Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carolinascotties ... wedle życzenia - oto Jeżyk ... znaleziony na trasie E7 - więcej szczegółów poda manforte (mam nadzieję). Z oględzin weta ma jakieś naście lat, nie ma zębów i ma zaćmę, apetyty mu dopisuje, pije wodę Baguś to przy nim niemowlę ...

Jest na naszym głównym:
http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl?p=14543836#post14543836

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżyk (tak został nazwany, bo ma mordeczkę podobną do jeża) został znaleziony dzisiaj w Miąsowej około godz 14, na wysepce E7.Ma trochę pokiereszowany nos i jest mocno wystraszony. Został zbadany przez weta i zaaplikowane leki.Z początku nie chciał siedzieć ani leżeć, cały czas chodził. Chyba jednak miał dość i zasnął. Po przebudzeniu napił się wody, trochę zjadł i znów zasnął.
Jeżyk to staruszek, ma problem ze wzrokiem. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.

Posted

Biedne te starowinki, czyżby to efekt wiosennych porządków? Stary, schorowany = niepotrzebny, to do rowu z nim. Postaram się wpłacać po 20 zł miesięcznie. Płakać się chce :(

Posted

[quote name='Miła od Gucia']Basseciarzy poruszyła historia Bagusia, a i o Jeżyku doczytali.

Weprzemy finansowo, choć tyle możemy Wam pomóc.

Tu jest wątek na naszym forum.

http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?p=55384&sid=29c845ed1c25f09382386491e2312aaf#55384

Miła - dziękujemy pięknie :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Maruda666']Biedne te starowinki, czyżby to efekt wiosennych porządków? Stary, schorowany = niepotrzebny, to do rowu z nim. Postaram się wpłacać po 20 zł miesięcznie. Płakać się chce :(

Marudo - wielkie dzięki, czy mogę Cię wpisać na listę stałych deklaracji ?

[quote name='Iv_']Zapraszam serdecznie na bazarek dla Bagusia z tego wątku i Jeżyka :loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/184294-Bajeczny-%C5%9Awiat-Nalewek-na-Bagusia-i-Je%C5%BCyka!-Do-04.05.2010-%29-%29-%29-%29?p=14551035#post14551035

Na wątku dla pełnoletnich też już byłam, niezłe cuda :loveu:

Posted

Na wątku dla pełnoletnich też już byłam, niezłe cuda :loveu:

Wiem, widziałam :loveu: pełnoletni szaleją, aż miło patrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='Cajus JB']

Edit

Jakie są plany co do Jeżyka

I tu jest problem - bo pomysłu niestety brak. Nie możemy zebrać całości kwoty na hotelik dla Bagusia, a co tu mówić o Jeżyku :( W tej chwili w hotelach mamy Horkę (dziczek) i Żuczka (staruszek), do wyjazdu szykuje się Baguś, a z Jeżykiem ... :(

[quote name='paulinken']Jak można pomóc Jeżykowi?

Najlepiej znaleźć mu domek, albo chociaż tymczas - to w tej chwili najcenniejsze :(

Miła od Gucia - dziękujemy za wpłatę całemu Waszemu forum !!!

Właśnie doszły wpłaty od:

Dorota P...a - 10,33 zł

DEKLARACJE STAŁE:
waldi 481 - 7,5 zł/mies
megii1 - 10 zł/mies
agata51 - 20 zł/mies
bahlsa - 30 zł/mies - wpłata 26.04
Bambino - 15 zł/mies
Aldrumka - 12,5 zł/mies - wpłata 26.04
Jo37 - 10 zł/mies - wpłata 22.04
Poker (znajoma) - 20 zł/mies
emilia2280 - 10 zł/mies
tomcug - 10 zł/mies
lisc.miety - 30 zł/mies
maruda666 - 20 zł/mies

DEKLARACJE CZASOWE:

Havanka - 20 zł/mies (przez 3 mies)
amikat - 20 zł/mies (przez 6 mies) - wpłata 22.04
Miła od Gucia - 20 zł/mies (przez 6 mies)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Monika z Katowic - 25 zł - wpłata 22.04
Ulka18 - ok. 20 zł
dorota1 - 10 zł
carolinascotties -10 zł - wpłata 22.04
grzenka - 20 zł - wpłata 22.04
emilia2280 - 100 zł
agusiazet - 100 zł - wpłata 26.04
katrinko - 25 zł
Enigma79 - 20 zł
Kapsel - 20 zł - wpłata 26.04
paulinken - 30 zł - wpłata 22.04
basseciarze - 150 zł

INNE:
waldi481 - fanty na bazarek
pietrucha204 - bazarek:
http://www.dogomania.pl/threads/184193-Torebka-kalendarze-smycz-anio%C5%82ek-itd.-na-wycie%C5%84czonego-Bagusia!!!-POMOCY?p=14538676#post14538676
Magdalena - bazarek:
http://www.dogomania.pl/threads/1841...szka.-Do-2.05/

Posted

eliza_sk napisał(a):
. Nie możemy zebrać całości kwoty na hotelik dla Bagusia, a co tu mówić o Jeżyku :( W tej chwili w hotelach mamy Horkę (dziczek) i Żuczka (staruszek), do wyjazdu szykuje się Baguś, a z Jeżykiem ... :(

Oj smutno,
to ja w tej sytuacji prywatnie deklaruję przez pół roku wpłatę co miesiąc 20 zł - od dziś.

Posted

mysle, ze warto byloby napisac do wspanialej Osoby, jaka jest Pani Teresa Borcz- opisac sprawe - zaprosic na watek i poprosic o podpowiedz w sprawie tymczasu - widzialam w kilku watkach Pani Terese piszaca o znanych i sprawdzonych tymczasach. Moze dobrze tez napisac o Jezyku.