Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny jest ten już nie bagienny Baguś. Dziewczyny pamiętam o deklaracji, ale w związku z leczeniem mojego własnego psa za maj przekażę sianko w czerwcu. Baguś jechał w tym pięknym złotym samochodzie cioci KIkou ??? Ależ szczęściarz !!!!

Posted

[quote name='kikou']znowu Pani pomyliła.... złote auto ma Agatka ;),
a auto na zdieciach należy do milego Pana, który podrzucił Bagusia

Twoje, jak jest umyte, to też jest prawie złote.

Posted

[quote name='kikou']znowu Pani pomyliła.... złote auto ma Agatka ;),
a auto na zdieciach należy do milego Pana, który podrzucił Bagusia

Autko mojego kuzyna - Bagusiowego szofera, ale ze złotem to chyba niewiele ma wspólnego, bo to siakaś oliwka :evil_lol:

[quote name='Bambino']Twoje, jak jest umyte, to też jest prawie złote.

Złote auto, złote serducho - jeszcze jakieś zalety ?

Posted

A matkooo, dziś Bagietka jest w Dzienniku Polskim zdaje się i właśnie odebrałam telefon w jego sprawie :crazyeye: Jakaś sędziwa staruszka powiedziała, że ona ws. Bagusia - grzecznie poprosiłam o telefon po godzinie 15, bo nie bardzo mogę gadać z pracy ... I co ja jej powiem, że Bagietka wysłana hen, hen daleko ???

Posted

Iv_ napisał(a):
Elizka, jaśniej trochę, bo nic nie zrozumiałam :niewiem:

Krakowskie dobre duszyczki umieściły Bagietkę w Dzienniku Polskim - papierowe ogłoszonko adopcyjne w prasie. I zadzwoniła jakaś pani z Krakowa w jego sprawie, ma dzwonić po godz. 15, bo swobodę gadania mam w pracy żadną.

I co Wy na to, czemu akurat teraz jak chłopak wyjechał ... ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Krakowskie dobre duszyczki umieściły Bagietkę w Dzienniku Polskim - papierowe ogłoszonko adopcyjne w prasie. I zadzwoniła jakaś pani z Krakowa w jego sprawie, ma dzwonić po godz. 15, bo swobodę gadania mam w pracy żadną.

Bo tak zawsze jest, jak któryś pies wyjeżdża do hotelu, albo znajduje domek po długim oczekiwaniu...... rozdzwaniają się telefony!

Posted

paulinken napisał(a):
Jakąś inną bidę jej wcisnąć :>

To znaczy Bagietka dalej szuka domciu i myślę, że transport zwrotny mógłby być za jakiś miesiąc jak coś, jakby Pani okazała się sensowna. Mamy też staruszka Cygana.

Posted

eliza_sk napisał(a):

Elizko, musisz z panią po prostu porozmawiać. Baguś potrzebuje dobrej opieki, zapewne leków, cierpliwości i kontaktów z vetem. Czy ta starsza pani jest mu to w stanie zagwarantować? Może jakiś łatwiejszy psi przypadek dla niej się znajdzie. A może to właśnie - ta pani. Potrzebna rozmowa, zorientujesz się co i jak.
A jak podróż dało się zrobić w jedną stronę to i da w drugą, jak domek ten będzie odpowiedni.

Posted

paulinken napisał(a):
Tylko to jest znowu ryzyko, czy Baguś dobrze trafi. Bo jak na razie chyba nie narzeka.

ale klops cholercia - no nic będę marudzić jak staruszka okaże się równą babeczką, a nie stetryczałym babokiem :) Wtedy może zaproponuje Cygusia, tylko urodą mu do Bagietki daleko i nie wiadomo czy się spodoba :(

Posted

paulinken napisał(a):
Tylko to jest znowu ryzyko, czy Baguś dobrze trafi. Bo jak na razie chyba nie narzeka.

tak dobrze trafił, ale jest w płatnym hoteliku, a tu być może trafia się stały, dobry i .... bezpłatny dom.