eliza_sk Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Wieczorem mam dzwonić do chłopaka pytać co i jak. Pancia zadzwoniła zaraz jak zajechał, i umówiłyśmy się na telefon wieczorkiem :) Quote
Magdalena Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 wchodzę żeby się wreszcie rozliczyć z bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/184137-Tu-jest-wszystko...ROZLICZAMY a tutaj taka wspaniała wiadomość :multi: cieszę się, że już w domku. Jednej wpłaty się nie doczekałam - uzbierało się 83zł 30gr, z czego połowa, a więc 41 zł 65 gr jest dla Bagusia. Czy chłopak potrzebuje pieniążków czy mam je przekazać na inny cel? Jeśli potrzebuje - proszę nr konta, jeśli nie, proszę o wskazanie innego celu i szczęścia chłopaku Quote
eliza_sk Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Magdalena']wchodzę żeby się wreszcie rozliczyć z bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/184137-Tu-jest-wszystko...ROZLICZAMY a tutaj taka wspaniała wiadomość :multi: cieszę się, że już w domku. Jednej wpłaty się nie doczekałam - uzbierało się 83zł 30gr, z czego połowa, a więc 41 zł 65 gr jest dla Bagusia. Czy chłopak potrzebuje pieniążków czy mam je przekazać na inny cel? Jeśli potrzebuje - proszę nr konta, jeśli nie, proszę o wskazanie innego celu i szczęścia chłopaku Bagunio już nie potrzebuje, ale mamy pod opieką: Horkę (w hoteliku u Murki), Żuczka (w hoteliku u kikou), Cygusia (na DT), Pirata, Alfika i Tofisia III (w naszym boksie) i ... sunieczka od tomcug - Tina pochorowała się - mamy opłacić jej pobyt w kieleckiej klinice. Więc jak widzisz potrzeb nie brakuje :( Zapraszam do naszego nowego psiula - Tofik szorstki III - klon Pana Toffina - cudna Szczotka do wzięcia: http://www.dogomania.pl/threads/186361-TOFIK-szorstki-III-m%C5%82ody-PRZEPI%C4%98KNY-TERIER-mix-cudna-SZCZOTKA-do-wzi%C4%99cia-!?p=14749256#post14749256 Quote
Magdalena Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 to wybierzcie proszę, na którego psiaka kasa ma pójść i proszę o nr konta na pw. Elizko wiesz najlepiej kto najbardziej pieniążków potrzebuje więc zdaje się na Ciebie Quote
eliza_sk Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Magdalena']to wybierzcie proszę, na którego psiaka kasa ma pójść i proszę o nr konta na pw. Elizko wiesz najlepiej kto najbardziej pieniążków potrzebuje więc zdaje się na Ciebie Kochana - "wszystkie psiaki nasze są" - wszystko idzie z jednego, naszego konta więc bez różnicy na którego. Może na Tinę tomcugową ? [FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT] [FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][FONT=Verdana] 28-300 Jędrzejów[/FONT] [FONT=Verdana] Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT] Quote
Magdalena Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 poszło, proszę o potwierdznie na wątku bazarkowym jak pieniązki dotrą Quote
tomcug Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Magdalena napisał(a):poszło, proszę o potwierdznie na wątku bazarkowym jak pieniązki dotrą O matko, dziękuję bardzo.:buzi: Niunia tak niespodziewanie nam się pochorowała. :-( Quote
megii1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Eliza ja jak najbardziej zgadzam się na przeniesienie mojej skromnej deklaracji na innego psiaka:) Tylko, proszę przypominaj mi o przelewach bo ja zakręcona jestem:) Quote
eliza_sk Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Dziękuję megi :) Wczoraj dzwoniłam wieczorkiem do Bagietki. Otóż maluch śpi, je, spaceruje, śpi, je, spaceruje. Wczoraj zwiedzał kąty, wsysnął michę mięska z ryżem, początkowo niechętnie, ale odpowiednio zagadany dał się skusić. Już mama Bagusiowej panci zajmie się naszym kudłaczem, żeby doszedł do siebie i żeby tłuszczyk pojawił się na żeberkach. Wczoraj jeszcze zmęczony i zdezorientowany, ale miejmy nadzieję, że ku dobremu :) Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='eliza_sk'] Żuczek nie ma wątku, jego fotki i info o nim, można znaleźć na naszym ogólnym, tam też Kasia donosi co u malca słychać. Jeśli oczywiście Cioteczki sobie życzą to założę mu wątek, łatwiej będzie prowadzić ewidencję wpłat. Skończę ogłoszonka i założę Żukowy wątek. A oto nasz ogólny: http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl Jak już żuczek będzie miał watek to poproszę link na pw:) Quote
eliza_sk Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Widzicie - zapomniałam o najważniejszym ! Serdecznie dziękuję bratu Ingrid44 za to, że zapewnił Bagietce transport na trasie Wrocław-Katowice :loveu: Dziękuję również kikou za to, że zerwała się z naszym podróżnikiem o świcie i Szczeponowi, który zapewnił ostatni odcinek podróży :loveu: I przesyłam poranne wieści od Bagietkowej Panci (mam nadzieje, że nie będzie miała mi za złe)- zaraz jej prześlę wątek, może Sama nam będzie donosiła co u Bagunia słychać. "Sierściuch" był tak zmęczony, że przespał calutką noc!:) Miał chyba żal, że go budzę 5.30, ale dał się przekonać na spacer - i słusznie, załatwił wszystkie konieczności. Potem podjadł i rozpoczął tradycyjną wędrówkę po domu:) Powiedziałam mu,że wrócę za parę godzin. Mam nadzieję, że znajdzie sobie jakieś zajęcie,ewentualnie odeśpi wszystkie stresy. Quote
eliza_sk Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Bagunio sprawił się dziś wzorowo. Wytrzymał w domku od 6.30-15 bez siuśków i kupki :) To się nazywa mieć maniery ! Niespodzianka: Quote
TERESA BORCZ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 piękny psinek i piękne wiadomości. Nieco optymizmu na następne wątki do rozpracowania. Wiele szczęścia i pani i pieskowi!!! Quote
eliza_sk Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ciotki - dobrodziejki, zapraszam do Żuczka: http://www.dogomania.pl/threads/186477-%C5%BBUCZEK-weso%C5%82y-NASTOLATEK-cudem-prze%C5%BCy%C5%82-ZIM%C4%98-teraz-u-kikou-czeka-na-DOM-!?p=14762329#post14762329 Quote
eliza_sk Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 A ja mam Bagietkową niespodziankę :) Cholercia - imageshack mi się wiesza i resztę wstawię jutro niestety, bo nie chce współpracować :( Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
eliza_sk Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Siakiś inny ten nasz Bagunio, prawda ? I HIT WIECZORU: Quote
potoczanka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zawsze podejrzewałam, że Baguś posiada mimikę pyszczka... Tylko patrzeć, a i o mięśniach przyogonkowych sobie przypomni :evil_lol: Quote
Livka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Śliczny Baguś - ostatnie zdjęcie niesamowite :crazyeye: Quote
Recommended Posts