anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Drzewko ma podobno uspakajać, nie widać tego???? Eeeeee :lol!: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Vectra']Czy już dotykałaś ? :diabloti: dotykałam. Nic mi się nie stało:diabloti: [quote name='anetta']Eeeeee :lol!: Ja się poczułam uspokojona.... Wczoraj weszłam do swojego nowego domu przez otwór wejściowy...:evil_lol: murarze zadbali o to bym wiedziała na co patrzę.... A to jest mój zakupiony klinkier na filarki. Od razu widać, że jest nowiutki, prosto ze sklepu...:lol: Pierwsza dziura to okna pokoju Michała, druga - gabinet Tz-a, trzecia - kuchnia, czwarta - wyjście na taras... A pod folią dojrzewają mi powoli pomidorki koktajlowe!!!! Kurka, normalnie ogrodnik ze mnie!!! Powiem Wam, że wczoraj chodząc po tym nowym domu dotarło do mnie, że w zasadzie ja jeszcze nie wierzę, że to jest NAPRAWDĘ MÓJ DOM.... Może mój umysł broni się przed nadmiarem szczęścia w trosce o moje zdrowie psychiczne.:hand: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Leniwa Babo ! Jako pierwsza w waszym nowo rozpoczętym dwudziestym roku wpadam życzyć Ci dalszego lenistwa. I odpowiedniego krzesełka do tego cud-sekretarzyka :loveu::loveu::loveu:. No i życzę całej reszty - tzn tego wszystkiego, czego moje poprzedniczki Ci życzyły. A tak nawiasem, to wasz garelion gromadzi w sobie teraz tyle napięcia ! Wchodzisz wczoraj - nie ma domu. Wchodzisz dzisiaj - jest dom. Wczoraj nie ma drzewa - dzisiaj - jest. Jutro wejdę - i okaże się, że macie bliźniaki - i one już mówią :p Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 HankaRupczewska napisał(a): Jutro wejdę - i okaże się, że macie bliźniaki - i one już mówią :p I przy czytaniu tego zdania Hania padła z nadmiaru szczęścia trupem :evil_lol: Jak tam moja wnusia? Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Leniwa Babo ! Jako pierwsza w waszym nowo rozpoczętym dwudziestym roku wpadam życzyć Ci dalszego lenistwa. I odpowiedniego krzesełka do tego cud-sekretarzyka :loveu::loveu::loveu:. No i życzę całej reszty - tzn tego wszystkiego, czego moje poprzedniczki Ci życzyły. A tak nawiasem, to wasz garelion gromadzi w sobie teraz tyle napięcia ! Wchodzisz wczoraj - nie ma domu. Wchodzisz dzisiaj - jest dom. Wczoraj nie ma drzewa - dzisiaj - jest. Jutro wejdę - i okaże się, że macie bliźniaki - i one już mówią :p Witaj Haniu! Dziękuję bardzo za życzenia!!!:loveu: A tak nawiasem mówiąc - to jutro nie wejdę do swojej galerii, bo może Ty jasnowidzka jaka....:crazyeye: Pysia napisał(a):I przy czytaniu tego zdania Hania padła z nadmiaru szczęścia trupem :evil_lol: Jak tam moja wnusia? Na szczęście Hania umie się reanimować...:multi: Twoja wnusia??? Zaraz sprawdzę czy nie wyschła na wiór...:eviltong: Nie, nie wyschła. Leży sobie spokojnie i śpi. (cud). Wczoraj pierwszy raz usłyszałam jak wyje... Wyła do Alberta :mad: Długo ona jeszcze tak będzie??? Bo nie wiem czy mi Killer na serce nie padnie.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a): A tak nawiasem mówiąc - to jutro nie wejdę do swojej galerii, bo może Ty jasnowidzka jaka....:crazyeye: znaczy się będziesz rodzić??? :evil_lol: Twoja wnusia??? Zaraz sprawdzę czy nie wyschła na wiór...:eviltong: buuahaha :roflt: ja chyba jeszcze nie mówiłam, że niemal nie umarłam z zazdrości jak zobaczyłam ten Twój sekretarzyk z tysiącem pięknych maleńkich szufladeczek :mdleje: aaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ewka , ale te wasze prezenty - to jakieś sugestie ? Tz , Tobie .. stary antyk Ty jemu - wierzbę płaczącą :hmmmm: :diabloti: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Vectra napisał(a):Ja chce pomidorka !!!!! :diabloti: To przyjedź i se urwij prosto z krzaczka...:lol: malawaszka napisał(a):buuahaha :roflt: ja chyba jeszcze nie mówiłam, że niemal nie umarłam z zazdrości jak zobaczyłam ten Twój sekretarzyk z tysiącem pięknych maleńkich szufladeczek :mdleje: aaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Nic nie wiem o jutrzejszym porodzie, ale córcia ma jest w odwiedzinach u narzeczonego...:smhair2: są jeszcze tajne szufladki...:loveu: Vectra napisał(a):Ewka , ale te wasze prezenty - to jakieś