AlKil Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Korenia napisał(a):Ja u Was bywam praktycznie codziennie, ale oglądam fotki, patrze co piszecie ;) Jakoś tak nie pisze ;) Zajrzę też co u Ciebie nowego słychac, ale na pewno nie w ten weekend...:placz: Pegaza napisał(a):Halo Ewa :pdo Ciebie milo się wpada na Twoje opowiastki:lol: fotki prowizorki -fajnie się ogląda jak powstaje cos czekam na efekt koncowy.. Kiler chce byc modny:evil_lol: dlatego zmiana kolorku i wykopki Pysia by się tam odnalazla.. ona uwielbia te dziury:evil_lol: Widzisz Daria, a ja na to nie wpadłem- zawołać Pysię ze Zmoroszelmami i wykop pod fundament byłby gotowy...:evil_lol: Medorowa napisał(a):Gratki dla Ciebie i Ballady:multi::Cool!: Dzieki, dzięki!!! Quote
Korenia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 U nas prawie nic nowego nie ma ;) Jakieś foty tylko, tak to postaremu ;) Oprócz tego, że Amy była u fryzjera ;) Quote
AlKil Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 dzisiaj... Tz i jego pracownik firmowy... Pan Koparkowy walczył dalej elektrownia założyła nam licznik, więc lecimy z prądem...:evil_lol: chłopaki myślą też o ogrodzeniu Quote
AlKil Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Pan HaDeEsowy przywiózł gazobeton, który przeleżał całą zimę... Jak to teraz wtarabanić na górę??? pchaaamy... w koncu to wysokościowcy Quote
AlKil Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Korenia napisał(a):U nas prawie nic nowego nie ma ;) Jakieś foty tylko, tak to postaremu ;) Oprócz tego, że Amy była u fryzjera ;) Obadamy to sami po niedzieli... dalej foty ten pracownik nie był uprzejmy praca wre Quote
malawaszka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 AlKil napisał(a): Widzisz Daria, a ja na to nie wpadłem :hmmmm: aaaale jak to???? :niewiem: :evil_lol: a prace wysokościowe robią wrażenie :razz: i ogrodzenia zazdraszczam jak diabli :oops: Quote
AlKil Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 malawaszka napisał(a)::hmmmm: aaaale jak to???? :niewiem: :evil_lol: wiedziałam, że ktoś się czepi, ale nie chciało mi się poprawiać...:eviltong: a prace wysokościowe robią wrażenie :razz: i ogrodzenia zazdraszczam jak diabli :oops: Tych paru nędznych patyków zazdraszczasz????:-o szczęśliwy syn Tz z innej perspektywy na koniec dnia, belki zostały zainstalowane. Jutro dalej "pracujemy", Tz młotkiem, ja aparatem i grillem....:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :multi::multi::multi:widziałam dziury , belki , góry ;) ....budujemy nowy dom , jeszcze jeden nowy dom ;) Quote
Sara_i_Aris Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cześć Ewa. Ja to kompletnie nie w temacie :oops: Jedyne, co mi utkwiło w pamięci to to, że Ballada znów była najlepsza w swojej szkole. Geniusz ci się tafił. Babcia Pysia musi być naprawdę dumna, ty zresztą też :loveu: Taki pies to skarb :loveu: Nawet jeśli trochę nabroi :lol: Quote
Pysia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wyoglądałam, i zaczynam byc spokojna :) Prace postępują w tempie błyskawicznym :multi: A i prace pod budowe domu widzę ruszyły :multi: A Ballada wcale nie jest rozrabiaka :) To normalny niuf w wieku roku :loveu: Sama widziałam ;) Dumna jestem jak diabli i chyba pękne :multi: Ewcia - trzymaj się :loveu: Quote
anetta Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Aaaaaaa, ale szybko to idzie, znaczy się budowa :multi: Hmmm, może zacznę pisać thrillery???? :mdrmed: Johny znowu zwiał!!!!!!!!!!! Dochodzę do wniosku, ze nauczył się odsuwać szybkę!!!!!!! :eek2::roflt: Ma tych nóżek tyle że w końcu którąś się nauczył odsuwać :roflt::roflt: Jeeeeeeejuuu, same 6! :o GRATULUJE! Kujonki :jumpie: Quote
Vectra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 AlKil napisał(a):Facet umorusany smarami to szczęśliwy facet!!!:evil_lol: Tiaa :diabloti: :diabloti: jak zgram z telefonu foty , to wstawie takiego szczęśliwego :evil_lol: Gratuluje samych szóstek :multi: :loveu: :multi: no nie mogło być inaczej , w końcu to pies dogomaniacki :cool3: :loveu: :diabloti: No i pięknego tymczasu tez gratuluje :loveu: :loveu: I powiem ci że mahoniowy jork , fajnie się prezentuje , pomyśl o nowej rasie :diabloti: Quote
AlKil Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']:multi:widziałam dziury , belki , góry ....budujemy nowy dom , jeszcze jeden nowy dom ;) Witaj Alu!:lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Ewa. Ja to kompletnie nie w temacie :oops: Jedyne, co mi utkwiło w pamięci to to, że Ballada znów była najlepsza w swojej szkole. Geniusz ci się tafił. Babcia Pysia musi być naprawdę dumna, ty zresztą też Taki pies to skarb Nawet jeśli trochę nabroi :lol: Witaj Sara! Jestem bardzo dumna, tylko muszę pilnować, żeby nauka nie poszła w las....:evil_lol: [quote name='Medorowa']Ale Wam szybko robota idzie:multi: Witajcie Medorki! [quote name='Pysia']Wyoglądałam, i zaczynam byc spokojna Prace postępują w tempie błyskawicznym A i prace pod budowe domu widzę ruszyły A Ballada wcale nie jest rozrabiaka To normalny niuf w wieku roku :loveu: Sama widziałam Dumna jestem jak diabli i chyba pękne Ewcia - trzymaj się :loveu: Witaj Babcia! Podobno w przyszłym tygodniu rusza budowa DS...;) Jak zobaczę, to uwierzę.... Pysia, lepiej nie pękaj, bo ciężko będzie zbierać Twoje resztki....:evil_lol: [quote name='malawaszka']Pysia nie pękaj :eviltong: Właśnie, słuchaj się Waszki! [quote name='anetta']Aaaaaaa, ale szybko to idzie, znaczy się budowa :multi: :eek2: Ma tych nóżek tyle że w końcu którąś się nauczył odsuwać :roflt: Jeeeeeeejuuu, same 6! :o GRATULUJE! Kujonki :jumpie: Johny pozostał w Jeleńskiej....:-( Nie znalazł się.... Chyba, że na serio wyruszył do Dealerkowej... Zawsze jeszcze możemy dostać telefon od nowych właścicieli, że się pojawił....:diabloti: [quote name='Vectra']Tiaa :diabloti: jak zgram z telefonu foty , to wstawie takiego szczęśliwego Gratuluje samych szóstek :multi: no nie mogło być inaczej , w końcu to pies dogomaniacki :loveu: :diabloti: No i pięknego tymczasu tez gratuluje :loveu: I powiem ci że mahoniowy jork , fajnie się prezentuje , pomyśl o nowej rasie :diabloti: Oj Ciotuniu Vectruniu! Znowu mnie podpuszczasz do namieszania w yorkowym świecie. :evil_lol: Może faktycznie poczekam, aż Killuś maźnie się mocniej i ogłoszę powstanie nowej hodowli yorka mahoniowego....:diabloti: Mieszkam w nowym tymczasie.:multi: Wokół mnie chaos. Worki, kartony, siatki, pakunki, tobołki..... Nie wiem gdzie co mam. A i tak jestem z siebie dumna, bo znalazłam dla siebie majtki, skarpetki dla Tz-a, a dla Juniora to i to.:B-fly:na pytanie Małego, gdzie jest łyżka do butów kazałam im spadać... NIE WIEM JAK TO UPORZĄDKUJĘ........ Psy moczą tyłki w stawie, Killer lata i szuka kretów. Zresztą najbardzie teraz trzeba pilnować Killera, bo w okolicy mieszka para myszołowów....:evil_lol: emoty ciach! Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To ja jeszcze poproszę fote z efektem końcowym budowy tymczasu :p Fajnie musicie wygladać Ty w majtaskach a TZ w skarpetkach :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Medorowa']Johny sie odnalazł:errrr::errrr: Nie, nie odnalazł się....:evil_lol: [quote name='Alicja']To ja jeszcze poproszę fote z efektem końcowym budowy tymczasu :p Fajnie musicie wygladać Ty w majtaskach a TZ w skarpetkach :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Efekt końcowy trochę później, teraz zaległości sprzed dwóch dni.... mam już drzwi, mogę wejść... montaż nowego grilla jedni przyjeżdżają oglądać inni pomagać tu będziesz miała okno... Quote
AlKil Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Damy za pustakami na lewo, dżentelmeni na prawo.... Julka z psami jesteś piękny.. ty też... pracusie Quote
Vectra Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Współczuje nowym właścicielom Johnego :evilbat: pewno z buta oberwie :diabloti: Quote
AlKil Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 mam już okna i sciany... no może jeszcze trochę ich brakuje... będzie guz na czole... do cholery, tu uważaj na choinki, tam na rzodkiewkę, tu na poziomki, a kto uważa na moją głowę???!!! a jak będziecie się dalej śmiać, to przygrzmocę wam tym klockiem... ja znajdę drugi aparat, to dam Wam dalszy ciąg....:evil_lol: Quote
AlKil Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Vectra napisał(a):Współczuje nowym właścicielom Johnego :evilbat: pewno z buta oberwie :diabloti: to chyba Johnemu trzeba współczuć....:p Quote
Pegaza Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hej Ewa:p taa Johny moze kiedys przylezie do Was.. jestem pod wrazeniem Waszego nowego domku Ty masz Tz mądrego i pracowitego:p to w sumie ile te Wasze m bedzie miało pokoikow? a pieski to chyba jak w raju się czują, nawet na uwiezi nie chodzą,wolna przestrzen.. Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Biedny Johny, tak jakoś mi się go szkoda zrobiło:roll::oops::oops:;) Quote
anetta Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nieznalazł się? a to peszek. Jak będziesz mieć tel. od tamtych to będziesz wiedzieć że się odnalazł :evil_lol::evil_lol: A tak sero to współczuje właścicielom :roll: :errrr: Quote
Recommended Posts