Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wchodzę żeby się wreszcie rozliczyć z bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/184137-Tu-jest-wszystko...ROZLICZAMY

a tutaj taka wspaniała wiadomość :multi: cieszę się, że już w domku.

Jednej wpłaty się nie doczekałam - uzbierało się 83zł 30gr, z czego połowa, a więc 41 zł 65 gr jest dla Bagusia. Czy chłopak potrzebuje pieniążków czy mam je przekazać na inny cel?
Jeśli potrzebuje - proszę nr konta, jeśli nie, proszę o wskazanie innego celu

i szczęścia chłopaku

Posted

[quote name='Magdalena']wchodzę żeby się wreszcie rozliczyć z bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/184137-Tu-jest-wszystko...ROZLICZAMY

a tutaj taka wspaniała wiadomość :multi: cieszę się, że już w domku.

Jednej wpłaty się nie doczekałam - uzbierało się 83zł 30gr, z czego połowa, a więc 41 zł 65 gr jest dla Bagusia. Czy chłopak potrzebuje pieniążków czy mam je przekazać na inny cel?
Jeśli potrzebuje - proszę nr konta, jeśli nie, proszę o wskazanie innego celu

i szczęścia chłopaku

Bagunio już nie potrzebuje, ale mamy pod opieką: Horkę (w hoteliku u Murki), Żuczka (w hoteliku u kikou), Cygusia (na DT), Pirata, Alfika i Tofisia III (w naszym boksie) i ... sunieczka od tomcug - Tina pochorowała się - mamy opłacić jej pobyt w kieleckiej klinice. Więc jak widzisz potrzeb nie brakuje :(

Zapraszam do naszego nowego psiula - Tofik szorstki III - klon Pana Toffina - cudna Szczotka do wzięcia:

http://www.dogomania.pl/threads/186361-TOFIK-szorstki-III-m%C5%82ody-PRZEPI%C4%98KNY-TERIER-mix-cudna-SZCZOTKA-do-wzi%C4%99cia-!?p=14749256#post14749256

Posted

to wybierzcie proszę, na którego psiaka kasa ma pójść i proszę o nr konta na pw. Elizko wiesz najlepiej kto najbardziej pieniążków potrzebuje więc zdaje się na Ciebie

Posted

[quote name='Magdalena']to wybierzcie proszę, na którego psiaka kasa ma pójść i proszę o nr konta na pw. Elizko wiesz najlepiej kto najbardziej pieniążków potrzebuje więc zdaje się na Ciebie

Kochana - "wszystkie psiaki nasze są" - wszystko idzie z jednego, naszego konta więc bez różnicy na którego. Może na Tinę tomcugową ?

[FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT]

[FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][FONT=Verdana]
28-300 Jędrzejów
[/FONT]
[FONT=Verdana] Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT]

Posted

Magdalena napisał(a):
poszło, proszę o potwierdznie na wątku bazarkowym jak pieniązki dotrą

O matko, dziękuję bardzo.:buzi: Niunia tak niespodziewanie nam się pochorowała. :-(

Posted

Eliza ja jak najbardziej zgadzam się na przeniesienie mojej skromnej deklaracji na innego psiaka:) Tylko, proszę przypominaj mi o przelewach bo ja zakręcona jestem:)

Posted

Dziękuję megi :)

Wczoraj dzwoniłam wieczorkiem do Bagietki. Otóż maluch śpi, je, spaceruje, śpi, je, spaceruje. Wczoraj zwiedzał kąty, wsysnął michę mięska z ryżem, początkowo niechętnie, ale odpowiednio zagadany dał się skusić. Już mama Bagusiowej panci zajmie się naszym kudłaczem, żeby doszedł do siebie i żeby tłuszczyk pojawił się na żeberkach. Wczoraj jeszcze zmęczony i zdezorientowany, ale miejmy nadzieję, że ku dobremu :)

Posted

[quote name='eliza_sk']
Żuczek nie ma wątku, jego fotki i info o nim, można znaleźć na naszym ogólnym, tam też Kasia donosi co u malca słychać. Jeśli oczywiście Cioteczki sobie życzą to założę mu wątek, łatwiej będzie prowadzić ewidencję wpłat. Skończę ogłoszonka i założę Żukowy wątek.

A oto nasz ogólny:
http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl

Jak już żuczek będzie miał watek to poproszę link na pw:)

Posted

Widzicie - zapomniałam o najważniejszym !

Serdecznie dziękuję bratu Ingrid44 za to, że zapewnił Bagietce transport na trasie Wrocław-Katowice :loveu:

Dziękuję również kikou za to, że zerwała się z naszym podróżnikiem o świcie i Szczeponowi, który zapewnił ostatni odcinek podróży :loveu:

I przesyłam poranne wieści od Bagietkowej Panci (mam nadzieje, że nie będzie miała mi za złe)- zaraz jej prześlę wątek, może Sama nam będzie donosiła co u Bagunia słychać.
"Sierściuch" był tak zmęczony, że przespał calutką noc!:) Miał chyba żal,
że go budzę 5.30, ale dał się przekonać na spacer - i słusznie,
załatwił wszystkie konieczności.

Potem podjadł i rozpoczął tradycyjną wędrówkę po domu:) Powiedziałam
mu,że wrócę za parę godzin. Mam nadzieję, że znajdzie sobie jakieś
zajęcie,ewentualnie odeśpi wszystkie stresy.