdrywać jakieś programy co uniemożliwiło odzyskanie potem wszystkiego :cool3: Ale....Pragnę Ci zakomunikować, że to NIE JEST KONIEC SWIATA i za miesiac nieco inaczej do tego podejdziesz ;) Głowa do góry bo 13-go w piątek to piękny dzień :loveu: A deszcz przestanie kiedyś padać .... Kuna... U nas masakryczna susza ..... Wydam majątek na podlewanie ogrodu ....I to też nie jest koniec świata, chociaż po 3 godziny dziennie ślęczę z wężem na ogrodzie ;)
Buziaki dla całej rodzinki :loveu:
Tęsknię za Wami....

Posted

Pegaza napisał(a):
Przyszlam z odsieczą..:-xprzegonic ten ferelny pech..
Ewa będzie oki:glaszcze:

Och jak miło!!! Odsiecz!!!:multi:

Pysia napisał(a):
Ewuniu kochanie :) Mnie sie to zdarzyło dwa razy i rozumiem Cię doskonale. Niestety moja durnota była tak wielka, że starałam się powdrywać jakieś programy co uniemożliwiło odzyskanie potem wszystkiego Ale....Pragnę Ci zakomunikować, że to NIE JEST KONIEC SWIATA i za miesiac nieco inaczej do tego podejdziesz Głowa do góry bo 13-go w piątek to piękny dzień :loveu: A deszcz przestanie kiedyś padać .... Kuna... U nas masakryczna susza ..... Wydam majątek na podlewanie ogrodu ....I to też nie jest koniec świata, chociaż po 3 godziny dziennie ślęczę z wężem na ogrodzie ;)
Buziaki dla całej rodzinki :loveu:
Tęsknię za Wami....

ja też tęsknię i chcę Cię tu w lato widzieć!!!

Piatek trzynastego się jeszcze nie skończył... Przyjechała rodzinka na grilla, lało, więc odpaliłam wielką elektryczną patelnie i zaczęłam piec kiełbaski...
patelnia po pięciu minutach zdechła....:-( Tz zabronił mi dotykać czegokolwiek, bo podobno może się nam coś jeszcze przydać...:roll:

Zajrzałam do fotosika i znalazłam tam parę zdjęć, których nie dawałam. To dam, chyba, że mi laptop całkiem zdechnie....:cool1:

dlaczego tylko 10 emot??????!!!