BoJa2 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:cyborga porysowano ...jak ratował Dulkę z opresji:razz:.......:eviltong: Dzięki cyborgowi skończyło się tylko na wyrwaniu paru kłaczków na szczęście.:loveu: Quote
BoJa2 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 malawaszka napisał(a):osz qrde a co się stało?????? Dulka była z Ozzym na spacerku i zaatakowała ją koleżanka Ozz'ego -amstafka,z którą Dusia bawiła sie jak była jeszcze malutka.No, ale byliśmy na polance amstaffkowej:p i chyba Yuce włączyła się agresja terytorialna:razz: ,zaatakowała na "Dzień dobry"bez żadnego innego powodu:razz: Facio stał jak doopa,a my rozdzielałyśmy psy.Ala rozcięła palec na kolczatce Yuki:shake: jak próbowała odciągnąć sukę od Dulki. Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 O cholera, Yuka sie na Dulkę rzuciła :crazyeye: Dobrze, ze nic poważnego się nie stało Dusi i dzielnemu cyborgowi :lol: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dulka była z Ozzym na spacerku i zaatakowała ją koleżanka Ozz'ego -amstafka,z którą Dusia bawiła sie jak była jeszcze malutka.No, ale byliśmy na polance amstaffkowej:p i chyba Yuce włączyła się agresja terytorialna:razz: ,zaatakowała na "Dzień dobry"bez żadnego innego powodu:razz: Facio stał jak doopa,a my rozdzielałyśmy psy.Ala rozcięła palec na kolczatce Yuki:shake: jak próbowała odciągnąć sukę od Dulki. :shake::shake::shake: a Ozzy pewnie stał i sie patrzył jak dziewczyny sie o niego bija:evil_lol: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 evaxon napisał(a):a Ozzy pewnie stał i sie patrzył jak dziewczyny sie o niego bija:evil_lol: :D A co miał robić ;) Dobrze, że się nie mieszał :roll: Quote
agbar Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 sie nie mieszal ale sie moze chociaz zmieszal?:diabloti: Witam wieczorowa pora:multi: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 dealer napisał(a):sie nie mieszal ale sie moze chociaz zmieszal?:diabloti: Witam wieczorowa pora:multi: :D Mam nadzieję, że nie zrobił tak jak Maksiu, ten to się w ogóle nie zmieszał ;) Jak miał około roku, jego przyjaciółka astka rzuciła się na bokserkę, a ten wskoczył na bokserkę i zaczął ją molestować :evil_lol: Cześć Aga wieczornie :multi: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dulka była z Ozzym na spacerku i zaatakowała ją koleżanka Ozz'ego -amstafka,z którą Dusia bawiła sie jak była jeszcze malutka.No, ale byliśmy na polance amstaffkowej:p i chyba Yuce włączyła się agresja terytorialna:razz: ,zaatakowała na "Dzień dobry"bez żadnego innego powodu:razz: Facio stał jak doopa,a my rozdzielałyśmy psy.Ala rozcięła palec na kolczatce Yuki:shake: jak próbowała odciągnąć sukę od Dulki. I takie to te suki są w rzeczywistosci :diabloti: WSZYSTKIE :evil_lol: Dziewczyny ja chcę znowu Axe i Maxa ;) Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Pysia napisał(a):I takie to te suki są w rzeczywistosci :diabloti: WSZYSTKIE :evil_lol: Dziewczyny ja chcę znowu Axe i Maxa ;) Nie wszystkie :eviltong: Axa prędzej zaatakuje psa niż sukę :cool1: Jutro chyba dopiero będą, sis zajęta wyprawianiem dziecka na kolonie :lol: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 paula_z napisał(a)::D A co miał robić ;) Dobrze, że się nie mieszał :roll: :evil_lol: jak by sie mieszał to by w glowie mu sie kreciło:eviltong: witaj mamuska:multi::multi::multi: a Tigra atakuje co popadnie:evil_lol: pies czy suka.. obojetne:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 paula_z napisał(a):O cholera, Yuka sie na Dulkę rzuciła :crazyeye: Dobrze, ze nic poważnego się nie stało Dusi i dzielnemu cyborgowi :lol:;)paluszek Cyborga się goi:p CZe ...jestem wrocona......:multi::multi::multi:...bardzo fajne i sympatyczne esesmanki:loveu::loveu::loveu: przychodziły do Madzi ciamną nocką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... witaj witaj dobereczek :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Witam pańcię i jej piękne psiaki po dwótygodniowym odpoczynku:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: jak by sie mieszał to by w glowie mu sie kreciło:eviltong: witaj mamuska:multi: a Tigra atakuje co popadnie:evil_lol: pies czy suka.. obojetne:evil_lol: :D Witka córciu :multi: Łobuzica z tej mojej wnusi :p Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć:multi: Cześć Bogusia :multi: Alicjarydzewska napisał(a):;)paluszek Cyborga się goi:p CZe ...jestem wrocona......:multi:...bardzo fajne i sympatyczne esesmanki:loveu: przychodziły do Madzi ciamną nocką:evil_lol:... witaj witaj dobereczek :multi: Do wesela się zagoi ;) Cze wrócona Alu :multi: I jeszcze jeden ... :drink1: :evil_lol: emdziolek napisał(a):Witam pańcię i jej piękne psiaki po dwótygodniowym odpoczynku:loveu: Witaj wypoczęta :multi: Tylko jeden psiak jest mój :razz: Quote
Paula Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam się:p:p Cześć Madzia :multi: Wrrrrrr :angryy: Dogo zamula :roll: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :multi:witam porannie...sistersje cze Paula :multi::multi::multi:...cze Karola:multi: Karola masz wybaczone;)...a swoja drogą kto to widział tak wcześnie na pociag wstawać;) Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 paula_z napisał(a)::D Mam nadzieję, że nie zrobił tak jak Maksiu, ten to się w ogóle nie zmieszał ;) Jak miał około roku, jego przyjaciółka astka rzuciła się na bokserkę, a ten wskoczył na bokserkę i zaczął ją molestować :evil_lol: buuhahhahahah !!!! Maxiu masz mistrza!!!! :roflt::roflt::roflt: cześć kobitki... sądząc po fotach jestem na M-AXAch :loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 przyszlam sie witnac....wiec sie witam i was tez:diabloti: Quote
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ......................przyszłam sie przywitać.................... tak......... pourlopowo:-(:loveu: Quote
AśkaK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cześć Pauka!:lol: :evil_lol: :loveu: Już prawie zapomniałam jakiego masz fajnego pakerka...Ale jednak nie do końca mnie skleroza zżarła, bo oto jestem!:eviltong: ;) :lol: Czemu fotek nie ma?!:mad: Takie cudne a tak mało!O, tu np moja ulubiona, piesecek z patyckiem.:loveu: A, jeszcze ta jest mniam!:loveu: :lol: paula_z napisał(a): :-D Mam nadzieję, że nie zrobił tak jak Maksiu, ten to się w ogóle nie zmieszał ;-) Jak miał około roku, jego przyjaciółka astka rzuciła się na bokserkę, a ten wskoczył na bokserkę i zaczął ją molestować :evil_lol: :crazyeye: :megagrin: :roflt: Gdzie dwóch się bije, tam...:evil_lol: Quote
Paula Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witam porannie...sistersje cze Paula :multi:...cze Karola:multi: Karola masz wybaczone...a swoja drogą kto to widział tak wcześnie na pociag wstawać;) Cze Ala z wieczorka :multi: ;) Ania już na miejscu, posłała eski, zamek jej się podoba, dostała szatę, koszulkę, naszywki :razz: Zadowolona jest :loveu: clockwork napisał(a):buuhahhahahah !!!! Maxiu masz mistrza!!!! :roflt: cześć kobitki... sądząc po fotach jestem na M-AXAch :loveu: Maksiu zboczek ;) :multi: Witaj Magda u M-Aksiów ;) dealer napisał(a):przyszlam sie witnac....wiec sie witam i was tez:diabloti: Cześć Aga :p BeaC napisał(a):......................przyszłam sie przywitać....................tak.........pourlopowo:-(:loveu: Witaj pourolopowa Beo :multi: evaxon napisał(a):heloł mamusia:multi: Heloł córcia :loveu: AśkaK napisał(a):Cześć Pauka!:loveu: Już prawie zapomniałam jakiego masz fajnego pakerka...Ale jednak nie do końca mnie skleroza zżarła, bo oto jestem!:eviltong: :lol: Czemu fotek nie ma?!:mad: Takie cudne a tak mało!O, tu np moja ulubiona, piesecek z patyckiem.:loveu: Cześć Asia :loveu: Cieszkam, ze dotarłaś :lol: Od Twojej ostatniej wizyty jest duuuuużo fotek :eviltong: Musisz się cofnąć :grins: Quote
AśkaK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 paula_z napisał(a): Od Twojej ostatniej wizyty jest duuuuużo fotek :eviltong: Musisz się cofnąć :grins: No dobra, już dobra!:eviltong: Tak tylko chciałam pojęczeć, a nóż by poskutkowało.:evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts