AlKil Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mamy szprytne ;) i przewidujace dziecka :grins: witanko :multi: Przewidujące.... do dziś jej nie ma. Podobno pomaga babci przystrajać światecznie dom.... Witaj Alu! Medorowa napisał(a):DzieńDoberek:grins::grins: Doberek! bigos napisał(a):Ale piekne focisze:loveu::loveu::loveu: Ja tez chcę:loveu::loveu::loveu: Ale szkoda mi tych psiaków. Nikt sie nie interesuje tam ich losem? Wiesz moze ? Witaj Bigosowa. trochę się interesują. Stały tan jakieś miseczki i tyle. jak dadzą sobie radę, to urosną, jak nie, to trudno. jedynego psa jakiego tam zobaczyłam zadbanego, bez blizn, nie wychudzonego... to był to pies turystki.... Alicja napisał(a):http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0453.jpg a tu się ubawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawsze mam dużo na głowie... Magda_Miki napisał(a):Jaaaaaaacie...... ale tu fot!:crazyeye: Trzeba to wszystko nadrobić! Pędzę wstecz Pędź kochana, pędź... Pysia napisał(a):Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś????:p Jeeeeesteeeem! Żegnałam długo koleżankę, siostrę Madzi od Paryska, która przyjechała z USA. Przyjechała, bo ojciec był ciężko chory i to na jego pogrzeb trafilismy krótko po powrocie z Egiptu. Sylwia wyszła za mąż za Amerykańca, a ponieważ teraz zaczną sie procedury związane z prawem stałego pobytu, przez półtora roku tu nie przyjedzie.... No, ja mogę się tam wybrać, nie widziałam jeszcze Miami....;) agbar napisał(a):haloooo? jest tu kto? myslalam ze bede dwie godziny nadrabiac a tu pusto , glucho i cicho jak w grobowcu:cool1: Zaraz zrobię trochę huku... Alicja napisał(a)::hand: ....cze Effuś Cze Alu! malawaszka napisał(a):ale długo jej to sprzątanie zajmuje :evil_lol: A wiesz jaki miałam bałagan??? Cześć Moniko! Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :multi::multi:no nareszcie jesteś :loveu: Quote
agbar Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dzien dobry ...czekam na tego huka:evil_lol: Quote
AlKil Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Cześć Wszystkim! NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ DO INTERNETU!!!!!! Orange nawala, wczoraj nawet jeździłam z laptopem po mieście i duuuu...a. wpadłam na chwilę do koleżanki. więc parę słów. Psy żyją. Ballada taka sama wariatka jak była. W styczniu idziemy na szkolenie, bo chcę zachować jakąkolwiek odzież w całości. Mam nadzieję, że złośliwie nie dostanie cieczki. Dalej jest nienażarta. Dalej skacze, z tym, że coraz wyżej.:placz: Killer ostatnio skoczył mi na twarz z oparcia kanapy i porysował fejs pod okiem. Albi ostatnio w ucieczce przed Balladą, która złapawszy jego ogon w zęby omijała drzewo z drugiej strony niż on sam, wskoczył do otwartego bagażnika Patrola i nie wychodził z niego przez godzinę. Ciężka dupa nie dała rady tam wskoczyć. To na razie tyle. Pa pa! :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Buhahahahahaha, czyli nic sięnie zmieniło, dalej wesoło:grin::grin: Quote
Pysia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 AlKil napisał(a):Cześć Wszystkim! NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ DO INTERNETU!!!!!! Orange nawala, wczoraj nawet jeździłam z laptopem po mieście i duuuu...a. wpadłam na chwilę do koleżanki. więc parę słów. Psy żyją. Ballada taka sama wariatka jak była. W styczniu idziemy na szkolenie, bo chcę zachować jakąkolwiek odzież w całości. Mam nadzieję, że złośliwie nie dostanie cieczki. Dalej jest nienażarta. Dalej skacze, z tym, że coraz wyżej.:placz: Killer ostatnio skoczył mi na twarz z oparcia kanapy i porysował fejs pod okiem. Albi ostatnio w ucieczce przed Balladą, która złapawszy jego ogon w zęby omijała drzewo z drugiej strony niż on sam, wskoczył do otwartego bagażnika Patrola i nie wychodził z niego przez godzinę. Ciężka dupa nie dała rady tam wskoczyć. To na razie tyle. Pa pa! :loveu::loveu::loveu: Buahahahahaha Ballada rulez :evil_lol::loveu::multi: Witaj Ewcia wśród nas :loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='AlKil']Cześć Wszystkim! NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ DO INTERNETU!!!!!! Orange nawala, wczoraj nawet jeździłam z laptopem po mieście i duuuu...a. wpadłam na chwilę do koleżanki. więc parę słów. Psy żyją. Ballada taka sama wariatka jak była. W styczniu idziemy na szkolenie, bo chcę zachować jakąkolwiek odzież w całości. Mam nadzieję, że złośliwie nie dostanie cieczki. Dalej jest nienażarta. Dalej skacze, z tym, że coraz wyżej.:placz: Killer ostatnio skoczył mi na twarz z oparcia kanapy i porysował fejs pod okiem. Albi ostatnio w ucieczce przed Balladą, która złapawszy jego ogon w zęby omijała drzewo z drugiej strony niż on sam, wskoczył do otwartego bagażnika Patrola i nie wychodził z niego przez godzinę. Ciężka dupa nie dała rady tam wskoczyć. To na razie tyle. Pa pa! :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PADŁAM [/FONT] [FONT=Arial]wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/FONT] Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia dla Was od ...babci Pysi :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Pegaza Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witam:p wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiej zabawy w Sylwestra Quote
Paula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 I my z życzonkami :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Georgia]Niechaj swieta te wspaniale beda cale niechaj gwiazdka z nieba leci niech mikolaj tuli dzieci bialy puch niech z nieba spada piesek niechaj w nocy gada gdy choinka pachniec bedzie niechaj radosc bedzie wszedzie!![/FONT] Quote
AlKil Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Kochani!!!! Dalej nici z internetu, po świętach idę do Orange z dymem. Składam Wam moc najserdeczniejszych życzeń, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia!!!! Wszystkim Psom życzę ogromnych i smacznych kości pod choinką!!!! Bardzo mi przykro, że nie mogę osobiście polatać po Waszych galeriach...:-(:-( Wszystkim EWOM życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrówka!!! W tajemnicy powiem Wam, że od Tz-a dostałam dziś na imieniny...... Cannona Eosa 40- tkę....:loveu: Boszszszeeee, jak sie tym robi zdjęcia????? Całuję Was wszystkich z całych sił i lecę siadać do wigilijnego stołu u moich rodziców.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='AlKil']Kochani!!!! Dalej nici z internetu, po świętach idę do Orange z dymem. Składam Wam moc najserdeczniejszych życzeń, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia!!!! Wszystkim Psom życzę ogromnych i smacznych kości pod choinką!!!! Bardzo mi przykro, że nie mogę osobiście polatać po Waszych galeriach...:-(:-( Wszystkim EWOM życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrówka!!! W tajemnicy powiem Wam, że od Tz-a dostałam dziś na imieniny...... Cannona Eosa 40- tkę....:loveu: Boszszszeeee, jak sie tym robi zdjęcia????? Całuję Was wszystkich z całych sił i lecę siadać do wigilijnego stołu u moich rodziców.... :loveu::loveu::loveu: Ewcia :multi::multi::multi:Hura :multi: Witaj w gronie canonerów :loveu::multi: A jak się tym robi fotki? :cool3: Najpierw stwierdzisz że jest zepsuty na bank. Potem stwierdzisz że kupno jego było pomyłką. A potem dopiero docenisz jego zalety :loveu: Jak dałaś canonkowi na imie? ;) Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tylko po co Ci aparat jak nie masz netu - jak będziesz się nam chwalić fotami???? :evil_lol: Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Pysia napisał(a):Ewcia :multi::multi::multi:Hura :multi: Witaj w gronie canonerów :loveu::multi: A jak się tym robi fotki? :cool3: Najpierw stwierdzisz że jest zepsuty na bank. Potem stwierdzisz że kupno jego było pomyłką. A potem dopiero docenisz jego zalety :loveu: Jak dałaś canonkowi na imie? ;) Eryk, tak ma na imię....:loveu: malawaszka napisał(a):tylko po co Ci aparat jak nie masz netu - jak będziesz się nam chwalić fotami???? :evil_lol: Witaj Monisiu! mam już necik!!!:eviltong: I będę was męczyła moimi wypocinami... A z netem było tak...najpierw myślałam, że mi zwolnili, bo odebrałam ze stanów parę zdjęć na skype, a mam ograniczenia. Potem stwierdziłam, że coś to nie tak. Pofatygowałam się do Orange i pani mi powiedziała, że mogą tylko zwolnić, a nie zablokować. Zreinstalowałam program. Dalej nici. przespałam się, Wstałam i miałam genialną myśl, żeby wyjąć toto ustrojstwo. I wtedy zauważyłam.....:crazyeye: brak takiego dynksika... Odpadł.:-( Pojechałam do Orange.... masakra... trzeba dać do naprawy, nie wiadomo ile to będzie kosztowało. Ile potrwa??? nie wiadomo....nowa karta 1500 zł Udałam się do salonu Plusa i nabyłam ich internet. Ot cała historia.... Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 A teraz parę fotek... zaraza czyje oczy większe.... Głodomór zje swój ogon zaraza z kosteczką taki domek wybudowałam sobie na święta... Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 tz-cik nabył sobie zabaweczkę... mój biedny taras... tędy przeszła Ballada... tu tylko zahaczyła zębem.... mam nowego Killerka...:diabloti: a to jest moje pierwsze zdjęcie zrobionem Erykiem na manualu. Zwróćcie uwagę na tą kolorystykę, głębię ostrości,mistrzowski plan... Quote
anetta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0283.jpg :mdleje: :siara: Gratuluje Eryka! :multi: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 hahaha pierwsze zdjęcie bomba!!!!! :klacz: :evil_lol: Balladowe spustoszenie :mdleje: na łańcuch gada! :evil_lol::diabloti: a jak Ci net plusowy hula na zadupiu???? bo mojemu ojcu kaszniasto strasznie :shake: Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='anetta']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0283.jpg :mdleje: :siara: Gratuluje Eryka! :multi: Witaj Anetko! dziekuję pięknie... [quote name='malawaszka']hahaha pierwsze zdjęcie bomba!!!!! :klacz: :evil_lol: Balladowe spustoszenie :mdleje: na łańcuch gada! :evil_lol::diabloti: a jak Ci net plusowy hula na zadupiu???? bo mojemu ojcu kaszniasto strasznie :shake: Prawda jak ładnie dziewczynka potrafi się zająć??? Kaszana, ale tu nic nie będzie cudnie latać, bo zasięg tylko GPRS, O EDGE mogę na razie zapomnieć.... Quote
Pegaza Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 cze ewa sorki ze bez duzych liter ale caps mi sie zwiesza ladny domek a jas mi malgosia też w nim mieszkają oraz baba jaga? http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0016.jpg a jak tam prace przy waszym domku tym prawdziwym? masz cierpliwość do nich :lol: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0283.jpg Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Witaj Daria! Domek? Jaki domek? hahaha:diabloti: Nasz spacerek! kto wychodzi z kim? idą... temu się kierunki pokitwasiły... drzewko u sąsiadów zagościł szalony krecik Quote
Recommended Posts