Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:w sam raz dla Ozzulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Killery;)

CZeść Ozzulce!
Właśnie, róż w modzie, może chociaż różowiutka piłeczka???

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Szukam dla Alberta tej różowej chusty i nie mogę znaleźć :angryy: Przecież chłopak kompleksów bez niej dostanie :placz: Słuchaj!! A może różowy krawat? :diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie wiem, czy ja dziś tu byłam, czy nie byłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm:
więć Witam:hand:

Nie byłaś... witaj...:lol:

Pysia napisał(a):
Szukam dla Alberta tej różowej chusty i nie mogę znaleźć :angryy: Przecież chłopak kompleksów bez niej dostanie :placz: Słuchaj!! A może różowy krawat? :diabloti:

Oj Pysiu, różowy krawat też będzie boski!!! Albert na pewno się ucieszy!!!:multi:

Posted

[quote name='AlKil']CZeść Ozzulce!
Właśnie, róż w modzie, może chociaż różowiutka piłeczka???:diabloti:tak bardzo lubie ....taki majtkowy róż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napewno zakupie:eviltong:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Halo, halo Ewa !
Optuję za różowym krawatem ! :multi:
Prosze wziąć mój głos pod uwagę !

Haniu ale przecież Ewa napisała ze to świetny pomysł...Już nie trzeba głosować ;) Spóźniłaś się :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:tak bardzo lubie ....taki majtkowy róż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napewno zakupie:eviltong:

Ozzulec się ucieszy!;)

[quote name='HankaRupczewska']Halo, halo Ewa !
Optuję za różowym krawatem ! :multi:
Prosze wziąć mój głos pod uwagę !

Witaj Haniu! Jasne, że biorę... Już to widzę jak idę na spacer w białej bluzeczce, Albert w różowym krawacie, Killuś w błękitnych papilotkach i niunia z różową kokardą...:loveu: Cała wieś wylegnie ze swych domów!!!:evil_lol:

[quote name='Pysia']Haniu ale przecież Ewa napisała ze to świetny pomysł...Już nie trzeba głosować ;) Spóźniłaś się :diabloti:

Hania reaguje z opóźnieniem, bo jest zajęta rzucaniem jaj...:eviltong:

[quote name='małyskrzat']no to kiedy będą fotki Alberta w gustownym krawaciku?:)

to zależy od Pysi...:lol:

[quote name='PIKA']Cześc :multi:

Cześć!!!:multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc dziewczyny.....

przyszlam sie przywitac i zyczyc milego wieczorku......
jak poszukiwania krawatu - rozowego???

Przeczesujemy rynek...

[quote name='Pysia']Na razie nie mam kiedy poszukać krawatu :shake:
Ewcia jak tam idą prace domowe? ;)

Prace domowe na razie leżą, bo Madzia ma we wtorek i środę testy...:placz:
Za to po południu lecę pakować sklep w ramach treningu!:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Ozzulec się ucieszy!;)

Witaj Haniu! Jasne, że biorę... Już to widzę jak idę na spacer w białej bluzeczce, Albert w różowym krawacie, Killuś w błękitnych papilotkach i niunia z różową kokardą...:loveu: Cała wieś wylegnie ze swych domów!!!:evil_lol:

Hania reaguje z opóźnieniem, bo jest zajęta rzucaniem jaj...:eviltong:

to zależy od Pysi...:lol:

Cześć!!!:multi:

Przeczesujemy rynek...

Prace domowe na razie leżą, bo Madzia ma we wtorek i środę testy...:placz:
Za to po południu lecę pakować sklep w ramach treningu!:diabloti:

Witaj Ewciu :)
Sklep też przenosisz?
Łobuzy pojadły i się kokoszą :diabloti: Ćwiczą mięśnie :evil_lol: I płuca :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Ewciu :)
Sklep też przenosisz?
Łobuzy pojadły i się kokoszą :diabloti: Ćwiczą mięśnie :evil_lol: I płuca :evil_lol:

Na razie zamykam. Nie bedę miała na niego czasu...tym bardziej, że Jarek w sezonie ma robotę od świtu do nocy, a ktoś musi tego wszystkiego dopilnować.
no i muszę mieć dużo czasu dla małej Zmorki.:loveu:

madzia i medor napisał(a):
Cześć Ewo:loveu::loveu:

Cześć Różowa!

