Paula Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 AśkaK napisał(a):No dobra, już dobra!:eviltong: Tak tylko chciałam pojęczeć, a nóż by poskutkowało.:evil_lol: ;) Może poskutkuje ;) Będą jutro :razz: Quote
Paula Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a):oo witaj Paula ciemną nocą :lol: Cześć Waszencjo :lol: i dobranoc :hand: Quote
dreamer Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzień dobry. Córka wyjechała, znów mam trochę czasu na wstawianie foteczek Quote
dreamer Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Takie słodkie stworki mam na tymczasie; jest ich 9, sami biali chłopcy; nie wykastrowani, więc niestety, nie poznają się z naszymi dziewczynkami, bo one też nie wykastrowane (prócz ZimZumki) [fotki takie sobie - z niedzieli, kiedy przyjechali - na razie nie chcę ich stresować; niech sie najpierw trochę przyzwyczają do zapachów i otoczenia] Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 matko szczórkom. :cool1: ... jakie zaszczurzone foty... i obleśnie brzydkie psy ... FUJ! :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :cool1::cool1::cool1: zapowiada mi sie łikend w Warszawie :cool1::cool1::cool1: O! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6448733#post6448733 Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a)::cool1::cool1::cool1: zapowiada mi sie łikend w Warszawie :cool1::cool1::cool1: O! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6448733#post6448733 słyszałam że nie tylko Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze dziewczyny mła koffane ...towarzyszki wieczorne;) fajniste szczuraski ;) Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 witansko siostry zapsione i zaszczurzone brrr:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :crazyeye:ożeszwmorde no to teraz macie szczurowisko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dreamer napisał(a):Dzień dobry. [SIZE=6]Córka wyjechała, znów mam trochę czasu na wstawianie foteczek widzisz mamo .. bys wziela przykład z siostry i wysłała swoja córeńke na jakies kolonie:placz::placz::placz::placz::placz: witaneczko :multi: :crazyeye:ale szczurkow macie:cool3: syty obiadek bedzie:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 evaxon napisał(a): :crazyeye:ale szczurkow macie:cool3: syty obiadek bedzie:evil_lol: poczekajcie z tym do soboty... pomoge wam je usmażyć i zażreć P.S. policzcie dobrze te szczurki.:loveu::loveu:.. bo po łikendzie możecie mieć 1-2 mniej :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a): poczekajcie z tym do soboty... pomoge wam je usmażyć i zażreć P.S. policzcie dobrze te szczurki.:loveu::loveu:.. bo po łikendzie możecie mieć 1-2 mniej :diabloti: mamooo :scream_3:a Klockowa chodzi po blozkach i straszyyy Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 evaxon napisał(a):mamooo :scream_3:a Klockowa chodzi po blozkach i straszyyy BU! :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):BU! :diabloti: :eek2: 10znakow Quote
AśkaK Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O kurde, tyle ogonów!:crazyeye: :lol: A bardzo buszują po nocy? Bo ja chcem scura!:placz: Ale TZ wrażliwy i jak ogony będę co noc robić przemeblowanie, to ja się będę musiała wyprowadzić.:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 AśkaK napisał(a):O kurde, tyle ogonów!:crazyeye: :lol: A bardzo buszują po nocy? Bo ja chcem scura!:placz: Ale TZ wrażliwy i jak ogony będę co noc robić przemeblowanie, to ja się będę musiała wyprowadzić.:evil_lol: a nie prościej wyprowadzic TeZeta??? :razz::razz: Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 AśkaK napisał(a)::evil_lol: Ajajaj, racja!:lol: w łikend bede raczej w Warszawie- pójdziemy do Pauli i Karoli po szczurki... potem pomoge Ci spakować faceta ;) Quote
AśkaK Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hehe, facet na razie sam się spakował i poooojechał! Wykopy robić!:lol: Ale pechulec bo ja w weekend się przemieszczam...do Bielska!:roll: Ty na pólnoc, to ja na połudie!:evil_lol: ;) Quote
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 AśkaK napisał(a):Hehe, facet na razie sam się spakował i poooojechał! Wykopy robić!:lol: Ale pechulec bo ja w weekend się przemieszczam...do Bielska!:roll: Ty na pólnoc, to ja na połudie!:evil_lol: ;) uciekasz przedemną?? :cool3::cool3::cool3: do bielska też mam rzut moherowym beretem :eviltong: Quote
Paula Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):matko szczórkom. :cool1: ... jakie zaszczurzone foty... i obleśnie brzydkie psy ... FUJ! :eviltong::eviltong: :obrazic: Bo Cię Maksiem poszczuję :eviltong: Wyślimta Ci twarz, a z ryjca mu wali :evil_lol: clockwork napisał(a)::cool1::cool1::cool1: zapowiada mi sie łikend w Warszawie :cool1::cool1::cool1: O! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6448733#post6448733 :multi: Trzymam kciuki za domek :kciuki: żeby się udało, żeby się udało :modla: Alicjarydzewska napisał(a): słyszałam że nie tylko Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze dziewczyny mła koffane ...towarzyszki wieczorne;) fajniste szczuraski ;) :multi: Cze Alunia :loveu: Same białaski :lol: dealer napisał(a):witansko siostry zapsione i zaszczurzone brrr:evil_lol: Witanko Ago zadilowana :grins: Quote
Recommended Posts