Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czerwcową deklarację na Bagusia przeniosę na Żuczka. Potem przez kolejne 3 miesiące postaram się wpłacać, ale po 10 zł.
Sorry, ale na razie tylko to mogę zadeklarować.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, niech moja wpłata idzie na Żuczka, może chłopak też będzie miał szczęście jak Baguś.
On ma takie szczęście, bo jak widziałam na żywo przy przekazywaniu go kikou we Wrocławiu :evil_lol:

Posted

Dziękuję za deklaracje :)

Potrzebuję jeszcze odpowiedzi od:
megii1 - 10 zł/mies
agata51 - 20 zł/mies -
Aldrumka - 15 zł/mies -
emilia2280 - 10 zł/mies -
lisc.miety - 30 zł/mies-
andegawenka - 20 zł/mies -

DEKLARACJE CZASOWE:
amikat - 20 zł/mies (przez 6 mies) -

Posted

[quote name='AlfaLS']Może któryś z domków chętnych na Bagusia zechce Opalika? On jest bardzo, bardzo podobny do Bagusia i jest teraz w DT u Renatki;). Zajtzyjcie do niego i porównajcie http://www.dogomania.pl/threads/175266-Opalik-nie-umrze-na-metrze-kwadratowym-posadzki!-Potrzeba-DEKLARACJI!-Daj-cho%C4%87-5z%C5%82!

Zgadzam się, bardzo chłopak podobny. Ale niestety domek właściwy był tylko jeden, reszta złapała się na jego wygląd, problemy na bank by odstraszyły, rozmawiałam z tymi ludźmi - to były dwa kontakty z Gazety Wyborczej. Jak zadzwoni ktoś z ogłoszeń, gdzie piszę, że Baguś to kosmita, to zaproponuję.

Posted

[quote name='Awit']Baguś znalazł domek?

Tak jest :) Skopiuję co pisałam w poniedziałek:

Dziś na 5 min przed moim budzikiem telefon - zaspana odbieram i słyszę miły głos w słuchawce - że ja ws. psiaka z dzisiejszej Gazety Wyborczej, ws. Bagusia (już zapomniałam komu i gdzie go do ogłaszania wysyłałam, bo opublikowani z takim opóźnieniem). Młoda dziewczyna, myślę, że ok 27-29 lat, mieszka z mamą, dom z ogródkiem. Jest świadoma autyzmu chłopaka, możliwych problemów, jego wieku, przypadłości, siusiania w domu, tego, że na pewno w ciągu najbliższego czasu nie zamerda do niej ogonem ... Wie, że to nie gotowy produkt w serii "przyjaciel". Świadoma jego przejść - wychodząca z założenia, że otworzy się to super, nie, to też dobrze, bo będzie miał dom. pani miała już po drodze wiele zwierzaków, teraz ma kocura z odzysku zdaje się. Zniechęcałam jak mogłam, wysłałam piękne i te mniej piękne zdjęcia, filmiki, na których chwieje mu się dupcia - nie dała się Filmiki ma obejrzeć po pracy, z domu, ale powiedziała, żebym nie myślała, że ona traktuje go jak towar i że w razie jego ułomności z niego rezygnuje - nie - ona chce go z całym dobrodziejstwem inwentarza - twarda bestia nie ?

Na czym stanęło - na tym, że pani jest zdecydowana, mam jej adres do kontroli i co ... i trzeba Bagietkę z powrotem sprowadzać, bo żeby nie było zbyt różowo - pani jest z ... Wieliczki

Plan już jest - brat Ingrid44 jeździ Wrocław - Katowice, jeśli zgodziłby się na przewóz bagietki, to kikou dowozi go do Wrocka, a nowa pancia odbiera z Katowic.

Posted

[quote name='Poker']kiedy potrzebujecie transport od kikou do Wrocławia ?[/QUOTE]

We wtorek Kikou ma zawieźć Bagietkę w umówione miejsce na 7 rano - odbiera go brat Ingrid, a z Katowic do Wieliczki Bagietkę zawozi Szczepon.

[quote name='emilia2280']z mojej strony dajé 50zl na Zuka jednorazowo. nie przekierowujé sié ze stalymi.[/QUOTE]

Dzięki "kozia dupo" :evil_lol:

Posted

Jutro wielki dzień - powrót Bagietki w prawie rodzinne strony ! Wyjazd 5 rano od kikou.

Cioteczki, ładnie proszę o decyzję ws. przekierowania deklaracji na Żuczka, nie znam zdania:

megii1
agata51
lisc.miety
andegawenka
amikat

I MAM OGROMNĄ PROŚBĘ - aby w TYTULE PRZELEWU WPISYWAĆ NICK+ŻUCZEK

Posted

bahlsa napisał(a):
eliza... wysłalam dzisiaj jeszcze z dopiskiem: Na Bagusia (tak miałam ustawione w przelewach), zapomniałam zmienić.
Duży kłopot będzie?

Oczywiście, że nie będzie kłopotu - nie żartuj - dziękujemy !

Bagunio już pewnie w Katowicach.

Posted

Bagusiu, tak się cieszę :multi:

Jak się nie zagląda na wątek, to się mało wie. Ale za to niespodzianka tym większa! Eliza, dziękuję za PW. Uiszczę Bagusiową deklarację za maj i od czerwca przerzucę moje 20zł na Żuczka. Tylko linku nie mam - czerwony krzyżyk mi się pokazuje.

Posted

[quote name='agata51']Bagusiu, tak się cieszę :multi:

Jak się nie zagląda na wątek, to się mało wie. Ale za to niespodzianka tym większa! Eliza, dziękuję za PW. Uiszczę Bagusiową deklarację za maj i od czerwca przerzucę moje 20zł na Żuczka. Tylko linku nie mam - czerwony krzyżyk mi się pokazuje.

Dziękuję Agatko !

Żuczek nie ma wątku, jego fotki i info o nim, można znaleźć na naszym ogólnym, tam też Kasia donosi co u malca słychać. Jeśli oczywiście Cioteczki sobie życzą to założę mu wątek, łatwiej będzie prowadzić ewidencję wpłat. Skończę ogłoszonka i założę Żukowy wątek.

A oto nasz ogólny:
http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl

Posted

andegawenka napisał(a):
Eliza, jeszcze nie mogę się określić....:shake:

Oki, czekamy cierpliwie zatem na decyzję :) Myślałam tylko, że Ciotki nie widziały prośby i dlatego dziś wysłałam do Was pw.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Oki, czekamy cierpliwie zatem na decyzję :) Myślałam tylko, że Ciotki nie widziały prośby i dlatego dziś wysłałam do Was pw.

Widzimy, widzimy i serce nam pęka bo tyle tych potrzeb .....napracowałaś się okropnie i cierpliwa jesteś....:p