Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewakuacja schroniska w Kędzierzyn Koźle i Krakowie - macie jakiś znajomych tam, proście o przygarnięcie na kilka dni psów i kotów: http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!
W sprawie dt psów z krakowskiego schroniska można się kontaktować: 509254933 , 698-684-638, 503 758 133. Jeśli nie masz transportu,a możesz dać awaryjne dt - dowiozą sami
http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1063

Posted

Boże, teraz te powodzie. Ludzi i zwierzęta trzeba ewakuować.
Oby zaświeciło już słoneczko na południu kraju i rzeki opadły, bo nieciekawie jest :shake:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Bagietka najprawdopodobniej za tydzień we wtorek wraca w prawie rodzinne strony :) Jedzie do Wrocławia, stamtąd do Katowic i stamtąd do Wieliczki.

Elizko, Twoje wiadomości są dobre. Ciesze się, że Baguś będzie miał swojego osobistego ludzia do miziania i kochania :loveu:
Tak bardzo się cieszę :loveu:

Posted

Kar0la napisał(a):
To się chłopakowi trafiło! Suuper. :multi::multi::multi:

Baguś pojechał do domku, to ja Elizkę uraczyłam wczoraj następnym nieszczęściem. :-(

Posted

tomcug napisał(a):
Baguś pojechał do domku, to ja Elizkę uraczyłam wczoraj następnym nieszczęściem. :-(

No właśnie czytałam o jakiś rudzielcu.:roll: Są, gdzieś foty?

Posted

Kar0la napisał(a):
No właśnie czytałam o jakiś rudzielcu.:roll: Są, gdzieś foty?

Nie wiem, ale chyba nie, on wieczorkiem pojechał, nie było jak zrobić ładnych fotek. Eliza mówi, że cały Alf. :evil_lol:

Posted

Właśnie wróciłam. Przywiozłam Alfa i Pirata na sesję na podwórko, na zielone. Zgrywam fotki, założę wątek łobuzom zaraz.

A dziś wyobraźcie sobie dzwonię do Patii ws. kontroli Bagusiowego domku i zgadało się, że Patia i p. Ania pracują razem :) Kontrola była ... ale telefoniczna - Patia zadzwoniła zniechęcić p. ANię - a ta znowu się nie dała :) !

Posted
Posted

Powiem Wam, że dziś jakiś Bagusiowy szał - rano telefon z Gazety Wyborczej, na poczcie mail z Gazety Wyborczej - Bagietka jest rozrywana :) Może uda się jakiemuś innemu biedakowi. A nowa Pancia już czeka niecierpliwie i robi zakupy dla psiaka.

Posted

[quote name='eliza_sk']Powiem Wam, że dziś jakiś Bagusiowy szał - rano telefon z Gazety Wyborczej, na poczcie mail z Gazety Wyborczej - Bagietka jest rozrywana :) Może uda się jakiemuś innemu biedakowi. A nowa Pancia już czeka niecierpliwie i robi zakupy dla psiaka.

może foty jakie będą z nowego domku. fajnie by było zobaczyć jak chłopak sobie radzi na własnych włościach..;)

może ktoś Smutka zechce...zaraz trafi na ogólny, a stare psy są eliminowane..
http://www.dogomania.pl/threads/184297-Smutek-czy-dasz-szans%C4%99-aby-jego-oczy-zn%C3%B3w-by%C5%82y-szcz%C4%99%C5%9Bliwe-Pilnie-szukamy-DT-!!!

Posted

Strasznie się cieszę, że Bagusiowi udało się z domkiem :loveu:
Mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze i troszkę otworzy się na świat i swojego ludzia :loveu:

Posted

jestem w stałym kontakcie z Bagietkową pancią i powiem Wam, że to niewiarygodne, że są takie osoby na świecie - to jest tak piękne, że aż niemożliwe. bagietka ma już kupiona smyczkę, obrożę, michy :)

Posted

Andegawenko kochana, kilka stron wczesniej pytałam Cioteczek sponsorek:

I teraz pytanie do kochanych Ciotek dobrodziejek - czy jeśli Bagusiowy domek wypali (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć), czy Cioteczki nie chciałyby przenieść swoich deklaracji na naszego nastolatka, który jest również u Kasi, na Żuczka ... Żuczek ma bardzo podwyższone wskaźniki wątrobowe, ALP aż o 500%, musi zażywać fosfolipidy i witaminkę B i dietetyczne jedzonko. Oto on:

Posted

eliza_sk napisał(a):
jestem w stałym kontakcie z Bagietkową pancią i powiem Wam, że to niewiarygodne, że są takie osoby na świecie - to jest tak piękne, że aż niemożliwe. bagietka ma już kupiona smyczkę, obrożę, michy :)

Az się żyć chce czytając takie wiadomości!!!:):)

Posted

Cioteczki, wybaczcie, że truję, ale chciałabym się dopytać odnośnie przekierowania stałych deklaracji z Bagietki na Żuczka. Czy wyrażacie zgody ? Czy teraz ten starowinek, mógłby z tych deklaracji korzystać ? W I poście na I str. aktualizacja wpłat. Poniżej lista tych juz zdeklarowanych i tycj, które się nie określiły:

DEKLARACJE STAŁE MAJ:
megii1 - 10 zł/mies
agata51 - 20 zł/mies -
bahlsa - 30 zł/mies - NA ŻUCZKA
Bambino - 15 zł/mies - NA ŻUCZKA
Aldrumka - 15 zł/mies - wpłata 10.05
Jo37 - 10 zł/mies - wpłata 12.05 - NA ŻUCZKA
Poker (znajoma) - 20 zł/mies - NA ŻUCZKA
emilia2280 - 10 zł/mies - wpłata 02.05
tomcug - 10 zł/mies- wpłata 06.05 - NA ŻUCZKA
lisc.miety - 30 zł/mies-
maruda666 - 20 zł/mies - wpłata 10.05 - NA ŻUCZKA
grzenka - 10 zł/mies - wpłata 12.05 - NA ŻUCZKA
paulinken - 10 zł/mies - wpłata 11.05 - NA ŻUCZKA
andegawenka - 20 zł/mies - wpłata 13.05

DEKLARACJE CZASOWE:
Havanka - 20 zł/mies, od czerwca po 10 zł (przez 3 mies) - wpłata II 18.05 - NA ŻUCZKA
amikat - 20 zł/mies (przez 6 mies) - wpłata 60 zł 21.05
Miła od Gucia - 20 zł/mies (przez 6 mies) - NA ŻUCZKA