Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pysia napisał(a):Ja hodowcą nie jestem.... Jakbym była tobym miała miot co roku. Ja jestem zapaleńcem ....:oops: Jak wolisz babuniu:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dzień dobry mówimy i o Kilusia oraz Albiego prosimy:loveu: Może jakies foteczki...? Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 wieki cale mnie nie bylo ale to wina dogo:) wiec sie witam bardzo bardzo serdecznie:) cos pustawo tu..hop hop? Quote
PIKA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 to był żywy inwentarz, a teraz ich pojazd wycieczkowy... wycieczkę zakończyliśmy na kebabie w Sopocie, Rozumiem, ze kebeba dostaliście za darmo? :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Witamy i lecimy na spacer:lol: Witamy, witamy!:multi: [quote name='madzia i medor']Jak wolisz babuniu:loveu::loveu: Dzień doberek! [quote name='Pegaza']Dzień dobry mówimy i o Kilusia oraz Albiego prosimy:loveu: Może jakies foteczki...? Dzień dobry! [quote name='Alicjarydzewska'];)kiedy pędzicie po małą ;) No na pewno na początku czerwca!!!!!:loveu: [quote name='dealer']wieki cale mnie nie bylo ale to wina dogo:) wiec sie witam bardzo bardzo serdecznie:) cos pustawo tu..hop hop? Pustawo, bo cierpliwości mi nie wystarczało... [quote name='PIKA']Rozumiem, ze kebeba dostaliście za darmo? :evil_lol: Niestety....:placz: A poza tym kebebik jakoś się popsuł.... Witam wszystkich... Nie wierzę własnym oczom...:crazyeye: Dogo mi śmiga jak głupie!!!! Wszystko działa, wszystko widzę!!!!:multi: Mam nadzieję, że to już tak zostanie.... Quote
małyskrzat Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 nareszcie można normalnie się przywitać:) cześć Ewcia-ta śmiejąca się niufka to Twoja Ballada? Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 AlKil napisał(a): Witam wszystkich... Nie wierzę własnym oczom...:crazyeye: Dogo mi śmiga jak głupie!!!! Wszystko działa, wszystko widzę!!!!:multi: Mam nadzieję, że to już tak zostanie.... Ja też, wszędzie dobrze, ale na starych śmieciach najlepiej;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzień dobry :) Oooo, na początku czerwca, to już blisko :) Po małą całą gromadką pojedziecie łącznie z Killusiem i Albim? :lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :multi::multi::multi:witam .....to mam nadzieję że zdążę do Pysi zobaczyć w realu waszą malutką;) Quote
Kasia_zg Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzieńdobry :) Wkońcu mozna przywitać sie z Wami bez obawy że post zniknie :) Zatem przesyłam ogomne tulaski dla moich ulubieńców:loveu: I Gorące Buziaczki dla Ciebie Ewo!! Miłego dzionka Wam życze:calus: Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='małyskrzat']nareszcie można normalnie się przywitać:) cześć Ewcia-ta śmiejąca się niufka to Twoja Ballada? Witaj! Na razie stawiamy na Balladę...:loveu::loveu::loveu: [quote name='madzia i medor']Ja też, wszędzie dobrze, ale na starych śmieciach najlepiej;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry... od razu człowiek jakoś bardziej radosny jak wszystko działa... [quote name='*Ania...Niuf*'] Witaj:loveu: skąd ja to znam:p Witaj! Albert toleruje spanie na jego ogonie, ale szlag go trafia jak mały zaczyna w nim kopać...wstaje i Killer ląduje na podłodze...:evil_lol: [quote name='evaxon']heloł :multi: :multi: :multi: Heloł!!!! [quote name='madziasto4']Dzień dobry :) Oooo, na początku czerwca, to już blisko :) Po małą całą gromadką pojedziecie łącznie z Killusiem i Albim? :lol: Nie... wybierzemy sie tam sami, jeszcze nie wiem, kto ze mną pojedzie, ale psy w domu. Nie będziemy stresować Zmorki, a poza tym Pysia by ogrodu nie poznała...:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam .....to mam nadzieję że zdążę do Pysi zobaczyć w realu waszą malutką;) To nie miej nadziei, tylko przyjedź...najlepiej wtedy gdy pojadę Zmorzastą odbierać! [quote name='Kasia_zg']Dzieńdobry :) Wkońcu mozna przywitać sie z Wami bez obawy że post zniknie :) Zatem przesyłam ogomne tulaski dla moich ulubieńców:loveu: I Gorące Buziaczki dla Ciebie Ewo!! Miłego dzionka Wam życze:calus: dziękuję Kasiu!!! Muszę Wam powiedzieć, że oficjalnie od wczoraj jestem bezdomna...:evil_lol: Dzisiaj podpisuję końcowy akt sprzedaży mieszkania i wczoraj musieliśmy się wymeldować. Zastanawiam się, czy nie skoczyć do MOPSu po konserwy...:evil_lol: Tz siedzi ciągle nad projektem i kombinuje co by tu udoskonalić...ma coraz głupsze pomysły i muszę mu ten projekt gdzieś schować. Również wczoraj podpisaliśmy umowę na konstrukcję dachową. Zostało nam jeszcze dorwać kogoś od studni, papiery już poskładane i zostało tylko czekać.... W piątek Junior leci do Niemiec i możemy zacząć się pakować... Zaraz powstawiam parę zdjęć, co prawda nie moich psów, ale jakiś czworonóg się tam znajdzie... Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 w niedzielę byliśmy na komunii. Imprezka odbyła się u mojej mamci, bo ma największy metraż. Czworonóg moich rodziców. Po uroczystości w kościele obowiązkowo rozgrywa się mecz... po prawej komunistka Maja, po lewej roznegliżowany Michał...po środku Dino. nasz mała rodzinna emigrantka Amelka trzy białe boginie mały emigrant urodzony na obczyźnie w Angli, brat Amelki - Emil na rękach mojej mamci Emil gdy już coś chwyci w dłoń, to nie wypuści. Ma córcia ma trochę mniej włosów... 7 miesięcy i 10 kg szczęścia.. co z tym zrobić? Dzieciątko uznało, że Madzia źle nosi okulary no i poprawiło... koty były mądrzejsze i się pochowały... Amelka wykorzystująca każdy promień słońca komunistka też lubi psiaki Emilkowi rączki się same wyciągały... Jako dobra ciocia pozwoliłam rwać Emilkowi kwiatuszki trzeba było jednak zatkać mu dziób, bo od razu je konsumował... No to tak spędziliśmy niedzielę... Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 witam cieplutko:) to kiedy ta nowa chalupke stawiasz??:diabloti: Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)oj ale ci się zaludniła galeryjka normalnie nie wiem po co tam tyle ludziów przylazło...:niewiem: zwierzęta się pochowały...:cool1: [quote name='dealer']witam cieplutko:) to kiedy ta nowa chalupke stawiasz??:diabloti: Jak urząd pozwoli... Papierologia zakichana musi trwać... optymistycznie - w lipcu...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam :lol: uroczy bobas:loveu: świetne zdjecie hihi mała jest pomysłowa:lol: eee mam pytanko to gdzie Wy teraz sie podziejecie? Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 AlKil napisał(a):normalnie nie wiem po co tam tyle ludziów przylazło...:niewiem: zwierzęta się pochowały...:cool1: Jak urząd pozwoli... Papierologia zakichana musi trwać... optymistycznie - w lipcu...:evil_lol: noooo....nie zazdraszczam tej papierologii.... Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Pegaza napisał(a):Witam :lol: uroczy bobas:loveu: świetne zdjecie hihi mała jest pomysłowa:lol: eee mam pytanko to gdzie Wy teraz sie podziejecie? No nie wiesz gdzie się podziwają bezdomni????:crazyeye: Na dworcu...:evil_lol: mam blisko, ze sto metrów...:evil_lol: Wybywamy na działkę letniskową, niedaleko budowy, mamy tam 3 izbową drewnianą chatkę z tarasem...:eviltong: Była już na dogo.. dealer napisał(a):noooo....nie zazdraszczam tej papierologii.... też sobie jej nie zazdraszczam...:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='AlKil'] Emigrant czaderski......a jaki fajnuni....usmiech..... koty były mądrzejsze i się pochowały...- slusznie po co sie stresowac....:diabloti: Amelka wykorzystująca każdy promień słońca- piekne.....:loveu: Jako dobra ciocia pozwoliłam rwać Emilkowi kwiatuszki- bardzo dobra ciocia:loveu: ................... quote] to bardzo milo i energicznie spedziliscie niedziele...... to spokojnego tygodnia zycze.....:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzień dobry:multi: No to mieliście imrezkę w niedzielę:cool3: bobas słodki...ciocia też że kwiotki zrywać kazała;) Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 suuuperrrrr :multi: Oliwia się zachwyciła Emilem :loveu: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wszystkie fotki są świetne:loveu::loveu::loveu: a ta podoba mi się najbardziej:cool2: [quote name='AlKil'] Amelka wykorzystująca każdy promień słońca Quote
Recommended Posts