Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bolą mnie nogi ....ale leze dalej ;) zrobiłam se ino kaff ku pokrzepieniu ciala mego :cool1: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']piekne...cudne..wspaniale....:loveu: Miło mi że ma modecza praca przy wstawianiu foto ma sens... [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bolą mnie nogi ....ale leze dalej ;) zrobiłam se ino kaff ku pokrzepieniu ciala mego :cool1: Kurka, też bym se zrobiła kawkę, ale nie mogę się odewać od kompa...:evil_lol: Muszę się uporać z Hatshepsut, Karnak zostawię na jutro. A w Egipcie obleciałam to w jeden dzień na nóżkach...:evil_lol: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Czekam na ciąg dalszy :Cool!: Pomóż obrobić zdjęcia....wstawic na serwerek i opisać...:cool3: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super :multi::multi::multi: A Ty mi tu wyjeżdżasz że chciałabyś po błocie ;) Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Świątynia w całej okazałości... Następca Hatshepsut nie przepadał za nią. Usunął jej podobizny ze wszystkich miejsc... Anubis ulubieniec mojego synka Tz-a zachwycił sposób zabezpieczenia lampy... Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0255.jpg Buahahaha :evil_lol:Wydaje mi sie ze moj TZ i Twoj znalexliby wspolny jezyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Pysiu bo błoto jest cudowne... Zwłaszcza listopadowe, przy mrozie, gdy trzeba wsadzić w nie rękę po linę od wyciągarki... Znasz to uczucie??? Widać jak jestem zachwycona i uduchowiona.. cudowny chłód kolumny... jestem tu! a teraz przykład egipskiego myslenia. Te dziuki są Wam już znane. Bogaci zabierali ze sobą do gobu bogactwa. proste, nie? Trzeba je splądrować. A żeby nie męczyć się idąc daleko do pracy, budowali domki bliziutko, bliziutko... Kolosy Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Pysiaczku, to teraz jest pytanie, poznać ich ze sobą, czy lepiej nie....:evil_lol: buziulka kolosa nóżki tu też przylazłam Potem popłynęliśmy na obiadek artystyczny wystrój łodzi Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Zdesperowany sprzedawca za "łan dolar" robimy se foto nawzajem Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):Pomóż obrobić zdjęcia....wstawic na serwerek i opisać...:cool3: Po co, świetnie sobie radzisz:loveu::loveu: Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 konik sztaplarka typowa taksóweczka dorożki a to nazwaliśmy boiskiem szkolnym. Ciężarówki wywalały gruz, a dzieci w tym w szale szperały. uff na razie koniec, bo muszę się zabrać za robotę. cdn... Quote
AlKil Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Po co, świetnie sobie radzisz:loveu::loveu: Hahaha...:cool1: Po co ja pstrykałam tyle zdjęć?:niewiem: na samej wycieczce do Luksoru trzepnęłam prawie 500. Także możecie docenić że jestem dla Was litościwa i je przebieram...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 kawał świata z Wami zwiedziłam :p starczy mi już - i nie musze tam jechać do Egyptu ;) ale fotek więcej daj daj daj nie odmawiaj :evil_lol: Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 malawaszka napisał(a):kawał świata z Wami zwiedziłam :p starczy mi już - i nie musze tam jechać do Egyptu ;) ale fotek więcej daj daj daj nie odmawiaj :evil_lol: wlasnie..daj daj daj..nie odmawiaj daj...to co masz najlepszegoooooooo:roll: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 AlKil napisał(a):Hahaha...:cool1: Po co ja pstrykałam tyle zdjęć?:niewiem: na samej wycieczce do Luksoru trzepnęłam prawie 500. Także możecie docenić że jestem dla Was litościwa i je przebieram...:evil_lol: Litościwa Ty nasza:modla::modla::modla: doceniamy... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aaaale sobie popodróżowałam po Egipcie :loveu: I zazdoroszczę okrutnie wycieczki... Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czy poznac naszych TZtów? Myślę że tak ;) Nareszcie obaj uwazaliby że w tym " psim świecie " są i normalne osoby :diabloti: Piękne fotki :multi: Mnie aż zachciało się do Egiptu jechać :crazyeye: I zaczęłam kombinować jakby tak w przyszłą jesień....:cool3: Ale :shake: Nie wytrzymałabym z TZtem nawet 7 dni jak on nie miałby auta pod ręką :cool1: Poprostu zastrzeliłabym go w akcie rozpaczy:evil_lol: Chyba ze pojechałabym sama.... O ! To jest myśl :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :multi::multi::multi:byłam ...widzialam ....Fotki ;) Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='malawaszka']kawał świata z Wami zwiedziłam :p starczy mi już - i nie musze tam jechać do Egyptu ;) ale fotek więcej daj daj daj nie odmawiaj :evil_lol: Moniko, każdy musi sprawdzić to swoim własnym okiem, może ujrzysz coś zupełnie innego???;) [quote name='agbar']wlasnie..daj daj daj..nie odmawiaj daj...to co masz najlepszegoooooooo:roll: hohoho, najlepszego???:oops::evil_lol: [quote name='Medorowa']Litościwa Ty nasza:modla::modla::modla: doceniamy... :evil_lol: proszę bardzo....:B-fly: [quote name='madziasto4']Aaaale sobie popodróżowałam po Egipcie :loveu: I zazdoroszczę okrutnie wycieczki... Witaj Madziu!!! [quote name='Pysia']Czy poznac naszych TZtów? Myślę że tak ;) Nareszcie obaj uwazaliby że w tym " psim świecie " są i normalne osoby :diabloti: Piękne fotki :multi: Mnie aż zachciało się do Egiptu jechać :crazyeye: I zaczęłam kombinować jakby tak w przyszłą jesień....:cool3: Ale :shake: Nie wytrzymałabym z TZtem nawet 7 dni jak on nie miałby auta pod ręką :cool1: Poprostu zastrzeliłabym go w akcie rozpaczy:evil_lol: Chyba ze pojechałabym sama.... O ! To jest myśl :diabloti: Oj Edytko, kup mu na podróż jakiegoś matchboxa, to i mwilk będzie syty i owca cała...:cool3: [quote name='a_ga.isk']Uaaa zazdroszczę wycieczki ^^ dzień doberek !!!!:lol: [quote name='anetta']Prosze o więcej :p zaraz.... [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:byłam ...widzialam ....Fotki ;) Witaj Alu! Zaraz się biorę do pracy... Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Przed nami Karnak, największa świątynia leżąca na 47 hektarach, oblecieliśmy pewnie ze 3-4... nawet tu Tz -ik ma kontakt służbowy... wejście Ruszamy w ten tłum za przewodnikiem i co budzi nasze największe zainteresowanie w tak historycznym miejscu??? Quote
Recommended Posts