sugestie ? Tz , Tobie .. stary antyk Ty jemu - wierzbę płaczącą :hmmmm: :diabloti: Ty zawsze musisz rozbijać wodę na atomy????:mad: Cobyś mogła se pofolgować dodam jeszcze, że od znajomego dostaliśmy dwie figurki aniołków trzymających napisy... dla Tz- "aniołek na cierpliwość" dla mnie- "aniołek na nadzieję...." A antyki są WARTOŚCIOWE, wiesz????:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 tak tak ... wino czym starcze też lepsze :diabloti: a to już zapytac nie wolno :placz: :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Vectra napisał(a):tak tak ... wino czym starcze też lepsze :diabloti: a to już zapytac nie wolno :placz: :evil_lol: Pytaj pytaj :evil_lol: Ale podobno te baaardzo stare wina to sam kwas....:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja prosty człowiek jestem , nie lubię wina :diabloti: wole konkrety :evilbat: Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witam! To chyba mój pierwszy raz w tej galeri:evil_lol: Super masz stadko! Niufek i york- super zestawienie:cool3: Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witam sie :multi: Ochh jak pięknie domek rośnie :loveu: Czy on będzie parterowy ?? :razz: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Vectra napisał(a):Ja prosty człowiek jestem , nie lubię wina :diabloti: wole konkrety :evilbat: Wcale w to nie wątpię...:evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Witam! To chyba mój pierwszy raz w tej galeri:evil_lol: Super masz stadko! Niufek i york- super zestawienie:cool3: Witamy Cię serdecznie! Pierwszy raz jest podobno baaardzo waaażny!!!!:multi: tigrunia napisał(a):Witam sie :multi: Ochh jak pięknie domek rośnie :loveu: Czy on będzie parterowy ?? :razz: Cześć! :lol: Parterowy. takie się nam podobają, a że działka nas nie ogranicza...:multi: A jak tam u mamy? Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a): Cześć! :lol: Parterowy. takie się nam podobają, a że działka nas nie ogranicza...:multi: A jak tam u mamy? Parterowe są superrr :loveu: Mamę własnie działka ograniczaa bardzo :cool1: Jest tylko 500 m , do tego działka bliźniacza no i doopa blada. Stawia dom taki sam jak ten do którego dobudować sie musi. Właśnie pojechała na budowę bloczki zawieźć. Podobno pnie się w górę. Przyjedzie ze zdjeciami więc coś wkleję jak się uda zgrać foty Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 tigrunia napisał(a):Parterowe są superrr :loveu: Mamę własnie działka ograniczaa bardzo :cool1: Jest tylko 500 m , do tego działka bliźniacza no i doopa blada. Stawia dom taki sam jak ten do którego dobudować sie musi. Właśnie pojechała na budowę bloczki zawieźć. Podobno pnie się w górę. Przyjedzie ze zdjeciami więc coś wkleję jak się uda zgrać foty No to zajrzę potem, bo jak byłam dziś wcześniej, to resztki egiptowa znalazłam...:lol: Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pierwszy raz jest ważny, ale na szczęście mam go już za sobą, a skoro tak zapytam wrednie o fotki:multi::razz: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Faktycznie, wredność nad wredności....:diabloti: Quote
madziasto4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A ja tak sobie cichcem oglądam od dawna postępy :loveu: Ten sekretarzyk, tudzież toaletka- uroczy :loveu: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 madziasto4 napisał(a):A ja tak sobie cichcem oglądam od dawna postępy :loveu: Ten sekretarzyk, tudzież toaletka- uroczy :loveu: Co, boisz się, że Cię do roboty zagnam??? Krajobrazu tu dużo, architektury brak:diabloti: też mi się bardzo podoba, marzyłam o takim od dawna. rajcują mnie przede wszystkim te tajemne szufladki...:loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a):też mi się bardzo podoba, marzyłam o takim od dawna. rajcują mnie przede wszystkim te tajemne szufladki...:loveu: aaaa mnie też mnie też :loveu: musiałabyś zapytać mojego J jak się zachowuję na widok przeróżnych komódek z tysiącem szufladek :oops::loveu::lol: uwielbiam aaaaaa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a):Co, boisz się, że Cię do roboty zagnam??? Krajobrazu tu dużo, architektury brak:diabloti: No to już po mnie :splat: Quote
Recommended Posts