Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 malawaszka napisał(a):ja tam bym wolała mieć nocke zajętą :evil_lol:;)nockę to będę miała zajętą w sobótkę ....bo idę na 18tkę do Mojej 1/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: paula_z napisał(a):Szkoda, że nie masz wolnego kompka :cool1: dostałam kopmka na 20 minutek.....:diabloti: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):dostałam kopmka na 20 minutek.....:diabloti: Za mało :bad-word: zamów kompka na niedziele wieczór :razz: Spadam :sleep2: bo mnie wqr... dogomuł :angryy: Paaaa :hand: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No tak...Tutaj też musiałam się nieźle nagłowić aby stwierdzić gdzie ja jestem :evil_lol: Wszędzie widzę Ale :crazyeye: Zaczynam się o siebie martwić :razz: :evil_lol: Witaj Paula :loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 paula_z napisał(a):Za mało :bad-word: zamów kompka na niedziele wieczór :razz: Spadam :sleep2: bo mnie wqr... dogomuł :angryy: Paaaa :hand:;)zamówię .... Pysia napisał(a):No tak...Tutaj też musiałam się nieźle nagłowić aby stwierdzić gdzie ja jestem :evil_lol: Wszędzie widzę Ale :crazyeye: Zaczynam się o siebie martwić :razz: :evil_lol: Witaj Paula :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....możesz sobioie postawić moją fotkę przy kompecku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pozwalam Ci:eviltong: cześć Paula :multi::multi::multi: bawcie się dobrze dziś z Karolą ;)... Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)nockę to będę miała zajętą w sobótkę ....bo idę na 18tkę do Mojej 1/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie nastawiaj sie... o 21szej bedziemy padające na ryjok :cool1: Paula??? czy ja jestem u Ciebie?? Tak!!! ooooooooołłłłłłłłłłł jes.. cześc Paula i Karola :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):nie nastawiaj sie... o 21szej bedziemy padające na ryjok :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówisz, że aż tak tragicznie to widzisz ...wyśpię się w sobotę i nie padnę na ryjok:eviltong:...ooo kupimy se zapałki;) Paula??? czy ja jestem u Ciebie?? Tak!!! ooooooooołłłłłłłłłłł jes.. cześc Paula i Karola :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:tak ...jesteś U Maxia ,Axy i SISTERSJI Karoli i Pauli ....i ja CIę powitam ...w zastepstwie:loveu: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Pysia napisał(a):No tak...Tutaj też musiałam się nieźle nagłowić aby stwierdzić gdzie ja jestem :evil_lol: Wszędzie widzę Ale :crazyeye: Zaczynam się o siebie martwić :evil_lol: Witaj Paula :loveu: :evil_lol: Ala opanowała dogo ;) :evil_lol: Witaj Pysiu :loveu: dealer napisał(a):czesc Paulinska:multi: Cześć Agulińska :multi: Alicjarydzewska napisał(a):;)zamówię .... Pysiu ....możesz sobioie postawić moją fotkę przy kompecku:evil_lol:pozwalam Ci:eviltong: cześć Paula :multi: bawcie się dobrze dziś z Karolą Super :multi: :evil_lol: Cześć Alu :multi: Film fajny, ale książka lepsza :p clockwork napisał(a):nie nastawiaj sie... o 21szej bedziemy padające na ryjok :cool1: Paula??? czy ja jestem u Ciebie?? Tak!!! ooooooooołłłłłłłłłłł jes.. cześc Paula i Karola :multi: :evil_lol: Bawcie się dobrze :multi: Tak, tak, witaj Magda u nas :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:tak ...jesteś U Maxia ,Axy i SISTERSJI Karoli i Pauli ....i ja CIę powitam ...w zastepstwie:loveu: :D Dzięki :razz: evaxon napisał(a):dziendobry mamusiu:multi: Siemka córciu :multi: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 evaxon napisał(a):a ty co nie spisz jeszcze:mad: Wróciłam dopiero :eviltong: A Ty co nie śpisz :mad: :diabloti: Quote
dreamer Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dzień dobry. nie lenię się :cool3: miałam urlop od zdjęć, czytałam 7 część, ale już skończyłam :placz: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :multi::multi::multi: cześć ... śpiąca Paulo...:p zaczytana Karolino:p no nareszcie blog wraca do normy ...są fotaski:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 paula_z napisał(a):Wróciłam dopiero :eviltong: A Ty co nie śpisz :mad: :diabloti: spie:siara::diabloti::evil_lol: widziałam widziałam:multi: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi: cześć ... śpiąca Paulo...:p zaczytana Karolino:p no nareszcie blog wraca do normy ...są fotaski:loveu::loveu::loveu: :multi: Cześć Ala :loveu: Wyspałam się i wyspacerowałam z psem :lol: evaxon napisał(a):spie:siara::diabloti::evil_lol: widziałam widziałam:multi: To już nie śpij ;) Ja też, ja też :multi: madzia i medor napisał(a):Dużo fotasków:multi::multi: Hura :multi: ;) Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 paula_z napisał(a)::multi: Cześć Ala :loveu: Wyspałam się i wyspacerowałam z psem :lol: ;)...no ja dziś też pospałam troszkę ...na spacerek wyszliśmy o 10... potem zakupki , gotowanko, sprzatanko, teraz pakowanko będzie i jechanko:p Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)...no ja dziś też pospałam troszkę ...na spacerek wyszliśmy o 10... potem zakupki , gotowanko, sprzatanko, teraz pakowanko będzie i jechanko:p No i jeszcze dogo obskoczyłaś ;) Niezniszczalna Ala, jak cyborg :evil_lol: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 malawaszka napisał(a):cześć nocny szwędaczu :lol: :D Cześć siejąca epidemię ;) :p Quote
BoJa2 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 paula_z napisał(a):No i jeszcze dogo obskoczyłaś ;) Niezniszczalna Ala, jak cyborg :evil_lol: Trochę się wczoraj cyborg porysował:ices_bla: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Trochę się wczoraj cyborg porysował:ices_bla::diabloti:cyborga porysowano ...jak ratował Dulkę z opresji:razz:.......:eviltong: Quote
Recommended Posts