Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Ewcia :multi: Maluchy znowu urosły :mdleje: Quote
Basia_Sz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witajce Kochani :loveu: Gorące pozdrowienia dla miśka i maskotki :evil_lol: Miłego dzionka :loveu: Quote
AlKil Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzieńdobry!! Wkońcu znalazłam chwilke by zajrzeć do moich ulubieńców, wnikliwie wszystko przeczytałam i nic innego mi nie pozostaje jak tylko pogratulować decyzji o maleńkiej niuńce dla Albercika...Hmm tylko ciekawe co na to powie Kilerek?....Apropo Kilusia to słoko wyszedl na filmiku...Oj Ewuniu jak mogłaś nie załapać że Kilerkowi spodobał sie ten ptaszek ;) Hmm a że tutaj jej sie dało wkomponować jesczze psa to znaczy że bałagan jesczze pod kontrolą ;) Hihi rewelacja...z Kilerka jest urodzony model... Oj Ewuniu nie czepiaj sie go az tak bardzo zobacz na tej foteczce wyszedl na bardzo rezolutnego psiaczka ;) On przecież stara sie jak może :D Super foteczki...Tulaski dla kochanych chłopaków:loveu: i buziaczki dla Ciebie Ewuniu... Przyjemnego i milusiego dzionka Wam życze!! dzień dobry Kasiu!!! Bardzo dziękujemy za odwiedzinki. [quote name='Basia_Sz']Witaj Ewuniu :loveu: Śliczne fotki :evil_lol: Skąd ja znam ten twórczy nieład... :roll: A Albert ma takie kochane pyszczysko, że normalnie nic, tylko całować Taki wielki słodki miśkowaty poczciwina A Kiluś łobuziak też cudowny Miłego dzionka! :multi: Cześć Basiu! Twórczy nieład - ładnie powiedziane... [quote name='Alka']cześc Ewo! Czy u Was tez takie piekne słoneczko? Cieplutki dzionek się zapowiada ...:multi: Ewo,te nasze małe futrzaki chyba wszystkie tak mają ,jak Tuffi widzi aparat to od razu po piłeczkę i dalej pozować ...:evil_lol: widać aparacik kocha Killerka, nawet potargany wygląda cudnie ...:loveu: cześć Alu! Pooda jako taka...dużo cieplej, tylko słoneczko jakoś nie chce się pokazać... [quote name='dealer']dzien doberek:multi: witam po krotkiej nieobecnosci :) Witamy!!!! [quote name='evaxon']witanko:multi: haha za to u mnie jest inaczej:evil_lol: jak Tigra szaleje po domu i chce jej robic foty to ona stwoerdza ze idzie spac:roll: :evil_lol: Dzień dobry! Przynajmniej masz śpiące fotki...:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Doberek:hand: Doberek!!!! [quote name='Alicjarydzewska']Dobereczek .......różowych akcesoriów u nas brak;) Witaj Alu??? Modnego różu nic a nic? [quote name='Pysia']Witaj Ewcia :multi: Maluchy znowu urosły :mdleje: Cześc Edytko! Niech rosną !!!! [quote name='Basia_Sz']Witajce Kochani :loveu: Gorące pozdrowienia dla miśka i maskotki :evil_lol: Miłego dzionka :loveu: Witaj Basiu!!! Dogo strasznie muli....:angryy: Dzisiaj mamy w domu drugi dzień testów Madzi. Zaraz bidulka wychodzi uzbrojona w 5 czarnych długopisów. U Juniora w szkole jest postawówka, gimnazjum i liceum i dyrekcja nie zdołała zapanować nad bałaganem.Wczoraj nie było połowy nauczycieli i dzieci wałęsały się po świetlicy. Lekcje miały mieć do 17, była 14 i nie było komu zwolnić ich do domu. W końcu znalazł się jakiś litościwy nauczyciel, który puścił ich do domu. Dzisiaj Junior poszedł na 7 i zaraz dzwonił, że zapomnano im powiedzieć, że mieli przyjść na 8. Drobiazg!:diabloti: Zobaczymy jak będzie dalej... Przedwczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na kupno działki. Wczoraj zdałam lokal po sklepie, a wieczorem zadzwonili kupujący, że przyznano im kredyt i po długim weekendzie podpisujemy akt końcowy!!! Zaraz potem finalizujemy kupno działki i możemy ruszać z formalnościami:diabloti: Postaram się poodwiedzać galerie, chyba, że mulące dogo mnie powstrzyma!!!:mad: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :multi::multi::multi:super że wsio idzie z góreczki;) Quote