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Ewcia

zdecydowanie Killusiowi o ptaszka szło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
filmik swietny :loveu:
nie masz takich wiecej?
Witaj Gosiu! Na razie filmików brak, ale da się coś zrobić... później...:diabloti:

[quote name='barbara.h']ech, fotek niet! to spadam :shake:

Cześć Basiu! ;)

Moje starsze dziecię się uczy...:evil_lol: Jutro o tej porze będę gryźć paluchy i rwać włosy z głowy. Mam nadzieję, że jej wiedza gdzieś nie wyparuje...
Gdy dziś rano weszłam do pokoju stwierdziłam, że posiada wybitny talent w robieniu bałaganu... Ale jej to wybaczyłam... do środy po południu! Potem będzie robiła błysk!
Oto widok strudzonej uczennicy przed testami...

nawet udało się jej wkomponować w to wszystko psa...

Za to Killerowi chyba nie będę robiła już zdjęć... Na dźwięk wysuwanego obiektywu zrywa się i leci po piłkę lub maskotkę i zaczyna ją szarpać. Wszystkie zdjęcia są jednakowe...:placz:

albo pcha się przed sam obiektyw i jeszcze szczeka jak odwracam aparat w innym kierunku :diabloti:

za Albert ma totalnie wywalone na aparat

Lecę do garów, jak to mi kochana koleżnka zalecała!!! :loveu:

Posted

Dzieńdobry!!
Wkońcu znalazłam chwilke by zajrzeć do moich ulubieńców, wnikliwie wszystko przeczytałam i nic innego mi nie pozostaje jak tylko pogratulować decyzji o maleńkiej niuńce dla Albercika...Hmm tylko ciekawe co na to powie Kilerek?....Apropo Kilusia to słoko wyszedl na filmiku...Oj Ewuniu jak mogłaś nie załapać że Kilerkowi spodobał sie ten ptaszek ;)
Hmm a że tutaj jej sie dało wkomponować jesczze psa to znaczy że bałagan jesczze pod kontrolą ;)

Hihi rewelacja...z Kilerka jest urodzony model...

Oj Ewuniu nie czepiaj sie go az tak bardzo zobacz na tej foteczce wyszedl na bardzo rezolutnego psiaczka ;) On przecież stara sie jak może :D

Super foteczki...Tulaski dla kochanych chłopaków:loveu: i buziaczki dla Ciebie Ewuniu...
Przyjemnego i milusiego dzionka Wam życze!!

Posted

Witaj Ewuniu :loveu: Śliczne fotki :evil_lol: Skąd ja znam ten twórczy nieład... :roll:
A Albert ma takie kochane pyszczysko, że normalnie nic, tylko całować :loveu:
Taki wielki słodki miśkowaty poczciwina :loveu::loveu::loveu:
A Kiluś łobuziak też cudowny :loveu:
Miłego dzionka! :multi:

Posted

cześc Ewo!

Czy u Was tez takie piekne słoneczko? Cieplutki dzionek się zapowiada ...:multi::multi:

Ewo,te nasze małe futrzaki chyba wszystkie tak mają ,jak Tuffi widzi aparat to od razu po piłeczkę i dalej pozować ...:evil_lol::evil_lol:

widać aparacik kocha Killerka, nawet potargany wygląda cudnie ...:loveu::loveu:

Posted

witanko:multi:

haha za to u mnie jest inaczej:evil_lol: jak Tigra szaleje po domu i chce jej robic foty to ona stwoerdza ze idzie spac:roll: :roll: :roll: :evil_lol: