Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewciu:loveu: Jestem Ci niezmiernie wdzięczna, że chciało Wam się jechać 530 km. do nas :loveu:Pokazałas mi Ballade i teraz chodzę dumna tak bardzo, że Ju zrywa ze mnie boki :evil_lol: Ja i cała moja rodzina bardzo Wam dziękujemy za tą przesympatyczna wizyte i zapraszamy do nas znowu :loveu:
Jarek

Ewa

Na fotkach wyglądają na poważnych, ale zaręczma że tak nie jest ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uszy zyjące własnym życiem :evil_lol:

I moje płożące rozdeptywane :diabloti:

Powiem Wam jeszcze, że zmasciłam jakieś 500 fot bo...nie mogłam się oprzeć foceniu Ewy aparatem :loveu: A że nie jest mój i lepszy od mojego to...nie do końca te foty powychodziły :evil_lol: Trochę szkoda, bo ujęcia były świetne ale nie mogłam się powstrzymać :oops:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Bo przypominam mastifa tybetańskiego z takimi zamknietymi oczami :)

Buahahaha aleś wymyśliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaraz następne foty :)

Posted

Pysia napisał(a):
Na " odczep się " ( ;)) wstawim fotkę grupowa ;) Bez tej najśliczniejszej niestety :-(

Ta najśliczniejsza robiła za paparazzi...
A przez naszą bandę sarnowskie psy dusiły się w sztachetach, a Albercik próbował je przez nie wyciągnąć:diabloti:

Alicja napisał(a):

Killuś pilnował domku, ktoś musiał zostać na gospodarstwie.
Vectra napisał(a):
WOW dopiero teraz widać jaki Albert jest potfffornie wielki :)
ta reszta czarnych wygląda przy nim jak ubogie krewne :diabloti:

Po prostu konkretny piesek! Mój słodziaczek!!!

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo :)
Ale fajowa ta grupowa fota cudowny widok...tyle niufków razem...A Albercik jaki dumny że jedny wśród tylu panienek :):loveu:
Pozdrawiamy

Cześć Kasiu! On tu się zastanawiał dlaczego mu nie pozwoliliśmy pożreć wszystkich mijanych szczekaczy....

Pysia napisał(a):
Podzieliły się dziewczyny zgodnie nim :diabloti:

Albi to płeć piękna Tak piękna, że koniecznie musi swe gluty dość soczyste wycierać non stop :evil_lol:

Albercik ma najlepsza przyjaciółke ;) Szelmusia i on utworzyli dość silną nić porozumienia .... Żaden pies nie przetrwa w ich pobliżu :diabloti: Matka i cóka to następny zespół :diabloti: Baaaaaaaaaaaaardzo spokojny, grzeczny, nie żebrzący i....może wystarczy tych kłamstw

No i trzeba dodać, że Albert był łącznikiem tych dwóch grup. Tylko mu babki co chwilę podmieniali, a on dzielnie trwał na posterunku.

Pysia napisał(a):
Ewciu:loveu: Jestem Ci niezmiernie wdzięczna, że chciało Wam się jechać 530 km. do nas :loveu:Pokazałas mi Ballade i teraz chodzę dumna tak bardzo, że Ju zrywa ze mnie boki :evil_lol: Ja i cała moja rodzina bardzo Wam dziękujemy za tą przesympatyczna wizyte i zapraszamy do nas znowu :loveu:
Jarek

Ewa

Na fotkach wyglądają na poważnych, ale zaręczma że tak nie jest ;)

No to czas na lukrowanie....
To ja bardzo dziękuję, że mogliśmy tak fantastycznie spędzić majowy weekend. Na marginesie łącznie to 1060 km...:eviltong:
No i do jasnej ciasnej, musiałaś dać to moje zdjęcie ze zwisającymi mi faflami???:mad:

Pysia napisał(a):
Uszy zyjące własnym życiem :evil_lol:

I moje płożące rozdeptywane :diabloti:

Powiem Wam jeszcze, że zmasciłam jakieś 500 fot bo...nie mogłam się oprzeć foceniu Ewy aparatem :loveu: A że nie jest mój i lepszy od mojego to...nie do końca te foty powychodziły :evil_lol: Trochę szkoda, bo ujęcia były świetne ale nie mogłam się powstrzymać :oops:

Następnym razem pójdzie Ci lepiej!

O Sylwia!!! Witaj!

Posted

Hey Alkil nadrabiam zaległości w tym forum :) będę teraz częściej odwiedziała. Ale Albert to potężny pies :multi:

To super! Muszę pooglądać znowu te piękne oczy Lalusia!!!:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Ta najśliczniejsza robiła za paparazzi...
A przez naszą bandę sarnowskie psy dusiły się w sztachetach, a Albercik próbował je przez nie wyciągnąć:diabloti:
Sarnowskie psy nie przeczuwały, że ich życie wisi na włosku :evil_lol:A właściwie na smyczy :diabloti:

Killuś pilnował domku, ktoś musiał zostać na gospodarstwie.
Nie słuchajcie :shake: Poszedł na grila jako pierwszy :diabloti:

Po prostu konkretny piesek! Mój słodziaczek!!!
Zgadzam się :loveu: Nie musiałam myć twarzy :evil_lol:

Cześć Kasiu! On tu się zastanawiał dlaczego mu nie pozwoliliśmy pożreć wszystkich mijanych szczekaczy....
No właśnie :roll: Dlaczego mu nie pozwoliłaś? Miałabym cisze w nocy....:diabloti:

