Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vectra']Czy już dotykałaś ? :diabloti:

dotykałam. Nic mi się nie stało:diabloti:

[quote name='anetta']Eeeeee :lol!:

Ja się poczułam uspokojona....

Wczoraj weszłam do swojego nowego domu przez otwór wejściowy...:evil_lol:

murarze zadbali o to bym wiedziała na co patrzę....

A to jest mój zakupiony klinkier na filarki. Od razu widać, że jest nowiutki, prosto ze sklepu...:lol:

Pierwsza dziura to okna pokoju Michała, druga - gabinet Tz-a, trzecia - kuchnia, czwarta - wyjście na taras...

A pod folią dojrzewają mi powoli pomidorki koktajlowe!!!! Kurka, normalnie ogrodnik ze mnie!!!

Powiem Wam, że wczoraj chodząc po tym nowym domu dotarło do mnie, że w zasadzie ja jeszcze nie wierzę, że to jest NAPRAWDĘ MÓJ DOM....
Może mój umysł broni się przed nadmiarem szczęścia w trosce o moje zdrowie psychiczne.:hand:

Posted

Leniwa Babo !

Jako pierwsza w waszym nowo rozpoczętym dwudziestym roku wpadam życzyć Ci dalszego lenistwa. I odpowiedniego krzesełka do tego cud-sekretarzyka :loveu::loveu::loveu:.
No i życzę całej reszty - tzn tego wszystkiego, czego moje poprzedniczki Ci życzyły.

A tak nawiasem, to wasz garelion gromadzi w sobie teraz tyle napięcia ! Wchodzisz wczoraj - nie ma domu. Wchodzisz dzisiaj - jest dom.
Wczoraj nie ma drzewa - dzisiaj - jest.
Jutro wejdę - i okaże się, że macie bliźniaki - i one już mówią :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

I przy czytaniu tego zdania Hania padła z nadmiaru szczęścia trupem :evil_lol:

Jak tam moja wnusia?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Leniwa Babo !

Jako pierwsza w waszym nowo rozpoczętym dwudziestym roku wpadam życzyć Ci dalszego lenistwa. I odpowiedniego krzesełka do tego cud-sekretarzyka :loveu::loveu::loveu:.
No i życzę całej reszty - tzn tego wszystkiego, czego moje poprzedniczki Ci życzyły.

A tak nawiasem, to wasz garelion gromadzi w sobie teraz tyle napięcia ! Wchodzisz wczoraj - nie ma domu. Wchodzisz dzisiaj - jest dom.
Wczoraj nie ma drzewa - dzisiaj - jest.

Witaj Haniu! Dziękuję bardzo za życzenia!!!:loveu:
A tak nawiasem mówiąc - to jutro nie wejdę do swojej galerii, bo może Ty jasnowidzka jaka....:crazyeye:

Pysia napisał(a):
I przy czytaniu tego zdania Hania padła z nadmiaru szczęścia trupem :evil_lol:

Jak tam moja wnusia?

Na szczęście Hania umie się reanimować...:multi:
Twoja wnusia??? Zaraz sprawdzę czy nie wyschła na wiór...:eviltong: Nie, nie wyschła. Leży sobie spokojnie i śpi. (cud). Wczoraj pierwszy raz usłyszałam jak wyje... Wyła do Alberta :mad: Długo ona jeszcze tak będzie??? Bo nie wiem czy mi Killer na serce nie padnie.:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

A tak nawiasem mówiąc - to jutro nie wejdę do swojej galerii, bo może Ty jasnowidzka jaka....:crazyeye:

znaczy się będziesz rodzić??? :evil_lol:

Twoja wnusia??? Zaraz sprawdzę czy nie wyschła na wiór...:eviltong:

buuahaha :roflt:

ja chyba jeszcze nie mówiłam, że niemal nie umarłam z zazdrości jak zobaczyłam ten Twój sekretarzyk z tysiącem pięknych maleńkich szufladeczek :mdleje: aaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja chce pomidorka !!!!! :diabloti:

To przyjedź i se urwij prosto z krzaczka...:lol:

malawaszka napisał(a):
buuahaha :roflt:

ja chyba jeszcze nie mówiłam, że niemal nie umarłam z zazdrości jak zobaczyłam ten Twój sekretarzyk z tysiącem pięknych maleńkich szufladeczek :mdleje: aaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:

Nic nie wiem o jutrzejszym porodzie, ale córcia ma jest w odwiedzinach u narzeczonego...:smhair2:
są jeszcze tajne szufladki...:loveu:

Vectra napisał(a):
Ewka , ale te wasze prezenty - to jakieś sugestie ?
Tz , Tobie .. stary antyk
Ty jemu - wierzbę płaczącą

:hmmmm:

:diabloti:

Ty zawsze musisz rozbijać wodę na atomy????:mad:
Cobyś mogła se pofolgować dodam jeszcze, że od znajomego dostaliśmy dwie figurki aniołków trzymających napisy...
dla Tz- "aniołek na cierpliwość"
dla mnie- "aniołek na nadzieję...."
A antyki są WARTOŚCIOWE, wiesz????:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
tak tak ... wino czym starcze też lepsze :diabloti:

a to już zapytac nie wolno :placz: :evil_lol:

Pytaj pytaj :evil_lol:
Ale podobno te baaardzo stare wina to sam kwas....:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja prosty człowiek jestem , nie lubię wina :diabloti:
wole konkrety :evilbat:

Wcale w to nie wątpię...:evil_lol:

Rybka_39 napisał(a):
Witam!
To chyba mój pierwszy raz w tej galeri:evil_lol:
Super masz stadko!
Niufek i york- super zestawienie:cool3:

Witamy Cię serdecznie!
Pierwszy raz jest podobno baaardzo waaażny!!!!:multi:

tigrunia napisał(a):
Witam sie :multi: Ochh jak pięknie domek rośnie :loveu:
Czy on będzie parterowy ?? :razz:

Cześć! :lol:
Parterowy. takie się nam podobają, a że działka nas nie ogranicza...:multi:
A jak tam u mamy?

Posted

AlKil napisał(a):

Cześć! :lol:
Parterowy. takie się nam podobają, a że działka nas nie ogranicza...:multi:
A jak tam u mamy?

Parterowe są superrr :loveu: Mamę własnie działka ograniczaa bardzo :cool1: Jest tylko 500 m , do tego działka bliźniacza no i doopa blada. Stawia dom taki sam jak ten do którego dobudować sie musi.
Właśnie pojechała na budowę bloczki zawieźć. Podobno pnie się w górę. Przyjedzie ze zdjeciami więc coś wkleję jak się uda zgrać foty

Posted

tigrunia napisał(a):
Parterowe są superrr :loveu: Mamę własnie działka ograniczaa bardzo :cool1: Jest tylko 500 m , do tego działka bliźniacza no i doopa blada. Stawia dom taki sam jak ten do którego dobudować sie musi.
Właśnie pojechała na budowę bloczki zawieźć. Podobno pnie się w górę. Przyjedzie ze zdjeciami więc coś wkleję jak się uda zgrać foty

No to zajrzę potem, bo jak byłam dziś wcześniej, to resztki egiptowa znalazłam...:lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ja tak sobie cichcem oglądam od dawna postępy :loveu:

Ten sekretarzyk, tudzież toaletka- uroczy :loveu:

Co, boisz się, że Cię do roboty zagnam??? Krajobrazu tu dużo, architektury brak:diabloti:

też mi się bardzo podoba, marzyłam o takim od dawna. rajcują mnie przede wszystkim te tajemne szufladki...:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
też mi się bardzo podoba, marzyłam o takim od dawna. rajcują mnie przede wszystkim te tajemne szufladki...:loveu:

aaaa mnie też mnie też :loveu: musiałabyś zapytać mojego J jak się zachowuję na widok przeróżnych komódek z tysiącem szufladek :oops::loveu::lol: uwielbiam aaaaaa :evil_lol: