Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AlKil']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój TZ jak pojechalismy do Warszawy do tatusia Killerka, to mu w tej stolicy zakupił ubranko... pikowaną czerwoną kurteczkę z czarnymi spodenkami i czerwoną bejsbolówkę...:roll: Starsza pani, która akurat strzygła swojego yorkusia powiedziała mu, że musi jeszcze kupić do kompletu kij bejsbolowy..:evil_lol: Mówię ci, Tz-owi oczy się zaświeciły... Ale nie dostał nigdzie miniaturowego kija...
Za to kupił mu jeszcze kowbojski kapelusz, żeby miał stosowny ubiór na festiwalu w Mrągowie...:evil_lol:

Och ci TZ-ci ;)
Dawajta fotencje:cool3: :cool3: :cool3:
[quote name='AlKil']

Buhaha:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój TZ jak pojechalismy do Warszawy do tatusia Killerka, to mu w tej stolicy zakupił ubranko... pikowaną czerwoną kurteczkę z czarnymi spodenkami i czerwoną bejsbolówkę...:roll: Starsza pani, która akurat strzygła swojego yorkusia powiedziała mu, że musi jeszcze kupić do kompletu kij bejsbolowy..:evil_lol: Mówię ci, Tz-owi oczy się zaświeciły... Ale nie dostał nigdzie miniaturowego kija...
Za to kupił mu jeszcze kowbojski kapelusz, żeby miał stosowny ubiór na festiwalu w Mrągowie...:evil_lol:

Och ci TZ-ci ;)

no proszę cię przestań :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
zupełnie nie mam pojęcia o co mu chodziło...:niewiem: Przecież nie widział kwiatów perwszy raz w życiu, może te mu jakoś pachniały???

Przeca widać, że chodziło mu o ptaszka :evil_lol:

Cześć Ewa :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow a tu dziś same ciekawostki;)
jakie???
[quote name='madzia i medor']Dawajta fotencje:cool3: :cool3: :cool3:

Buhaha:evil_lol:

cześć Madziu! Muszę je gdzieś odnaleźć...

[quote name='Vectra']no proszę cię przestań :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiedziałam... uderz w stół, a nożyce się odezwą...:diabloti:

[quote name='paula_z']Przeca widać, że chodziło mu o ptaszka :evil_lol:

Cześć Ewa :lol:

Aaaa, a ja nie skumałam!

Posted

AlKil napisał(a):

Och ci TZ-ci ;)

Buahahahahahahaha
Nie wspominaj mu lipiej że na zachodzi farbują psy na różne kolory :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='barbara.h']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i czapeczka jest w komplecie?

Dobranoc :bye:

Dobranoc Basiu!

[quote name='Vectra']pokaże ci coś :loveu: :loveu: :loveu: znalazłam dla Lali szeleczki :loveu: :loveu: :loveu:

http://www.allegro.pl/item186593468_szelki_na_bulla_rotwilera_amstafa_skora_100_.html
Ty się kochana nie ociągaj, tylko zamawiaj!! TYLKO 3 sztuki!:lol:

[quote name='Pysia']Buahahahahahahaha
Nie wspominaj mu lipiej że na zachodzi farbują psy na różne kolory :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, aż tak po bandzie by nie poszedł...:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
KKKurde tylko 3 sztuki i któreś będzie poszkodowane :(

Może Ci dorobią na specjalne zamówienie... spróbuj!:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Może Ci dorobią na specjalne zamówienie... spróbuj!:evil_lol:

tak też uczynię :cool1: a myślisz że może by i mi pasek dorobili do kompletu :razz:
i może jakąś gustowną torebusie :loveu: :loveu: i buciki :loveu: :loveu:

aaaa :loveu: :loveu: :loveu: wyobrażacie to sobie :cool3: taki rodzinny komplet :loveu: :loveu: :loveu:

lece pisać majla :p

Posted

Vectra napisał(a):
tak też uczynię :cool1: a myślisz że może by i mi pasek dorobili do kompletu :razz:
i może jakąś gustowną torebusie :loveu: :loveu: i buciki :loveu: :loveu:

aaaa :loveu: :loveu: :loveu: wyobrażacie to sobie :cool3: taki rodzinny komplet :loveu: :loveu: :loveu:

lece pisać majla :p

Cud, miód, malina. A ja cholera nie mam nic różowego dla swoich psiaków..:placz:

Ale mam za to niebieściuchne papiloty!!!:sweetCyb:

Posted

AlKil napisał(a):
Cud, miód, malina. A ja cholera nie mam nic różowego dla swoich psiaków..:placz:

Ale mam za to niebieściuchne papiloty!!!:sweetCyb:

Kkurde ja to chyba kupię dla małej Zmorki różowa kokarde i wywiąże jej przy odbiorze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniecznie z brokatem :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):

Och ci TZ-ci ;)

ha ha ha -ale się uśmiałam:lol:
mój jeszcze nie jest na tym etapie ale pracujemy nad tym:evil_lol:

Ewuś a jak to sie stało że Kilerek trafił do Was- nie bałaś się że Albi go niechcący uszkodzi?czy wybierając drugiego psa zastanawialiście się nad inną rasą czy od razu myśleliscie o yorku?
ja myślę o zakupie doga, z tym że trochę się obawiam o Majkę -stąd moje pytanie

Posted

[quote name='Vectra']pokaże ci coś :loveu: :loveu: :loveu: znalazłam dla Lali szeleczki :loveu: :loveu: :loveu:

http://www.allegro.pl/item186593468_szelki_na_bulla_rotwilera_amstafa_skora_100_.html

baardzo gustowne szeleczki , wydaje mi się ,że w sam raz dla Lalki:evil_lol:
Vectra, wiesz jak świetnie by kontrastowały z kolorkiem jej sierści? miodzio

Cześć Ewo!:multi:
Ewo i co różowego wykombinowałaś dla swoich psiaków ?

Posted

Cze Ewa:p po fotkach widze, że Kiler ma jakis problem z tym koszyczkiem i tu pozwole sobie napisać cos takiego: Kiler ma złe wspomnienia z koszyczkiem może ktos go za młodu nosił w tym koszyczku:eviltong: albo Kiler kocha wiosne i wie, że jak wiosna przychodzi to i suczki są chętne do igraszek:eviltong: albo Kiler kocha ptaszki i chętnie by w domciu widział żywego:eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Kkurde ja to chyba kupię dla małej Zmorki różowa kokarde i wywiąże jej przy odbiorze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniecznie z brokatem :diabloti:

Oj z brokatem byłaby cudowna...

[quote name='Yorkie']Mmm, co za spojrzenie :loveu:

Witaj Yorkie! :lol:

[quote name='małyskrzat']ha ha ha -ale się uśmiałam:lol:
mój jeszcze nie jest na tym etapie ale pracujemy nad tym:evil_lol:

Ewuś a jak to sie stało że Kilerek trafił do Was- nie bałaś się że Albi go niechcący uszkodzi?czy wybierając drugiego psa zastanawialiście się nad inną rasą czy od razu myśleliscie o yorku?
ja myślę o zakupie doga, z tym że trochę się obawiam o Majkę -stąd moje pytanie

Myśleliśmy jeszcze o niufie i ...dogu :evil_lol:. jasne, że mielismy obawy i na początku wydawało nam się to szalonym pomysłem. Mój TZ chciał mi zrobić niespodziankę, zaczepił kogoś z Yorkiem i okazało się, ze ta pani ma koleżankę w Waw-ie, która hoduje yorki i ... dogi.:lol: pogadał sobie i zaklepał chłopczyka. Na początku mielismy stracha, Albi poszedł na spacer, a po przyjściu zastał Killerka. Obwąchiwał go, lekko pukał nosem i strasznie się ślinił. Po tygodniu okazało się, że bardziej uważa na małego od nas i lek minął. Tylko u Ciebie będzie odwrotnie - mały dog, więc trzeba będzie pilnować, żeby się za bardzo nie rozszalał, ale z drugiej strony yorki są bardzo szybkie i zwinne. Myslę, że powinno być dobrze.:lol:

[quote name='Basia_Sz']Witajcie Duzi i Mali :multi: Jak humorki z rana? :cool3:

Humorki ok, tylko mogłoby się uspokoić z tym wiatrem..

[quote name='Alka']baardzo gustowne szeleczki , wydaje mi się ,że w sam raz dla Lalki:evil_lol:
Vectra, wiesz jak świetnie by kontrastowały z kolorkiem jej sierści? miodzio

Cześć Ewo!:multi:
Ewo i co różowego wykombinowałaś dla swoich psiaków ?

Witaj Alu, muszę sie rozejrzeć za wściekle różową chustką dla Albiego, mała Zmorka ma obiecaną kokardę od Edytki, a Killuś - tu mam duży wybór!!!:evil_lol:

[quote name='Pysia']Witaj Ewo :multi:
Mamy piękny dzień :loveu: Świeci słonko a ja marzę o śnie....
Jak tam Killer? Zjadł już Albiego? :diabloti::evil_lol:

Za Albiego się jeszcze nie zabrał, kombinuje jak się dostać do jego misek.:roll:
u nas też słonko, tylko zimno 9 stopni i wieje, chociaż już mniej niż wczoraj - wtedy głowy urywało...:shake:

[quote name='Pegaza']Cze Ewa:p po fotkach widze, że Kiler ma jakis problem z tym koszyczkiem i tu pozwole sobie napisać cos takiego: Kiler ma złe wspomnienia z koszyczkiem może ktos go za młodu nosił w tym koszyczku:eviltong: albo Kiler kocha wiosne i wie, że jak wiosna przychodzi to i suczki są chętne do igraszek:eviltong: albo Kiler kocha ptaszki i chętnie by w domciu widział żywego:eviltong:
ad.1. nie był noszony w koszyczku, tylko w torbie...
ad.2. Z suczkami jeszcze bliżej znajomości nie zawierał, na razie kocha swoje pluszaki...
ad.3. Żadnych żywych ptaszków w domu!!!! :diabloti:

[quote name='evaxon']dziendoberek:multi:

Witaj!!!! :lol: