Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ewciu:loveu: Jestem Ci niezmiernie wdzięczna, że chciało Wam się jechać 530 km. do nas :loveu:Pokazałas mi Ballade i teraz chodzę dumna tak bardzo, że Ju zrywa ze mnie boki :evil_lol: Ja i cała moja rodzina bardzo Wam dziękujemy za tą przesympatyczna wizyte i zapraszamy do nas znowu :loveu: Jarek Ewa Na fotkach wyglądają na poważnych, ale zaręczma że tak nie jest ;) Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Uszy zyjące własnym życiem :evil_lol: I moje płożące rozdeptywane :diabloti: Powiem Wam jeszcze, że zmasciłam jakieś 500 fot bo...nie mogłam się oprzeć foceniu Ewy aparatem :loveu: A że nie jest mój i lepszy od mojego to...nie do końca te foty powychodziły :evil_lol: Trochę szkoda, bo ujęcia były świetne ale nie mogłam się powstrzymać :oops: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pysia extra fotki :) Pies z TYbetu ;) :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l370.jpg Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Pysia extra fotki :) Pies z TYbetu ;) :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l370.jpg Fot jest cała masa ;) A dlaczego z Tybetu? :crazyeye: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pysia napisał(a):Fot jest cała masa ;) A dlaczego z Tybetu? :crazyeye: Bo przypominam mastifa tybetańskiego z takimi zamknietymi oczami :) Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Bo przypominam mastifa tybetańskiego z takimi zamknietymi oczami :) Buahahaha aleś wymyśliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz następne foty :) Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Pysia napisał(a):Na " odczep się " ( ;)) wstawim fotkę grupowa ;) Bez tej najśliczniejszej niestety :-( Ta najśliczniejsza robiła za paparazzi... A przez naszą bandę sarnowskie psy dusiły się w sztachetach, a Albercik próbował je przez nie wyciągnąć:diabloti: Alicja napisał(a):zeżarli Kilera :placz: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg Killuś pilnował domku, ktoś musiał zostać na gospodarstwie. Vectra napisał(a):WOW dopiero teraz widać jaki Albert jest potfffornie wielki :) ta reszta czarnych wygląda przy nim jak ubogie krewne :diabloti: Po prostu konkretny piesek! Mój słodziaczek!!! Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewo :) Ale fajowa ta grupowa fota cudowny widok...tyle niufków razem...A Albercik jaki dumny że jedny wśród tylu panienek :):loveu: Pozdrawiamy Cześć Kasiu! On tu się zastanawiał dlaczego mu nie pozwoliliśmy pożreć wszystkich mijanych szczekaczy.... Pysia napisał(a):Podzieliły się dziewczyny zgodnie nim :diabloti: Albi to płeć piękna Tak piękna, że koniecznie musi swe gluty dość soczyste wycierać non stop :evil_lol: Albercik ma najlepsza przyjaciółke ;) Szelmusia i on utworzyli dość silną nić porozumienia .... Żaden pies nie przetrwa w ich pobliżu :diabloti: Matka i cóka to następny zespół :diabloti: Baaaaaaaaaaaaardzo spokojny, grzeczny, nie żebrzący i....może wystarczy tych kłamstw No i trzeba dodać, że Albert był łącznikiem tych dwóch grup. Tylko mu babki co chwilę podmieniali, a on dzielnie trwał na posterunku. Pysia napisał(a):Ewciu:loveu: Jestem Ci niezmiernie wdzięczna, że chciało Wam się jechać 530 km. do nas :loveu:Pokazałas mi Ballade i teraz chodzę dumna tak bardzo, że Ju zrywa ze mnie boki :evil_lol: Ja i cała moja rodzina bardzo Wam dziękujemy za tą przesympatyczna wizyte i zapraszamy do nas znowu :loveu: Jarek Ewa Na fotkach wyglądają na poważnych, ale zaręczma że tak nie jest ;) No to czas na lukrowanie.... To ja bardzo dziękuję, że mogliśmy tak fantastycznie spędzić majowy weekend. Na marginesie łącznie to 1060 km...:eviltong: No i do jasnej ciasnej, musiałaś dać to moje zdjęcie ze zwisającymi mi faflami???:mad: Pysia napisał(a):Uszy zyjące własnym życiem :evil_lol: I moje płożące rozdeptywane :diabloti: Powiem Wam jeszcze, że zmasciłam jakieś 500 fot bo...nie mogłam się oprzeć foceniu Ewy aparatem :loveu: A że nie jest mój i lepszy od mojego to...nie do końca te foty powychodziły :evil_lol: Trochę szkoda, bo ujęcia były świetne ale nie mogłam się powstrzymać :oops: Następnym razem pójdzie Ci lepiej! sylwiaskalska napisał(a):Pysia extra fotki :) Pies z TYbetu ;) :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l370.jpg O Sylwia!!! Witaj! Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hey Alkil nadrabiam zaległości w tym forum :) będę teraz częściej odwiedziała. Ale Albert to potężny pies :multi: Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Hey Alkil nadrabiam zaległości w tym forum :) będę teraz częściej odwiedziała. Ale Albert to potężny pies :multi: To super! Muszę pooglądać znowu te piękne oczy Lalusia!!!:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AlKil napisał(a):To super! Muszę pooglądać znowu te piękne oczy Lalusia!!!:loveu: Zapraszam zapraszam Laluś to juz nawet Championem Polski się stał :) Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AlKil napisał(a):Ta najśliczniejsza robiła za paparazzi... A przez naszą bandę sarnowskie psy dusiły się w sztachetach, a Albercik próbował je przez nie wyciągnąć:diabloti: Sarnowskie psy nie przeczuwały, że ich życie wisi na włosku :evil_lol:A właściwie na smyczy :diabloti: Killuś pilnował domku, ktoś musiał zostać na gospodarstwie. Nie słuchajcie :shake: Poszedł na grila jako pierwszy :diabloti: Po prostu konkretny piesek! Mój słodziaczek!!! Zgadzam się :loveu: Nie musiałam myć twarzy :evil_lol: Cześć Kasiu! On tu się zastanawiał dlaczego mu nie pozwoliliśmy pożreć wszystkich mijanych szczekaczy.... No właśnie :roll: Dlaczego mu nie pozwoliłaś? Miałabym cisze w nocy....:diabloti: No i trzeba dodać, że Albert był łącznikiem tych dwóch grup. Tylko mu babki co chwilę podmieniali, a on dzielnie trwał na posterunku. Tia ... Nawet chyba razem z Szelma pili :mad: No to czas na lukrowanie.... To ja bardzo dziękuję, że mogliśmy tak fantastycznie spędzić majowy weekend. Na marginesie łącznie to 1060 km...:eviltong: No i do jasnej ciasnej, musiałaś dać to moje zdjęcie ze zwisającymi mi faflami???:mad: No...Sporo tych km. :roll: Tym bardziej jestem szczęśliwa, że zechcieliście nas odwiedzic :multi: Następnym razem pójdzie Ci lepiej! Nie wątpię ;) To teraz Wam pokażę, jaka moja wnusia jest cudna :) Zaręczam, że to szczyl roczny mimo wyglądu :loveu::multi: Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 główne zajęcie babci Pysi spacerowicze Słuchaj Jarek, pokażę ci sztuczkę... hmmm, jak to było??? tak to szło... Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 i teraz tak... no a teraz zrób to ty... a ty patrz się i ucz Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 jak mi coś zepsujesz....:mad: fotoreporter... przyjechali kowboje, każdy robi swoje... Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hahahahaha :evil_lol: Fajne te nasze duze dzieciaki ;) :loveu: Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Pysia napisał(a):Hahahahaha :evil_lol: Fajne te nasze duze dzieciaki ;) :loveu: Taaaa, dobrze to ujęłaś... :evil_lol: Dzisiaj już idę spać, bo oczka mi się kleją. Tylko Junior wykazuje oznaki żywotności, ale on spał prawie całą drogę. Obudził się na obwodnicy Trójmiasta...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Ewa:p sluchajcie powtarzacie foty no co ?Wy? nie macie innych ;) opowiadanko o facetach fajne:lol: a tak apropo znow ma byc taki dlugi weekend:p Quote
AlKil Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:foty foty foty ;) dzień dobry Alu!:lol: Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p sluchajcie powtarzacie foty no co ?Wy? nie macie innych ;) opowiadanko o facetach fajne:lol: a tak apropo znow ma byc taki dlugi weekend:p Cześć Daria! Babcia mi wstawiła, zebym też miała. JA już w Sarnowie byłam dwa razy, teraz kolej Babci.:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p sluchajcie powtarzacie foty no co ?Wy? nie macie innych ;) opowiadanko o facetach fajne:lol: a tak apropo znow ma byc taki dlugi weekend:p Jak tak się burza to wstawiaj wodne z Bahiyą, a ja z 3 maja powstawiam i te lądowe ;) AlKil napisał(a):dzień dobry Alu!:lol: Cześć Daria! Babcia mi wstawiła, zebym też miała. JA już w Sarnowie byłam dwa razy, teraz kolej Babci.:evil_lol: Babcia pewnie kiedyś przyjedzie, ale jak będzie miała urlop ;) Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cześć Ewo:) Fantastyczne focie...historyjka o dużych dzieciach mnie rozbawiła niesamowicie:p widać że sie bardzo polubili :) A mi tu troszke brak Kilerka przydała by sie jakaś fotka małego ;) Pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ewa ja jestem zakochana na zabój w Albercie :loveu::loveu::loveu: i nie mam plam po glutach :evil_lol: boski jest - taki wielki niedźwiedź :loveu::loveu::loveu: :mdleje: Chciałam w sobotę pokazać go mojemu J, ale kurna jak skończyliśmy sprzątać i gruntować podłogi w domu to zaprosili się Jarka znajomi no i nie wypadało mi wybyć :shake::placz: ani powiedzieć, że mam inne plany, bo ciągle sie spotykamy z moimi znajomymi więc jak była okazja, żeby z jego no to musiałam ehhhh a naopowiadałam mu o Albercie, że chyba nie do końca mi wierzył :lol: oczy robiły mu się coraz większe :crazyeye: :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a):Jak tak się burza to wstawiaj wodne z Bahiyą, a ja z 3 maja powstawiam i te lądowe ;) Babcia pewnie kiedyś przyjedzie, ale jak będzie miała urlop ;) Ok, Babuniu! Urlop masz podobno na przełomie lipca i sierpnia i Rafał Cię dowiezie :diabloti: Kasia_zg napisał(a):Cześć Ewo:) Fantastyczne focie...historyjka o dużych dzieciach mnie rozbawiła niesamowicie:p widać że sie bardzo polubili :) A mi tu troszke brak Kilerka przydała by sie jakaś fotka małego ;) Pozdrawiamy Witaj Kasiu! Małego muszę ufocić, Postaram się dziś. malawaszka napisał(a):Ewa ja jestem zakochana na zabój w Albercie :loveu::loveu::loveu: i nie mam plam po glutach :evil_lol: boski jest - taki wielki niedźwiedź :loveu::loveu::loveu: :mdleje: Chciałam w sobotę pokazać go mojemu J, ale kurna jak skończyliśmy sprzątać i gruntować podłogi w domu to zaprosili się Jarka znajomi no i nie wypadało mi wybyć :shake::placz: ani powiedzieć, że mam inne plany, bo ciągle sie spotykamy z moimi znajomymi więc jak była okazja, żeby z jego no to musiałam ehhhh a naopowiadałam mu o Albercie, że chyba nie do końca mi wierzył :lol: oczy robiły mu się coraz większe :crazyeye: :evil_lol: Moniko, proszę nie straszyć lubego moim psem, bo następnym razem już go w ogóle nie wyciągniesz...:evil_lol: Albi też Cię pokochał, w końcu dałaś mu się wycałować:evil_lol: a on to bardzo docenia. Zawsze możesz nas odwiedzić, jak się stęsknisz za ślimtaniem...:lol: Quote
AlKil Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 parę zdjątek... miłość KArola do Alberta szalone biegi Babcia kucająca Babcia chodząca, upatrująca celu... Quote
Recommended Posts