madziasto4 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Ewo :lol: Widzę, ze wszystko idzie dobrym torem :) Quote
małyskrzat Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 cześć Ewcia! to można powiedzieć że działeczkę już masz:) dzisiaj nie mam siły na mułowate dogo Quote
Pysia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ewcia mam tylko tyle sił żeby napisać: SUPER!!!! [SIZE=2]A za młodą trzymam kciuki cały czas !!!! Zobaczysz !! Będzie miała super wyniki z egzaminu :) Quote
agbar Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 witaj Ewcia:) ciesze sie ze sie uklada..:multi: a zeby ci to napisac to pol zycia stracilam przez tego dogomula:angryy: Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej Ewo! Nadrobiłam zaległości i muszę pogratulować sunieczki!! Co prawda już wcześniej wiedziałam, ale nie zdążyłam napisać:eviltong: Teraz to pewnie będą trzy opowiadanka, prawda?:lol: Ehh... ciesze się, że wszystko się układa i już niedługo będzie przeprowadzka:multi: Jak z Madzią? (szczerze mówiąc myślałam, że ma 17 lat) Quote
Korenia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 I jak egzaminy również sięzapytam ? Trudne były ? Quote
AlKil Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:super że wsio idzie z góreczki;) też się kochana cieszę!!! [quote name='madziasto4']Witaj Ewo :lol: Widzę, ze wszystko idzie dobrym torem :) Na razie idzie, oby tak dalej!!! [quote name='małyskrzat']cześć Ewcia! to można powiedzieć że działeczkę już masz:) dzisiaj nie mam siły na mułowate dogo Mam, mam! A sił do dogo też mi już brak!!!:angryy: [quote name='Pysia']Ewcia mam tylko tyle sił żeby napisać: SUPER!!!! [SIZE=2]A za młodą trzymam kciuki cały czas !!!! Zobaczysz !! Będzie miała super wyniki z egzaminu :) Wczoraj popołudnie i wieczór młoda spędziła zalewając się łzami...:placz: na teście było dużo geografii, której nie lubi... Parę rzeczy sknociła i wpadła w rozpacz. Pocieszałam jak mogłam, ale ....:-(. Polskiego nie lubi, a poszedł jej dobrze :evil_lol: Z matmy też nie ma dramatu, naliczyła przynajmniej 33 punkty pewne, ale jej pragnienia były o wiele większe... [quote name='dealer']witaj Ewcia:) ciesze sie ze sie uklada..:multi: a zeby ci to napisac to pol zycia stracilam przez tego dogomula:angryy: Witaj! Od trzech dni nie wystarcza mi czasu i cierpliwości, żeby poodwiedzać galerie :angryy: [quote name='Magda_Miki']Hej Ewo! Nadrobiłam zaległości i muszę pogratulować sunieczki!! Co prawda już wcześniej wiedziałam, ale nie zdążyłam napisać:eviltong: Teraz to pewnie będą trzy opowiadanka, prawda?:lol: Ehh... ciesze się, że wszystko się układa i już niedługo będzie przeprowadzka:multi: Jak z Madzią? (szczerze mówiąc myślałam, że ma 17 lat) Witaj! dziękuję, dziękuję. Dziecię w sierpniu skończy 16-cie. dzisiaj ma trochę lepszy humorek... [quote name='Korenia']I jak egzaminy również sięzapytam ? Trudne były ? Witaj. Egzaminy dla mnie byłyby cholernie trudne...:evil_lol:. Szczerze mówiąc nie podoba mi się to wymieszanie w jednym zadaniu matmy, fizy, chemii, bioli i cholera wie czego jeszcze...:cool1: Ale to tylko moje zdanie... Córcia wczoraj tylko płakała, rozpaczała, więc trudno było z nią rzeczowo pogadać. Mam nadzieję, że dziś wystarczy mi cierpliwości, żeby powstawiać tu zdjęcia!!!:diabloti: Spróbuję później... Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ;)powiedz Madzi że testy napewno nie poszły tak źle...przeszlam testy na własnej skórze...;) czyli jak Kuba 2 lata temu zdawał ...i po panice wyszło że wcale nie poszło tak tragicznie jak on sobie to dopisał Quote
*Ania...Niuf* Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dzień dobry kochana:loveu: czekam na zdjęcia;) Quote
AlKil Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)powiedz Madzi że testy napewno nie poszły tak źle...przeszlam testy na własnej skórze...;) czyli jak Kuba 2 lata temu zdawał ...i po panice wyszło że wcale nie poszło tak tragicznie jak on sobie to dopisał Powiem powiem. Dzisiaj już widzi w mniej czarnych barwach... [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry kochana:loveu: czekam na zdjęcia;) Rozumiem Aniu, że Tobie dogo śmiga...:angryy::angryy::angryy: Quote
madziasto4 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dobry wieczór, testy na pewno poszły wystarczająco dobrze, żeby dostać się do zaplanowanej szkoły :thumbs: I jak, przeleciałaś już zoologi w celu zakupienia wyprawki dla suni czy jeszcze macie czas? :lol: Quote
Korenia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 AlKil napisał(a): Witaj. Egzaminy dla mnie byłyby cholernie trudne...:evil_lol:. Szczerze mówiąc nie podoba mi się to wymieszanie w jednym zadaniu matmy, fizy, chemii, bioli i cholera wie czego jeszcze...:cool1: Ale to tylko moje zdanie... Córcia wczoraj tylko płakała, rozpaczała, więc trudno było z nią rzeczowo pogadać. Mam nadzieję, że dziś wystarczy mi cierpliwości, żeby powstawiać tu zdjęcia!!!:diabloti: Spróbuję później... Na pewno będzie dobrze! Ja też przez to przechodziłam :shake: Myslałam, że będzie makabrycznie... ale w koncu było jak dla mnie bardzo dobrze - z mat miałam 43, z polaka 40 ;) U nas też było wymieszanie z poplątaniem - liuczenie jakiejś beeczki, gdzie wyniki wychodziły makkabryczne i bardzo dużo osób nawet nie zaczynało... Będę musiała looknąć na te testy czy trudniejszcze ;) Quote
AlKil Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Cześć Dziewczyny! To cholerstwo dalej muli... Masakra, aż mnie stąd odrzuca... Nie mam tyle czasu, żeby siedzieć i czekać aż się coś łaskawie otworzy... Zdjęcia porobione, tylko pół życia bym musiała spędzić , żeby je wstawić.... Quote
Pegaza Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć :lol: muli muli mi zaczyna brakowac cierpliwości czas leci, a ja nawet posta nie moge napisać, chyba sobie odpuszcze chwilowo odwiedzanie blogów:-( ale pozdrawiamy słonecznie i ciepło:lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam Witam w tej powolnej dogomanii:mad: :mad: :mad: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Wiatmy:multi: Magda niech się nie przejmuje, na pewno jej poszło super:cool2::cool2: To działeczka już Wasza:p Quote
*Ania...Niuf* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 AlKil napisał(a):Rozumiem Aniu, że Tobie dogo śmiga...:angryy::angryy::angryy: Jeżeli śmiganiem można nazwać 15 minutowe czekanie aż się coś otworzy:cool1: Cześć:loveu: Quote
AlKil Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 cześć wszystkim cierpliwym!!! ja do nich nie należę...:shake: Co wlezę na dogo, to szlag mnie trafia i od razu mam dosyć wszystkiego...:angryy: nie działa mi wielokrotne cytowanie... Jak wyłączę Javę, to nie dział prawie wszystko, tylko strony sie szybko ładują... I jak tu wstawiać zdjęcia???? Życzę Wszystkim wspaniałego majowego weekendu i ozdrowienia dogomanii...:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 czesc juz nie wspomne o trudnosciach z pozostwaieniem sladu..o znikajacych postach:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ..etc....szkoda mi pradu na to:diabloti: ale hronologicznie.... tzw bałagan jak sadze był tfffuuuuurrrczy...:diabloti: a malenki czarny piesek slicznie sie tam wkomponowal.....zupełnie nie rozzumiem o co Cie biega.....:shake: po drugie Killer jest zawodowo...no trzeba mu przyznac ze słaby to on nie jest........:loveu: smiszny z ta piłka........ jak cora zdała egazminy???:loveu: pozrdawiam i mam nadzieje ze ten post sie wyswietli...... Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć:hand: Mi tam dogo zapierdziela, ale posty nam kradną:placz::placz: Quote
Recommended Posts