Ulka18 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja wplace jednorazowo na Bagusia, mysle, ze ok. 20 zl. On taki podobny do naszego mieleckiego Antosia, ktory dozyl szczesliwie i w spokoju u Renatki5. Moze trzeba by jakies allegro cegielkowe zmontowac? Quote
agata51 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Stawiam się na wezwanie Elizy. Biedactwo... 20zł/mies. Poproszę o nr konta z dokładnym adresen. Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Baguś, zapisuję cię, i na pewno wrócę - ale dopiero za parę dni. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Ulka18']Ja wplace jednorazowo na Bagusia, mysle, ze ok. 20 zl. On taki podobny do naszego mieleckiego Antosia, ktory dozyl szczesliwie i w spokoju u Renatki5. Moze trzeba by jakies allegro cegielkowe zmontowac? Dziękujemy Ulu. A nad allegro pomyślę, dziękuję za myśl - chociaż wiesz jak to jest ... nie ma krwi i mięska na wierzchu, to powodzenie akcji marne :( [quote name='agata51']Stawiam się na wezwanie Elizy. Biedactwo... 20zł/mies. Poproszę o nr konta z dokładnym adresen. Proszę Agatko - dane z I postu. Poproszę o dopisek dla Bagusia +nick [FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][FONT=Verdana] ul. 11 Listopada 29[/FONT][FONT=Verdana] 28-300 Jędrzejów[/FONT][FONT=Verdana] Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT] [quote name='Bjuta']Baguś, zapisuję cię, i na pewno wrócę - ale dopiero za parę dni. Zapraszamy Bjutka. Quote
vega17 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 jestem, postaram się podnosić watek, ale finansowo niestety nie dam dam rady:( biedaczek . serce pęka Quote
TERESA BORCZ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ten Jożinek mi sytuacją zdrowotną przypomina mojego tymczaska Promyczka. Mój tymczasek w dobrych warunkach odżył zupełnie, podniósł główkę, przytył, a niewidzące chyba zagubione na dnie oczodołów oczka zmieniły sie w wyrażne węgielki, widzące nawet najmniejsze kąski swych ulubionych herbatniczków, w najodleglejszych zakątkach domu. Tak będzie i z tym bo jest w o wiele lepszym stanie niż nasz PROMYK. u Kikou dojdzie do siebie. podajcie numer konta na pw gdy juz bedziecie zbierać na włpate jednorazową. mam tez inna propozycje do sprawdzenia. wracam Quote
eliza_sk Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 DEKLARACJE STAŁE: waldi 481 - 7,5 zł/mies megii1 - 10 zł/mies agata51 - 20 zł/mies bahlsa - 30 zł/mies Bambino - 15 zł/mies DEKLARACJE CZASOWE: Havanka - 20 zł/mies DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Monika z Katowic - 25 zł Ulka18 - ok. 20 zł INNE: waldi481 - fanty na bazarek pietrucha204 - bazarek Quote
bahlsa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 eliza, dopisz proszę moją deklarację comiesięcznie na 30 zł, tylko błagam, gdybym zapomniała - nie krzycz, przypomnij! :) Będę wpłacać ok 27-28 każdego miesiąca. postaram się też dorzucić w miarę możliwości inne grosiczki jeżeli tylko będą "wolne" :) Bagienek ładny psiak, na pewno "pozbiera się" pod dobrą opieką i znajdziemy dla niego super domek. Mogę też zrobić ogłoszenia dla maluszka. (duuużo stron ogłoszeniowych :) ) Quote
eliza_sk Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Ten Jożinek mi sytuacją zdrowotną przypomina mojego tymczaska Promyczka. Mój tymczasek w dobrych warunkach odżył zupełnie, podniósł główkę, przytył, a niewidzące chyba zagubione na dnie oczodołów oczka zmieniły sie w wyrażne węgielki, widzące nawet najmniejsze kąski swych ulubionych herbatniczków, w najodleglejszych zakątkach domu. Tak będzie i z tym bo jest w o wiele lepszym stanie niż nasz PROMYK. u Kikou dojdzie do siebie. podajcie numer konta na pw gdy juz bedziecie zbierać na włpate jednorazową. mam tez inna propozycje do sprawdzenia. wracam P. Tereso nr konta w I poście. I trzymam kciuki za tę "inną propozycję". Quote
milosnicy zwierzat Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 melduję się i ja już go dodałam na nk może cegiełki na allegro Quote
TERESA BORCZ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Super, sory w pośpiechu nie zauważyłam. Teraz to ja trzymam kciuki za propozycję. Mocno! Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nie będę wpłacać w maju. Właśnie wysłałam 25 zł dla Bagusia, bo Jemu teraz pieniążki potrzebne. :) To wpłata jednorazowa, ale będę o pieseczku pamiętać. Bo może któreś moje dogomaniackie "futerko" pójdzie wreszcie do ds? Quote
Ewanka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jestem ... chociaż podniosę wątek bagiennego bidulka, pomyślę co jeszcze mogę zrobić. Wrócę. Quote
manforte Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Baguś zjadł dzisiaj więcej niż wczoraj i po długim głaskaniu ułożył się na kocyku i zasnął.Miejmy nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. Quote
Bambino Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Elizko, ja właściwie też mam dno po każdej wypłacie, ale.... . Znam kikou osobiście i wiem, że jest w stanie zrobić wszystko dla swoich dziaduniów. Ostatnio napłakała się nad Dziczkiem. Miał 2 operacje jelitowe, kupa forsy za te operacje i niestety misiulek odszedł za TM. Ale wracając do Bagusia - dam od maja 15 zł. / m-c . Najwyżej moje misie podzielą się za mną swoim jedzonkiem. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Bambino napisał(a):Elizko, ja właściwie też mam dno po każdej wypłacie, ale.... . Znam kikou osobiście i wiem, że jest w stanie zrobić wszystko dla swoich dziaduniów. Ostatnio napłakała się nad Dziczkiem. Miał 2 operacje jelitowe, kupa forsy za te operacje i niestety misiulek odszedł za TM. Ale wracając do Bagusia - dam od maja 15 zł. / m-c . Najwyżej moje misie podzielą się za mną swoim jedzonkiem. O kurczę, tak mi przykro, jeszcze w zeszłym tygodniu mi o nim opowiadała ;( Bambino - dziękuję za deklarację. Kikou, obniżyła stawkę do 300 zł :loveu: (bo to będzie drugi nasz dziaduś u niej)!!! Quote
dorota1 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jestem Elizko, na razie deklaruję jednorazowo 10 zł, ale może uda mi się zmienić to wkrótce na deklarację stałą, gdy któryś z "moich" psiaków znajdzie DS. Quote
Magdalena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 i ja się melduję na wątku i postaram się pomóc jakimś bazarkiem... Quote
GoskaGoska Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 zapisze sie u biedaka za wiele nie pomoge, bo sama zbieram na 3 psiaki Quote
togaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Z opisu zachowania, Bagus bardzo, ale to bardzo przypomina Niedżwiadka... U Niedżwiadka rozpoznano ostatecznie bardzo rzadka chorobe genetyczną, neurologiczną. Ten sam opuszczony wciąż łepek, brak kontaktu z otoczeniem, brak przyrostu masy mieśniowej mimo apetytu, bezgłos. Ale miejmy nadzieje że to nie to... Quote
Recommended Posts