No i trzeba dodać, że Albert był łącznikiem tych dwóch grup. Tylko mu babki co chwilę podmieniali, a on dzielnie trwał na posterunku.
Tia ... Nawet chyba razem z Szelma pili :mad:

No to czas na lukrowanie....
To ja bardzo dziękuję, że mogliśmy tak fantastycznie spędzić majowy weekend. Na marginesie łącznie to 1060 km...:eviltong:
No i do jasnej ciasnej, musiałaś dać to moje zdjęcie ze zwisającymi mi faflami???:mad:
No...Sporo tych km. :roll: Tym bardziej jestem szczęśliwa, że zechcieliście nas odwiedzic :multi:

Następnym razem pójdzie Ci lepiej!
Nie wątpię ;)

To teraz Wam pokażę, jaka moja wnusia jest cudna :)

Zaręczam, że to szczyl roczny mimo wyglądu :loveu::multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Hahahahaha :evil_lol: Fajne te nasze duze dzieciaki ;) :loveu:

Taaaa, dobrze to ujęłaś... :evil_lol:
Dzisiaj już idę spać, bo oczka mi się kleją. Tylko Junior wykazuje oznaki żywotności, ale on spał prawie całą drogę. Obudził się na obwodnicy Trójmiasta...:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:foty foty foty ;)

dzień dobry Alu!:lol:

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa:p
sluchajcie powtarzacie foty no co ?Wy? nie macie innych ;)
opowiadanko o facetach fajne:lol:

a tak apropo znow ma byc taki dlugi weekend:p

Cześć Daria!
Babcia mi wstawiła, zebym też miała.
JA już w Sarnowie byłam dwa razy, teraz kolej Babci.:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa:p
sluchajcie powtarzacie foty no co ?Wy? nie macie innych ;)
opowiadanko o facetach fajne:lol:

a tak apropo znow ma byc taki dlugi weekend:p

Jak tak się burza to wstawiaj wodne z Bahiyą, a ja z 3 maja powstawiam i te lądowe ;)

AlKil napisał(a):
dzień dobry Alu!:lol:

Cześć Daria!
Babcia mi wstawiła, zebym też miała.
JA już w Sarnowie byłam dwa razy, teraz kolej Babci.:evil_lol:

Babcia pewnie kiedyś przyjedzie, ale jak będzie miała urlop ;)

Posted

Cześć Ewo:)
Fantastyczne focie...historyjka o dużych dzieciach mnie rozbawiła niesamowicie:p widać że sie bardzo polubili :)
A mi tu troszke brak Kilerka przydała by sie jakaś fotka małego ;)
Pozdrawiamy

Posted

Ewa ja jestem zakochana na zabój w Albercie :loveu::loveu::loveu: i nie mam plam po glutach :evil_lol: boski jest - taki wielki niedźwiedź :loveu::loveu::loveu: :mdleje: Chciałam w sobotę pokazać go mojemu J, ale kurna jak skończyliśmy sprzątać i gruntować podłogi w domu to zaprosili się Jarka znajomi no i nie wypadało mi wybyć :shake::placz: ani powiedzieć, że mam inne plany, bo ciągle sie spotykamy z moimi znajomymi więc jak była okazja, żeby z jego no to musiałam ehhhh a naopowiadałam mu o Albercie, że chyba nie do końca mi wierzył :lol: oczy robiły mu się coraz większe :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak tak się burza to wstawiaj wodne z Bahiyą, a ja z 3 maja powstawiam i te lądowe ;)

Babcia pewnie kiedyś przyjedzie, ale jak będzie miała urlop ;)

Ok, Babuniu!
Urlop masz podobno na przełomie lipca i sierpnia i Rafał Cię dowiezie :diabloti:

Kasia_zg napisał(a):
Cześć Ewo:)
Fantastyczne focie...historyjka o dużych dzieciach mnie rozbawiła niesamowicie:p widać że sie bardzo polubili :)
A mi tu troszke brak Kilerka przydała by sie jakaś fotka małego ;)
Pozdrawiamy

Witaj Kasiu! Małego muszę ufocić, Postaram się dziś.

malawaszka napisał(a):
Ewa ja jestem zakochana na zabój w Albercie :loveu::loveu::loveu: i nie mam plam po glutach :evil_lol: boski jest - taki wielki niedźwiedź :loveu::loveu::loveu: :mdleje: Chciałam w sobotę pokazać go mojemu J, ale kurna jak skończyliśmy sprzątać i gruntować podłogi w domu to zaprosili się Jarka znajomi no i nie wypadało mi wybyć :shake::placz: ani powiedzieć, że mam inne plany, bo ciągle sie spotykamy z moimi znajomymi więc jak była okazja, żeby z jego no to musiałam ehhhh a naopowiadałam mu o Albercie, że chyba nie do końca mi wierzył :lol: oczy robiły mu się coraz większe :crazyeye: :evil_lol:

Moniko, proszę nie straszyć lubego moim psem, bo następnym razem już go w ogóle nie wyciągniesz...:evil_lol:
Albi też Cię pokochał, w końcu dałaś mu się wycałować:evil_lol: a on to bardzo docenia.
Zawsze możesz nas odwiedzić, jak się stęsknisz za ślimtaniem...:lol: