Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mamy szprytne ;) i przewidujace dziecka :grins:

witanko :multi:

Przewidujące.... do dziś jej nie ma. Podobno pomaga babci przystrajać światecznie dom....
Witaj Alu!
Medorowa napisał(a):
DzieńDoberek:grins::grins:

Doberek!

bigos napisał(a):
Ale piekne focisze:loveu::loveu::loveu: Ja tez chcę:loveu::loveu::loveu:

Ale szkoda mi tych psiaków. Nikt sie nie interesuje tam ich losem? Wiesz moze ?

Witaj Bigosowa.
trochę się interesują. Stały tan jakieś miseczki i tyle. jak dadzą sobie radę, to urosną, jak nie, to trudno. jedynego psa jakiego tam zobaczyłam zadbanego, bez blizn, nie wychudzonego... to był to pies turystki....

Alicja napisał(a):
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0453.jpg

a tu się ubawiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zawsze mam dużo na głowie...

Magda_Miki napisał(a):
Jaaaaaaacie...... ale tu fot!:crazyeye: Trzeba to wszystko nadrobić! Pędzę wstecz

Pędź kochana, pędź...

Pysia napisał(a):
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś????:p

Jeeeeesteeeem!
Żegnałam długo koleżankę, siostrę Madzi od Paryska, która przyjechała z USA. Przyjechała, bo ojciec był ciężko chory i to na jego pogrzeb trafilismy krótko po powrocie z Egiptu. Sylwia wyszła za mąż za Amerykańca, a ponieważ teraz zaczną sie procedury związane z prawem stałego pobytu, przez półtora roku tu nie przyjedzie.... No, ja mogę się tam wybrać, nie widziałam jeszcze Miami....;)

agbar napisał(a):
haloooo? jest tu kto? myslalam ze bede dwie godziny nadrabiac a tu pusto , glucho i cicho jak w grobowcu:cool1:

Zaraz zrobię trochę huku...

Alicja napisał(a):
:hand: ....cze Effuś

Cze Alu!

malawaszka napisał(a):
ale długo jej to sprzątanie zajmuje :evil_lol:

A wiesz jaki miałam bałagan???
Cześć Moniko!

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

Cześć Wszystkim!
NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ DO INTERNETU!!!!!! Orange nawala, wczoraj nawet jeździłam z laptopem po mieście i duuuu...a.
wpadłam na chwilę do koleżanki. więc parę słów.

Psy żyją. Ballada taka sama wariatka jak była. W styczniu idziemy na szkolenie, bo chcę zachować jakąkolwiek odzież w całości. Mam nadzieję, że złośliwie nie dostanie cieczki. Dalej jest nienażarta. Dalej skacze, z tym, że coraz wyżej.:placz:
Killer ostatnio skoczył mi na twarz z oparcia kanapy i porysował fejs pod okiem.
Albi ostatnio w ucieczce przed Balladą, która złapawszy jego ogon w zęby omijała drzewo z drugiej strony niż on sam, wskoczył do otwartego bagażnika Patrola i nie wychodził z niego przez godzinę. Ciężka dupa nie dała rady tam wskoczyć.

To na razie tyle. Pa pa! :loveu::loveu::loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Cześć Wszystkim!
NIE MOGĘ SIĘ DOSTAĆ DO INTERNETU!!!!!! Orange nawala, wczoraj nawet jeździłam z laptopem po mieście i duuuu...a.

Psy żyją. Ballada taka sama wariatka jak była. W styczniu idziemy na szkolenie, bo chcę zachować jakąkolwiek odzież w całości. Mam nadzieję, że złośliwie nie dostanie cieczki. Dalej jest nienażarta. Dalej skacze, z tym, że coraz wyżej.:placz:
Killer ostatnio skoczył mi na twarz z oparcia kanapy i porysował fejs pod okiem.
Albi ostatnio w ucieczce przed Balladą, która złapawszy jego ogon w zęby omijała drzewo z drugiej strony niż on sam, wskoczył do otwartego bagażnika Patrola i nie wychodził z niego przez godzinę. Ciężka dupa nie dała rady tam wskoczyć.

Buahahahahaha Ballada rulez :evil_lol::loveu::multi:
Witaj Ewcia wśród nas :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Cześć Wszystkim!

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PADŁAM [/FONT]

[FONT=Arial]wpadłam z życzonkami
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Niechaj swieta te wspaniale beda cale niechaj gwiazdka z nieba leci niech mikolaj tuli dzieci bialy puch niech z nieba spada piesek niechaj w nocy gada gdy choinka pachniec bedzie niechaj radosc bedzie wszedzie!![/FONT]

Posted

Kochani!!!!
Dalej nici z internetu, po świętach idę do Orange z dymem.

Składam Wam moc najserdeczniejszych życzeń, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia!!!!
Wszystkim Psom życzę ogromnych i smacznych kości pod choinką!!!!

Bardzo mi przykro, że nie mogę osobiście polatać po Waszych galeriach...:-(:-(

Wszystkim EWOM życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrówka!!!

W tajemnicy powiem Wam, że od Tz-a dostałam dziś na imieniny...... Cannona Eosa 40- tkę....:loveu:

Boszszszeeee, jak sie tym robi zdjęcia?????

Całuję Was wszystkich z całych sił i lecę siadać do wigilijnego stołu u moich rodziców....

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Kochani!!!!
Dalej nici z internetu, po świętach idę do Orange z dymem.

Składam Wam moc najserdeczniejszych życzeń, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia!!!!
Wszystkim Psom życzę ogromnych i smacznych kości pod choinką!!!!

Bardzo mi przykro, że nie mogę osobiście polatać po Waszych galeriach...:-(:-(

Wszystkim EWOM życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrówka!!!

W tajemnicy powiem Wam, że od Tz-a dostałam dziś na imieniny...... Cannona Eosa 40- tkę....:loveu:

Boszszszeeee, jak sie tym robi zdjęcia?????

Całuję Was wszystkich z całych sił i lecę siadać do wigilijnego stołu u moich rodziców....

:loveu::loveu::loveu:

Ewcia :multi::multi::multi:Hura :multi: Witaj w gronie canonerów :loveu::multi: A jak się tym robi fotki? :cool3: Najpierw stwierdzisz że jest zepsuty na bank. Potem stwierdzisz że kupno jego było pomyłką. A potem dopiero docenisz jego zalety :loveu: Jak dałaś canonkowi na imie? ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ewcia :multi::multi::multi:Hura :multi: Witaj w gronie canonerów :loveu::multi: A jak się tym robi fotki? :cool3: Najpierw stwierdzisz że jest zepsuty na bank. Potem stwierdzisz że kupno jego było pomyłką. A potem dopiero docenisz jego zalety :loveu: Jak dałaś canonkowi na imie? ;)

Eryk, tak ma na imię....:loveu:

malawaszka napisał(a):
tylko po co Ci aparat jak nie masz netu - jak będziesz się nam chwalić fotami???? :evil_lol:

Witaj Monisiu! mam już necik!!!:eviltong: I będę was męczyła moimi wypocinami...

A z netem było tak...najpierw myślałam, że mi zwolnili, bo odebrałam ze stanów parę zdjęć na skype, a mam ograniczenia. Potem stwierdziłam, że coś to nie tak. Pofatygowałam się do Orange i pani mi powiedziała, że mogą tylko zwolnić, a nie zablokować. Zreinstalowałam program. Dalej nici. przespałam się, Wstałam i miałam genialną myśl, żeby wyjąć toto ustrojstwo. I wtedy zauważyłam.....:crazyeye: brak takiego dynksika... Odpadł.:-(
Pojechałam do Orange.... masakra... trzeba dać do naprawy, nie wiadomo ile to będzie kosztowało. Ile potrwa??? nie wiadomo....nowa karta 1500 zł
Udałam się do salonu Plusa i nabyłam ich internet.
Ot cała historia....

Posted

tz-cik nabył sobie zabaweczkę...

mój biedny taras... tędy przeszła Ballada...

tu tylko zahaczyła zębem....

mam nowego Killerka...:diabloti:

a to jest moje pierwsze zdjęcie zrobionem Erykiem na manualu. Zwróćcie uwagę na tą kolorystykę, głębię ostrości,mistrzowski plan...

Posted

hahaha pierwsze zdjęcie bomba!!!!! :klacz: :evil_lol:

Balladowe spustoszenie :mdleje: na łańcuch gada! :evil_lol::diabloti:

a jak Ci net plusowy hula na zadupiu???? bo mojemu ojcu kaszniasto strasznie :shake:

Posted

[quote name='anetta']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0283.jpg
:mdleje: :siara:

Gratuluje Eryka! :multi:

Witaj Anetko! dziekuję pięknie...

[quote name='malawaszka']hahaha pierwsze zdjęcie bomba!!!!! :klacz: :evil_lol:

Balladowe spustoszenie :mdleje: na łańcuch gada! :evil_lol::diabloti:

a jak Ci net plusowy hula na zadupiu???? bo mojemu ojcu kaszniasto strasznie :shake:

Prawda jak ładnie dziewczynka potrafi się zająć???
Kaszana, ale tu nic nie będzie cudnie latać, bo zasięg tylko GPRS, O EDGE mogę na razie zapomnieć....

Posted

Witaj Daria!
Domek? Jaki domek? hahaha:diabloti:

Nasz spacerek!
kto wychodzi z kim?

idą...

temu się kierunki pokitwasiły...

drzewko

u sąsiadów zagościł szalony krecik